tjenis

hej såhär på kvällskvisten! sitter och lyssnar på håkan hellström (ja ni läste rätt!) vet inte varför det blev så men får i vilket fall sommarkänslor. svensk sommar kan vara så himla fin och mysig när den vill haha! funtar på att göra en "svennebanan" lista att ha med på eurotripen om man skulle få lite hemlängtan höhö 8)

annars då? just nu ser det ut som att det blir en london resa iaf!!!!!! :D såååå glad! men vågar inte hoppas på för mkt innan det är 100 % säkert.. och imorron ska jag och jossi in till SJs kundcenter (om det nu är så det kallas?) och få svar på lite frågor angående vår resa 8) sen blir det nog bio med petra! :D woop helt okej onsdag! nej nu bjussar jag på lite sommarbilder som får mig att längta tillbaka till landet ♥
 
 
/Katarina

Callaway

 
haha juste musikvideon som jag och freja vad med i har släppts! syns typ ingenting är med i nån sekund runt 02:17 hehe.. men ändå! 8)
 
/Katarina

Hälsomåndag

Haha lite överdriven rubrik kanske men nästan iaf! Dagen har sett ut såhär: sola (så är nu snäppet rödare än igår.. Varför envisas jag haha?) sen åkte jag och tränade, sen när jag kom en testade jag silverschampot. Ser väl ingen skillnad än direkt men skulle ju ta några tvättar! Sen gjorde jag ansiktsmask, fotbad osv 8) sköööönt! Och nu sitter jag med saffran och dricker te och kollar "klockan åtta hos stjärnorna". Dör på bilden teven haha..

Ciaoo!
/Katarina


Söndag

Nu har jag införskaffat silverschampo så ska bli spännande att se hur det blir! Tjejen i butiken sa att det blir resultat efter några tvättar så lär ju ta ett tag innan det blir bra. Får lite ångest när jag kollar på färgen dock haha.. Helt blå! Känns stabilt men blir nog bra :) annars har det ju varit sjukt najs väder idag! Brände mig till och med i solen haha.. Och ikväll ska jag äta tårta, dricka te och kolla på partaj! Naaaaajs


Lista

kollade igenom Louises blogg, stalker som jag är. hittade en lista och tänkte att jag har ju faktiskt inget annat för mig tjoho 8)
 
1. Hur gammal är du om fem år? 25 barre!
 
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? hmm alltså familjen har ju varit hemma men har sovit ganska mkt hehe...
 
3. Hur lång är du? 164 cm.
 
4. Vilken är den senaste filmen du sett? dragonhart som gick på sexan imorse men såg inte klart den för att den sög verkligen!
 
5. Vem ringde du senast? David
 
6. Vem ringde dig senast? David
 
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Men asså ångest på riktigt! ska sätta mig imorron och skicka in den" från Elin om antagningen till högskolan haha. fezt!
 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? hatar att prata i telefon men om man har mkt att prata om är det så jobbigt att skicka sms så beror på situationen 8)
 
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? nej :)
 
10. När såg du senast din mamma? 15 sekunder sedan haha.
 
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
 
12. När vaknade du i dag? hmm kanske runt halv 12. sen gck jag och la mig igen efter lunch och sov till 4 hehe..
 
14. Vilken är din favoritplats? oj vad svårt! älskar grekland 8) men på sommaren kan sverige vara så himla fint! typ sitta på en uteservering med ett glas vin och bara vara.
 
15. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus tror jag. blir typ nervös av att vara där.
 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hmm.. vart vet jag inte men förmodligen i Sverige. sen har jag förhoppningsvis träffat min man och ska starta familj. sen hoppas jag att jag  kommit underfund med vad jag vill jobba med och att jag gör det vid det här laget.
 
17. Vad skrämde dig om natten som barn? haha var tvungen att ligga med hela kroppen (förutom huvudet såklart) under täcket. om typ en fot stack ut trodde jag att nån skulle komma och ta tag i den!
 
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? säkert något som sas vid middagsbordet igår haha.
 
19. Hur stor är din säng? 90 cm bred tror jag. cosy.. haha not.
 
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med. känner mig så obekväm annars
 
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre stycken som jag sover med och 2 prydnadskuddar
 
23. Hur många landskap har du bott i? ett
 
24. Vilka städer har du bott i? Stockholm
 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor! det är liksom "fritt" men ändå varmt 8)
 
26. Är du social? kan vara det om jag vill! men blir ganska lätt blyg i nya umgängen.
 
27. Vilken är din favoritglass? kombinationen daimglass och hallonsorbé. MUMS!
 
28. Vilken är din favoritefterrätt? kanske hallonpaj eller något sånt! sjuuukt smarrigt
 
29. Tycker du om kinamat? ja fast äter det aldrig, iallafall extremt sällan
 
30. Tycker du om kaffe? börjar faktiskt tycka om det lite! dricker det mest för att bli pigg vilket jag ändå aldrig blir för koffein har typ ingen verkan på mig...? så det är ju lite onödigt att jag dricker det haha.
 
31. Vad dricker du till frukost? Te♥
 
32. Sover du på någon särskild sida? nej rulllar runt rätt mkt hehe
 
33. Kan du spela poker? har spelat en gång och då vann jag faktiskt 8)
 
34. Tycker du om att mysa/kela? ja om det är med någon man vill mysa med är det hur najs som helst men om det är någon man inte vill mysa med är det ju bara super obekvämt haha.
 
35. Är du en beroendemänniska? vad menas..? om jag är beroende av mkt så svar nej
 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja! erik och Lauren Conrad 8) känner ju iof inte henne... men nu ska vi inte vara såna!
 
37. Vill du ha barn? ja!
 
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite spanska
 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
 
40. Föredrar du havet eller en bassäng? om det är längs en najs sandstrand så havet! tycker dock havet i sverige är lite obehagligt..
 
41. Vad spenderar du helst pengar på? resor och kläder 8)
 
42. Äger du dyrbara smycken? hyfsat
 
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? oj vad svårt! kollar på det mesta (nolifer..)
 
44. Kan du rulla med tungan? ja eller typ iallafall? haha
 
45. Vem är den roligaste människan du känner? det är nog samtliga medlemmar i min lilla familj!
 
46. Sover du med gosedjur? nope
 
47. Vad har du för ringsignal? Vanliga iphone-ringsignalen.
 
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja det ligger nog i nån låda nånstans
 
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ett glas champagne x) vi har gäster men sociala katarina sitter här istället för att prata med dom.. eeeh ja.
 
50. Flirtar du mycket? när jag är lite alkoholpåverkad ja (a)
 
51. Kan du byta olja på bilen? haha i wish!
 
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej har inte körkort hehe.. och gillar inte att köra snabbt så kommer nog inte få det heller!
 
53. Vilken var den senaste boken du läste? började läsa 50 shades of grey men hatar att läsa så har bara kommit halvägs.. läser sorgligt nog nästan aldrig ut böcker om jag inte var tvungen i skolan.
 
54. Läser du någon dagstidning? hehe nej..
 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? gjorde det förut men sen orkade jag inte betala in för en ny prenumeration (a)
 
56. Dansar du i bilen? nej. det är nog ett av de få ställen jag inte dansar på!
 
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ tror jag.
 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? listan över högskolorna jag ville söka till.
 
59. När var du i kyrkan senast? några veckor sedan på begravning.
 
60. Är du lycklig? Ja det är jag nog. jag känner mig iallafall väldigt lyckligt lottad när det kommer till vänner och familj!
 
 


lördag

heeeelluuue allesammans! gårdagen blev så fruktansvärt spontan. tanken var att jag skulle möta upp Lisen på hennes jobb och att vi sen skulle dra vidare och ta ett glas vin. slutade med att vi förar på hennes jobb i några timmar och sen säger hennes kompis att vi ska dra till magenta och möta upp någon. vilket vi gjorde! hade dock lite ångest över min "ta ett glas vin och chilla" outfit men vad ska man göra? haha. några drinkar senare hamnar vi i en taxi påväg till en lägenhet på söder. lite innan 5 bestämde jag mig för att åka hem och fick gå hem från högdalen i regnet vilket var kul. men förutom det var kvällen riktigt lyckad! har btw precis skickat in min ansökan till högskolan och det känns rätt bra. är nöjd med min lista iaf!
 
sen har mitt hår spårat ur. känner mig som en kyckling och ska därför köpa silverschampo imorron och försöka rädda situationen! har aldrig använt sånt innan så har ingen aning om hur det fungerar men det löser sig nog.. kan knappast bli värre än det redan är iaf.
 
byebye
/Katarina

im letting go

 
rätt så najs! as wierd video dock..

/Katarina

woop.

heeeelllue i stugan! som vanligt när jag inte har något att göra framför datorn tar jag muppiga bilder på mig själv.. var hos frisören i onsdags och blev sådär nöjd. tyckte det blev gult och inte alls sådär "askigt" som jag tycker är så himla fint! idag har jag hunnit med att träna och att skriva in mig på körskolan! DUKTIGT tycker jag 8) ikväll ska jag träffa Lisen så får se vad vi hittar på. tjena!
 
 
/Katarina
 
 

fredag dock ej så party

hejsan allihopa! efterso jag jobbar idag hinner jag med att skriva ett super intressant inlägg till er. har inte så mkt att berätta. förra torsdagen gick jag, emilia, dag, emma och madde och såg john de sohn på amba. det var najs 8) mindre najs att jobba dagen efter. fyfan trodde aldrig att den dagen skulle ta slut!!! var där i 5 och en halv timme men kändes som 12. inte bakis på jobbet mer på ett tag nu haha.. sen jobbade jag hela påskhelgen förutom på måndagen så hann dra ut en sväng till landet. myyyyspys på den. OCH JUSTE! jag och jossi har tagit ledigt från jobbet i juni så att vi kan åka iväg på vår eurotrip!!!! sååååå taggad vi kommer ha det super bra :D  och idag jobbar jag som sagt sent så har försökt plugga lite till provet imorron men har gett upp nu. FYFAN JAG VILL INTE. uppstigning lite innan 7 imorron vilket är det tidigaste jag gått upp på flera månader. fezt. så det blir ingen utgång idag haha.
 
 
bjussar på två mysiga bilder från landet i måndags!
och såhär taggad är jag inför provet imorron!!! woho nu kör vi ppl!!!! nooooooooot..
 
/Katarina
 

RSS 2.0