Easy a


ikväll drar jag och petra på bio och ser easy a! hoppas den är bra ;D

/katarina

Mare

nu har jag sytt in min klänning!! *APPLÅDER!*


galen låt av Black eyed peas

/katarina

Fredag på en måndag

igår bestämde sig jag och Babs för att komma in på krogen! först skulle vi till Berns med några jobbarkompisar till henne, typ glad att vi inte ens försökte komma in xD fatta awkward om man stått och köat i en evighet och sen inte komma in.. men det blev inte Berns för ingen var uppskriven på listan eller nått, så det blev nån bar ist. när vi kommer ditt frågar vakten såklart om legg -.- så eftersom min replik "jag glömde legget hemma" inte funkade (jävla gubbe!) drog jag och babs till en annan bar där dom inte hade vakter :D woho! efter det drog vi vidare till Friday's och köpte en drink för 100 spänn (!?) vi valde att dela på den haha! jaa det var våran galna måndag ;)



/katarina

mellandagar

hellue, har inte varit så aktiv i bloggen har jag märkt.. så tänkte göra en insats såhär på kvällskvisten! kan ju berätta att jag varit ute i mellandags rean och varit sjukt taggad på att fynda, tills jag insåg att jag hade 4 kronor på kortet.. där sprack det! men som tur var elin super söt och köpte ett par trosor till mig som jag ville ha! så jag lovade att hjälpa henne när hon är i ekonomisk kris någon gång ;D



/katarina


xmas

Alittle too late, men här är iallafall bilder från julafton!







/ Petra

min frukost


Julmust och chips från gårdagen, kan det bli bättre? Haha känner inte alls att jag egentligen borde vara en 200 kilos fetto med tanke på hur sjukt jävla onyttig jag är..

/ Petra

Jónsi - Sticks and Stones



/ Petra

GOING


haha, bild från julafton..


Nu drar ja Tove och Ella to coola Älvsjö, ha en awesome kväll!

/ Petra

BJ & wizards


Eftersom de går tråkiga filmer på bio för tillfället så blire istället att hyra filmen ''Trollkarlens Lärling'' och käka och feta. Now you know.

/ Petra

Köpt idag

Idag var jag som sagt med Jossi i stan och shoppade lite till nyår, sen ikväll ska jag och Ella kanske dra och kolla på bio, vet inte vilken film än men får se hure blir :)


/ Petra

Narnia


Ikväll ska jag se Narnia 3 med la familia. Ja vet, sämsta bilden men Caspian och Edmund ser snygga ut där haha! Iallafall, sen imorn ska jag vara med Josefina på dagen i stan och shoppa :) Sen på kvällen ska jag och Ella dra och kolla på bio igen haha.

Nu ska jag äta julmiddag, hare!

/ Petra

Köpt idag

Klänning från VeroModa, väst från Zara.
Lägger in bilder på alla julklapparna sen :D

/ Petra


NYÅR SNART!

sitter här hemma och snackar med mikaela om nyår, fan vad taggad man blev! har hittat en galet bra låt oxå, kan det bli bättre? ;D
ciao!
/katarina

Be there




/katarina


Kan facebook sluta dampa?!

rubriken kanske inte var den bästa till det här inlägget men jag kände att det meddelandet behövde komma med någonstans.. iallafall, den här låten är sjukt underbart fin och jag börjar nästan gråta när jag hör den! helt galet med tanke på att det här inte är min musiksmak någonstans. men lyssna bara på texten så förstår ni vad jag menar..



Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.


/Katarina

Julklappar<3

idag har jag varit i stan med min lillebror, första gången ever han och jag shoppar tsm tror jag HAHA! fast vi skulle ju köpa julklappar till våra föräldrar så det var nödvändigt! vi lyckades iaf hitta himla bra julklappar trots att det var galet mycket folk och att kön inne på åhléns var sjukt lång att den gick ut i "hallen" och att en tjej fick stå och dirrigera (stavning?) vart alla skulle gå, så det gjorde vi bra brorsan! ;) sen måste jag ju bara berätta att vi såg JP och Petter från paradise hotel. det var ju lite galet.

 när vi väl var i högdalen så var bussen såklart försenad, hurtiga som vi är bestämde vi oss för att gå hem, men insåg snart att vi likagärna kunde vänta eftersom att vi var så sega. men såklart kommer inte bussen då heller utan vi står och väntar i typ en kvart och fryser ihjäl.

så vi börjar gå och när vi är emellan två stationer så man inte hinner springa kommer den där jävla bussen typ en kvart försenad!! sen en halv minut efter den så kommer EN TILL!! vad är grejen?! så jag och calle var tvugna att gå hem i -17 grader.. Kul. tror seriöst aldrig att jag har frusit så mycket i hela mitt liv! men nu ska vi inte var såna! det är ju faktiskt julafton om två dagar! :D


nu är alla julklappar inslagna!


var bara tvungen att visa hur pimpad julklappen från make up store blev! haha medans killen i kassan slog in det fick man höra hans rörande historia om hur han "bittert ångrade att han hade ätit en champagne lunch idag" eftersom att en 80 årig tant som varit där bett alla att "flytta sig för farbrorn" när han kom gåendes. han var som sagt inte så glad över det, men jag tyckte det var ganska kul (a)

/katarina


Christmas time









lite härliga bilder från idag! bjuder på den sista bara för att den är så underbart hemsk.. typ ;D


snart är det final i Ung & Bortskämd! om karolina eller paulina vinner vet jag seriöst inte vart jag ska ta vägen.. HEJA DANIEL!
/katarina


Mini Christmas..

kom hem från freja för ett tag sedan, har varit där sen igårkväll då vi spårade lite och tog bilder som visar hur mobbade vi är (a) haha ni är underbara!<3 sen idag var det dags för den årliga minijulaftonen! i år fick jag fina julklappar av petra, en ormring och ett par trosor :P sen fick jag en liten present av freja oxå! hon beskrev det som "en bodylotion som är en spray" så jag litar väl på det då! haha men tack ska ni ha :)



och nu är det inte långt kvar till riktiga julafton! TAGGAA!
/katarina


Present tiiiime

Tja!
Är just nu hemma men ska snart dra tillbaka till Nilsson igen för julklappsöppning :D naaajs!





/ PA


bring me the horizon


Hej! Sista riktiga dagen i skolan idag :D Ikväll ska jag träffa Freja och Katarina, sen sova över där ;) Sen imorn har vi vår lilla mini julafton, exciting haha! Nej men its gonna be awesome.
Nej nu ska jag packa och röra mig till Örby. Ha'RE!

/ Petra


Min framtida pojkvän



Oliver Sykes


/ Petra

4 dagar kvar!


4 days left...


Godmorgon!
Hehe, försov mig again till första lektionen.. så jag börjar om typ 2 timmar :D Najs. Men nu måste jag börja fixa mig, got 2 be sexy last day in school ;)

/ Petra

I'm not alone

okej jag skojade bara om det jag skrev förut, blev inte av.. får ta det någon annan gång ist I guess.
istället tänkte jag dela med mig av en awesome låt (nu blir freja glad!)





den är lite seg fram till typ 0:40 men håll ut! its worth it ;D

/katarina

Paradise here we come..


idag ska jag, jossi, elin och petra planera lite resmål inför sommaren.. har än så länge bara kommit fram till att vi vill till Grekland eller Spanien, typ Magaluf, Kos, Rhodos eller nått annat trevligt ;)

vi får väl se om vi kommer fram till ngt! gud vad taggad jag är på att komma bort från Sverige.. bara ett halvår kvar nuuu! WOHO PARTHEYY haha
/katarina

Piranha

filmen jag och petra såg igår! den var faktiskt bra men galet äcklig, måste medge att jag är liite stolt över att jag sett en skräckfilm i 3D på bio (a)
/katarina

What clowns are we


Hola!
Idag tänkte jag dra med E-boy till Nacka Forum för hon skulle julhandla, men sen blev re inte av för det blev lite catfight, så nu hotar hon att hon ska dra till Bombcity istället! I mean wtf!
Iallafall, sen ska Tove jag och Ida åka och handla julgran :D cousy cousy.

Dagens låt: BRODER DANIEL - NO TIME FOR US

/ Petra Attling


Horst i fruktavdelningen



/ P och K

P E R F E C T



Den här ska jag beställa efter jag fått mitt studiebidrag till nyårsklänning! Så jävla snygg.. hoppas bara inte att den kommer vara slut innan jag får pengar :S major dilemma om den inte finns i min storlek då.. 

Kommer från Bubbleroom

/ Petra

I only count the hours that shine...

...Och det här är verkligen ingen skinande moment här, jag sitter med oduschat, skumt lockligt hår, jag är förkyld vilket borde förklara hur förjävlig jag måste se ut för tillfället, och det enda positiva med att vara hemma och vara sjuk är att man inte är sugen på att äta nått, INTE ENS FUCKING COLA, så jag kommer bli smal. whuhuu. Gud vad jag känner mig äcklig som fan här så det kommer inte bli någon ego pic på mig idag, och de borde ni vara glada över!

Slänger in en skitsnyggt gjort julbild på mig, ella och random istället!

My god im talanted...


/ Petra

Love you seek



tänkte bara dela med mig av att jag typ börjar gråta på min naturläxa nu. älskar att jag väljer att börja med den klockan nio dagen innan.
FRAMFÖRHÅLLNING ÄR ÖVERSKATTAT!

/katarina


Klappat och klart!



nu har jag äntligen beställt en klänning! yeeei det finns hopp om livet! vitt kanske inte känns optimalt på nyår.. men jag gillar't ändå :D så det blir nog bra ;) hoppas att jag beställde rätt storlek nu bara.. vore jobbigt om det skulle bli fel nu när jag äntligen lyckats beställa..

/katarina

Give it to me baby



/ Petra

Topshop



Coola nyårsklänningar va? :D funderar starkt på någon av dem, helt den vita i svart .. hmmm hmmmm.

Nej nu måste jag sätta på kläder!

/ Petra

White light moment


Godermorgon!
Jag är fetish sjuk idag, jag höll på att svimma när jag äntligen kom upp ur sängen, sen mår jag illa som fan och är förkyld! Och på pricken av isberget, jag har hallonvecka så jag gråter konstant! What the fuck säger jag bara..
Men jag går bara från halv 11 till 1 idag så jag kommer få överleva detta! Imorn är mer det stora problemet, 8-16 :S Nooooooo.

Anyway, jag sitter och lyssnar på Tove Styrkes nya låt ''White light moment'', inte alls min stil men den är verkligen grym!
Så den får äran att vara Dagens låt idag då! Haha.

Plus så måste jag bara berätta att jag inte plattat håret idag eller igår! Så mitt hår ser lite ut som jag är luffares men iallafall..

Ha en göbra onsdag!

/ Petra


Panik



nu får jag panik på riktigt! det finns inga nyårsklänningar kvar någonstans! känns som att jag har letat överallt men allt är slut.. hittade den här på en hemsida, den är fin tycker jag men kanske lite mer en sommarklänning. sen såg jag att den bara fanns kvar i M/L, greeeeat...

/katarina

när man har varit duktig..


idag hade jag matteprov.. det kändes dock som att det gick bra så den här gången ska det fan bli ett G! :D
belönade mig själv med lite hudvårdsprodukter och ett par undisar :P

ciao/Katarina

Voyeuren

ush vilken fin låt.. har lyssnat om och om igen i typ en halvtimme.. varför ska jag vara så efter med att inse att Daniel Adams-Ray är underbar? aja bättre sent än aldrig som man brukar säga.

/katarina

Tjatja!

/katarina

Just a teenage dirtbag baby


Whatuuup?
Idag efter den vääldigt långa 40 minuters lektionen drog jag och Maria hem till mig och åt glass och kollade på Star Wars (bland de bästa filmerna ever) och Twilight (klagade på allt och alla i filmen förutom sexy Charlie). Som sagt som en vanlig och skön tisdag ;)
Sen måste jag bara säga att jag tkr synd om mig, jag är sjuk och har vart tvungen att gå ut med hunden TRE fucking gånger! Thats just mean..
Så jag väntar just nu på att jag ska dö av förkylning, just my luck om det också händer, bara några dagar innan julafton! Visst, jag klagar inte om det blir efter men fan inte före!

Nej nu ska jag och Kan Jang ta en ridtur , ha en bra tisdag!

/ Petra

När är det min tur?


åååh jag vill också...


/katarina

Alex Pettyfer



/ PETRA

PAPA ROACH


This is a state of emergency
I've been running from a tragedy
There's a battle raging in my head
And I don't want to be left for dead
This is a state of emergency
Don't want to be another casualty
There's a cemetery in my head
And I don't want to be left for dead

/ PETRA

State of Emergency


emoooo..

Goodmorning!
För mig börjar jag 14:35 och slutar 17:00! Skum dag, men vi hade lucia på morgonen och då inställda lektioner sen några som var inställda.
Sen imorn har jag också bara en lektion, slutar 12, sen på onsdag slutar jag 1 :D Sen är det bara torsdagen som är fucked up, slutar 3 :( Men sen äre fredag då slutar jag 12 again! I love my school..

Iallfall, har inga läxor som jag vet om, och jag är sjuk som fan och Maria tvingade mig att gå på den här lektionen.. okej tvingade kanske var liite överdrivet men iallfall, jag går för jag inte har gått på den här lektionen på 2 lektioner så jag gissar att vår grupp inte är superhappy att vi vart borta he he.

Dagens låt: FIVE FINGER DEATH PUNCH - SALVATION

/ pETRA


Yeah yeah yeah

tjena mitt mellan bena såhär på kvällskvisten! måste bara lägga in en låt som jag blir så glad av! kommer antagligen knarka den heela vägen till skolan imorron ;) lite ljus i tillvaron!


Chris Brown - Yeah

gör er själva en tjänst, lyssna och bli glaaadaaa!
pussss/katarina

Its lika an addiction and I can't break out of this madness

jag tycker synd om dig.
/katarina

fjärt

längtar jävligt mycket tills man är 18 och får bestämma själv. och slipper bli medtvingad på en massa grejer. mina föräldrar litar verkligen inte på mig! wtf? bajs.



taggar till med en bra låt och försöker vara positiv..

/katarina


U.S.A

kom på att jag aldrig la ut några bilden från USA, eftersom att jag inte har ngt bättre för mig just nu så tänkte jag passa på att lägga ut några ;)
3D brillor är hett!
glad tjej?
CELEBRITY! ni vet killen som är med i första scream filmen och i scooby do! calle och jag blev lite starstruck och skulle självklart "råka" gå förbi i bakgrunden, calle stirrar självklart rakt in i kameran. lär ju bli det första som blir bortklippt..

oj vad mkt bilder det blev nu hehe, men nu längtar jag tillbaka lite.. nostalgi
/katarina

Im bored


tur att photo booth finns..
/katarina

boom boom


Hej!
Ikväll blir det Katti och jag som hänger, sen utgång om vi hittar nått.. which we wont with our luck.. Men det kommer bli kul ändå, Ganning e ju med ;)
Anyway, sitter just nu och knarkar Kan Jang, så jävla äkligt men jag vill inte vara sjuk så vad gör man inte? Sen har jag kommit på att jag har blivit galen också, men jag ska äta middag nu så I will get back for you!

/ Petra

bajskurv

just nu är jag väldigt irriterad, arg och jag erkänner avundsjuk. hur fan gick det där till? seriöst. falska, fega och osäkra människor kan ta sig.

lägger upp bilderna som får mig att skratta trots att jag är galet sur, kärlek till dom haha! <3
dör på elin till höger.. nån vet hur man festar!
den här bilden är bara allmänt störd, men jossis hållning är fin!
freja langar sexighet!
okej nu är jag typ glad igen! ;D
puuuuuusssar/ katarina

Let's party

Paradise hotel Jean Pierres singel! (oj förlåt jag menar Jean Love) vet inte om jag ska skratta eller gråta, men den är trots allt liite bra ändå. Antar att han BARA fick göra låten för att han har så grym sångröst ;) haha eller?
/katarina

HOTTIIIE


Garret Hedlund är fan bland de snyggaste! Han kommer vara med i filmen Tron Legacy, höhö och jag kommer inet alls kolla på den bara för att han är huvudrollen..

Nej nu ska jag gå ut med hunden och köpa cola till Tove och mig, sen dra till skolan, sen får jag se om jag orkar vara med på volleybollen på kvällen, helka klassen är ju med så jag tror inte precis vi blir för få ;)

/ Petar

Torsdag


hayden chritstensen


Goodmornin' evrybody!
Jag försov mig till NO idag som började för en halvtimme sen, just my luck. Men sen har vi håltimme efter det och sedan lunch, så jag börjar 11:25 istället :D
Nej nu ska jag kolla på Skins, ha det!

Dagens låt: Atomic Tom - Take me Out

/Petra

Drop It To The Floor


svängig låt! ;D


/katarina

HOTTIE ALEEERT!


seriös hottie alert på killen till höger asså! från h&m's reklam ;D

/katarina


Open your eyes


Tjabba!

Idag var det skola (surprise) och den gick ganska snabbt för att vara en 11-15 dag ;) Imorn är det volleyboll turnering och våran klass ska vara gingers haha. Kuunde valt någon roligare, som ninja turtles men den blev nerröstad :'( snyft.
Jag hatar torsdagar! Då går jag från 8 till fucking 4! Sen är det nattvolleybollen! Undrar om jag orkar vara kvar i skolan fram till typ 9 x)
Nej nu ska jag lägga mig i bubbelbadet och lyssna på Björn Rosentröm, ha en bättre onsdag!

Dagens låt: Björn Rosentröm - Nollan

/ Petra


New Love

tjatja! (nu bloggar jag Josefina!) idag har jag som sagt vart i stan med petra ock shoppat lite julklappar :P hittade en massa grejer som jag GÄRNA skulle få i julklapp! gud jag har blivit besatt av kläder.. blir kär i nya saker varje dag haha!


trosor från gina, dom var finare i verkligheten än på bilden! dom måste jag iaf köpa, bara måste.


jätte söt klänning från H&M! självklart slutsåld.. min vanliga tur?



ringar och armband från Kenzas collection på guldfynd, GE MIG NU!!


/katarina

Addiction


ibland känner man igen sig i låten.. samtidigt är den jävligt bra!

/katarina

Take Me Out

Åh, jag älskar den här låten!
Grymma killar som spelar musik på sina iPhones!



/ Petra


Go the distance



Go'morgon!
Idag blir det stan med Katti som också har ledig dag today :D Verkar som typ alla är lediga idag, inte för jag vet vad just det är vi är lediga för, but anyway!
Nej nu måste jag gå och duscha, sen dra ut med jycken och sen dra och shoppa! Ha en najs tisdag!

/ Petra

I will beat the odds


¡Hola!
Imorn är jag ledig! :D :D :D Så jävla skönt! Sure jag hade bara haft en timmes lektion egentligen men iallafall ;) Idag hade vi skridskor i skolan, var faktiskt ganska grym om man räknar bort gångerna jag ramlade, har så jefla ont i röven just nu! Haha snyggt om jag får blåmärke på halva arslet också. Jummy.
Sitter just nu och kollar på Prinsen av Egypten, så jäävla bra film! Älskar tecknat haha.
Anyway, nu när ni fått veta hur intressant liv jag har tänkte jag dra ut med jycken nu! Ha're!

Dagens låt: SK8 - Min första största kärlek


/ Petra

Jag tror jag är lite kär



blev lite kär i den här klänningen, vet inte om den kanske är lite för mkt men jag tycker ändå om den! självklart fanns den bara kvar i M/L, sen hann jag bara förflytta mig från datorn där nere till den här uppe och så var den helt slut :o vad är grejen?? hoppas dom får in nya.. jag ska iaf få mail när den kommer in i XS/S så jag håller tummarna nu!


/katarina

Why should I worry

Hello!
Sitter just nu och kollar på ''Phantom Of The Opera'' , the bad guy är lika sexig som alltid och man blir lika småkåt varje gång han sjunger ''The Point of no Return''..
Igår hängde jag med tjejerna hos Katarina, och innan blev jag stalkad av en tjej vid busshållsplatsen som hade morgonrock på sig och var blå i ansiktet, var skit läskig :O Trodde helt seriöst att hon skulle döda mig x)
Sen innan det julhandlade jag med Katti och Jossi, så är snaart klar med julshoppingen :D måste bara slå in allt.. jobbigt.

Nu ska jag hälsa på min syrra! Ha en göbra söndag! :D



haha en av mina absoluta favoriter ;D

/ Petra


Nu dog jag lite igen



seriöst, den här bilden gjorde min dag!


/katarina

hallå i stugan!

kom hem från stan för ett tag sen, mamma gick med på min idé så hemsk nog har jag mest handlat julklappar till mig själv.. men några andra köpte jag oxå så jag är inte helt hemsk! :D nu sitter jag och lyssnar på Black eyed peas förra album, älskar det fortfarande<3

sen kan jag ju bara skryta med att jag och petra såg Jean Pierre från Paradise hotel och Ung och bortskämd, alltså har jag sett 2 pers från U&B den här veckan! både Daniel och JP, man blir ju lite staaaarstruck haha eller? fast jag erkänner att jag brukar glo rätt mkt.. men vadå då får dom ju känna sig lite kända och det är väl bra? ;)





ciao!
/katarina

Julklappar till mig själv!

idag när jag och Emilia var i stan efter skolan så hittade jag lite julklappar till mig själv (a) två olika tröjor från Gina och en från Zara som jag inte kunde hitta ngn bild på :/ kom på BÄSTA IDÉN! att jag köper dom här som en present till mig själv från mina föräldrar ;) alltså att dom betalar men slipper köpa dom så att jag vet att det blir rätt :P varför säger inte folk att jag är galet smart oftare?



kan dock inte bestämma vilken av dom här färgerna jag gillar mest.. knep...


/katarina

When you're bored

just nu sitter jag och seeegar framför datorn och lyssnar på Hells Kitchens playlist på spotify, (har tagit lite töntiga bilder oxå som ni ser..no comment) väntar på att klockan ska bli 7 för då blire middag på jensens med klara flickorna! :D har inte bloggat på ett tag.. känner att jag inte har ngt att skriva :/ men kan ju berätta lite snabbt om saker som hänt i veckan! har fikat med världens bästa lovisa! btw såg vi han daniel drån ung och bortskämd (omgomg) eeeh, jo jusste josefina har skaffat en blogg! :D spåååårat! länkar den sen för just nu orkar jag verkligen inte (a)
men nu måste jag kolla busstiderna så jag inte segar för länge!
puss på rumpan<3 '
/katarina

1 DEC

hej!
Idag julshoppade jag och Maria på en håltimme i skolan, sen hade vi bara en lektion ;) Har fixat alla julklappar förutom till Tove och Katti, annars är jag klar :D Im awesome.
Sen skulle jag vart med Ganning efter skolan men jag kom på att jag var tvungen att gå ut med hunden i vinterfuckingkylan. Men vi alla ska ju julshoppa på lördag så jag tror jag klarar mig ;)



/ Petra


RSS 2.0