its gonna get louder

eftersom att jag sitter här så sjukt rastlös och uttråkad och bara vill gå tillbaka en vecka i tiden så tänkte jag dela med mig av de låtar som för mig alltid kommer vara zanke 2011, enjoy!






det här var alla jag kom på för tillfället! / Katarina

put your fucking hands up!

igår kom jag och josefina hem från zakynthos. fyfan vad roligt det var!! sveriges nattliv borde skämmas haha. vi har träffat så mycket roliga människor (och mindre roliga..) festat från 12-7 på natten, blivit hotade att bli utkastade från hotellet, hyrt båt, badat i turkost vatten, bott bredvid galna irländare som antingen gick runt i string eller nakna (....) varit på white party, åkt moppe och bara varit allmänt glada hela tiden! vill bara tillbaka!


sitter ute på landet med pappas laptop så har inga bilder att bjuda på, internet hemma funkar inte heller.. så ni får nöja er med en bild från favorit klubben ist! väntar på att lisa och maria ska ladda upp bilder eftersom att dom har i stort sett alla haha!


/Katarina

zakke 2011

det heter spellistan jag precis gjorde på spotify, kändes så konstigt! vi åker fan i övermorgon, SICK!! men av en jävla anledning som måst försvinna innan vi åker gör mig sjukt otaggad. jag har såklart alltid maximal otur och visste att det här skulle hända. men idag ska jag iaf träffa min solstråle antigon :) så hopp om livet finns ju!
försöker se lite glad ut iaf!
omg öronorgasm...!




/Katarina

Rhodos

nu är jag hemma folket!! (alla jublar) rhodos var sjukt najs, över 30 grader i luften och ca 26 i vattnet ;) dock är det skönt att vara hemma, saknar mina underbara kompisar sjuuukt mkt! vissa har jag inte träffat på hur länge som helst bara för att dom åker på fest resor hela tiden! (isa och antigon känn er träffade!! babsan och emilia har jag inte heller sett på 100 år.. inte okej) men anyways så är det nu alltså exakt 5 dagar kvar tills jag och josefina drar.  5 DAGAR! men eftersom att jag just nu bara sitter och väntar på att morden i midsumer ska börja (typ världens bästa program<3) så tänkte jag bjussa på lite bilder jag så fint har tagit, dock med ipoden så kvalitén är som den är.
geekar mig framför spegeln..
sjukt fin havsutsikt från balkongen
FINT!<3
gud dubbelhakan är nära.. som försvar sitter jag typ ihop sjunken haha
tog x antal bilder på mina ben
Faliraki beach
nej men kolla är det inte mitt ben som kom med på bild, igen.
sjukt god glass/slush med kaffe smak.
har kämpat mig fram till lite färg iaf!
/Katarina

GoSh

tjo! just nu sitter jag och lyssnar på home (seriöst varför såna cravings av den helt plötsligt?) i tröjan jag köpte igår när jag och clara var i kista centrum. ville så gärna ha en lagom lång magtröja så klippte till den här lite, blev helt ok faktiskt! om några timmar åker jag och min kära familj till rhodos och stannar i en vecka, är sjuuukt taggad på att bara ligga och chilla vid poolen och inte tänka på ngt, bara ligga och lyssna på min ipod och njuta av livet! haha. måste ju vila upp mig inför veckan som kommer då jag och jossi åker till ZAKYNTHOS! Herregud det är officiellt mindre än 2 veckor kvaaaar!! kan inte fatta det!
sen var jag hos frissan idag för att fixa utväxten. "Jag vill fixa utväxten och göra håret lite ljusare, typ nån nyans bara" aa ljusare blev det ju allt. nästan vitt(!!) Calles och pappas reaktion "OJ jääävlar vad ljust det blev! det är typ vitt!"... känns ju extra bra när man ska iväg till grekland och håret antagligen kommer blekas ytterligare. aja det löser sig!
Nu ska jag äta melon och ananas och kolla på mumien! PUUUUUUUSSS hörs om en vecka!
/Katarina

home is wherever I'm with you


såå fin jag älskar verkligen den här låten.. jobbade hemifrån igår och då fick jag värsta rycket och började lyssna på den här på högsta volym i flera timmar! underbar.



/Katarina

Jag är beroende..




shiiiieeeet vilken härlig låt!

/katarina

RSS 2.0