Måste kolla!!



/Katarina

sista dagen som 18 åring.

japp nu är den här, sista dagen som 18 bast för imorron fyller jag 19! alltså 19, hör ni hur gammalt det låter?!
"hej jag har funnits i 19 år.."  sjukt. det firades iallafall med studiedag och shopping med jossi! blev en ny brun utan sol (ja jag har redan gjort slut på den förra) ett par lösögonfransar till på fredag och lite ansiktsmasker från Formula 10.0.6 som tydligen ska vara jätte bra, så upp till bevis!

sen köpte jag och jossi mat till imorron och ballerinas nya kakor! couldn't resist.. hehe. men goa var dom!! nu ska jag försöka skriva lite på min text uppgift. måste bara komma på ett ämne först. kan ju ta ett tag. weeei!




Ciaoo! /Katarina


Bangarang





/Katarina

Word.


Jag hatar att bråka.

Bråka är nog det tråkigaste som finns. Det tar så mycket mer energi att vara arg och ledsen än att vara glad. Om man har ett problem med någon får man väl ändå säga det till personen och så man kan lösa det och gå vidare? Inte sitta hemma och sura i en vecka och skicka iväg ett surt sms då och då. Då blir det ju bara värre och så mycket energi går åt till något så onödigt som ett bråk. Om personen inte fattar varför man är sur får man fan säga vad man är sur på annars kan personen omöjligt veta vad han eller hon ska göra åt saken, eller hur? Jag tycker inte man har rätt att vara sur på någon och skriva elaka saker utan att säga vad det är som är felet? Sen är det ju ganska illa att inte veta varför man har gjort någon ledsen. Men så kan det vara ibland. Därför måste man klämma ur sig vad problemet är så att man kan forgive and forget så fort som möjligt! Så kan alla sluta vara så sjukt oklara och säga till när man har ett problem? Och om man redan sagt vad problemet är så ser man till att lösa det! Det är mänskligt att göra misstag men om man ångrar sig och ber om ursäkt är det mer okej. Punkt.

/katarina


We live for the weekends we'll never rememeber

igår firades Isa och Antigon!! först mumsig middag och sedan bar det av till Magenta! jag hade iallafall sjukt kul och de tror jag de andra också hade ;) den enda var möjligtvis att jag inbillade mig att jag tappat garderobslappen så blev lite nojig men lyckades hämta ut mina grejer, men då var jag tvungen att hoppa runt i dunjackan ett tag vilket var liite varmt, bara lite. men vad gör man inte när man är full och glad haha? blev dock lite för mycket av det goda och imorse mådde jag halvbra. men man mår ju som man förtjänar. hade ju faktiskt inte druckit på väldigt länge så jag tog liksom igen för alla lugna chill helger.. eeeh ja. men roligt hade vi iaf och STORT grattis till isa och antigon!!



taggad tjej inne på toan ;)


haha true..


/Katarina


free




/ Petra


Good to know

Jag vill tillägna detta inlägg till mina bros Maria Neuman och Jonna Mosesson! Dem är med ett ord helt jävla fucking awesome grymma och får mig alltid att skratta skiten ur mig istället för att lyssna på lektionerna! Jag hoppas att vi alla håller ihop och inte någonsin tappar kontakten för det skulle jag inte klara av! Jag behöver dem här i mitt liv, love u guys!





/ Petra

Shinedown

Låten alla borde älska! Så jävla bra text ocksåå! Love love love

"Oh, take your time, don't live too fast
Troubles will come and they will pass''

"Forget your lust for the rich man's gold
All that you need is in your soul''

"Boy, don't you worry, you'll find yourself
Follow your heart and nothing else
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want for you, my son, is to be satisfied"



/ Petra

Chicy


Deras shorts! Looooovve, ska troligtvis köpa den längst ner till höger men känns lite creepy att köpa shorts på internet och sen måste skicka tillbaka för att det är fel storlek.. tricksy. Men älskar chicy, köper där hela tiden känns det som höhö.

Från chicy.se


/ Petra

Fuck it

Soo.. jag orkade inte gå på den första lektionen.. okej jag försov mig till första och orkade inte skynda mig till nästa x) Så har två lektioner idag! Älskar att jag ändå funtade på att följa med mina bigsises till Farsta och shoppa, ångrar mig nu att jag inte följde med för jag vill shooopppppaaa!! Love it.

De är en timme kvar innan jag måste röra mig, och skulle då titta på VD's nya avsnitt men a big nono, det hade inte kommit något nytt! Fml. Så nu sitter jag här och tittar på Underworld ist, kommer ändå inte hinna titta klart men anyways! Kommer antagligen vara något som ''äh jag tittar klart och går på nästa istället!'' För jag tänker redan så! Jag är så jävla lat människa måste jag påpeka.

BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYE


sexigaste mannen levande.. Chris Hemsworth


/ Petra

Thank god its friday


Godmorgon! 
Om en halvtimme börjar skolan! Börjar med etik, sen tre lektioner till! Så sjukt jobbig dag med så många lektioner! Sad story really.
Förhoppningsvis så drar jag ut ikväll men inte säkert för hade då tänkt möta upp Katti och Jossi som skulle fira några på Magenta, men den jag skulle tvinga med (Jonna din bangare) kunde inte! Så får se hur det blir, känner att jag verkligen måste ut någon gång den här kvällen eftersom jag inte kan göra det nästa helg då jag jobbar!

Stressigt liv man kan ha haha, nej nu måste jag röra mig! Ha en bra fredag!


/ Petra

spring


näää nu tycker jag att det kan ta och bli vår..

/Katarina

hate

/ Petra

...

/ Katarina


Thursday ladiest and gentlemen


Haha kanske inte superbra bild men de var antingen den eller en där jag ser ut att va skitnödig.. anyways! Sitter just nu och käkar naturgodis och dricker cola, tittade på Solsidan förut men kände att kombinationen av att göra en uppsats och titta på den kanske int var den bästa! Såg halva säsongen 2 och hade då skrivit två meningar så kände att det var en av mina sämsta ideer eveer.

Det snöar! Fetish mysigt närt man sitter inne i värmen höhö. Nej nu ska jag fortsätta skriva! Ha en bra torsdag!

Dagens låt: Escape the fate - Situations


/ PETRA

tattoo & shopping



Tjena!

Idag följde jag med Maria för att tatuera sig! Hon tyckte det inte gjorde ont, men var skitnervöst och se på för det lät ju som en jävla minimotorsåg som sågade hennes nacke! :O men det gick bra iaf, och tatueringen var sjukt snygg tycker jag! Sugen på att göra min egen höhö.
Sen drog jag och Jossi till stan och shoppade, vårt mål var skinnshorts, som båda hittade också så happy day!

/ Petra

citat<3

skriver till lite på mitt hyllningstal som jag ska hålla till min familj på fredag. trots att mitt tal i stort sett bara är komiskt blir man lite känslosam när man skriver det. har kommit fram till att jag verkligen älskar min familj! vi har alla samma humor och skrattar åt det mesta. skulle verkligen inte klara mig utan dem, känner mig lyckligt lottad<3

minns när jag var mindre och frågade mamma "om du skulle vara tvungen att tatuera dig vad skulle du tatuera då?" och hon svarade alltid "varför skulle någon tvinga mig göra det?" och jag blev jätte frustrerad för jag ville bara ha ett svar. men då min mamma är lika emot tatueringar som jag själv envisades hon med det där irriterande svaret. men det finns ett citat som jag tycker är så fint och bra. om någon skulle tvinga mig att tatuera mig skulle det nog vara det som jag skulle skriva. då jag alltid oroar mig så sjukt mycket om saker och ting och hur allt ska sluta vore det en fin påminnelse om att jag inte ska oroa mig och att allt ordnar sig.



/Katarina

Magaluf!

idag bestämde jag och tjejerna att det blir en resa till maggan! behöver jag säga att jag är TAGGAD?! åååh vad härligt det ska bli! nu har man något att se fram emot :) hoppas bara inte det blir som de andra gångerna jag varit där då ca 3 dagar bestått av regn.. och mystiskt nog hade det "inte regnat såhär mycket på 15 år" båda gångerna vi var där. sure första gången, men andra gången var snarare ett år senare inte femton.. sneeky spanjorer. haha.

men nu kan jag äntligen sluta deppa över zakynthos resan och se fram emot en ny resa med nya minnen!



/katarina

<3


/Katarina

Hot Chelle Rae


hej mysig låt?

/Katarina

Sturebadet

Tjiho allesammans! Idag var jag med min kära föräldrar på sturebadet! Körde pilates och zumba! Zumba måste vara något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv seriöst haha! Sen såg jag blondinbella också! Gal1. Aja nu ska jag fixa mig lite.


/Katarina


sagan om mina och Petras filmkvällar



/Katarina

party mama



tråkig humor är nog den roligaste.. såhär kul såg jag att jag och josefina hade haft när vi gjorde vårat Grekland album på face, hahah vad ska man göra?


/Katarina

start living!

idag har jag och jossi varit duktiga och kollat resor! (vilket jag hoppas att mina kära medresenärer också har gjort) så nu har vi skrivit ner lite olika alternativ på ett papper som jag ska försöka att inte tappa bort.. medans vi letade lyssnade vi på vår gamla zakynthos spellista och var lite nostalgiska. vi kom fram till att zakynthos alltid kommer vara bäst eftersom det var vår absolut första resa helt på egen hand! saaaaaaknar det.. anyways life goes on och nu ska vi ha skit kul i sommar oxå ;)


en blond och brun katarina på rhodos i somras. (posen och bildkvalitén kan ju diskuteras haha..)

/Katarina

Gomez - How we operate

Whatssup!
Idag blev det en skön dag, var hos Jonna och käkade lunch, sen drog jag och Mary hem till henne och spelade lite tevespel, käkade onyttigt och tittade på HIMYM, skön fredag helt enkelt! Nu är jag hemma i en timme, ska kolla VD, sen ut med hunden i kylan! Jippie kay yey..
Och sen ikväll ska jag och Katti ha filmkväll!  


Ge mig soooommmmmmar! Kolla mina fucking röda ben!! Jävlar..


/ Petra

Somebody That I Used To Know


Jag är kär i krulltotten! Cuteeee

/ Petra

Scotty dosen't know

Hello fellas!
Gud har bar skrivit ETT ynka inlägg på hela bloggsidan! Skäms .. nee mitt liv har bara vart så fullspäckat hela tiden! :O egentligen inte, kanske jättelite men iallafall, här kommer troligtvis ett superefterlängtat inlägg!

Igår så såg jag min awkward stalker, och ni som följer serien Awkward på MTV vet troligtvis vem jag menar, hon huvudbruden har ju en stalker som alltid är vid henne och är.. ja stalker. Så anyways, lämnar er med att bara säga att jag såg honom idag och blev såklart lite småfundersam, men säger inte mer eftersom han säkert läser detta.. I know who you are! hahaha..

Anyways, är sjuk idag och var hemam och tog det lugnt idag, mår troligtvis bättre imorn! Och fick den glada nyheten att jag inte kommer jobba förrän om 3 veckor :D happy day haha.

Här är en av mina favoritlåtar, från filmen ''Eurotrip'' som är grym!


/ Petra

plugg<3

svenska talet är i stort sett klart, samma sak med historieuppgiften! FINALLY!! så sjukt skönt att få bli av med den! den har legat och stressat mig i mitt undermedvetna i ett halvår nu.. happy time!

Petra jag efterlyser dig i bloggen! vaaart är duuu? :(


/Katarina


onsdag


haha friluftsdagen i ettan! hur länge hade vi känt varandra då? en vecka typ? 2 år sen nu.. sjukt!

idag var det en vanlig dag i skolan. jag och jossi brukar säga att en vecka där vi har alla lektioner är extremt ovanligt. alltid något som är inställt! men hittils har vi haft alla lektioner den här veckan och verkar som att vi kommer ha alla som är kvar. craazey! bortskämt man har blivit med fritid haha..

anyways fikade jag och babs på bellman efter skolan! inte en dag för tidigt vill jag säga!! mysigt vare iaf :) nu har jag kämpat lite halvhjärtat med min historia uppgift och ska snart förflytta mig till teven. är så jääävla taggad på att dra ut nästa helg! har fan inte varit ute på en månad! gal1 är vad det är!


/Katarina

Don't make me sad

känner mig lite emo och lite frustrerad på livet såhär på kvällskvisten. önskar jag kunde förstå hur vissa människor tänker. jag försöker verkligen förstå men det går bara inte. sen vill jag att saker ska bli som jag vill, jag vill äta kakan men ha den kvar som man brukar säga, men det går förstås inte.
tur att lana del rey finns!


<3



/Katarina

helgen måste ta slut



kom precis hem från en promenix och fika med mina kära föräldrar! nu är det dax att ta tag i historia uppgiften som ska vara inne idag.. JAG ORKAR INTE! som pricken över i:et har jag huvudvärk också. har hunnit med att fetta in (haha?) min nya skor men är lite ledsen för att jag får inte använda dem förren min födelsedag då det är en födelsedags present :/ aja den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge heter det ju!

sen blev jag plötsligt sjukt taggad på att fylla år! kan nog bli riktigt roligt tror jag ;D

/Katarina

Take one



sagan om hur jag fick mina älskade primeboots
jag och mamma börjar sökandet i en affär på söder. att en gammal tant hjälpte oss att hitta och antagligen var stammis i den butiken kändes sådär. dock hade dom inte modellen jag ville ha så sökandet fortsatte. vi drog in till stan och letade på åhlens, där bara vårmodellerna fanns. letade förgäves inne på Jerns där dom inte heller fanns. letade upp affärer som sålde dom med iPhonen (<33) åkte till östermalm. gick in på scaasi stockholm. fanns inte där heller. gick till tintinstyle. fanns inte i min storlek. sen offrade sig mamma att åka till kista och kolla om dom fanns på jackie. går in i affären ser att exakt den modellen jag vill ha står där! kollar på storlekarna, stl 36,38,39. SKÄMTAR DUU? provar 36an just in case, får i foten men kan inte stänga dragkedjan. provar 38an, stor som ett hus. sad face. frågar tjejen i butiken om dom har en 37a på lagret. "tror inte det, passade inte nån av dom andra?" jag berättade att jag inte kunde stänga dragkedjan på 36an. "är du säker? för dom här skorna töjer sig jätte mycket så man ska gå ner en storlek" testar igen, lyckas med lite våld. LYCKAAAA!! tjejen i butiken "ja gud ja det är dom där du ska ha, du ska absolut inte ha större!" lyckan var total! sen när vi skulle åka hem tyckte mamma det var en jätte bra idé att gå till pendeltåget. det tar typ 20 min att gå dit. och det var storm. att jag hade en jätte påse som fångade upp vinden gjorde inte direkt saken bättre. när vi gått en bit gick vi förbi några byggarbetare som börjar vissla och skrika "tja brudar!!" wtf? haha och mamma började as garva och sa nått i stil med "men oj det här är man ju inte van vid" haha mamma<3 anyways så gick resten av resan hem bra! nu kan jag inte tänka på ngt annat än att få gå runt i mina skor.. hehe taggad tjej.

story of my life..

Tack och hej leverpastej! /Katarina

vampires


varför kan jag inte bara sätta mig och plugga för? orkar inte.. men kämpade faktiskt på med svenska talet
ganska bra så tillät mig själv att ta en paus och kolla på lite oc, vänner och vampire diaries. alla säger att den serien är så bra så tänkte ge den en chans. dock är det ju lite svårt att hoppa in mitt i så fattar nada än sålänge! har sett dom första två avsnitten samt 2 random avsnitt så nu är det väl bara några stycken kvar så är jag ikapp antar jag? :D haha..

/Katarina

Årets bikini?



har ett behov av att köpa nya bikinisar varje år, kanske någon av dessa?
(känslan när jag ser att mina bikinisar från förra året reas ut för 20 spänn..)


/Katarina

haha kunde inte låta bli..

hyfsat säker på att den första är orginalet






hur orkar människor? (dör)

/Katarina

När jag känner att jag vill skratta







/Katarina

Sometimes I get a good feeling



idag satt jag och emma hela text och media lektionen och letade resor. det är fan ansträngande att förstå hur alla hemsidor fungerar och leta reda på bra hotell. alltid är det något som suger, as långt till strand/centrum eller ingen safetybox. ett hotell var tydligen populärt bland irländare och redan där kände vi att det spelar ingen roll hur fint hotellet är för efter min och josefinas hemska upplevelse med irlänska grannar förra året (ush vad längesen det låter..) så är irländare ett big no no! men till slut hittade vi en as bra hemsida och det börjar se ljust ut :D

sen har jag fått mina biljetter till skivan nu! så kära vänner, hör av er så fixar jag! våran skiva vill ni ju inte missa ;D


puuuusss /Katarina

Citat

Kom på att jag glömde utse år 2011s citat! Och vinnaren är Josefina Magnusson när vi var i Grekland och hon skulle berätta om när hon försökte bokstavera "hur mår du?" till några serber eftersom dom uttalade det jätte konstigt!

"jag glömde hur man säger å på engelska.." / Josefina

Vi skyller på att man förlorade en del hjärnceller av all alkohol 😉 haha Josefina, hata mig inte <3

/Katarina


Free fallin


She's a good girl loves her mama
Loves Jesus and America too
She's a good girl crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too yeah yeah

And it's a long day livin' in Reseda
There's a freeway runnin' through the yard
I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breakin' her heart

And I'm free free fallin' fallin
And I'm free free fallin' fallin


/ Petra

instagram


fin liten bild på nina, emma och dag i cafeterian! emma tvingade mig skaffa instagram idag (till frejas stora lycka haha..) lägg gärna till mig för jag är mobbad och har typ inga vänner.. tear. katarinaganning heter jag!! ;D

annars har det inte hänt mkt idag. jag och nina körde en spontan redovisning i historia eftersom att vi inte hann med det innan lovet då lektionen vart inställd. men jag tyckte det gick helt okej för oss trots att jag inte kunde något utantill och att jag inte fattade att nina skrivit ut papprena med text på båda sidor så jag trodde att jag bara fått hälften av papperna. så kan det gå när inte haspen är på som man brukar säga!

sen drog jag till stan en snabbis all by myself och fixade lite ansiktsprodukter. det var extrapris på en av podukterna YEEES! hahha.. sen har jag kollat på oc avsnittet när marissa dör. herregud har inte sett det sen i åttan då jag och jossi satt bänkade. saknar oc. (sitter inte alls och lyssnar på oc musik just nu)

/Katarina

ååh<3



var tvungen nu när jag ändå var inne på resor! det här inlägget skrev jag 2 februari FÖRRA året, alltså snart ett år sedan!? hur kan tiden gå så snabbt? jag vill bara pausa nu..

/Katarina

Magaluf 2012?







nu är det hög tid att börja leta resor inför sommaren 2012! helt sjukt.. känns som att det inte alls var länge sen jag och josefina låg och stekte på zakynthos. kommer ihåg dagen innan och dagen vi reste som om det var en vecka sen! vi får se om det blir ett magaluf 2012 eller om vi hittar något annat! roligt ska det bli iallafall! hoppas på att man får ett sommarjobb bara.. haha!

/Katarina

Nothing to loose


haha bjuder på dagens av freja, roligaste beskrivningen jag hört av en viss person! hon tyckte jag var torr som tyckte det var roligt men jag tyckte jag var kul! :D man kan inte vara perfekt.. haha.


kom hem från sälen idag! det var jätte mysigt och skidåkningen var bättre än väntat! jag och mamma hann hämta saffran från kattpensionatet (älskar att han hade egen tv där?!haha) och nu springer han runt och är jätte stressad..? kanske för att han inte kan gå ut pga kylan, han blir alltid sån då.. nu ska jag kolla på australia och tagga inför en tidig uppstigning med plugg (hahahahahah tror det när jag ser det..)


/Katarina

På spåret

Laddade precis ned blogg.se appen och tänkte att jag skulle passa på att blogga lite! Så ovant att ha en iPhone och hela tiden ha tillgång till internet haha!

Just nu sitter jag i mina underbara fleecebyxor och i skidstrumpor. Tog en jätte fin bild men den ville inte funka att ladda upp.. På spåret är på teven (mamma valde..) imorgon blir det hundfjället och inköp av nya skidglasögon! Är så trött på mina extremt fula..

/Katarina


Välkommen in

så typiskt mig, börjar med att jag söker efter någon låt på youtube, och slutar med att jag söker runt på shm och avicii låtar i en timme.. hittar alltid så mycket spännande från live uppträdanden till nya remixer! tror jag är beroende av house musik..

idag hittade jag iallafall den här! har jag bara inbillat mig att den här spelas när man är ute? jag tyckte iaf att den var as bra! låtarna passar ihop och det är sommarens två största underbara sommarplågor i en, kan det bli bättre?



/tror ni fattar vem som skrev inlägget!

onsdag


min nya väska.

dagen innan sälen idag. är typ sjukt otaggad.. skulle hellre stannat hemma. dock vill jag inte vara hemma ensam i 3 dagar så får snällt följa med. det blir ju det man gör det till så kan nog bli lite kul ändå! just nu sitter jag och lyssnar på lana del rey och vet att jag borde skriva historia istället, men det är så svårt att komma igång!!

igår hyrde jag och petra mirrors 2, den sög haha. men sen kollade vi på green street hooligans! typ best movie ever made, seriöst. och ikväll ska jag träffa freja!

ska försöka ta tag i mitt pluggande nu.. bye!

/Katarina

Lana Del Rey


hon är så snygg och awesome!


video games

tuesday


dagens köp + eyeliner, men även om den troligtvis skulle vara superkul att titta på så glömde jag att fota den! buhu 


Tjeeena!
Idag träffade jag Jonna och Maria i stan, vi shoppade och fikade, och allt va jättemysigt! Förutom mina nya kilklackar som var en pain in the ass, men jag överlevde iaf!
Nu ska jag och Katti köpa massa frukt till fruktsallad och hyra skräckfilm, ha en bra tisdag!

/ Petra

Nyår 2011


nyår blev rätt lyckat! började med mysmiddag hos jossi som hade dukat så fint! sen kom dag och paulina över och förade med oss. sen drog jag och tjejerna till en fest i bromma. kom fram 2 minuter innan 12 slaget, standard haha. men roligt hade vi!

de senaste dagarna har jag försökt att plugga historia eftersom att jag glömde bort att jag ska till sälen på torsdag och därför inte hade så gott om tid som jag trodde.. sen ska svenska talet skrivas oxå. som jag helt hade glömt. fml moment.

men idag har jag iaf fikat med antigon på bellman och det var mysigt som vanligt ;) sen köpte jag en väska oxå som ni kan få se senare! tjiho back to historian..

/Katarina

Ai Se Eu Te Pego


Looooove it! Man blir så jäkla glad av den! Hörde den igår när jag kom hem till hemmafesten härhemma som min bigsis hade, han e ju llite cutiepie bara för att han ler hela tiden!
Orkar inte berätta mer om nyår mer än att den var sjukt rolig! Blev fan lyckat! Kanske erättar mer sen men nu ska jag kolla tv, ha en skön söndag!

/ Petra

RSS 2.0