Soldiers





/Katarina

åh Danny<3333



han är så underbar!! och stort plus på den extremt heta bakgrundsdansaren (a) dock var ju låten inte lika bra som in the club :/ men det spelar ingen roll han är fortfarande GRYM! och så gullig när han sprang fram och kramade perelli 8) hehe. föredrar dock davids låt.. tänk om danny hade sjungit den istället! herregud vad bra det hade varit!!



/Katarina

Havana Brown


cool brud! ge mig hennes hår tack.

om jag skulle ut ikväll skulle jag förmodligen taggat till den här låten. men är man fattig så är man.. tur att melodifestivalen finns! (Danny <333)



/Katarina

19 år!


idag fyller världens bästa och snyggaste Petra år!! Grattis gumman älskar dig och eftersom du drog iväg till fjällen idag (och lämnade mig..) så får du firas när du kommer hem igen!!! PUUUUSSSAR <3 <3 <3 <3 <3

Love.


ååh kabelstickade tröjor! vill verkligen ha en! har gett pappa ett uppdrag att hitta en till mig när han åker till vegas på fredag (försökte få honom att låta mig följa med men nejnej...)

/Katarina

Read my body language



eftersom jag varit sjukt uttråkad hela dagen har jag sysselsatt mig att kolla på youtube klipp och leta låtar. Hittade tillbaka till den här gamla videon på Heidi när hon uppträder på miss universe 2009. alltså herregud stackaren har verkligen ingen taktkänsla what so ever så det är pinsamt att kolla på. och vad har människan på sig? mimar gör hon också.. aja ska stop hating nu och tycka synd om människan istället!


/Katarina

Vårkänslor!

och vårkänslor gör mig shopping sugen! dessa underkläder och bikinisar nu tack!



/Katarina

144 dagar kvar..



fy vad jag längtar!! plågade mig själv lite genom att testa sommarkläder och det gjorde mig bara ännu mer taggad! nä fy nu borde jag verkligen plugga filosofi med tanke på att jag är helt lost in space gällande alla perspektiv och testet är imorron. sen blir det top model sverige! tjihoo!

/Katarina

cupcakes


Jag och jossi begav oss till UF mässan efter skolan för att hälsa på emiza tjejerna och kolla runt lite allmänt! slutade med att vi köpte med oss varsin cupcake! de var dock inte så goda som de såg ut.. smakade typ konstgjort och att det var lite klädludd på dom hjälpte inte direkt. mådde lite illa efter (gör fortfarande..) VÄRT KÖP! fan jossi vi skulle köpt oreomuffinsen av dom där tjejerna istället!

/Katarina

tuueesday man

Tjeena!
Idag kom jag till skolan en timme efter det jag började, kände att ett avsnitt av O.C var viktigare hehe, men sen var det iaf 3 timmar innan nästa lektion så nu är jag hemma, ska snart möta upp Mary i Gullmarsplan och sen vidare till engelska prov på två timmar! Omfg, nej men jag måste fan röra mig nu!!!

/ Petra

No church in the wild


L.O.V.E, så jä-vla grym låt!

/ Petra

soon


I'll meet a hero and then we'll dance to the morning light

dreaming he'll lead me

hold tight tonights the night..

/Katarina

Holding out for a hero..




lyssnat sönder hela dagen, kan seriöst vara något av det finaste jag hört!


/Katarina

Loose



igår kollade jag och petra på paranormal 3. Emma i skolan "asså den är jätte dålig, inte ens läskig.." OMG LIAR!! i slutet av filmen klämde jag och petra ihop oss i en stol och blundade för att vi höll på att skita på oss. hahah. fyfan. läskigaste filmen av alla LÄTT!

sen kollade vi på nyinspelningen av footloose för att lugna ner oss lite. sjukt mysig film! och idag har jag inte gjort ett skit. taggar inför melodifestivalen!

/Katarina

Safe and sound



mysigaste låten..

safe and sound - taylor swift, the civil wars


/katarina

Live today like there's no tomorrow


haha otroligt skev bild på mig men alla andra är fina så den bjuder jag på, från larran i onsdags!

Inte bloggat på ett tag (hade väl ett forever alone uppehåll där runt allahjärtansdag..) men nu kändes det som att det var dags för lite uppdatering! i onsdags vare allahjärtansdag party på Laroy! jag, jossi och dag förade lite hemma innan vi drog till treat där vi mötte nanna och hennes kompisar som skulle till white. sen mötte vi henrik och gick till laroy där vi mötte massa fler klassisar! roligt hade vi iaf och sen fick jag för mig att jag ville dra till whiteroom vilket var halv smart eftersom att jossi inte följde med dit så jag hade ingen att åka hem med.. att jag lyckades gå vilse och tappa bort alla andra gjorde inte saken bättre! men lyckades haffa en taxi så allt löste sig ;D nu ska jag snart förbereda lite efterrätt här hemma och ikväll blire paranormal 3 med petra!


bjuder på värsta partyremixen som jag hittade i onsdags!

blow - cirkut remix

puuusssar/Katarina

This is what makes us girls

Lana del Rey - This is what makes us girls

This is what makes us girls
We all look for heaven and we put love first
Something that we'd die for,
It's our curse.
Don't cry about it
Don't cry about it
This is what makes us girls
We don't stick together cause we put love first
Don't cry about him
Don't cry about him



 / Petra

Katarina, Östra Real





Mössan har kommit!!!!!!


/katarina

Sjukling

Japp fortfarande sjuk.. Rolig heeeelg! Men pappa köpte en ben & jerry's cookie dough till mig så det känns lite bättre hehe! Försökt jobba på projekarbetet idag men det är svårt när det är så tråkigt och min kropp säger "gå och lägg dig!". Anyways lär jag väl komma med fler intressanta uppdateringar lite senare!

/katarina


Wonderwall


probably the best show ever.




/katarina

Friends




/Katarina

Friday



fredag idag då. har konstigt humör idag, vet liksom inte om jag är glad/arg/ledsen etc. okej med ledsen menar jag inte "omg jag ska gå och gråta för jag hatar mitt liv" nejnej men kanske lite sådär oklart deppig som man kan vara ibland (eller det kanske bara är jag?). att jag har sån där vidrig äckel hosta och ont i halsen gör inte saken bättre heller..

men kan ju dela med mig av dagens spännande händelser! började skolan 12 så begav mig mot lilje ca 10 över 11 vilket betyder att jag skulle vara framme med ca 10 min till godo! ovanligt när det gäller mig. när jag kommer till lilje står inga tider på skylten och tillslut kommer en vakt och sa att inga tåg går pga, "strömfel i Hornstull" förhoppningsvis var det inte en ursäkt för "det är nån som har hoppat men det vill vi inte säga". vakten började snacka om ersättningsbussar till slussen men jag hatar ersättningbussar plus att jag inte fattade vart dom gick ifrån (vägra fråga..?). då tänkte jag att jag likagärna kunde åka hem fast tog mig i kragen och tänkte att nä nu ska jag faktiskt åka till skolan så jag inte missar ngt. vilket skämt. kom tillslut fram, dock 20 minuter försent. fyllde i ett papper om vad som var bra och dåligt under FN veckan vilket tog.. 5 minuter kanske? sen var det bara att bege sig hem igen. VÄRD DAG!


/Katarina

Standard i mitt liv.




/katarina

Det löser sej



Trodde inte jag bydde mig men så gjorde jag det ;PPPpppPpPppp.......


sjukt random att jag älskar den här låten..

/Katarina

Give me all your luvin'





fyfan vad grym!


/Katarina


Fool in love

invigde min nya locktång idag. hade ju tid på mig eftersom jag började halv 3. himla trevligt! har inte hunnit berätta att det är FN vecka i skolan vilket innebär att vi journalist 3or som skrev texterna och redigerade förra året nu ska hjälpa tvåorna att redigera sina texter som det lämnar in vid typ 3.. dock tar det längre tid att redigera än man kan tro! idag satt jag i 2 timmar med en sida.

jag och jossi funtade ett tag på att dra ut ikväll då vi har så sjukt lång sovmorgon. men när vi kände efter kom vi fram till att vi är alldeles för trötta (konstigt nog?) så sparar oss till helgen istället :P sen vill jag även dela ut dagens oklara som går till en person som gör mig extremt irriterad, förvirrad och nästan lite ledsen för tillfället. skärp dig förfan!







rihanna är najs!


/Katarina



/Katarina

Nice guys

Whaaatttzzzupppp?!

Sitter just nu i skolan och redigerar bilder, sen äre lunch, och efter det historia; then ill sail home! Ikväll ska jag och Mary och titta på Johan Glans! Så jävla taggad på det! Han är min favorite komiker så im prätty exited.




/ Petra

Celebrate


fick super fina presenter och är jätte nöjd med allt!! och nu har jag äntligen rihanna parfymen som jag kommer använda så mycket jag bara kan, så hoppas att folket i min omgivning gillar den haha!

I fredags hade jag en massa fina kompisar över på middag sen bar det av till Laroy och överhurtiga som vi var kom vi dit precis innan kön började. Garderoben var inte äns öppnad så alla gick runt med jackor och musiken hade inte börjat spelas än HAHA! men efter en stund kom allt folk och hoppas att alla hade roligt för jag hade verkligen as kul! :D sen blev det lite fyllekäk på donken (cheeseburgare<3) standard avslutning på kvällen haha! har dock inga bilder från kvällen men väntar på att emilia ska ladda upp dom (haha pik ;P)

igår var det inflyttningsfest hos anti och hennes lägenhet var jätte mysig! (och snittarna var sjukt goda!!) och idag sitter jag och försöker jobba med mitt projektarbeta.. tjiho. men ikväll ska jag och petra ha filmkväll så dagen är inte helt hopplös ;D

/Katarina

Turn it up


Kanske lite för långt kvar till sommaren för att det ska kunna bli en sommarplåga.. men catchy är den allt!

/Katarina

Magaluf here we come!

Har helt glömt att berätta att Magaluf resan nu är bokad! i Juli drar jag, Freja, Petra, Jossi och Emilia iväg och partajar, solar och sover (HAHA sova kan vi göra när vi dör ;D) i 10 dagar!! TAGGAAAAA!!





hahahah Petra är iallafall taggad ;D


/Katarina

Stelt när det händer..



/Katarina

....



/Katarina

19 år



Japp då var man 19! dagen börjades med att min fina familj kom in och sjöng för mig! fick en locktång och mina älskade primeboots som jag nu äntligen får börja använda!!! weeehoooo! blev sushi lunch med mina fina klassisar och ikväll kommer brudarna hit och käkar middag! ser ut att bli en bra avslutning på dagen! ;)
PUSSAR till alla som sagt grattis! <3


/Katarina

GRAAATTTIIIS!!!




/ Petra

RSS 2.0