LV

Har inget värre för mig så tänkte att jag kunde lägga ut en bild på min nya älskling hehe! Försenad studentpresent men värd väntan ;)
/Katarina


Söndag

Ligger i sängen och glor på tv. Har haft ont i huvudet i nästan tre dagar nu och funtar på att försöka sova bort det.. Igår var jag på orientation på Hollister och fick mitt första pass 1 september! Sjukt taggad men jätte nervös samtidigt hehe. Men det blir nog bra! Sen på kvällen lagade jag middag helt själv *applåder* och sen gick jag till Petra och chillade framför skräck med lite chips 8) och imorron blir det jobb igen.. Men till helgen bär det av till Småland och stadsfest!! Fett taggad!

Byebye/ Katarina


ikväll skiter jag i allt

 
/katarina

having fun much?

så roligt man kan ha det med photo booth.. hehe
 
när man inte fattar att kameran tar fyra bilder efter varandra..
 

Memories

tänkte att jag skulle dela med mig av lite låtar som alltid kommer vara magaluf för mig! spänningen är olidliiiig i know!
 
here it goes,
 
hatade den här låten innan vi åkte, nu älskar jag den! den spelades alltid på partybåten som kom in till stranden vid 3 varje dag (bra sätt att hålla reda på klockan hehe)
 
 
lite mer project x soundtrack när vi ändå är igång!
 
 
 
fy vad jag älskar den här låten..
 
 
så störd låt! men spelades typ alltid på stranden.
 
 
 
 
gillade den här låten innan men nu har jag blivit kär i den på nytt! älskar texten! dom spelade en svensk version inne på grabbarna som jag desperat försökt att hitta men den finns inte nånstans.. cry me a river!!
 
sist men inte minst min oficiella magaluf låt! den är så äckligt bra och spelades non stop inne på mitt och emilias rum! tur att vi bodde tillsammans då dom andra av någon sjuk anledning inte verkade gilla den?! älskar den iallfall <3 haha
 
/Katarina

Party at work


Give me that o

förväntade mig att den här låten skulle vara sämst.. men jag gillar den faktiskt hehe.
 
/Katarina
 

Caviar manicure

jag dör vad snyggt detta är! undrar dock hur lång tid det håller? själv tycker jag att det vita är snyggast, måste köpa!
 
/Katarina

Depp dag

Vad hände med sommaren? Det spöregnar och åskar här hemma och jag försöker sova bort min huvudvärk som jag fått tack vare min härliga magaluf förkylning som aldrig vill försvinna... Nu skulle man haft en pojkvän som kan ta hand och tycka synd om en.. Men det är väl onödigt? Dagen har i allmänhet varit depp. Arbetsintervjun igår kändes inge bra och det enda positiva är att jag igår köpte en tröja som jag vill använda asap! Hejdå nu ska jag försöka sova..

/Katarina


Bildbomb 2

här kommer en till bildbomb från maggan! sen ikväll ska jag och babs kvällsfika, mysigt! har inte träffat henne på evigheter! sen kan jag berätta att jag fjällar så in i helskotta.. fml. jag som köttat bodylotion/butter och allt vad det heter.. nog om det haha bilderna som sagt!
 
 
 
vill tillbaka nu tack..
/Katarina

Magaluf 2012

här kommer en liten bildbomb dock långt ifrån allt haha.. ååh vill tillbaka!
 
 
haha Puss/ Katarina

Berries

Känner att bloggen blivit lite av en bilddagbok men det kan ju vara najs det med hehe.. Vänta bara till magalufbilderna läggs upp! Idag åkte mami och Calle till eksjö men jag och pappa är kvar med djuren haha. Känner mig super hängig pga förskylningen så har mest chillat och sovit hela dagen. Dock cyklade jag och pappa ner till stan och käkade lunch och sen plockade jag lite bär i trädgården 8) livet på landet... Hehe. Slänger upp en bild på min nya älsklings parfym som jag köpte på taxfreen påvägen hem efter att ha tappat den parfymen jag köpte påvägen dit.. Begåvat. /Katarina


RSS 2.0