Life sucks sometimes

Trött, irriterad, stressad och allmänt deppig.. Lika bra att gå och lägga sig. Bjuder på en gladare bild tagen efter frissan. Hejdå.


Sweet nothing

 
så äckligt bra!!♥
 
/Katarina

Sexy lady

 
snodde lite bilder från gårdagen av frejko och petra! (lägg märke till smygreklamen för petras insta ;D höhö) vi förade iaf hos mig och begav oss sedan till solidaritet där jag aldrig varit innan. var sjukt stort men hade minsta rökrutan ever.. musiken på övervåningen sög, tänk er random "dunkadunka" utan sång. kändes som han spelade samma låt i 2 timmar ungefär. men musiken där nere var mycket bättre!  sen blev det donken där man som vanligt alltid stöter på folk man känner som oxå varit ute! haha det blir liksom "samlingsplatsen" sådär runt 2-3. idag har jag degat sönder hela dagen men ska nu fixa mig inför en dejt med dag, louise och nina!
 
pusspuss
/Katarina

Galleriafesten

haha hittade lite bilder från galleriafesten! kul att man inte minns att dom tagits.. men vad ska man göra? ;D
 
/Katarina

Music<3

 
 
/katarina

Just Ride

Trodde inte att hon kunde göra en video och låt som var lika bra som Born to die, but this fucking is! Så jävla grym...
I've been out on that open road
You can be my full time, daddy
White and gold
Singing blues has been getting old
You can be my full time, baby
Hot or cold

Don't break me down
I've been travelin' too long
I've been trying too hard
With one pretty song

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been tryin' hard not to get into trouble, but I
I've got a war in my mind
So, I just ride
Just ride, I just ride, I just ride

Dying young and I'm playing hard
That's the way my father made his life an art
Drink all day and we talk 'til dark
That's the way the road doves do it, ride 'til dark.

Don't leave me now
Don't say good bye
Don't turn around
Leave me high and dry

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been tryin' hard not to get in trouble, but I
I've got a war in my mind
I just ride
Just ride, I just ride, I just ride

I'm tired of feeling like I'm f-ck-n crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been tryin' hard not to get in trouble, but I
I've got a war in my mind
I just ride
Just ride, I just ride, I just ride
 
/ Petra

sunday

fick en chock när jag gick in på bloggen och såg att petra skrivit! omg hon levde alltså tjiho! haha skämd åsido.. i onsdags var det galleriafest på hamburger börs! såg ut som en 80-tals hora.. (kanske borde lägga till att temat var 80 tal? haha) vimmel fotografen tog massa bilder men vet inte vart jag hittar dom så ni får försöka klara er utan atm! sjukt kul var det iallafall och blev nog något vinglas för mkt.. men vad ska man göra? ;D tackar bara gud att jag slapp jobba på torsdagen. vart dock jobb på fredagen och igår bar det av till landet där jag hjälpte pappa att elda iförd militärbyxor 5 storlekar för stora, mammas gamla rosa jacka och en toppluva! pappas kommentar "nu ser du ut som en riktig trosabo!" haha vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte.. är nog mest en förolämpning till alla trosabor hehe.. nu är jag iaf hemma igen och dödstrött vet ej varför. sitter iaf och lyssnar på denna underbara tomorrowland remixen på midnight city♥
 
 
 
/Katarina

brace yourselfs..

I'm back! Får se hur många inlägg jag gör innan jag glömmer bort igen att skriva höhö. Har tydligen inte skrivit sen juni fan! Så nu jävlar haha.
Anyways, igår var jag och Mary ute och partajade. Men de var helt jävla dött ute överallt! I mean what the fuick. Vi drog till Anchor men där var äldre killar som var skitkåta och jobbiga så då drog vi istället till min strandadbar Harry B James, and yees det var dött där också men fanns yngre och roliga människor där så en lyckad kväll! Jag önskade Diane med Therapy men tydligen va den för mycket emovarning på (I mean come oon!) men den görawesome dj:n spelade den anyway! Haha best time ever..

Idag ska jag träffa Jossi och luncha och mysa så hoppas min baksmälla lugnat ner sig då, sen på kvällen ska jag träffa Emma och kolla på båda vårans favofilm: Phantom of the opera!


/ Petra


Lana del Rey

 
 
 
amazing♥
 
/Katarina

Blue velvet

awkward arm position..?
 
idag har jag jobbat! hände inte mycket. en gullig tant kom fram till mig med händerna för öronen och sa "hörrudu vistas du i detta ljud hela dagen??" Jag "haha ja, jag gör ju det" tanten "åh herregud" japp så är det haha.. sen fick jag höra att jag har "pretty eyes" vilket var trevligt att få höra 8) imorron blir det fika dejt med anti och sen spinning med frejko. känner att dom två sakerna säger emot varandra lite.. eller så är det en perfekt match? det ena väger liksom upp det andra! hehe. anyways. nu ska jag dricka te och sen lär jag somna, är helt slut..
 
/katarina
 
 
 

RSS 2.0