happy birthday fjanti!

slänger in några bilder från i fredags när vi firade fjantigon :D <3












/ katarina

PICS


Kvällen blev inte värsta ''festen'' eftersom den vi skulle på inte blev nått av, så vi drog till Hagsätra, sen drog vidare, kvällen blev ganska rolig ändå ;)

Men får hoppas på en mer fiesta ikväll, eller så blir det att vara med Katti *suck* WHY ME?! Noo skojade Ganning, you can come to if we find something! ;D 

/ Petra

LÖRDAG

godmorgon!
ska lägga in bilder från mobilen jag tog från igår med Mary, men nu är jag lite stressad för ska träffa Katti snart, vet ej vad vi ska göra, men jag ska fan ta med mig digitalkameran till whatever we're goin, dont worry!

/ petra attling

idiot throwing dog from the bridge!!!!!!

V A R N I N G : IT'S NOT FUN VIEWENING!

om det inte fungerade prova: http://www.liveleak.com/view?i=f04_1258418085

Om ni har sett videon, så förstår jag att ni började asgrina, jag hatar dem där ungjävlarna!!!!!!!
/ Petra


.

Men innan jag Powernapar, så slänger jag in en bild på mina köp, kanske inte så mycket, men den här månaden ska jag spara cash (ha good luck!) så jag har till Åre resan you know ;)

Ringar och knästrumper from H&M

/ Petra

POWERNAP


Därför är så jääääkla trött! Så jag blir pigg till kvällen you know ;)
/ petra attling

FRIDAY

Tjabba tjena !

Dagen började med Idrott och sen matte. På matten berättade Mattias att jag har fått IG varning! Buhuu, mina päron kommer inte låta mig gå ut ikväll! .. så jag berättar på söndag istället ;P Men ändå, jag vet inte hur de kommer reagera , jag får typ hoppas att de inte ställer in Åre resan! :X that would be palapa-shit!
Sen efter skolan (eller ah vi skippade datorkunskapen :P) gick jag och Maria och Jonna (fast hon var faktiskt duktig och gick tillbaka till skolan för att gå på datorkunskapen haha) i stan, och lägger in bilder sen till det jag köpte , dont worry guys!

Movin' on. Ikväll blir det förhoppningsvis fest på ingång, annars så blir det Girlnight med Maria, ska då bada bubbelbad, ha ansiktsmask, och dricka vin, samt titta på ''Den bästa sommaren'' eller första säsongen av ''How I met ya motha'' , men annars blir det förfesten om det blir fest ;)


Peace and love / PEtra

TIK TOK COVER

Hi!

Petras dag bestod av att hoppa över den tidiga matten (den började 08:15!) sedan var det engelska, lunch , och sen foto där den spenderades på ett fik near Kärrtorp, där man fotade en massa (mostly coca cola flaskan mohaha) och sen så fotade Maria ut från storfönstret där, och så var tydligen en mamma där ute som såg det, och gick in till oss och bah ''fotade du just oss?'' Maria ''Nej! (tar snart och smidigt bort bilden utan att hon ser)'' Anonyma människan: ''Ah för du får inte fota oss (hennes son) för vi har hemlig identitet!'' Man bah OMFG! Då tänker man ju antingen att mamman och barnet är kriminella ELLER typ jagade av.. something! :O Ah jag vet, mitt liv är spännande as hell!

Slänger in en video made by Katarina, Josefina och Freja, där de gör en egen musikvideo av låten ''Tik Tok''! ENJOY!


/ Petra

Petra söker ny kille ;)








varför är jag så rolig? ;D haha / katarina


Katarinas dag


en snygg bild på mej och petra tagen av med min webbcam därför är det så bra kvalite haha ;)


Katarinas dag...
denna intressanta dag börjar med att jag vaknar klockan 7 och min buss går 07:13 (shiiieeet panik!) men tro det eller ej så gör jag mej verkligen klar på 5 min! helt otroligt jag tror det knappt själv. men jag hinner iaf med bussen och får sminka mej och äta frukost på bussen, men det går ju det med ;D sen när man väl var framme i skolan så var det ett uuuunderbart matte test -.- det gick åt HELVETE! jag lovar jg kommer inte att ha rätt på en enda fråga! :o jag tänkte seriöst att lämna in pappret utan att skriva ngt för att det inte var ngn idé, men jag försökte iaf, det är ju tanken som räknas höhö. sen var det idrott och vi gjorde typ 30 olika arobics övningar tsm med några andra ettor, wonderful för man såg ju så himla snygg ut när man gjorde alla övningarna x) men sen hade vi inga fler lektioner så det var naajs :) så nu har jag suttit hemma sen typ 12 och bara degat men det är sjukt vad snabbt tiden går iaf klockan är liksom redan halv 6 :o
undrar om det var ngn som orkade läsa igenom hela den här texten? xD haha anyway..

/katarina


shopping



beställde precis lite grejer från hm's hemsida :D jag är sååååå glad att min älskade bikini äntligen fanns i min storlek så nu ska den snart bli min *moahahaha* :D haha men jag typ dampar på bloggen just nu för inget vill fungera :S det går inte att ladda upp alla bilder, eller förstora dom.. det är därför den här bilden blev så liten just so you know ;)



Puussar / katarina


MUSIC

måste bara lägga in bilder på en kille from Youtube, som sjunger (och är utan tröja på ena moha) Öppna din dörr och låten Dear God.


/ petra attling

THE LOOK OF WIERDNESS

Hi folks!
Idag var det skola på ingång, funderade först starkt på att skippa svenskan, men eftersom alla skulle gå på den så kände jag mig liksom tvungen (hej grupptryck? Nej men tydligen så vare en viktig lektion..) Sen så slutade jag vid typ halv 3, så då fick man ju gå i snöovädret  h e l a  biten till tuben.. visst det är kanske 100 meter dit, men det var förjävla jobbigt!

Slänger in lite random bilder på min lilsis och jag, och till försvar på mitt smink som ser ut som jag är nerdrogad, pga att jag gick i stormen i en hel jävla halvtimme! Feel free to feel my pain..


/ Petra attling

Best songs of 2009 remix! ;D





seriöst den som gjorde den här remixen är fett skicklig! :o och jag ÄLSKAR DEN! :D så sjukt sommrig, den här låten skulle lätt kunna bli 2010's sommarplåga! eller vad tycker ni? ;)


/Katarina


WISH ONE?

Ska beställa bikini, men helt ärligt har jag major dilemmat på VILKEN jag ska beställa??
Vilken av de här grymt snygga bikinina ska jag köpa tycker ni?

Från Asos.com



Från Victoria's Secret


/ Petra

stressstressstressstressstressstressstress

OMG vad sur jag är just nu!:o helt plötsligt fick vi en miljon läxor! spanska, engelska och tydligen ska vi ha ett matte test på torsdag, alltså om 2 dagar, hej jag fick liksom min matte bok idag! och jag vet ingenting om matte B! jag fattar inte äns språket dom använder, liksom kan någon av er seriöst säga att ni fattar vad "definierar grafen en funktion y av x?" betyder? :S sen fick jag och emilia ett papper med 10 frågor som vi ska besvara skriftligt och muntligt i historia eftersom att vi har missat halva kursen (eller jag har, emilia hade historia i sin förra skola) men det är ju såklart 10 frågor i varje fråga oxå. och detta ska vi få en månad på oss att göra, hallå dom andra har hållt på med detta i ett halv år och vi får en månad?! :S PANIK!


eftersom att jag är sur just nu så avreagerar jag mej med den här låten som passar mitt humör just nu..






pössar från// Katarina

Jan. 26, 2010

Tjabba!

Skolan idag, sure, hade mensverk men jag var ändå på G att gå till skolan tro're eller ej!
Nej men skoldagen var skitrolig med mycket skratt och snygga killar, det är det bästa med kärrtorp, man ser nya, snygga guys varje dag! :O magic..


Picture taken by Tove Attling, ah kändes bättre när jag skrev det istället för att verka som a total ego..

/ Petra Attling

012510


Herrgud vilken tråkig och seg dag jag har haft! Inte gjort någonting, min mage har varit ett helvete, och mitt hår är en enda stor myrstack.. okej, vettefan hur ett hår kan se ut som en myrstack, men det är iallafall inte någon vacker syn!
Ska om en timme (vad ska jag göra innan dess liksom?) dra ut med hunden på en 1 timmes promenad, sedan måste jag nog läsa lite i Hater-book-Doktor-Glas, och sedan.. who knows?

JUSTE! Idag är det exakt en månad kvar till min födelsedag! I know, det är vad vi alla har väntat på hela förra året och början av den här.. Fast först är det Kattis birthday, som är i början av Feb, så den får ni faktiskt också längta till haha.

Kom just på en hur jävla rolig sak som helst att göra! Bubbelbada! Jag kan ha värsta spakänslan idag!

/ Petra Attling

I SHOULD KNOW WHO I AM BY NOW

Ibland har jag verkligen mina dagar med att skriva in the blogg, och idag är en sån dag *applåder*, men tyvärr har jag ingenting alls att prata om!
Jag menar mitt liv är inte precis som i en drama serie, min granne visar sig inte vara en mördare eller stalker.. eller? Haha men ska jag vara ärlig så är huset mitt emot ganska skumt måste jag ju säga! Dem är aldrig ute de som bor där, jag ser dem bara i fönstret ibland, och iaktar typ en när man sitter i köket och käkar, eller går till skolan.. freaky..
Okej kanske överreagerar för att göra det här inlägget lite intressantare, menmen, skumma är dem iallfall höhö.

FAN vad jag längtar till sommaren! Mitt gäng och jag (eller ah Josfina och jag, men jag tror att Katti och Freak vet om det höhö) har redan planerat midsommar, som ska tillbringas på Våtö (Vätö) på den såkallade ängen där lantisungdomarna hänger ;) jag har ju en gäst stuga där så där ska vi leva livet på midsommar haha, plus så måste vi ju såklart dansa runt snoppen (midsommarstången) som jag alltid gör oavsett hur jäkla pinsamt det är när man är ensam som 16 åring men anyway, nu när dem ska ut med mig så kommer jag inte skämma ut mig ensam *hallelujah*

Slänger in en snygg bild från sommaren när Jossi var på landet:

and yes, vi driver... tror jag :s

/ Petra Attling

JUICE

Har precis gjort apelsinjuice av några blodapelsiner vi hade hemma ;) Visst smakade likadant som en vanlig apelsin, men färgen blev helt annorlunda ;)

Haha egentligen passade inte gurkan in, skulle egentligen haft en apelsinklyfta, men fanns inga kvar efter höhö..

/ pETRA

JOSHUA RADIN - STAR MILE


Old doubt and a girl by your side 
She's feeding your pride as you go for a ride down the star mile
World's rise as she lets you come in
A duo begins to the Hollywood din of the lonely
And all the gold dust in her eyes won't reform into a ring
You had and lost the one thing you kept in a safe place
Remember the face
The girl who had made you her own and how you left her alone
All's well at the base of the hill
You might need to fill a prescription to kill off the sirens
Look down from your tower on high and take in the night
Look her right in the eye
She'll listen
And all the gold dust in her eyes won't reform into a ring
You had and lost the one thing you kept in a safe place
Remember the face
The girl who had made you her own and how you left her alone
Life comes to those that'll choose the regular news
Over playing the blues with the light on
And if you burn the road that'll lead you back to her in time
I'll watch you turn to stone
Can't find the sublime
She's moving on without you
The tide breaks
You watch the stars fake
They gather you back to their homes
I guess it's better than being alone

ATTLINGS DIET A LA 10

Jag har kommit på en helt perfect Diet som jag ska försöka hålla till sommaren, vilket jag inte tror jag kommer lyckas med men iallfall ;)

Attlings Diet a la 10 :


  • Om jag äter ensam, så ingenting. Om jag äter med la familia så blir det en knäckebröd macka utan pålägg, och vatten.


  • Ett glas vatten, och om det är lång dag till typ 5, en knäckebröd macka utan pålägg (hej lever på knäckebröd)


  • Något mättande men litet, typ smoothie eller bara en massa sallad, gurka, tomater, paprika osv, och såklart om jag blir hungrig, one knäckebröd macka ;)


  • Eftersom jag alltid äter med la familia, så blir det nog att jag inte kan hoppa över den, men då tar jag vääldigt lite mat, och mycket grönsaker.


  • Om jag blir hungrig (vilket ja kommer bli vafan) så tar jag knäckebrödmacka, frukt, smoothie, grönsaker eller vatten :)

Och så får man ju inte glömma:

  • Springa ungefär 3 gånger i veckan (när snön är borta)
  • Försöka att gymma så mycket som möjligt (typ 1 eller 2 ggr/vecka)
  • 100 situps varje dag (vilket jag redan gör för jag äger på det)
  • 15x2 armhävningar (börjar med det eftersom jag knappt orkar en egentligen)
  • Yoga
Jag tror det jobbigaste kommer bli träningen, att inte äta är jag ganska bra på även om det inte syns on my body.. yet mohahaha.
Och om jag klarar den här dieten tills sommarlovet så är det ett mirakel..

Såhär såg jag ut förra sommaren, och då hade jag som försvar fläskat till mig på all glass i Kroatien, men this time its gonna be different.. hoppas jag om jag klarar att gå ner mer kilo :x

/ PEtra

MONDAY

Tjabba bloggen!

Idag är jag hemma pga mensverk som in i helveti! Så ah har precis tittat på Arn-Riket vid vägens slut, och gjort pannkakor bara för att jag hade tråkigt, haha jag åt inte ens några så my folks kommer bli på bättre humör när de kommer hem ;) funderar på att typ baka nått annat också som jag inte äter bara ger til de som vill ha (hej känner mig som jesus) och sen ska jag nog läsa i den sjuukt tråkiga boken ''Dr Glas'', som alla i SM1B e tvugna att läsa, and I'm warning you, do  n e v e r  read it! Förjävla boring!

Iallfall, tänkte kolla lite på serien ''Hidden Palms'', någon som vet vilken det är för någon?
Hittade faktiskt den när jag tittade på snyggingen som var med i ''Motorsågsmassaken'', och hade aldrig hört talas om den innan :s men den är faktiskt ganska bra, visst inget slår OC serierna, men den är klart bland mina favoriter.. och det är inte aalls att jag bara kollar på den pga den snygga killen.. no no.


Let me steal this moment from you now

Tjena!
Igår blev den en tjejkväll with the girls Katti Jossi och Redish, med skräckfilmen ''Motorsågsmassaken'', som var förjäävla äcklig! I mean, alla blev ju avhuggna med en motorsåg av en ful kille som skalperade hans offer typ! Och på pricken över I:et så skulle ju såklart den snygga Dean dö vilket verkligen inte gjorde filmen bättre! :'( so sad..

Iallfall, idag var jag en snabbis i stan med Tove, sen så har jag inte gjort ett skit annars vilket var jätteskönt, så aah det var min söndag :)

Slänger in en bild på loverboyen i ''Motorsågsmassaken'', Taylor Handley ;)

/ Petra Attling

FJORTIS NOSTALGI

Och så bara för att vi är så snygga som fjortisar, så slänger jag upp några fler bilder från gamla tider ;)







och lite härliga låtar som vi alla älskar;




YOU KNOW YOU LOVE US!
/ Petra och katarina

BACK TO PLAYAHEAD

Jag och Katarina checkade in på pea för den sista gånge eftersom den ska stängas ner *andas andas* i mars *andas*! Så om ni vill kolla in på våran så är det ppetra@pa och typkatarina@pa för en sista gång..
Och dem här bilderna hittade vi i våra album, det fanns värre men de ville vi inte visa.

Hörs senare, PUUWWWSSSS !

/ petraww och katarinawww










R I P  PLAYAHEAD! WE WILL ALWAYS LOVE YA!

HIPPIE POWER!

igår firade vi isa :D vi hade jätte roligt och temat var 70-tal/hippie ;) hahah måste ju bara lägga in nägra bilder på hur snygga vi var! enjoy

























FÖDELSEBARNET! :D




// Katarina


superficial



 

/katarina


'



allt är inte alltid som det ser ut....



// Katarina


BECAUSE YOU'RE WORTH IT

Ännu en video from school, with Mary as the actress! ;)

/ Petra


SNORTARNA


/ Petra

20 VECKOR KVAR TILL SOMMAREN!!

Sitter just nu och väntar på att Jonniponnisen ska bli klar, hon är förjävla seg sörrni;) själv tog det mig 15 minuter sen var jag klar! Oh yes, im the bomb! (höhö Twilight sitat)

När jag kommer hem ska jag göra lite matte eftersom jag har omprov i matten tomorrow (as allways) men jag ska bara träna på 2 uppgifter som jag sög balle-fjong-fitta på så det är inte så farligt ;) After that , så ska jag träna lite mer på mitt engelska tal, senare vidare med en sjuuuuukt tråkig Svenska bok som vi fick igår, Doktor Glas! I mean, lyssna bara på namnet! Assboring!

Jaa.... Jonna är fortfarande inte klar (och jag stressar inte henne aalls hehe) så nu kommer jag troligen babbla om något skumt ämne. Som Sverigedemokraterna som är rasister! Fucking jävla skumma och idiotiska människor, speciellt när dem har en invandrare i deras.. lag eller vad man kallar det xD hehe jag har aldrig sagt att jag äger på riksdagen och sånt crap, det är för tråkigt och komplicerat för min stil haha.

Nu är J snart klar så ska dra mig vidare till skåpen snart och sen till tuben, sedan hoppa av vid Gullmars, åka 144 mot Fruängen hem, och sedan plugga häcken av mig och äta för är hu-u-u-u-u-u-u-ungig!

Slänger in en bild från slutet av sommaren, när jag och the ganG drog till Grönan ;) happy days...
 


/ Petra Attling

WORK WORK WORK

Tjabba!
Sitter just nu i skolan och jobbar med ljudet *känner mig smart* eftersom jag redan slutat men jobbar över!

Nej måste jobba arslet av mig nu så ha're gött!


OMG IM GONNA BE FAT!

Jesus christ, jag kommer verkligen bli ett fetto med allting som min kära mormor kommer och ger mig, för några minuter sen kom hon och gav mig detta! Visst im not complaining, men jag kanske ska sluta ta emot allting jag får av henne.. även om det är rikigt grymt goda grejer! :S

/ Petra Attling

DAGENS

Tröja: Weekday
Jeansleggings: Gina Tricot
Svart linne: MQ

p.s. På första bilden till vänster så ser mitt hår väldigt konstigt ut, so just try to ignore will ya? ;)

/ Petra Attling

ONSDAGENS FAIL

Godmorgon världen!

Idag trodde jag vi började 8 but NONO, det är bara en i klassen som har den lektionen, and thats not me! och sen så skulle man typ inte behöva gå till svenskan för den skulle man bara läsa på, så antingen skiter jag i spanskan (för den e onödig) eller så går jag dit och känner mig duktig... hmmmmm, tror fan jag screwing den ;)

Nu ska jag gå och äta nått onyttigt framför tv och bara njuta av den härliga dagen!
P.S. Slänger in en ''Dagens'' lite senare !

/ Petra

DON'T MISS!

Paradise Hotel på 6:an klockan 22:00! L O V E !

Vilken tycker du ska vinna?



/ Petra

DAGENS FAVORITKOMMENTAR!

Från: How I met your mother!

Barney : I need a laywer, I'll pay you!

Marshall: ...How much?

Barney: .. alittle!

Marshall: DEAL!



H A H A H A H A H A H A H A H A H H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A



/ Petra Attling

ONE MOMENT OF THE DAY


/ petra attling

MORDHOT IN KÄRRTORP!

Tjenare!
Första dagen i skolan, och den började hur spännande som helst in Kärrtorp! :O Skolan blev mordhotad av vad vi misstänker var Värmdöfienderna (freja nilsson, you're suspected!)
Okej, var inte alls lika dramatiskt som jag först fick höra (att det var en med pistol som sköt ner ballarna ur dem i Ljushallen *o m g* och man får gå hem från skolan *yeeaaah!*) nej det var att en kille hade skrivit på datorn att han hatade alla kärrtorpare och skulle skjuta alla i ljushallen! Så polisen var där, men NOO vi fick inte gå hem :'( !

Och så hittade jag lite bilder på FB från la fiesta del söndag ;) tog inte med alla för jag (av någon anledning) hade tungan ute på alla (yes, tyvärr var jag lite smådrunk)







/ Petra Attling

MARIA BJUDER PÅ SIG SJÄLV








lägger in fler later, BYE!

/ PEtra Maria och Jonna

. . .


Haha hej skryter! Men faktiskt, liiite svårt är det att skilja på dem iallfall xD eller...?


Anyway, eftersom ja ska ifrån datorn för dagen så tänkte jag nämna lite om imorgon! Efter skolan ska Katarina och moi träffas och kolla på Sex and the City säsong 1, med coke & choclate popcorn, cant wait! :)

/ Petra

P & T:S DAY OFF

Slänger in en bild på min kära bigsis Tove, när vi satt och chillade och degade ner oss i timmar på Pizza Hut ;)

/ PETRA

höhö



mogna? ;D haha


// katarina


Sko mania


var inne på din skos hemsida och fastnade för dom här skorna :D tyckte att dom var riktigt snygga faktiskt och lätt något jag skulle kunna gå runt med i sommar (eller lätt och lätt, asså jag kommer väl att dö av smärta i fötterna men det är sånt man får leva med haha ;D)

puss/ katarina


OH NO!

nu är jag deprimerad för att den fina bikinin som jag tänkte beställa är slut! :'( VAD SKA JAG GÖRA?? WHY GOD WHY?? (vådå överdriva en aning? haha)




/ Katarina


MADAGASCAR 2!

Om 5 minuter är det Madagaskar 2 på Canal + First! Hurray, för er som är lika morgonpigga som jag så ta och checka in den! love it!


BECAUSE ITS NOT LOVE.. ITS A FEELING

Tjabba tjena!
Ni kanske undrar varför jag sitter här, klockan 06:50 på en måndagsmorgon när jag är ledig idag? Ah den frågan kan jag inte svara på för jag vette fan varför jag vaknade 5 och kunde inte somna om!

Anyway, gårdagen blev förjävla rolig kväll med tjejerna (plus axel som var ensam kille) och det var hur kul som helst! Jag rökte cigarr för första gången in my entire life! :O Och sen igår kom jag också fram till att jag kan bli full på en 0,5 liters vin! Vilket inte alls är vad min gräns gick för några veckor sen, jag behövde då dricka runt 200 liter ren vodka för att bli full, but not anymore *Hurray*
Plus så blev jag kompis med en 19 årig fransman på vägen hem (fast jag kom inte ihåg om han var snygg eller inte, jag har en tendens att inte ha sånt högt krav på killar när jag är full tyvärr) , plus en kille jag träffade på bussen från Gullmars också.. jag kom ihåg att jag typ tänkte ''Han liknar Stark!'' Och för er som inte känner mig så väl så är Stark en snygg kille från några böcker jag har läst, och ah jag är ganska besatt av honom så då blev jag liksom blixtsnabbt kär i han killen (som jag helt glömt bort namnet på, han får härmed heta James Stark..höhö) Men the hard part in this story, var att jag kom på att jag skrev in mitt mobilnummer fel! Jag skrev 0732118320 när det egentligen skulle varit en 6 i den första 3:an! Buhu, så fel skrev jag på båda är jag säker på, så good luck säger jag bara med min Stark-kopia! :'(

Så för att resonera (oh yes jag känner mig smart när jag använder ordet ''resonera'', hihi) kvällen från igår så var den riktigt lyckad! :) Förutom insidenten med min loverboy.. jag är fortfarande deprimerad over this major dilemma..

Och nu till nutid, idag ska Tove och jag vara i stan och sedan stannar vi och sväller upp oss på Pizza Hut! :D
Vad ska ni i skolan göra ? ;D mohahaha *evil laught*

/ Petra Charlotte Attling

Förlåvad?



nej haha jag faktiskt inte förlåvat mej ;D  nu blev ni allt lite oroliga va? höhö
nä men jag fick en för tidig födelsedags present av mamma idag :) tyckte den var ganska fin så hon köpte den åt mej :P men det är ju faktiskt inte såå långt kvar tills jag fyller år, 1 februari ;)

ha det!

// Katarina

Missing you





BECAUSE IM AWESOME

Hejsan bloggen!
Idag är det som en ''lördag'' för mig, eftersom vi Kärrtorpare är lediga på måndag när ni andra goes to school ;) Så ikväll blir det chill hos Ylva.. eller ah I donnu vad vi ska göra men nått roligt blir det nog.
Tänkte lägga ut en bild på min helt nya lover-boy, han heter Christian Cooke och hittade honom helt random på YouTube!

hooooooooot!

/ Petra

what do you do when you're bored?

BUY COCA COLA!
Haha det gör man iallafall om man heter Petra Attling och är beroende av det.

/ Petra

sexy tigers!

nu fick jag värsta rycket och ville lägga upp några bilder från skattjakten i nian som vi VANN! haha var bara tvungen att få säga det x) men här kommer dom iaf ;D



haha jag och petra sexy tigers, vad annars? ;D



jag snygg min i bakgrunden :D hehe och josefina har kaninöron fast jag vet inte riktigt varför eftersom hon inte var utklädd till kanin sen :S hmmmm... mysterios



freja och jossi snyggingar :D jag vet inte riktigt vad dom ska föreställa men.. det får ni fråga dom helt enkelt! :P

// Katarina

SATURDAY

Tjabba!
Like you can see så har Katti kommit tillbaka till bloggen! Wihuuu!

Anyway, snart ska jag till min kära mormor på 80-årsmiddag och sånt, sen efteråt så blir det att vara med tjejerna och förhoppningsvis fiesta dårå ;)
Mer har jag inte att säga, eller JO jag tränade idag! Omg i know, men det var ju mitt nyårslöfte, plus jag kände mig förjäkla slö när jag blev fetish andfådd när jag sprang upp för trappan här hemma. HAha

This is me now, precis klar med min makeup, ska bara välja kläder och förhoppningsvis så är jag klar till 6, hurry hurry!

and again (kunde inte bestämma mig höhö)


See U later!

/ Petra

WTF HEIDI?!

seriöst vafan tänkte heidi på när hon opererade sig såhär mycket?! :o det är helt sjukt att hon typ är "beroende" av skönhetsoperationer och gjorte 10 st ingrepp på 1 DAG! man känner ju inte äns igen henne längre! jag tycker att det är helt sjukt att man vill förstöra sig så mycket, fatta läskigt att inte känna igen sig i spegeln för att man ser så annorlunda ut :S



heidi och lauren 2006, titta på heidi man skulle aldrig kunna gissa att hon och så hon ser ut idag är samma person!



här är en bild på hur hon såg ut före och efter operationen :S


/ Katarina

black velvet apricot

sen har jag ju köpt ett nytt lip balm (hej grymt onödigt men vad gör man inte? haha) black velvet apricot från the body shop, den var ju på rea så jag kunde inte låta bli för det luktar ju så gott :)




// Katarina



ny hårfärg

glömde att berätta att jag har klippt mej oxå, men OMG jag skulle slinga utväxten och nu har jag typ BRUNT hår ist :/ hon ba: jag lägger in lite mörka slingor det blir as snyggt! , okej tänkte jag det ser väl mer naturligt ut, men nej nu har jag ljusbrunt hår ist för blont.. hon sa iförsej att det skulle tvättas ut men anyways aja jag får väl leva med det det finns ju värre saker som kan hända här i världen ;D

Puss / katarina

...

herregud jag har typ inte bloggat på en hel vecka! :o galeet haha, men jag har inte haft ngt att skriva om, fast nu dom senaste dagarna har det hänt as mkt!  igår var det första dagen i nya skolan, (östra real för er som är dåligt uppdaterade om mitt liv ;D haha) alla verkade jätte trevliga och så men det kändes så himla ovant att komma till ett helt nytt ställe som är 100 gånger större en klara! haha :) det var liksom första dagen i gymnasiet all over again, men josefina får helt enkelt stå ut med att jag typ stalkar henne nu i början haha , to bad for you jossi ;D
<3

men igår var jag iaf på bio med ida :) vi skulle se instängd 2 (visst låter det som en mysig film? höhö) ingen av oss hade sett ettan och alla sa olika saker, vissa sa att ettan inte alls var läskig och andra sa att den var jätte läskig så vi visste inte riktigt vad vi skulle tro, men en sak är säker jag har ALDRIG VARIT SÅ RÄDD I HELA MITT LIV!! xD hahaha fyyfaaaan säger jag bara hahah jag och ida höll på att dö! och det blev inte bättre av att en tjej i biosalongen skrek heeela tiden, och as högt dessutom! så hon skrämde en ju typ mer en filmen ibland x) men det var ändå ganska kul för alla började alltid asgarva efter att hon skrek för att det lät så roligt!  men tänkte att jag skulle lägga upp trailern för er så ni förstår vad vi fick stå ut med i en och en halv timme! :D haha

äsh jag lägger in trailer till första filmen oxå, så kanske ni fattar handlingen lite bättre ;D




och det här är trailern till tvåan som vi såg, men tro mej trailern verkar inte så läskig men filmen är sååå mkt värre X)





hoppas att ní inte kissade på er ;) / Katarina

FREDAG!

Hey!
Håller just nu på med både reportaget och debattartikeln, och är snart klar! *applåder*, så jag är snaart ledig from work! Om man räknar bort omprovet i matte jag ska göra på torsdag.. och engelska redovisningen.. och svenska saken som vår grupp ska ''göra om'' kanske för vi sög.. Annars är jag ledig! :D

Men nu ska jag tillbaka till skrivstugan så see you late alligator!


slänger in den klassiska bilden på mig och Jossi, what ya think? ;)

/ PEtra

BRING ME THE HORIZON

Idag tappade jag mitt pluskort efter att jag använt den första gången idag. Hmpf jaa så slarvig är jag dårå.
Så där jag var, fast i Gullmars och skitirriterad på mig själv att jag inte haft bättre koll på den, och har fortfarande inte hittat den när jag kommer till skolan (använde bussbiljett på mobilen) och är lika irriterad där !

Och så fruktar jag det värsta, att ringa till päron nr 1 och berätta om det. MEN så ringer en som säger att hon har hittat mitt busskort (h a l l e l u j a h !) och säger att vi kan mötas vid Skanstull vid typ 5! I know, am I lucky or what? Jag menar om jag var hon skulle jag liksom inte brytt mig eller typ vart ''omg ett busskort på 2000:-! Caasshfloww!''
Men nu ska det bli andra skitbullar om jag ser ett borttappat busskort, då ska jag (jag vet jag är grymt änglalik) ringa upp den personen och ge tillbaka det! Visst, om det är en gubbe på 50 bast så vet jag inte sääkert att jag skulle vilja träffa honom, menmen.

MOVING ON.
Eftersom Katti  a l d r i g  skriver i bloggen (shame on you biattch) så tar jag äran att berätta att...

*Trumvirvel!*
KATARINA SKA BÖRJA I ÖSTRA REAL!!!!
*Applåder!*

Haha ah hon har ju velat komma in i den brat-skolan länge nog så hon förtjänade det verkligen mer än någon annan brat gjorde! 
Förortsungen blir brat... 

Skriver mer senare, efter att jag kommit på en talang åt mig själv och gjort svenska klara! 

och SÅKLART så slänger jag in en bild på mig själv, from Croatia


 
/ PEtra


Mr. Brightside

Tjabba,
sitter just nu och gör min Svenska läxa för fulla muggar.. nej egentligen så har jag gjort.. fuck! en mening på kanske en halvtimme, så nej it dosen't flow for me.
Nej men whatthe hell, jag får väl fantasi någon annan gång, lika bra att göra nått annat roligt och vänta till man får snilleblixten.. visa ord a la Petra.
Kanske är det för jag lyssnar på min så gryma musiksmak som jag inte kan koncentrera mig! För stunden så lyssnar jag på Bon Jovi, hej inte alls gammal musik men jag bara blir helt jävla peppad av låten Livin on a prayer! Ska fan börja lyssna på den innan jag ska ut.. haha för mina kompisar kommer ju ä-lska mina musikval för förfesten, naaaaaah dont think so.

Moving on. Jag fick fan en uppenbarelse för några timmar sen, jag vill typ screwa skolan och dra till ett helt nytt land och bli en hippie! Hmmm, vart kan man komma med cirka 200 kr ??? Okej skulle nog inte gå så himla bra med min plan, får bli efter studenten eller när jag är 18 och myndig och förståndig x)

Har det här inlägget gått överstyr? Yäs.

Slänger in en snygg bild på min lover-boy of the day (om man tänker bort han som alltid är nr 1)

/ Petra


13:55 BIAATTCHES

snabbt inlägg innan jag ska ha ''prov'' i ljud!
sitter här och jobbar inte så mycket med ljudet, och btw så ska jag kanske följa med Jossi och deras familia till Åre på påsklovet :D Oh yes, funny funny!

Och så tänkte jag kaanske skippa spanskan idag eftersom vi har en ganska stor läxa och jag har inte gjort den :S (blame att jag tog hem fel spanska bok hem, inte att jag var för lat) och sen efter den skolkande lektionen har vi matte, sen slutar dagen 13:55, so its not a very long day!

BYE !

/ PEtra

TISDAG

Tjena!
Idag så förgylldes dagen med den snygga Element-boy som kom och fixade alla elementen i skolan! You should have seen him, han hade tatueringar, ''målarbyxor'' typ, och såklart vä-äldigt sexig. Oh yes he had it all.

Och mogna som jag och Neuman är, så målade vi lite bilder av han..




And this is Duffman.. har inte alls med saken att göra haha

/ PETRA

BREAK

Tjena!
Håller just nu på att plugga häcken av mig med Bildanalys, debattartikel, reportage, engelska speach (där man ska prata inför klassen om vad för speciell talang man har.. och vad fan har jag för någon talang? Att få mitt hår volymigt?? Kul att höra mitt tal.. ''hello, my talent is to make my beautiful hair get perfect volume whitin 30 seconds'', w o w vilken talang..) och sen är det säkert mer skitsaker som jag inte har någon aning om, måste väl checka j**** f****** s*** Fronter. I hate Fronter!

Slänger in favoritlåten för fagen.. hehe I mean dagen ;

saturday

lite bilder från igår:D det blev tjockis kväll med petra och freja haha, vi kollade på scary movie, så jävla skön film haha x) anyways.. lite bilder :



kvällens första bild *stolt fotograf* x)



petra tuffing :D



höhö



petra visar hur freja tar bilder på sig själv, hoppas ni antecknar ;D



freja snyggve! (lägg märke till min fina min i hörnet xD )



please don't kill me! :o



hottie pie ;)



coola brudar



whats up med mina heta face expressions? xD




inlägget får avslutas med en söt bild på petra och saffran :D




HA DET! ;D / Katarina


BABY I DONT MEAN IT

Jag kom fan på en sån jävla helt otroligt bra grej härom dagen! Y'll wanna hear ???

Okej, jag kom på den här smarta saken när jag var ute med hunden i mörkret, och trodde (as I always do) att jag skulle bli överfallen och våldtagen av en äcklig gubbjävel! Och det var då jag fick värsta snilleblixten!
Varför ska man oroa sig att bli våltagen när det är 10 minus grader ute! I mean, vilken gubbe vill ligga med någon i snön när det är sjukt jävla kallt ute, jag menar snoppen måste ju ärligt bli en enda isbit! Sååå japp, det var min smarta ide. Man är (nästan) helt säker nu på vintern för våldtäcksmän! Hallelujah, wish coming true!
Visst lite skum ide, menmen, its true och jag tror att det här smarta och interligenta inlägg saved many people som tror som ja att man kommer bli våldtagen, N o t  gonna happend!

Och nu till lite roligare saker, mitt köp idag! Lite Twilight-inspererat linne from Gina;


Och här var det faktiskt bara för att visa mitt lockiga hår, näästan helt natuligt faktiskt!




/ Petra


bikini

hittade en himla fin bikini i hm katalogen :) men jag kan inte riktigt bestämma mej om vilken färg som är finast. en viss freja har ju redan beställt det blå haha :D fast det skulle ju inte direkt vara första gången som vi har likadana saker ;) så vilken färg tkr ni?



blå eller rosa?




så ser den ut på :)


// Katarina


Love u guys!


haha





freja sexy mama! ;D (hej jag är död när freja ser den här bilden!)



haha aa som sagt så var jag med tjejerna igår haha roligt roligt! :D och nu har josefina officiellt ca 5000 miljoner bilder på sin dator :)



// Katarina


Shopping

idag var det farsta med petra crazy och freja freak efter skolan! :D haha det var roligt ofc! jag fyndade faktiskt lite på rean oxå, en body butter för 85 ist för 165 (WOHOOO!!) haha x) och sen köpte jag ett par örhängen oxå såkallade "pluppar" på kicks, doch inte på rean :/ anyways, ikväll blir det ngt roligt med tjejerna :)







laater aligator // Katarina


NO COMMENTS


Om ni inte förstår handlingen så äre lugnt, det är inte många som förstår Marias och min humor. Och bara så att alla vet, Paulina är 4 år som vi snackar om, och så FÖRLÅT för att jag håller på med mitt hår 24/7, jag har fortfarande mina fjortis-vanor i mig från 8:an.. tyvärr.

/ Petra

IT'S A BIG DAY COMMING



Tjenare alle' fans!
Har precis ätit en jävligt god middag måste ja bara säga! Och jag vette fan vad det var, maybe kyckling, maybe kött, i donnu.
Iallafll, ikväll blir det hemma kväll eftersom jag är så jävla lat och helt död, jag menar två dagar i skolan är inget att leka med. Så jag och bigsis har laddat med Ben & Jerrys och hyrt filmen ''Baksmällan'', så kmmer bli en göö-chill kväll för min del. Men dont worry, imorn blir det fest för fulla muggar, oh yes.

Laddar nästa inlägg med en sjukt skum video med Mary och jag på mattelektionen, ah den går ej att beskriva, men till mitt försvar så var båda övertrötta och sjukt 5-årigslika (om det nu är ett ord, för annars, fan vad coolt jag har hittat på ett eget ord!)

/ Petra

LILSIS

Hejsan!
Tillbaka till skolan idag, var ju som säkert alla som började skolan idag sjukt trött, ville verkligen inte lämna himmelriket i sängen.. haha och det där kan ju tolkas hur ni vill.
Anyway. Jag kom faktiskt i tid till skolan (suprised?) och började den skojiga dagen med svenska, sen vidare till ljud-lektionen, sen slutade jag runt 2 så dagen var inte så lång och farlig ändå ;) Faktiskt så var den väldigt rolig, även om jag praktiskt taget sov under hela dagen.

Croatia 09, Ella

/ Petra

GUESS WHOS BIRTHDAY?


Oh yes, my buddy Maria fyller hela 17 år today, första dagen i skolan också, kan dagen bli bättre liksom? ;D

/ Petra

COLD AS FUCK

Vilken otroligt kall dag!
Måste säga att mitt urval av kläder var bland det sämsta idag. Jag hade tunna strumpbyxor och en tunn klänning, min skinnjacka, halsduk och vantar! Jeesh vad det var kallt! Plus jag hade inte heller någon tröja över klänningen.. JAg menar kan det bli värre??

Iallfall, idag var jag med Maria, och vi solade solarium vilket var förjävla skönt pga kylan outside. By the way så blev det som vanligt ingen skillnad, även om jag solade i 20 mins, I say fuck solarium där man måste sola 6 gånger innan det blir skillnad!

Här ser ni hur smart-klädd jag var idag dårå:



/ Petra

NYÅRSLÖFTEN A LA ATTLING

Hello, petra här igen *wihuu*

Jag kom just på vad jag har för nyårslöften det här åren! And they're daamn good!

1. Pierca naveln (mina päron kommer ju såå äälska det också! Men jag tror faktiskt att man kan vara 16 utan någon underskrift.. okej supersmart att gömma den i typ 4 år till innan man flyttar hehe)
2. Inte få IG mer på matteproven! Om jag seriöst får ett till IG så lovar jag att inte dricka någon cola tills sommaren börjar.. *gulp*.
3. Göra hål i öronen! Kaanske är den sista som gör det men screw that! .. även om jag grymt rädd för nålar eller pistoler eller hur dem gör :S
4. Inte platta håret varje dag! Högst.. 2 dagar per vecka!
Okej, fan vad jobbig lista jag har alltså, verkligen pain in the ass på varje (enligt mig) jag menar lockigt hår för mig är helt jävla tragiskt jobbigt! Men jag ska fan försöka!
5. Börja springa när snön är borta! Om jag gör det och Marias och min nya diet med vatten och bröd, så kommer jag nog till sommaren se ut som ett benrangel, men som jag brukar säga ''Bättre att se ut som ett benrangel än en tjockis'', and yes I know, jag har dem bästa citaten ever!

Okej kom inte på något mer, men skriver nog upp fler om jag kommer på! Nej nu ska jag dra åt skogen!

Men innan jag gör det, så lägger jag ut Katarinas, Jossis och min favoritscen i O.C, så grymt bra!
/ Petra


craZy

Tjena!

See its a new header? Asså seriöst vad är det med mig, jag skriver varje mening med blandad svenska och engelska! Haha i guess it because thats how im talking in reality guys! Se bara, om jag inte kunde stoppat mig själv skulle nog alla (och ja e helt ärlig) inlägg vara på engelska. Menmen, its funnier that way.. eller det är vad jag tycekr iallafall..

Iallfall, ikväll hade jag en sån jävla creepy dröm!
Okej, det jag kom ihåg av den var att jag visste att det var en dröm och jag visste att jag skulle typ dö eller nått om jag inte öppnade ögonen, and I just gotta say, det är jävligt svårt att öppna ögonen när man drömmer, det är som om man inte har kontroll över sin egen kropp! Haha jag överdriver iinte alls här.
Moving on.
Iallfall, så där var jag och försökte med all min kraft att öppna mina jäkla ögonlock, och finally, efter några minuters kämpade så lyckades jag. Trodde jag iallafall, för när jag öppnade ögonen så stod det är jävligt creepy man vid min säng och han var typ helt mörkklädd (väldigt ful också) och han liknade lite en blandning av the groudge och the discusting man i House of wax! Hänger ni med? Iallafall, då trodde ju jag att jag verkligen var vaken, men kände jag på mig att det här inte kunde vara min dröm (hey jag är inte alls skum) så jag lyckades faktiskt öppna ögonen och denna gång kom jag tillbaka till mitt kära rum utan någon The Groudge/House of wax-gubbe! Men så kunde jag ju inte somna and I donnu why, så jag har vart vaken sen 4. Fan hur är mina vaken tider nuför tiden, sammanlagt den här veckan har jag kanske sovit.. vadå 8 timmar? :O det är inte normalt..

Nej nu ska jag vara en boknörd och pluggis och sätta mig vid min kära buddy brasan, see you later!

Slänger in en old pic på mig och Jossi när jag hade.. jadu vad ska man kalla det? Väldigt mörkblont hår, enjoy!

/ Petra


NEW HEADER!

The truth, är den bättre eller sämre än den förra? ;)

THREE DAYS GRACE

What up?

Tänkte bara säga att jag inte förstår hur en tjej.. ah eller kille (som var anonym) kunde säga att min lover-boy (ett inlägg ner) såg inge snygg ut! I mean what the fuck?!?!? 

Skriver mer senare ur mitt spännande liv, men nu ska jag ut med jykken i mörkret, dont be worry, jag har pepparsprejen till hands, för jag menar Älvsjö vid 4-tiden är inget att leka med!



/ Petra


TEMPTED

Tjenare!

Idag skulle jag ha vart med my old gang Jonna Elise Linn och Sara från Gbg, vilket jag kom på för några jävla minuter sen! Det jobbiga är att jag hade helt glömt bort det, och så har ju min kära mobil legat i mitt rum och inte i min ficka idag så ah såg ju inte a-a-alls smset liite sent! And for that im really sorry!

Men imorn hoppas ja det blir något iallfall med tjejerna, var så jävla länge man träffade dem! Efter att jag (nyttig som jag e) ska gymma med bigsis innan lunch, och yes, det är nog min träning den här månaden/halvåret.

OMFG! Såg just (alltså jag är helt jävla borta idag ? ) att Jossi smsat att när vi skulle ses ikväll! Heheee. Jag är inte den människan som kommer ihåg  i d a g  iallfall..
Men jag vet nog varför, jag sov i 2 jävla timmar idag! Och thats all because jag läste en bok som ja tänkte att jag skulle läsa lite innan ja somnade, men hej jag slutade att läsa den typ när klockan var 08:12, och så sov jag dårå, men så kom min syrra in 2 timmar senare och väckte mig för någonting-som-jag-verkligen-inte-brydde-mig-om-eller-hörde, och så kom jag på att boken var så jävla spännande så var tvungen att fortsätta!
HAha hej boknörd, men det är fan inte mitt fel att jag hittar så jäkla bra böcker som inte går att lägga ifrån. Plus egentligen är det bara bra att jag läser, för när ja läser kan jag av någon konstig anledning inte äta, så jag har gått de här två dagarna med.. typ bara lite middag på kvällen för moi päron tvingar i mig. Thats it! Om ja bara läser när jag är hungrig så kommer jag inte vara hungrig längre! Inte alls hur jävla ad somhelst.

Nej nu ska jag fixa mig innan Jossi kommer hit, See ya later!

Iallfall. Om ni orkat läsa allting, så var det den här som kortfattat har förstört min dag..  

Och så måste jag säga (chockande) så är dem här böckerna mycket (lägg märke till den tjocka stilen och snea tecknet på ''mycket'') bättre än Twilight-sagorna! I know, shocking! Men jag menar kolla bara på den otroligt sexiga (and yes han e vampyr ofcourse) killen som är längst fram (han där bak gillar vi  i n t e, måste jag bara tilläga) Det var den här framsidan som fick mig att börja läsa serierna, vilket säkert får er också göra det!

/ Petra

OC memories



har ni tänkt på vilken grymt bra musik det var i oc? det var de iaf, och eftersom vi nyss hade oc maraton så tänkte jag att det är lika bra att fortsätta oc nörda genom att lägga upp några av de grymmaste låtarna på bloggen :)  Enjoy! (and I meen it!)


forever young (låten jag och josefina drogade vääldigt länge)


running up that hill


California


Hide and seek


all around the world


hallelujah



PUSSHEJ// Katarina


booring lista

tog en rolig liten lista från freja för att jag har så tråkigt haha ;D

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

okej men det blir nog bra :) 
 

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?


aa ;) men visst är det härligt med det här rosa temat?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

nä jag blir väldigt beroende av sånt här haha ;)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

bra :*

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

haha skit samma ;)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

hahahahaha nice ;) men vi måste festa ngn gång ;)

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?

typ träffas :S men hur gick hemgången? ;)

8. Vad vill du höra mest av allt?

gott nytt år på er :) vet att jag är lite tidig men det kommer säkert inte gå att skicka sms sen :P

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt

okej va kul :) hälsa brudarna!


10. Din romantiska replik?

han ringde nyss :S


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

har det ordnat sig för ikväll?




// Katarina


2010!



måste bara få säga en sak FYFAN VA LYCKAT NYÅR BLEV ASSÅ! :D vi hade så jävla roligt! det trodde jag aldrig eftersom att allting verkade vara emot oss som vanligt x) men eftersom man bor i sthlm så ordnade det sig ändå ;D säger bara STHLM IS THE PLACE TO BE AT NEW YEARS EVE! :D

 

 

PUUUUUUUSSSAR // KATARINA!


WE'VE BEEN ON THE RUN DRIVIN IN THE SUN LOOKING OUT FOR NR 1

Hello!

Gårdagen blev inte en besvikelse som jag trott, superfunny. Vi började med ''förfest'' hos Nilsson, där Jossi Katti och Jossis buddy Sofia var. Sen så var tanken att vi skulle till Hagsätra, men sen så fick vi veta att Sebastian visste en fest i Slussen. Så då satt vi alltå på tåget påväg till Slussen, och klockan var 11:57, och Jossi blev stressad för hon ville kyssa hennes new boyfriend vid midnatt (låter det inte som typ en amerikansk kärleksfilm?) , men vi hann dit anyway innan 12! Så 12-slaget firades på Slussen med 100 pers, skitroligt ;) Sen drog vi till el party någonstans vid Slussen, som vi inte kunde stanna så länge på för Katti och Freak skulle vara hemma vid 2 i think. Men det var fan det roligaste på tågstationen, där Jossi och jag sprang och kramade och kysste en massa gott nytt år, plus vi råkade ställa oss i spya D; iuuuh. Så träffade vi alla roliga holländare och kanadensare, skittrevliga :)

Pjuh, långt jag skriver!
Moving on. Jag och Katti följde sen med Jossi hem (när Freak och Sofia åkt vidare hem) och tänkte då crasha hennes brorssas fest, gick ju sådär ;)
Sen vid 4 så kom vi iallafall hem till KAtti tror jag och jag sov jadåra idag.. eller vad man säger.
Ah kom iallfall hem vid kanske 11 till mi casa, och har gått i samma kläder och smink som jag var ute med , tänk hur jävla utmattad jag är då liksom!

Nej nu ska jag lägga mig vid brasan och läsa Untamed, en vampyrbok, vad annars?:O 


/ Petra

RSS 2.0