Dancedancedance

kom hem från dansen för ett tag sen, vi började på ny dans och den var helt underbar! :D haha så himla sköön!
här är iaf låten som vi dansar till ni har antagligen hört den men den är grym! ;)






HA DET!
//Katarina


MOVIE: FEAR

Denna film är en ''måste se'' film, sjukt läskig och bra!

/ Attling


OCH SÅ VAR DET MÅNDAG

Hejsan !
Sitter för ovanlighetens skull och pluggar svenska! Hade tydligen en sak vi skulle göra klart tills imorn, ett repotage.. yessss.
Skolan var som mitt horoskop i metro förutspådde, ''det kommer bättre dagar'' och det kommer det nog, sov genom hela dagen hehe.

Har inga nya bilder, så lägger in lite snygga bilder ifrån 9:an med brudarna :)

the glossycrisps

Loove den här bilden, den är så härlig!

Haha ser liite trött ut kanske ..

Sånt här händer oftast när Freja och ja e tsm.. not hööhöö..

..plus lite bråk här och där...


nough said!

/ Petra

Monday

ska snart dra iväg till dansen så jag tänkte göra ett snabbt inlägg :) har egentligen inget intressant att berätta haha, har blivit lite ändringar på våran mini julafton bara, så nu ska jag köpa julklapp till petra ist ;D haha nu blir hon orolig x) sen har jag typ inga läxor :o det är första gången det händer :D och jag klagar absolut inte! nä men nu måste jag nog fixa mej, seee yaa!


Beutiful dirty rich.. låten jag är besatt av just nu! så himla häärlig :D




//Katarina


MY TATTOO!

Här ser ni vad jag har sysslat med idag, ska fan skaffa mig en sån här! Det är grymt snuyygg med tattooos! 
Ehmm.. lite snyggare gjort kanske då om jag ska göra det, men det får jag nog vänta med tills jag är 18, mina päron är helt emot detta tyvär..


/ Petra

Taco kväll!

måste bara lägga in lite bilder från våran taco kväll igår! ;D enjoy!


josefina gillar tacos!!


freja too!








josefina gillar att hoppa!!



jaa....som sagt haha ;D





haha x)



craaaaaaazeeey!





(hej josefina kommer döda mej!)





LOVE U GUYS! <33


PUSSAAR//KATARINA


1 advent

jaa första advent firades på öppet hus i skolan haha :D men det var faktiskt ganska kul så jag ska inte klaga (man får ju betalt oxå hehe) sen när jag kom hem så var freja och jossi här eftersom att dom sov här, haha alltid lika kul att vara med er tjejer! :D


tänkte avsluta med lite bilder från i fredags ;)




hippie power!






HA DET! :D

// KATARINA


The hills



såg the hills avsnittet med heidi och spencers bröllop nyss! OMG ett sånt bröllop skulle jag oxå vilja ha säger jag bara haha :D men jag kan inte fatta att dom gifter sig efter allt dom varit med om :S just don't get it , haha :D det var ju fint av Lauren att komma iaf :)



PUSSAR!//KATARINA


TJOHEJ

haha jag vet att min rubrik blev väldigt fin men så kan det gå när man har slut på fantasin ;) idag var jag iaf i stan med frejko och elin, det var najs :D hittade några fynd faktiskt! och snart kommer freja och jossi hit för en hemmakväll a la freja,jossi och katarina :P så jag borde snart börja fixa mej!



dagens fynd..





PUSSSAR// KATARINA

FAVORIT I REPRIS!



/ Attling

LÖÖÖÖÖÖRDAAAG

New Moon ikväll med Neuman! Im soooo happy!
Sitter just nu och lyssnar på New Moon soundtrack, och jaa.. im obsessed har jag kommit fram till tyvärr. Vi funderade på att komma med röda linser, men dagen flög iväg så det blev inte så tyvärr ;)

Igår var en skön kväll hos Maria, och i Skanstull.. om man räknar bort mina Hooker-boots som gör att en liten del av mig dör varje gång jag går i dem. Men mitt motto är ju: ''vill man va fin så får man lida pin'' Den matchar soo perfect on me!


summer 09..

// Petra


DO THE HOWNDOWN

MINA HOOKER-BOOTS! Okej, jag måste erkänna att det inte är så vackert namn på mina underbara but painfulla skor... MINA LÅR-HÖGA-KLACKSKOR!

/ Petra

PAANIIK!

hjääälp vad ska man ha på sig ikväll?? :o




LOVE FROM
//KATARINA


FREEEEDAG!!!

äntligen fredag och har en massa roligt planerat inför helgen :D nu ska jag äta lite och kolla klart på I am legend som jag började kolla lite på igår ;D







ha det!
//katarina


ITS FRIDAY, IM IN LOVE

Tjena tjena!
Kom precis hem ifrån skolan, hade ingen matte (wuhuu) så slutade 1! När jag kom hem hade mitt päron fixat med julstäming, haha fullt med tomtar i mitt rum (whhyyyy?? okej med 1 eller 2, men 300.000 ??) och julmusik. Mysigt men det är ju inte ens december än haha.

Anyway, ska skriva min läslogg nu som ska inlämnas senast 5, så im kinda need to hurry, så skriver mer senare! 

/ Petra 

Lite bilder ifrån igår som jag hittade on Annas album ;)

EHM.. faktiskt så fanns det inte någon snyggare på mig haha




Paul Wesley





Well. What can I say, im in love.. again.

FAktsitk så är det svårt att välja mellan HAN och Robert Pattinson.. båda spelar vampyrer, men Paul är snyggare än Robban!
Eller vad tycker ni?? ;D


/ Petra

Tralala

imorron är det äntligen fredag yeeei! :D det ska bli himla roligt faktiskt. Har en massa planer för helgen :)
idag så åkte jag och anti in till stan eftersolan och shoppade lite, det var oxå kul haha :D och nu har jag typ skrivit klart min film recension och är typ helt klar med arbetssätt och lärande uppsatsen *applåder* så nu ska jag bara ta det lugnt och chilla ;)


saknar sommaren..


Pusshej// katarina


TORSDAGEN

Tjenare bloggen!

Sitter och gör mitt roliga idrotts-prov som är till imorngon! Skoj skoj

Efter skolan drog jag och halva klassen till Expressohouse &  had a great time, mysigt as hell! Seen så traskade jag och Maria till Sergel för att hämta ut New Moon biljetterna x2!

Nej nu ska jag checka mina kära korvar som ska vara middag today, BYYYE!

Some oldie från Kroatien, ta och njut!


/ Petra


After school

idag bar det av till jossi med petra efterskolan :D alltid najs, vi åt choklad och nutella mackor (mums) haha :D dom tog lite snygga bilder på sig själva oxå medans jag var på toa, så enjoy!





haha :D


//katarina


Onsdag

some pics from da school day ;D








HA DET!

//KATARINA


IM IN LÖÖÖÖÖÖVE



/ PETRA

dont take my sunshine away



tjena tjena!
Jag måste säga att jag verkligen är helt jävla skum när jag har hallonvecka. Igår så grät jag i fan flera timmar för jag inte kom på vilken jag gillade best, Edward Cullen, eller Jacob Black! Det är verkligen svårt, för jag gillar (tror jag) mer E i böckerna, och mer J i filmerna. Fan vad det var jobbigt. Plus jag började gråta idag också när jag skulle till skolan för jag lyssnade på låten Hallelujah - Jeff Buckely, som faktiskt inte ens är alls sorglig om man tänker efter. Som tur var fick jag inget sådant utbrott i skolan, för jag känner vkligen att när jag väl börjar så kan jag inte sluta på några timmar..
Juste höll nästan på att glömma, också på hundpromenaden när jag lyssnade på låten som jag lägger ut detta inlägg, som inte heller den är så värst jobbig. Juste, och sen när jag kom hem också, man undrar ju hur mycket man kan gråta på en vecka om detta fortsätter..

Det skumma är att jag också är så jävla irriterad på allt och alla som står i min väg.. mest dårå mina systrar de jävlarna som irriterar mig.. Jag har faktiskt aldrig känt att jag vill skjuta skallarna av dem så mycket som jag faktiskt vill varje gång de öppnar deras munnar. I dont know if I can take it anymore!
Okej, såå farligt är det inte.. eller ?? Haha jag skrev faktiskt ''Okej så farligt är det inte'' för jag blev lite orolig ifall jag faktiskt skulle göra någonting mot my lovely sisters, och polisen skulle koppla mig tll brottet för jag skrev i K:s och min kända blogg att jag ville skjuta skallarna av dem. För vem läser inte våran blogg liksom?? :O

Nu när ni vet att jag är en gråtande och skrikande bitch denna vecka pga hallonvecka, så behöver ni inte bry er om jag skriver i flera inlägg om hur mycket jag hatar allt och alla.. vilekt jag inte skulle göra (i hope) för då skulle jag framstå som ett emo, and who wants to be a emo??

Nu ska jag glo på Vampire Diares (Räkna med att jag kommer säga det varje gång jag avslutar ett inlägg)


// Petra Attling

THA THA

Josefina och Daggis på New Moon blev intervjuvade! Klicka till hälften så får ni se dem höhöhöh


/ Petra och Josefina
(katarina är på toa)

NO SOUND BUT THE WIND

Hejsan!
Sitter just nu och lyssnar på Iron Man - Black Sabbath, en väldigt king låt!
Sen kan jag dårå berätta att jag ska se New Moon igen nästa helg med den lika besatta Maria, så om ni kommer på samma salong som oss så kommer vi nog vara dem jobbiga som skriker varje gång någon snygg kommer in i bilden.. vilket tyvärr är hela tiden.

Jag vill ha cola! OH yes, imorn är det den 25:e, vilket menas studiebidrag! Vilket i sin tur alltså menas  c o c a  c o l a  all weeks long!! hallelujah.

Nej nu ska ska jag titta på TVD (the vampire daires) 
/ Petra 

 

Måndag

jaa då var ännu en måndag över (det där lät inte alls deprimerande höhö). var på dansen som vanligt och det var riktigt roligt :D men nu borde jag egenltligen plugga men jag orkar inte (a) så det blir kexchoklad, te och CSI för min del ;D





Pussar // KATARINA


HEARING DAMAGE


Tja!
Petra här, har inte skrivit på ett tag tyvörr, ive been sooo busy!
Nej verkligen inte, igår gick jag runt i min snygga söndriga TH-tröja som jag sover i hela dagen och tittade på min favoritserie Avatar, haha inte alls en barnserie..
Och idag var jag med Maria hela dagen, vi gjorde choclateballs och varm choklad, plus tittade på Twilight (som jag faktiskt gillade den här gången! jag måste erkänna att edward var ganska snygg..) sen En kärlekshistoria (som var en besvikelse, här riskerar man att bli bötad för att ladda ner den, och så suger den!) och till sist komedin Sex Drive (nakna tjejer sprang förbi lite då och då haha??)
Men det blev en väldigt mysig och funny day med mongomaria :)

Nej nu ska jag titta på The Vampire Daires!

/ Attling


Egen klänning design



såhär blev min klänning :)

om du går in på den här sidan så kan du designa din egen!

http://www.yourmoda.se/hem/



//Katarina


Pics

tänkte lägga upp lite bilder från helgen ;D



i fredags gjorde jag och jossi en HSM kaka, haha (a)


mjöl i fejjan!


haha cute ;D


(josefina dödar antagligen mej när hon ser den här bilden så om jag inte bloggar på några dagar så vet ni vat som har hänt:o !! )



snyggig bild på mej jossi och johan 



frukost ;)




ha det!
// KATARINA
 


Söndag

kom hem från stan för ett tag sen. åkte dit med johanna :D väldigt trevligt eftersom jag inte har träffat henne sen i somras :o jag köpte inget eftersom jag har lite ont om cash hehe (a) men det var roligt iaf :) sen såg vi ju amir som har gaybloggen oxå haha :D och nu är det dags att börja med dom härliga läxorna, alltid lika roligt x) aja ni får ha det så bra!


Pussar//Katarina

Wonderwall




väldigt mysig låt :)


// Katarina


I bring a sexy bak


Oh yes im bored!

Nej nu ska jag iväg till Josefina, sedan drar vi till någon ''fest'' (vt inte how many det blir) till några killar i Örby... eller vare i Örby?? HMMMMMM

/ petra

LADY MARMALADE

Tjenis, just nu sitter K och jag här och kollar runt lite på FB. Ikväll blir det nog fest någonstans.. förhoppningsvis haha.
K försöker att tortera mig med dålig musik (pop / fjortis musik) ni förstår nog varför jag lider!
NU LYSSNAR VI PÅ MILEY CYRUS! why dont you just kill me?? :O //petra

(I know you like it petra! //katarina! moahahahah)

Jag och Katti om 10 år..


SATURDAY

Måste säga att Katti inte är nått bra att skriva inlägg haha! Men jag ska nog ta mig ett litet snack med henne när hon kommer hit, hon kommer när somhelst så i wonder om jag hinner skriva klart detta inlägg för känner att jag sriver förjävla långsamt av någon anledning haha.

Anyway.
New Moon var grrrrryyyyyyymmmmmmm! Så jäkla bra, jag verkligen älskade den! Replikerna var för en gångskull med från böckerna och jaaa, alla var so hot ! Haha det roligaste var ju när Jacob tog av sig tröjan för första gången, då jublade ju såklart hela publiken.. plus lite grav för det var lite komiskt att han tog av den för att ta bort yttepytte lite blod ifrån hennes huvud, men det skadade ju verkligen inte att han gillade att gå utan tröja! Inte alls..

Enough said!

(Katarina kommer skriva idag, annars.. )

/ Petra Attling

NEW MOON IKVÄLL!

Tjänare.
Nu är det helg! Och för min del så är det New Moon ikväll, så överlycklig! Fast jag är skeptisk av vad jag hört, ibland är det lite smådålig, och den andra sekunden är det yynderbar! I mean vad ska man tro på? Iallfall, får se med mina egna ögon och se hur den är, den kan knappast vara värre än den första, som enligt min mening verkligen skit!

Ser man inte dem här överallt ??


/ petra


VI ÄR IDIOTER

Läggger never ut någon Dagens känner jag, men nu kommer en! Mybe inte världens roligaste och speciella outfit men det blir någon annan gång!


/ PETRA

Sweet - Fox on the run


ego pic, men det är inte som om det är den första.. eller sista för den delen, så ni får bara luta er bakåt och njuta haha


Go'kväll!

Jag har precis badat bubbelbad och sjungit för fulla halsar då, haha det gär jag alltid när jag sitter i badet, för det är något härligt eko som gör att det låter som om man är en hejare på att sjunga. Haha jaa jag kan roa mig.
Sen så har jag gjort liite matte, eftersom vi dårå har matte prov imorn! Inte för att jag är så insatt känner jag, but I will do my best.

Annars har jag inte ett dugg att berätta, eller ah jag har ju mina hemligheter och gossip men bloggen är kanske inte rätta platsen att berätta dem på, jag menar med alla våra läsare sprids rykten så snabbt :o!

Nu har jag absolut inget att säga så vi säger väl bye så får vi hoppas att Katti skriver nått haha

/ petra

PLAYER ONE

Tjenatjena, skrev ingenting igår så har lite sådan skuldkänslor haha..
Anyway, imorn är det New Moon! Maria i min klass och min kära vån Josefina ska ju gå ikväll, och är så jäkla avunsjuk! Haha men jaja, det är bara några timmar kvar sen så har jag sett den. Det konstiga är att jag verkligen inte gillade Twilight, men eftersom jag är besatt av böckerna och Jacob går utan tröja i 2 timmar så kan man ju inte säga nej till det ;)

NUFF SAID!

Machinae Supremacy - Player One



// PETRA


?

Hatar comviq som inte funkar!! :o


onsdag

idag var det mysdag med petra, freja och josefina som gällde :) haha börjar nästan bli en tradition att vi har det på onsdagar ;D har matte prov imorron så jag borde igentligen plugga men jag är verkligen helt död, gick och la mej aldelles för sent igår :/ men imorron är det sovmorgon så då kan man få sova ut :D 
 sen måste jag ju bara tipsa om isa fisas blogg :D
http://isas.tk/ - läs den!


och snart är det dags att sätta sig framför tv'n och kolla på greys ;)





Pussar från // KAT MJAO! haha var bara tvungen x)


tralala

jaa imorron är det onsdag och då blir det som petra sa lilllördag för våran del haha :D mysmys. sen ska jag egentligen ha läst ut halva twilight boken tills imorron men jag är typ på s. 70 *grattis!* aja jag har ju sett filmen så det ordnar sig ;D


idag blev det middag från donken, pappa hade köpt små friterade hjärtan men ost i som var så himla söta att jag var tvungen att ta en bild haha :)



HADE! //KATARINA


The ShamWOOHOO!


En väääääääääääääldigt rolig video med Ryan Higa, watch it!

// petra

DU TÄCKA ÅL

Shoo (länge sen man använde det!)
Sitter just nu och gör svenska läsloggen, den ska in på fredag men det var antingen göra den eller plugga matte; och jag haatar matte så blev en så rolig svenska läxa istället.
Imorn är det lill-lördag, så då ska jag träffa Katarina, Josefina och kanske Freja och vi ska typ ha en mysdag med varm choklad och film. Haha blir mysigt måste man ju säga!

Yeah yeah, nu måste jag skriva lite, kände bara att jag åtminstånde måste skriva något inlägg idag, annars förlorar vi ju läsare, och det vill man ju verkligen inte !

Monday forts...

glömde berätta att jag gjorde några nya inköp idag! :D efter skolan gick jag, josefina och elin (som vi mirakulöst träffade på tåget haha) in på kicks eftersom jag behövde en ny mascara (a woman gotta do what a woman gotta do U know haha jag är så rolig) iallafall så var det så att om man köpte två produkter från max factor så fick man en present *yeeei* så jag köpte :


mascara och cover stick och jag fick.....




en liten väska med en massa miniatyr produkter i :D onödigt jag vet menmen ;) haha




PUSSAR//KATARINA

Monday

 efter skolan idag var det dans :D alltid lika roligt! sen när jag kom hem har jag typ ätit och pluggat spanska (hoppas ni antecknar) haha inte riktigt lika kul men eftersom det är prov imorron så måste det göras, wish me luck! ;D




dagens dansoutfit (suddig bild) ;)



//KATARINA


MÅNDAG

Tjena tjena!
Kom precis hem från en jobbig prommenad med hunden, i mörket! Det är så jävla sjukt mörkt ute redan vid 4.. inte kul!
Idag var en helt vanlig måndag, var trött som vanligt (somnade 2 av någon anledning) och jag hade pain-jeans på mig, hatar dem jävlarna ärligt; de kommer bli min död nästa gång jag använder dem..
Moving on. Imorn är det engelska redovning, och jag tycker faktiskt att det ska va skönt att bli av med det! Ja menar jag har oroat mig varje eng-lektion men har aldig hunnit till våran grupp, but I can't take it anymore! Haha. Plus att jag har mediaproduktons-redovisning på torsdag, spanska glosor till på onsdag och matte prov på fredag! Fuck it säger jag just nu för, för det första: har inga av böckerna, för det andra: orkar inte! och för det tredje: den enda man igentligen borde pluuga på är matte-provet, och det är på fredag! Så smart tänker jag dårå haha.

Lägger in en skit scary bild på jossi :O säger inte hennes blick väldigt mycket ''I'm gonna kill her in her sleep''?? Haha


..och en normalare bild så alla ser hur hon igentligen ser ut ;D

..eller ah normal & normal..

Skriver mer senare!
// petra


Toodelue

sitter här och tråkar, ska snart hoppa in i dushen men tänkte skriva ett snabbt inlägg innan :D jag har faktiskt pluggat lite efter att petra gick. gjorde klart matte häftet *stolt* :D haha sen har jag ju spanska prov på tisdag oxå, YEEEEEEEES! *not* så har pluggat lite på det oxå... fick ett sms av josefina nyss och hon sa att hon skulle den där paranormal activity :o fyfan säger jag bara! den ska jag aldrig se! x) man har ju hört en massa läskigt om den filmen :S nä jag klarar mej fint utan att ha sett den :D







slutligen en sexig bild på mej och jossi från igår haha ;D


PUSSAR//KATARINA


Detta fält måste fyllas i

Tjenis penis!
Petra och Katarina här och inkräktar på vår egen blogg! Sitter och äter våra bakade rulltårtor och har just tittat klart på filmen The Happening.. jadu den var ju.. annorlunda. Haha men den var lite småskum och almänt konstig, inte att rekomendera säger jag bara.









// Petra och Katarina


Det sa Jonte







just nu sitter jag och väntar på att petra och josefina ska komma hit ;) så jag tänkte lägga upp en video som jag och josefina hittade igår x)

seriöst vem orkar sitta och göra en sån?? haha



//KATARINA


2012

OMG VAD BRA DEN FILMEN VAR! :O såååå över förväntningarna! se den ni kommer inte ångra er haha :D omg jag har aldrig varit så nervös när jag sett på en film i hela mitt liv! x)  den var full av "WATCK OUT!" moments kan jag ju bara säga. sen när jag och petra skulle åka hem var vi typ livrädda för att en skit stor tsunami skulle komma och skölja bort oss , hehe (a) asså om det är så som i filmen som det kommer gå för oss små stackare på jorden så blir det inte ruuligt! haha xD




//katarina


WE'RE ALL GOING TO DIE!

Helt ärligt, nu r jag så jävla rädd att jag snart kissar på mig.. bokstavligt talat. K och jag såg ju 2012, och jag säger bara OMFG! Så jävla bra och så jävla läskig! Jaa, nu kommer man njuta av de fina 3 åren vi har kvar before we die.. Bara så ni är varnade haha.

SE DEN!

LÄGGER IN EN SNYGG BILD PÅ...

Katarina och Josefina! HAHAHA
Lägg märke till J:s hand i chipsskålen ;)



OM jag inte skriver något mer ever i bloggen.. så vet ni varför jag är död och vilka som gjorde det..

// petra

SATURDAY DAY

Godmorgon sömntutor!
Idag drar jag och Katarina till Söder för att titta på filmen 2012, jag kommer bli så jäkla nervis när jag kollar på den, plus när det verkligen är 2012! Haha ni har ju sett K och min ide om hur världen ska dödas så där ser ni hur vi tror kommer hända det året.. scaaaryy

Bussen går ifrån Götalandsvägen 12:44, så jag kanske ska fixa lite innan det, vill ju inte missa liksom om Katti sitter där rädd att jag inte är med och hon vet inte vad hon ska ta sig till! hemska tanke hahah.

Nuff said!

Nej jag skojade bara, fick just en sms från K som säger att hon inte är klar! Yeah yeah, så vi kommer nog missa våran reserverade plats men det finns säkert några andra platser kvar.. I hope.


// petra


SCARY MOVIE MARATON

Det blev dessa filmer, Scary Movie 2 och 3:an, så de kommer bli en jävligt rolig film-kväll, tänkte ladda ner Fredag den trettonde men kom på att jag redan sett den! Bara så ni vet..




NU ÄR DET FREDAGSMYS

Ay ay!
Sitter här och är utsvulten! Det enda i princip jag har ätit idag är ett äpple till lunch och en coca cola när jag kom hem! Jag vill ha mat!

Anyway. Ikväll ska iallfall jag och tjejerna tare lugnt, med film och onyttigheter. Någon kväll ska man ju tare lugnt ellerhur? Så imorn får bli mer fartigare, now we're just take it chill with all the parting haha.

Tänkte ladda ner typ scary movie och Friday the 13:th till kvällen, men är jävligt orolig för att ladda ner! Fyfan, jag som inte ens laddar ner alls mycket kommer säkert bli fast.. ja menar det är ju fredag den trettonde, anything can happend.

Nej nu är det gjort, och jag hör än så länge ingen polissiren :D

NUFF SAID!


// PETRA

<3

åh hittade gamla bilder från i somras på glossycrisps.blogg.se ;D


ha dom måste jag ju bara bjuda på, alltid lika roligt att lägga upp gamla bilder :P






haha glada tjejer på grönan (NRJ)  x)



glamour stilleto run :P



KISSIES!  // KATARINA


Inte rock musik, bra musik :D

kände att det var dags för lite najs musik igen (till petras stora glädje) ;) haha och imorron är det HELG! :D

You and I - Medina




On the beach - sonic palms




nä nu måste jag plugga, PUSS PÅ ER!


//KATARINA

THE MIRRORS TRUTH

I got to say, Katarina är inte den bästa på att skriva inlägg x) Men hon har mkt och tänka på jämnförelse med moi som har bara matte prov och engelska redovisning imorn.. plus svenska inlämning. Not at all much!

Sitter just nu och lyssnar på Avatar - Bound to the wall, jag kan giissa på att ingen skulle vilja lyssna klart på den, det är ett hårdrocks band med kanse inte så mycket tydliga texter if you know what I mean haha. Så där har ni anledningen till varför jag inte la ut en YouTube klipp, unnesesary as hell.

Nej nu måste jag gå och plugga, orkar inte att alla människor säger till mig att plugga, för det jobbiga är att dem  a l l t i d  kommer när jag gör något annat. Väldigt irriterande!



// PETRA (AGAIN)


TAYLOR LAUTNER DANCE MOVES..?



// PETRA

THEY'LL NEVER KNOW

Hejsan!
Gick hem lite tidigare idag pga min jävla mensverk! Den är verkligen bland dem värsta måste jag bara säga för att ni ska tycka synd om mig haha, men vissa spyr ju t.o.m,men så farlig är den inte (puh) men almoost..

Sitter just nu här med en Coca Cola och en liten mjölkchoklad, som jag såklart ångrade att jag tog efter att jag ätit upp den. Sjukt jobbigt att vara tjej i såna lägen, är det bara jag som nästan vill spy ut mat om man k'nner att man ätit för mycket? I dont think soo. Alla känner säkert så, I don't blame you.
Nu ska man ju vara grymt smal, ha smala och långa ben och smala armar.. haha 3 fel där måste man ju säga. Men jag säger såhär ''de kunde vara värre'', jag skulle kunna vara en 100 kg tjej igentligen för det jag äter är verkligen inte hälsosamt! Plus, jag tränar inte heller.
Haha jag känenr bah att jag inte oorkar, det är jobbigt och det är tråkigt!Men om jag kommer över en viss kg-vikt så får jag nog börja, det är mitt mål, att inte väga mer än 60 kg, då ska jag börja träna och sluta med COLA! Omg, där tog jag i, no coke .. Jaahapp, har man lovat så har man.
Detta känns bra faktiskt! Har jag ett mål och om jag går över de så ska jag fean träna.. inte för at jaghar en våg hemma men det går säkert att ordna..

And thats why I bought the korsett på Twilfit ;) vääldigt användbar!
Det här skrev jag efter att jag köpt den, wise words from Petra : ''Också väldigt snygg att ha på utsidan, bara en bonus liksom ;) Okej, den sitter åt så den kanske inte är så bra eftersom att jag typ kommer att svimma om jag äter mycket, men då kom jag på en skitbra ide. Om jag har den på mig, så kommer jag ju automatiskt att äta mindre, så då går man ner i vikt :D Im too clever haha.'' True story.

Nej ska titta på TV nu och plugga lite svenska // PETRA

TORSDAG

Godmorgon!
Ska ta bussen som går 08:50, så lite bråttom är det eftersom jag fortfarande inte har fixat håret eller kläder, stressad!

Fan vad skönt, snart är det helg! Can't wait.

Lägger in en sjuktrolig video som heter ''Kund Berrys simskola'', de där som gör den går i Kärrtorp om någon undrar ;)


Wednesday (igen)

hellue nu är det faktiskt katarina som skriver för ovanlighetens skull ;) tänka sig haha. idag efter skolan drog jag iaf till josefina. vi kollade på film (screma 3 ofc!) åt massor och skrattade haha :D omg att man kan ha så roligt på facebook säger jag bara x) haha men det var min dag det, och snart är det helg yeei! :P



pussgurka!



//KATARINA


EN KÄRLEKSHISTORIA

Hittade nyss en film som heter ''En Kärlekshistoria'', som är typ från 1970, och den verkar så jäkla bra! Jag försökte att hitta den på typ cdon.se men no no, kommer bara upp en massa erotik ist! Not fun.

Am I right or am I right, visst verkar den bra?????





// PETRA

WEDSNESDAY


Smygfoto på mig när jag pluggar.. jaa alla pluggar olika.
Men faktiskt så är jag klar med matten! *applause* nu ska jag bara göra svenska lite sen är jag nöjd med min insats today! :)

Ha en fin kväll!

// PETRA


STAR MILE

Tjena tjena!
Har precis tittat på filmen Bert - Sista oskulden, grymt rolig! ;D
Anyway, ska plugga idag igen idag pga.. ah vi har jäkla mycket läxor denna vecka! Inte okej!

Men snart är det helg så jag tror jag kan klara det ;)

Lägger in lite snygga bilder som olika tog today enjoy!:






NICE HA?

No back to the study.. again..


IT'S MILKSHAKE TIIME

LOOK!
Det såg ut som gröt uppifrån så det blev en vacker från-sidan-bild. Jaa just so you know så smakade den inte gröt.. utan milkshake.

Sooooo beautiful!

Nu drar vi till Desperata hemmafruar eller vad säger ni?? ;D

P.S. TITTA I INLÄGGET ETT SNÄPP NER, TRUE STORY!

// PETRA

Petras och Katarinas idéer över hur världen kommer förgöras (forever!!) 2012

först kommer jordbävningar ...




och dom gör så att det blir värsta jätte vågorna!! :o





sen kommer sånna där vind blåstar du vet vroom, vrom, voooooooooooossschhh!





jaa detta var då en kort sammanfattning av vad vi tror kommer att hända :D


KISS ON THE BUTTIES// KATARINA OCH PETRA!


Tisdag

hellue ;) just nu sitter jag och pratar i telefon med petra :D det är alltid naajs, annars har jag typ gjort 24689705665 läxor känns det som :( inte okej..  men sen ikväll är det ju dh också! *dagens höjdpunkt haha x)*  sen är det premiär för 2012 på fredag!! :D nån mer som vill se? jag ska iallafall försöka tvinga med mej någon i helgen och se den!(josefina du vet att du är mitt offer! xD)



(sen vill jag bara varna för att petra kanske kommer lägga upp en bild på sin läskiga milkshake som ser ut som gröt)   x)


PUSS//katarina


DAGENS LÅT

Den här låten är så vacker, så det blir för ovanlighetens skull ingen rocklåt som igentligen ingen gillar, so enjoy!



// PETRA

SCHOOL DAY

Lägger in lite snbbt some pictures from today!
HA DET!

Maria är liite sugen on eating my shoes.. totally normal ;P

Jonnaponna spanar in..

our techers butt.. jonna dåå! :O haha jag har så roligt ! ;)

ehm jaa, sån här rolig humor har då jag och Maria ;D

// PETRA

DAGENS OUTFIT


Skor: Mina lårhöga från DinSko
Byxor: Jeansleggings från JC. loove
Tröja: HM
Koft-aktig stickad tröja: JC
Väska: Fred Perry
Jacka: HM


Nej, back to study!

// PETRA

HATERS

Hejsan allesammans!
Har precis tittat på One Tree hill, den hansome mr Nathan var så såklart med! hallelujah.
Iallfall, idag måste jag verkligen plugga känner jag, har ju matte-prov på friday, so i got to study! (Bra att jag sa det igen på engelska i slutet, för er som inte kan svenska dårå..)

Movin on.
Jag måste bara uttrycka mina känslor nu, är så jäävla irriterad på någon, eller rättare sagt några. Det gör så ont bara jag tänker på vad dem har gjort mot mig dem jävlarna, I hate them!

You know who you are...

Haha det var meningen att de skulle låta som om det var personer.. om ni inte fattde det. Iallfall jag höll på att grava ihjäl mig när jag kom på de just so you know.
För er som inte förstod (hahahhahah) ska inte känna er bortkomna (hahahahah), NEJ men ärligt. Det var iallfall mina kära lårhöga klackskor jag tog min ilska på, h a t e r s. Inte kul! Jag trodde ärligt att mina fossingar var helt blodiga och brutna när jag tog av mig dem, men no no, inte ens en skråma! amaazzing..
// PETRA

KENT - TÖNTARNA


Gothentag!
Jag har ingen aning om det är ''hej'' eller ''hejdå'' på tyska, men jag är en spanskare så don't blame me!

*trumvirvel*
besöksrekord IGEN! :D
Den bara stiger och stiger, så här mycket har vi aldrig haft förut!! :o

Moving on.
Ikväll ska jag titta på Get Smart, någon som har sett den ?? Den ska iallfall vara sjukt roligt so lets hope for the best! 
Haha men ser den inte väldigt komedi-ig ut på framsidan ?

Kl: 22:55 på Canal + First! 



// PETRA

Just nu

nu sitter jag och lyssnar på nrj, typ den enda radiokanalen man kan lyssna på höhö (jag antar att petra håller med om det) haha x)

men bortsett från det så är jag jävligt arg just nu. dels på en speciell person som är så extremt feg och dum i huvudet (hoppas du läser detta och förstår vem jag menar säger jag bara!) och dels på en grej som jag bara kan skylla mej själv för... som jag tänker på hela tiden. men jag antar att man måste tänka så att man lär sig av sina misstag, men ibland hjälper det fan inte att tänka så! jag är så arg på mej själv just nu :(



sen vill jag bara säga till puss till alla underbara människor som jag älskar för ni är så jävla bäst och jag hoppas att ni vet det! ni betyder mest and i love u guys! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

//Katarina

I'm Back

oj hade lite terminator inspirerad rubrik där, *tufft* haha :D jag kom iaf precis tillbaka från dansen och det var faktiskt himla kul, trots att vi hade vikarie :) nu ska jag inte göra någonting hade jag tänkt mej för jag har ju faktiskt (tro det eller ej) INGA LÄXOR! :D :o

sen vill jag bara meddela att vi har besöksrekord oxå! ;D wohooo (haha det vore lite konstigt annars eftersom vi har haft bloggen i typ en och en halv dag, men iaf :P)


puss på er!

//Katarina


MÅNDAGENS PLAN

Sitter just nu och ska plugga matte, går sådär! Jag tror inte att det är meningen att man ska plugga matte vid datorn, det är psysiskt omöjligt!
Men ska lägga in ett litet meningslöst inlägg innan jag går och pluggar i sängen istället! 

Ska faktiskt lägga in lite music a la Petra känner jag, för K och jag har långt ifrån the same style på musik ;)



Hittade en söt bild on my girls! Freja, Josefina och my partner Katti ;)

 

// PETRA


JERK IT OUT

Tjena!
Läste ni att Katarina hade sett Arn! Omfg! Och hon tänkte först inte fota! :O Jag menar om hon inte hade gjort det skulle jag .. ah jag vet inte vad jag skulle göra men nått! För ARN är såååå snygg right?? ;)

Iallafall, var i skolan idag och sov igenom mig hela dagen kan man säga, och *andas andas*.. jag fick VG i BILD! Jag är ett starkt mvg-barn på just bild, men han verkar inte se min talang den jävla .. Lars? We dont like Lars.. or Mattias.. eller vad bild-läraren heter ;P

Att göra den här veckan:
 
 Fredag: Matte prov! (fick ju IG på förra så måste verkligen börja plugga snart!)
 Tisdag: Engelska redovisning (måste få papprerna idag on hotmail or els im dead!)
Tisdag: So läxa (haha och den har jag bara checkat för den ska man inte ens plugga till, man ska använda sina anteckingar sörru)
Onsdag: Spanska läxa (kan bestämt säga att jag alltid har glömt bort att göra en ända spanskaläxa!)

Haha jobbig vecka va? ;) Det är jobbigare än det verkar kan jag säga.. eller kanske igentligen inte såå jätte super jobbig men jaja.

Den här bilden bjuder jag på! From a night far far away..


// PETRA

OMG ARN! :o

idag fick jag sluta tidigare (hade bara två lektioner, naajs haha) men iaf. när jag går på tåget så känner jag igen en kille som sitter där, då kommer jag på att det är självaste ARN! :o och eftersom petra är värsta fanet så tvingar hon mej att smygfota, diskret som jag är lyckas jag självklart ta en as bra bild *not* x) men aja jag tycker iaf att man ser att det är han, eller ? haha


 

 

//KATARINA


Bra låtar

jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bra låtar innan petra bombaderar er med sina "übeer bra" rock låtar x)

so here you go. enjoy :)

Erik Hassle- Dont bring flowers



Ke$ha - Tik Tok





Shakira feat. t-pain - she wolf remix



Pussar//Katarina


TUSEN BITAR

Hejsan!
Katarina trooor jag håller på att skriva nu men hon är så långsam så tror fean jag lägger upp igen;D Haha snacka om seriös här, lägger upp var 5:e minut!

och såklart så blir det väl en och annan eeego bild höhö, just learn to like it! : 


Movin on.
Vad ska jag säga? Booooorde verkligen plugga men jag känner verkligen ett stor mur mellan mig och mina läxor, skönt på ett sätt.. om jag vill jobba på Donken in the feature..

Imorn är det skola! Wuuuhuuu!

Det negativa med måndagen: Gå upp tidigt, plugga, slutar 3, har spanska, hunden en timme, plugga, plugga, plugga, plugga och.. plugga!

Det positiva: Man får träffa kompisarna! ... och ah det var det positiva med det..

Jag slutar med en inte alls suddig bild på mig och Katti!

Måste bara lägga upp den här videon från Eva och Adam, looove (inte alls töntig haha)


Hellue

Ojoj vad petra har skrivit haha :D men det här blir iaf mitt första inlägg, and i promise det kommer fler! *yeei* haha. jag har egentligen inget att skriva om... kan ju berätta lite om min roliga dag, på morgonen var jag med josefina (eftersom hon sov över här, efter en crazy kväll som vi inte riktigt behöver prata mer om hehe..) sen har jag typ tittat på tv och pluggat *super skoj* :D och imorron borjar jag 10:40 naajs! :)

har inga bilder att ladda upp så det får bli några gamla godingar på mej och petra ;) enjoy





pusshej<3


WOILA!

Haha skriver varje minut känner jag, men men, måste ju få in lite inlägg sörru!

Katarina kämpa med att skriva! :D

Anyway. Idag så bestod min lärorika dag med att inte plugga alls (även om jag vberkligen verkligen måste!) och bakade istället Scones med min kära och komiker Ida!

och titta bara how daam perfect dem blev!



KISSIES ON THE BUTT // PETRA


DAGENS OUTFIT

Jag ska så bomba den här nya bloggen med inlägg!
Just so you're prepared!

Här kommer en dagens outfit höhö ;

WELCOME TO THE PETRA AND KATARINA SIDE OF LIFE!

Tjena tjena och welcome to the Petra and Katarina side of life!

Första inlägget! *applause*

Iallfall, en finare och mer fixad header kommer komma senare, och mer fixat med annat också, men ni får ta och leva med att det ser ut sådär ;)

// PETRA


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0