too damn scared to try..



stelt att jag tyckte om den här låten jätte mycket.. men det är texten som gör det!

/Katarina


haha jag orkar inte




/Katarina

Wishing well





Whaattzzzup!
Lite bilder från Jonnas blogg från mössprovtagningen!
Anyways, idag fyller Jenny år så ska dra och fira henne.. FFUUUCK om 10 minuter!!! :O:O:O hehehe jag måste dra nu men ikväll blir det iaf mys med Katti, sen är det ju valborg imorn!! :D Middag och troligtvis utgång med tjejerna då!

/ Petra

Just do it










/Katarina

Want to drive away

idag tog jag och freja en lång promme på djugården i det fina vädret (längden berodde ju lite på att vi var lite överambitiösa med att välja vägar så vi gick vilse..) mysigt vare iaf! nu är jag dödstrött så ska bara ta det lugnt och käka godis hela kvällen!

Peace
/Katarina

Mösspåtagning




gud vilken underbar dag! vädret var för en gång på vår sida (ÄNTLIGEN!!! WOOP HERREJÖSSES GALET ATT DET VAR SOL I SVERIGE OMG SJUKT OSV OSV) efter mösspåtagningen drog vi till fridays i kungsgården och fick i oss x antal kannor med frozen margerita! att dricka på dagen är ju sjukt underskattat! sååå mycket mysigare att sitta och flumma i solen på en uteservering än på nått förar ställe mitt i natten haha.. jag och madde delade även på en fet brownie MUMS! beach 12 som sagt.. sen bar det av in till medis där i stort sett alla andra stockholmsstudenter hängde haha, kaos.. irrade runt lite innan jag hittade klara brudarna på snaps (eller egentligen stället bredvid men minns inte namnet.. same shit different names!) och sen hängde jag lite med klassen på bar 54! är så glad att jag att jag inte hänger med ut ikväll då jag är fullkomligt död hehe.. så det blir till att chilla galet med jossi och petra istället!

Sjukt lyckad dag anyways! <3

 

/Katarina


fuck me

The Amazing Spider-Man (2012) : Andrew Garfield
Andrew Garfield, seeeexxxyyy

Imorn är det mössprovtagning! Tagga! Jag hänger inte med hur klassen bestämt nu men får se vart dagen för en! Hittat studentklänning också! Wohoooo, visar bild sen!

/ Petra

HAHAHA


hahah jag dör! tack petra för att du fick mig sitta och kolla på hennes videos hela kvällen istället för att göra historia.. fml.

/Katarina

in the end



hej mitt historiaarbete går åt helvete. jag. orkar. inte. hejdå.

/Katarina

how to trick people


ÄNNU en video av henne, bara för att det är så jäkla underhållande och sant!

/ Petra

How to get ready for a date


''You cant go like this, you're a sexual object!''

HAHA love her!! Så jävla skön!

/ Petra

Victoriassecret




i sommar vill jag vara brun, vältränad, blond och iklädd dessa bikinisar. börjar väl träna på en gång då! ha..ha..ha...

/Katarina

Rihanna

najs remix med rihannaaaaaaaaa! (okej katarina lugna dig..)

/Katarina

köpte ett linne idag..

japp idag blev det lite shopping innan hemfärden.. fan jag som inte har några pengar har inte råd att spendera på sånt här! ändå kan jag aldrig låta bli! stort frågetecken på om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka dock, gillar inte riktigt tyget. plus att jag får liiite andnöd i den, haha men vad gör man inte?





/Katarina

Close your eyes


helgen har varit riktigt lugn, men det var rätt skönt. i fredags lyckades jag och petra somna till harry potter hehehe.. men det är okej att vara lite trött när man varit uppe sen 6 och varit uppstressad över sitt tal. igår var jag hemma och kollade på vänner i stort sett hela dagen. har blivit kär i serien och den gör en så glad haha! idag borde jag ju verkligen plugga men det är så svårt att komma igång! hatar när jag inte vet exakt vad jag ska göra utan blir bara förvirrad och då går jag och gör något annat istället -.- har iaf betämt mig för att ge mig iväg och springa eftersom att sommaren nu inte är långt borta! sen kan jag ju meddela att mina brudar Antigon och Babs är tillbaka i Sverige!! synd för er men bra för mig haha! har saknar dom bajs mkt så om ni ser detta tycker jag att vi styr upp en träff snart!

Ciao.
/Katarina

Climax



I gave my best, it wasn't enough
You get upset, we argue too much
We made a mess of what used to be "love".
So why do I care, I care at all?



/Katarina

Prom dress


Shit

När ska jag sluta vara så emo och bitter..? Blir fan trött på mig själv att jag ens lägger ner energi på att vara det. Kan det inte bara hända ngt riktigt kul så man kan få bli lite taggad på livet igen?? Skulle bara vilja ställa mig och skrika ut alla mina aggressioner på en viss person men eftersom att jag antagligen skulle uppfattas som någorlunda psykiskt störd om jag gjorde det kanske det är bäst att låta bli trots att det skulle kännas himla bra.. Så jag får helt enkelt hoppas på att karma is a bitch på riktigt och att det hjälper mig lite på traven!

Peace. /Katarina

Bild från Petras skiva i tisdags!


Zaleilah


åh älskar!! haha så underbar

Teenage crime


igår vare petras studentskiva! temat var film/serie karaktärer och jag skulle vara vampyr så la ner hela 80 kronor på ett par vampyr tänder men dom var såklart för stora och ramlade bara av, känns logiskt att det borde följa med nått slags lim men icke. så jag fick gå som mig själv fast med röda läppar vilket jag annars aldrig använder. gillade det dock måste jag erkänna! skivan var iaf ruulig men det blev lite mkt av det goda så jag mådde halvbra imorse.. sket i skolan men skulle ändå inte kommit iväg eftersom mamma råkat låsa in mig i huset. score! jag borde jobbat på mitt tal idag men det går inte när man är bakis.. och nu när jag faktiskt tänkte ta tag i det så fastnade jag vid att redigera bilder osv ist. partäj.. anyways nu får jag skärpa mig! Ciao

/Katarina

laserlight


åh så bra!

/Katarina

Euphoria

tänkte lägga upp lite åre bilder, saknar det lite faktiskt. blev fullständigt kär i lägenheten med takfönster och utsikt över hela åre by!



/Katarina

Andra försöket

japp andra försöket med balklänning! eftersom att den förra satt helt galet dåligt. den var för kort (och jag är inte ens särskilt lång..?) jätte ojämnt sydd och för trång (trots att vi mätte innan). så nu har jag gått och stressat hela veckan och kollade runt lite idag och hittade den här. vill egentligen inte ha en vit för det kommer kännas som att jag ska gifta mig men jag pallar inte bry mig så mkt jag vill bara ha det fixat.. tyckte om den iaf! det enda jag oroar mig över är att nån annan ska ha likadan eftersom att de nästan var slut och att den är köpt på nelly, där absolut INGEN annan beställer ifrån. aja jag håller tummarna för att den ska passa bättre än den förra. får inte gå upp i vikt iallfall (no pressure)




/Katarina

Home at last

japp nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i åre! det var faktistk asnajs och inte hemskt som jag trodde det skulle bli hehe.. förväntade mig ett soligt snöfritt sthlm men det var fan mer snö här än i åre?! aja det smälter väl bort snarast! har hela dagen tänkt att jag ska börja på mitt svenska tal men har jag gjort det? Nope jag har gjort allt möjligt annat istället.. nu får jag fan ta mig i kragen!


är så kär i den här videon att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. den är så skum men så fin! går på repeat här hemma!

/Katarina

Austin Power

- That's Mr. Evil's cat...

- How can you tell??

- I never forgett a pussy...



Favorit i repris! Höhöhööhöhh

/ Petra


A night in april

Tjena!
Ikväll tar jag det lugnt eftersom jag ska jobba imorn vid 07.30! Sjukt jobbigt men kommer börja dagen med Black Sabbath då så det kommer väl funka, får ju cash så jag kan shoppa till Magaluf vilket jag behöver!

Idag har jag köpt fjädrar till min outfit till studentskivan på tisdag! Det är filmtema och ajg ska vara Black Swan, det var antingen det eller sexy Alice i underlandet eller rödluvan och det var för tråkigt tkr jag! So swan it is.

Sen måste jag och Jossi köpa nått till skivan på måndag, det är ''Det här ville ja va när jag var liten''-tema, haha kul om dem skrev ut allt de där på biljetten men anyways, vi funtade på poliser men de fanns så jäkla fula så maybe en prinsessa, men det är tråkigt såååå måste komma på nått! x)

Nej nu blire Almost Famous med Tove! Ha en skön kväll!


Jag och J i ettan, jag kom inte ihåg varför men vi gick ut i pyjamas haha! Ge mig sommmmaarrr fuckkaa

/ Petra

Beställt!




/ Petra

Tiny Dancer

Godmorgon!
Gårkvällen var skitlyckad! Men ska iväg till stan med Jossi och kolla på nya kollektionen på HM, så kortfattat: VIP, gratis drinkar, trångt, donken!

Delar med mig av Tiny Dancer med Elton John från filmen Almost famous! A.W.E.S.O.M.E


/ Petra

100 dagar kvar!!


Meanwhile i Åre..

Har de rätt så najs här uppe! Skidåkningen är 1000 gånger bättre än förra året då det knappt fanns nån snö.. Det är inte äns mycket folk så idag har det varit väldigt mycket skidåkning och väldigt lite liftkö vilket resulterat i att jag nu ligger död i soffan, hehe. Nu ska jag glo på tv! Ciao

/Katarina


Juste ja, Så var det..


Glad påsk!

Hahaha mamma <3


Kvällsaggrissoner

Fyfan för dig! Hoppas du ramlar på utspringet.

/Katarina


Helt ok mellis!

Japp jag har lite tråkigt..

/Katarina


Jag saknar...

zakynthos

sola hela dagarna, festa hela nätterna, vara brun, inte bry sig om något annat än att ha kul! helt sjukt att det snart är ett år sen?! fattar inte hur tiden kan gå så fort.. är så taggad på Magaluf så att jag kan dö!

Emilia!

Seriöst kom heeeeem nuuuuuuu!!

Hösten och Jullovet

Jaaa ni läste rätt! Hösten var så himla najs, typ party hela tiden och jag var allmänt glad! Jullovet var bara ett så allmänt najs lov, massa saker att se fram emot hela tiden..

Gulliga sms från någon speciell..

ni fattar nog utan någon beskrivning varför....

/Katarina

Being good is overrated



idag är min plan att kolla på film hela dagen! screw studdying (rebell) började med despicable me, typ bästa ever<33 nu vet jag inte riktigt vad jag ska fortsätta med med men det löser sig!

/Katarina

Waiting for a long time

Bekymrad..?

kommit hem efter en chill eftermiddag med babs, anti och emilia! eftersom att allas ekonomi var emot oss så hamnade vi på donken men det var mysigt! vet inte hur länge vi satt där men det är alltid trevligt att få prata av sig med tjejerna :) sedan när vi började prata om träning la sig en gubbe in i samtalet som undrade varför vi pratade om träning, vi som är så "jävla smala" som han uttryckte sig. eeeh ja det får man väl ta som en komlpimang då? haha. btw blev jag lite sugen på att börja på kickboxning. vet precis vems ansikte jag ska tänka på när jag slår på säcken.. nä nu väntar jag på att frejko ska komma hit så får inte fastna här! hörs

 

/katarina


Sommarkänsla

Nu ska jag bege mig in mot staden i det härliga vädret och träffa Babs och anti! Tjo!


shorts

baraför att jossi skickade ett sms med ginas nya shorts var jag tvungen att springa in och kolla lite snabbt medans jag fortfarande var i lilje. slutade med att jag inte kunde låta bi att köpa två par.. oops. och sorry jossi för jag antar att du också ville köpa det ena paret men eftersom vi är så bra på att planera kan vi ju planera in så att vi inte har dem samtidigt! yeeei :D är dock sjukt osäker på jeansshortsen.. tänkte att jag skulle köpa dom och prova hemma men nu upptäckte jag att det inte fanns nån prislapp på dem och då går det väl inte att lämna tillbaka..?! FML. men de borde iof inse att jag inte använt dom.. lite kallt kanske?



 

/Katarina


Free cone day

Idag hade jag både religions och filosofiprov.. Båda gick hyfsat dåligt. Feeest. Men vi hade halvdag pga utvecklingssamtal så jag och Jossi mötte upp Freja och drog till macho nacho och gick lite på stan! Eftersom det var free cone day så blev vi bjudna på lite ben n Jerrys oxå!! Gratis är godast :D testade rasberry brownie och den är att rekommenderas! Sen drog vi till hollister och var jätte nära på att köpa ett par jätte söta shorts men kom fram till att de var lite onödiga :( när jag kom hem tänkte jag plugga men fastnade framför vänner och helt plötsligt var klockan 7 :O och det är fortfarande ljust!!!! Mucho like! Och snart börjar tv kvällen som börjas med top model :/ så nu hinner jag inte... Hehehehe, ciao!

/Katarina


days like this..

har varit allmänt emo senaste tiden och vet inte riktigt varför, eller vem försöker jag lura? det vet jag visste men tänker inte skriva det här så ni som inte vet varför får leva i ovisshet. inte blir det bättre av att vädret suger och att jag måste plugga hela dagen. men ibland måste man väl ha sina svackor så att man riktigt uppskattar när man är glad, i guess? testade iaf lite sommarkläder imorse som gjorde mig på bättre humör! är mer taggad än nånsin på att åka till magaluf med världens bästa tjejer! vill bara bort härifrån..




bara för att plåga mig själv lite extra..weho


/Katarina

RSS 2.0