Fortfarande sjuk..

Det här är fan galet. Fortfarande sjuk.. Vaknade vid 3 med täppt näsa och sjukt ont i halsen.. Men nu har jag knarkat halstabletter och druckit te so its all good! Trotsade sjukdomen och gick ut i lördags. Emilias kompis från USA var i Sverige så vi förade först hos Emilia och sen gick vi till Amba och mötte upp Lisen. Lite senare joinade även Cindy som oxå var på Sverige besök :D blev lite mkt och var extremt trött på söndagen.. Vilket jag hade planerat att inte vara eftersom jag skulle ha lite födelsedagsfirande med släkten. Men men hehe. Fick jätte fina presenter! En goodiebag från min kusin som jobbar på loreal (den som inte gillar goodiebags måste ju vara galen!!) ett nagellack i glas från kosta Boda, fick läppstiftet av tjejerna så nu har jag båda! Och en prydnastallrik! Blir taggad på att flyta hemifrån när jag får såna grejer 8)

Sen igår kollade jag melodifestivalen på svt play. Jag tyckte att Janet var den enda som var bra när det kom till allting. Dans, sång och låt! Så går hon inte ens vidare?! Men 4 gubbar som inte ens är seriösa och har en låt som suger gör det.. Herregud känns som att Loreen kommer få skämmas över sin "ersättare" i år.. Suck. Anyways ska käka nu pusspuss!

/Katarina


Mms

Ungefär såhär ser Petras och min sms konversation ut!


Förkylning, jag hatar dig!

Alltså fyfan för förkylning. Har åkt på den värsta jag haft på flera år tror jag.. Började typ två dagar innan min födelsedag. Sen fick jag ångest i måndags för att jag inte tränat på 2 veckor och kände mig "typ friskt". Sen direkt efteråt mådde jag illa och fick ont i huvudet.. Som grädde på moset kom pappa hem från Madrid med världens förkylning och hade redan hunnit smitta mamma. Men åkte till jobbet och det måste varit det jobbigaste passet ever. Mådde så sjukt dåligt. Så jag, mamma och pappa och legat hemma i två dagar nu och bara hostat på varandra haha.. Fresh! Men ska försöka jobba imorgon nu får det fan vara nog haha.

Till något roligare! I fredags var det party med lite vänner som började med middag och förkrök hos Emilia och bar sedan av till Amba! Hade jättekul men var lite trött hehe så vi drog hem rätt tidigt. Men förhoppningsvis är jag frisk på lördag för då är det utgång igen! :) nu ska jag fortsätta kolla på tunnelbanan. Brukar alltid jobba sent i vanliga fall så typ första gången jag kan kolla på teven! Tjiho 8) just nu handlar det om huliganer i Älvsjö. Förortsungar alltså.. Höhö. Och ja bilden är tagen idag! Ser alltid ut såhär när jag är sjuk :D not

/Katarina


Texas Chainsaw

jaha då har man varit 20 i lite mer än en vecka! har redan hunnit vara på systemet en gång till 8) fick uppleva helg hetsen för första gången haha.. på kvällen firades Emilia först med middag och sen fortsatte det på amba! roligt hade vi iaf ;) resten av helgen har jag mest degat hemma hehe. blir så seg av att inte göra någonting. men ikväll blir det texas chainsaw med jossi och petra! i 3D.. ångest haha. JUSTE! melodifestivalen igår :O hur snygg och bra var inte anton?? och så går han bara till andra chansen medans sean banan går till final?! kommer skämmas ihjäl om han skulle vinna.. snacka om att vi kommer gå från 1a i Eurovision till sist.. anywaaaays, delar med mig av trailern till filmen så ni får se vad jag har att vänta mig.. haha!
 
 
 
/Katarina

Dagens project

haha back in the days då man hade vitt hår..
 
dagens project blir att rensa min garderob. BEHÖVS SO BADLY! total katastrof som det ser ut nu. kommer väl dock hålla i 2 dagar innan det blir kaos igen. förstår inte hur folk kan hålla det snyggt i sina garderober. jag menar, om man letar efter något rör man ju runt i hela garderoben som en galning tills man hittar det (eller är det bara jag?. sen är minnet på mobilen slut som vanligt så försöker föra av filmer och bilder till datorn vilket tar en evighet av någon anledning?? ikväll blir det iaf lite celebrating av emilia så måste hinna kila iväg och fixa present oxå!
 
höres! puss

/Katarina

loveit

två av sommarens bästa låtar i en!♥ bäst
 
/Katarina
 

.


Måndag

Jobbade till nio idag så nu är jag påväg hem. Sååå hungrig ska bli as gott med mat! Sen är det ju en massa tårta över så kanske tar en bit av den oxå hehe.. Det är så illa att jag har jätte mkt onyttiga godsaker hemma från i fredags och är sjuk. Så kan alltså inte träna men tycker synd om mig själv och pressar därför i mig en massa godis.. Hmm. Beach 13 är iaf inte än på ett tag 8) /Katarina


Partyparty!

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om fredagskvällen! Var lite för trött igår hehe 8) lyckades dock komma upp ur sängen för att äta lite mysig middag på tranan med familjen! Sen kollade jag på melodifestivalen och däckade i sängen runt 10. Hehe. Anyways fredagen! Mina fina kompisar kom hit på tårta och vin och med jätte fina presenter till mig! Sen bar det av till magenta där vi dansade loss innan några av oss avslutade på white! Blev lite trött närmare 5 så jag och Lisen drog till Donken och sen åkte vi hem! Hade iaf sjukt kul och villa tacka alla fina vänner som gjorde min dag så bra! :) delar med mig av en liten bild på hur jag såg ut på den stora dagen. puuusssaaar!


Hej vuxen tjej

Jaha då vad man 20 alltså. Sååå sjukt! Pappa och Calle väckte mig med frulle på sängen och lite presenter klockan 7 imorse haha. Fick lite lexington grejer och en väska :P sen lyckades jag somna om och sova några timmar till, måste ju orka hålla igång ikväll Höhö 8) känner mig duktig för har både hunnit till systemet en sväng (kändes lite läskigt om jag ska vara ärlig.. Kände mig pinsamt rookie och lost haha) och har hunnit städa och fixa en massa hemma! Har tom DAMMAT på mitt rum! Den ni!! Haha puss!


RSS 2.0