Million voices

troligtvis den enformigaste låten ever men kan inte låta bli att älska den! riktig feel good låt! vilket kan behövas just nu.



/Katarina

we both know..

beställde hem en balklänning idag! om jag ens ska gå på balen. är sjukt otaggad considering the cricumstanses... ne nu får jag skärpa mig. klart jag ska gå! (trots att jag är otaggad) men det blir säkert as kul! annars idag har jag inte gjort något speciellt. tog en tripp in till stan och köpte lite nödvändigheter! b.la ett hårserum, finally! mitt torra hår behöver det verkligen! sen ikväll blir det The hunger games på sen bio med frejko! MYS

 

/Katarina


beställt!


Får hem den på måndag! Hope it works haha

/ Petra

Diamonds aren't forever


Fuuuuuuuck ALLT jag skrev försvann när internet somnade, så blir en shortstory nu!

Religionprov idag, gick för första gången i världshistorien skitbra!! :O Jag var så jävla grym att jag inte visste vart jag skulle ta vägen fan. Sen drog Mary och jag hem till mig och chillade, sen ikväll vet jag inte vad som händer, tror det blir myskväll med la familia för imorn blir det jobb och sen skiva! Sen på söndag troligtvis, så plugga måste jag fan göra också i helg! Funney shit.
Mår skitdåligt så waiting for much better days, som studenten maybeee, men bloggen är inte rätta stället att berätta det så im saying BYE!  

/ Petra

Nice



/Katarina

High school is such a serious thing


AHAAHHAHA loove it


/ Petra

top model

efter en jätte mysig fika stund med freja på waynes kungsgatan stötte vi på underbara Victoria från top model! vi blev lite väl starstruck.. hehe oops. men hon var ju så himla rolig och min favorit i programmet!! bevis på att alla som är nått hänger i högis ;D höhö.. kan ju diskuteras

/Katarina

neon hitch


/katarina

Tuesday


endast engelska idag.. värt! men hade inte varit på flera dagar så började på otroligt rastlös därför var det lika bra att bege sig dit! jag och jossi satt kvar och pluggade lite och nu ska jag börja röra mig in mot staden igen för att fika med älskade freja<3

i ren hollister anda, "catch ya later!"

/Katarina

the end


det blev ingen långpromenad.. jag och jossi var hungriga så begav oss till donken på långlunch (gotta love to have donken 10 minutes away!) vilket behövdes för vi hade massa saker att prata om! sen hann jag skypa en snabbis med emilia innan hon skulle iväg på lektion. fy vad jag saknar henne.. stört! :( men snart kommer hon hem och innan vi vet ordet av drar vi till maggan och gör gatorna farliga! nä nu ska jag kolla om det är ngt på tv! (klassens tv nörd som sagt hehe)

/Katarina


Studiedag

japp det var tydligen idag det.. kul att man kommer på sånt EFTER att man kämpat sig upp kastat i sig frukost och sminkat sig. men skulle ändå kommit sent så var väl lika bra ändå haha. vet dock inte vad jag ska hitta på idag för har glömt historiaboken i skolan och har i stortsett inget annat att plugga på.. eller så har jag jätte mycket bara att jag glömt vad det är. standard. men funtar på att gå en promenix i det (inte så) fina vädret med musik i öronen och rensa tankarna lite bara för att ha ngt att göra. Ciao!



/Katarina


Synd asshole..



/Katarina

mina underbara

tänkte faktiskt tillägna ett inlägg till mina vänner. nya, gamla, klassisar. det är verkligen ingen överdrift att man är en nobody utan sina vänner. tänk er, ingen att skratta så att man får ont i magen och andningssvårigheter med, ingen som man kan ringa mitt i natten när man är ledsen, ingen som säger att man är bra och värdefull när man känner sig som en hopplös looser. fy vad hemskt! som igår till exempel, när min grupp i median skulle ha redovisning och vi hade skrivit att "Hollister finns även runt om i Europa, t.ex. i tyskland, Canada, Kina osv" efter det gick det bara utför och alla började as garva. inte blev det bättre av att jossi fick en hysterisk skratt attack när felix sa att ett linne kostade mellan 3-700 kr när det skulle vara 300-700 kr. självklart kunde inte jag heller hålla mig då skratt smittar av sig så himla lätt. det roliga var att ingen annan fattade vad vi skrattade åt.. hehe. kommer aldrig glömma spanska lektionen i ettan när jag och antigon fick en sån hysterisk skratt attack så att läraren blev as lack och vi nästan blev utskickade.. stelt. och som på skivan igår. det var liksom en enda stor samling av allas vänner! trots att jag har en tendens att börja bråka rätt ofta med mina vänner vilket mamma säger beror på att jag är så envis.. "inte konstigt att du bråkar så ofta med dina kompisar när du är så förbannat envis..." fick jag höra häromdagen. och vad ska jag säga? man vill ju alltid ha rätt hehe.. anyways det jag försöker klämma fram är att jag ber om ursäkt för att jag kan vara extremt jobbig ibland och att det spelar egentligen ingen roll hur mycket vi bråkar för sålänge vi blir sams igen så är det värt det med tanke på hur roligt vi har tsm! Puss på er!


/Katarina

Studentskiva<3

fyfan vad roligt vi hade!! gick runt med ont i magen hela dagen för jag var så nervös över att det skulle bli värsta floppen. sååå not the case! har kommit fram till att min klass är rättså grym och tror inte att någon hade tråkigt! hade förväntat mig jätte äcklig mat men den var super god! Är nog inte många som gick till skolan idag! jag och brudarna var sist kvar haha.. blev tillslut ivägtvingade av vakterna och jag körde nån historia om att jag hade svart bälte.. oklart varför. sen blev det donken där man istortsett kände alla och sen blev det taxi hem. vaknade dock upp med en krigsskada på handen då jag lyckades ramla och skrapa upp den... men är som sagt så glad över att det blev så bra! minne för livet ;)










/Katarina

Tagga skiva för i helvete!!!


bjuder på en partydänga! ;D

/Katarina

Sneek peek


haha och nej jag har ingen bättre för mig..

/Katarina

Är besatt


videon suger dock.. stelaste festen ever?
/Katarina

..



/Katarina

LMFAO



i fredags hade klara södra skiva med LMFAO tema! hade aas roligt och alla i den klassen är underbara <3 sjukt att vi har hållt kontakten så bra egentligen, med tanke på att jag bara gick med er i ett halvår! men är så glad över att vi gjort det!! och imorron är det dags för min egen skiva och är typ nervös haha. vill verkligen att det ska blir lyckat och att alla har kul! speciellt för dom som annordnat och fixat hela grejens skull! har iallafall blivit av med alla mina biljetter nu! Oh happy day haha! och just nu sitter jag och väntar på att min brun utan sol ska torka då det ingår i min outfit att vara brun. ber till gud att det inte blir fläckigt..


/Katarina

BLUE

Whaaattttsssuuuuppp??

Ikväll blir det studentskiva på Nype, det är tema ''jag skulle hellre dö än..'' Så jag har köpt blå spray och ska ha blått hår! Haha fpr se hur det blir! Sen köpte jag lite underkläder och linne på bikbok när jag väl var inne med Mary, sen tog vi en välförtjänt glass på det när vi gått i typ en kvart haha ;)

Katti Jossi och Jonna kommer vid 8 så ska vi föra och fixa oss!


Storyofmylife

Fyfan vad sant..
/Katarina


...



Seven devils

Var i skolan i fem minuter idag! Jag och Jonna tog närvaro och sen smet iväg från hälsodagen så kom hem vid 11 :D Har egentligen inte gjort någon nytta alls när jag kommit hem, borde plugga.. men tittar på Game of Thrones med en cola i handen så jag är ganska nöjd vart jag befinner mig!
Sen ska jag och Ida träna, gjorde det igår också men när man fått en kort så måste man ju använda det! Plus måste ju träna bort colan hehe.

Fuck att det börjat småsnöa! Whatsup med det?! Men de ska bli sol och 8 grader imorn så never again hoppas jag!

Dagens låt: Florence and the Machine - Seven Devils



/ Petra

shuffle

gårdagen blev inte riktigt som planerat.. slutade med att jag blev arg och bråk. skulle mycket hellre spenderat tiden med mina vänner än att tillslut få sitta hemma själv och vara irriterad. anyways.. idag drar jag till stan med frejko för att fixa lite skivkläder och sen måste jag plugga my ass off. TAGGA SÖNDAG!!

/Katarina

itsfriday

fredag idag! woooopwoooop! eller okej, har inga partyplaner direkt men är ändå sjukt taggad på helg! drog till stan med jossi efter skolan och köpte en tischa trots att jag egentligen inte borde, ooopsi... men vad fan, man måste vara lite wild and crazy ibland! nu har jag faktiskt jobbat lite med mitt projektarbete så jag känner mig duktig, peace!



tiden på året då man kan gå klädd såhär.. <3


/Katarina

Hahaha




Yeah, jag söker på sånt här istället för att göra min uppsats, men de är så jävla awesome!!!! HAHAHAHAHAHAH

/ Petra



I just wanna use your love tonight


Fuck my life, sitter och gör det sista i min uppsats som ska vara inlämnad senast 23.59 ikväll! Men som sagt snart klar och kan fortsätta med mitt liv!

Ikväll blir det utgång för Ida ska firas, så vid halv nio ska jag möta upp Tove i slussen så åker vi till Ropsten, sen drar alla människor vidare till.. kommer inte ihåg stället men där blir det iallafall!

Imorn blir det släktmiddag för att fira moi, sen är inget mer planerat i helgen!

Nej nu måste jag fortsätta med den jävla Dödshjälp-uppsatsen, ha en grym kväll!

/ Petra

tommy trash


partyparty tommy trash remix på antidote! (borde seriöst göra en egen kategori för alla mina underbara remixer hehe!)

idag hade vi filosofiprov. filosofi är flummigt men det är jävligt svårt flum!! tusentals begrepp och allt möjligt att hålla reda på. seriöst "vad är kunskap?" hur många gånger i mitt liv kommer jag behöva besvara den frågan med hjälp av olika filosofiska termer..? just sayin. nu ska jag läsa klart en bok som tydligen är jätte tråkig, redigera lite bilder till projektarbetet samt fundera vidare på min outfit jag ska ha på LMFAO skivan!

peace/Katarina

This is what makes us girls



Hellooo!
Kände att ett inlägg var dags när jag inte hittade ett enda inlägg som var från mig.. anyways, soligt idag! Kallt men soligt, och halva klassen åkte igår till Polen medans ''för dålig frånvaro och för lite pengar-delen stannade kvar, yeyy. Haha men de är itne så jävla sad, jag menar vi får ju lära oss saker! :O vem tackar nej till kunskap liksom??

Vid fem ska jag träffa Neuman i stan så ska jag hitta solisar, sen ska vi ta en öl på Harry B James och sen bio och se Star Wars på 3D! Kände som om man måste se den när den kom i 3D, för de som är nördar iaf..

Sen har jag plugg som fan!.. okej en bigass uppsats som ska va inlämnad på fredag, annars inget mer!

Nu ska jag dra ut med jycken, PEACE

/ Petra

Tisdag


idag hade vi ett helvetes engelskaprov som höll på från 20 i 2 till halv 5. satt dock bara till 3 sen orkade jag inte mer. (känslan när man inte fattar det viktigaste ordet i uppgiften och bara antar att man har rätt..) nu sitter jag och lyssnar på musik och letar LMFAO tröj-tryck när jag egentligen borde plugga filosofi. fezt! ikväll är det tv kväll med topmodel, desperate houswifes osv (tv<33)

/Katarina

good feeling


Känner ni igen början..? ;D

/Katarina

Starships

är kär i dagens väder<3 och snart ska jag kila iväg till dansen. imorron har jag engelska prov från 2 till halv 5. TAGGA!


älskar låten! sjukt vårig och härlig

/Katarina

euphoria



igår vann Loreen (som ni ser har jag redan hittat en remix av alex moreno heheheh) vilket jag tyckte var bra! hon var helt klart bäst men tyckte synd om danny som kom tvåa för andra gången i rad.. han kan ju trösta sig med att han var snyggast iallafall :D och idag tog jag och mami en lång promenix i solskenet! ääälskar värmen och vädret man blir automatiskt glad när man vaknar upp till strålande sol och 10 plusgrader efter en lång jävla vinter. sen har jag varit hurtig och sytt om ett linne samt sytt in ett par jeans. tänkte läsa lite engelska men nu börjar taken och det är mycket mer frestande (a)

/Katarina

I curse the day...

...som jag började platta håret!! seriöst. jag vill också ha långt ofrissigt hår :( saknar the good old days innan mitt hår var lockigt och jag panikade över att frisören var tvungen att klippa bort "hela TVÅ centimeter" av håret för att ta bort det slitna!! nu är det snarare en decimeter varje gång.. fan borde raka av mig håret och börja om från början haha.

 

/Katarina


Tack Pappa!<3

pappa hade med sig lite presenter hem från vegas! blev toppen glad! och som grädde på moset berättade han att jag fått ett sommarjobb oxå! OH HAPPY DAY!! :D





Tack och hej! /Katarina


f*ckmylife



lättare sagt än gjort dock Lauren..

/katarina

Couldn't resist

tjoho! idag hade jag religionsprov om islam och kan inte riktigt bestämma mig om det gick bra eller inte.. kunde nog gått sämre iallafall! efter provet drog jag och jossi in till stan för att spana lite i affärer självklart hittar vi båda linnet vi suktat efter men aldrig orkat köpa eftersom vi bara trodde det fanns på en hemsida, men plötsligt var det bara där! "vi kan ju prova iallfall, det sitter kanske jätte dåligt och då behöver vi ju inte gå och sukta efter det i onödan" mm tjena. slutade iallafall med att båda var tvugna att köpa det och nu har min budget för den här månaden gått åt skogen. 3 skivor inom loppet av en vecka så biljetter, kläder och alkohol ska köpas. har kanske 500 spänn kvar...? fuck. måste verkligen skaffa mig ett jobb det här går ju inte. hoppas jag får svar där jag lämnat cv snart! (hoppashoppashoppashoppas osv.) nu har iaf en sommaroutfit kirrad! tänk er i sommar, med bruna ben och bikini under..(den är väldigt seetrough egentligen, har ett linne under) mmm me liiike!



/Katarina

Bjornberg


om detta hade varit en party helg skulle den här låten spelats, helt klart!

/Katarina

Shoes


åååh bikboks skor är sjukt snygga.. to bad att jag aldrig skulle palla en helkväll i ett par såna (converse in my <3)

/Katarina

LC



/katarina

Take care


grym <3

/Katarina

10 hours

Seröst, jag har utmanat mig själv att lyssna på det här i 2 timmar minst, den blir beroendeframkallande och underligt jävla catchy.. är uppe i 38 minuter nu! Och Ja jag gör det här istället för att plugga på religionsprovet..



/ Petra

With a big smile on my face




calling, loose my mind - sebastian ingrosso, alesso, ryan tedder <3

/katarina

Loose my mind




Avicii du är grym, punkt.

/Katarina

Sometimes

Inte långt kvar nu!! Men tydligen gick en plattform sönder idag så 30 personer ramlade genom golvet och vissa var tvugna att åka till sjukhus!! :O fy vad hemskt! Ååh hoppas inget mer går fel nu...


/Katarina


one of those days..


idag har jag en sån där riktig skit dag. inget är bra. håret spårar, kläderna passar inte, allt ser dåligt ut och jag är allmänt sur. det enda som varit bra med den här dagen är att jag chillade lite med anti, babs, emilia och hennes kusin idag. ville egentligen gå ut igår men hade som vanligt inte råd.. men jag har ju avicii att se fram emot iaf! om det nu inte blr inställd..

bajs. /Katarina

I've been waiting for a long time


den underbara akustiska versionen av en av mina favorit låtar! <3


/Katarina

RSS 2.0