2011

Sex händelser som varit bra det här året?
1. Fyllde 18!


2. Summerburst med Josefina! typ det mysigaste jag varit med om! och känslan att sitta själv och vänta på jossi när hon kämpade för att handla mat åt oss i en timme medan folk runt omkring började prata med mig för att dom tyckte synd om mig som satt där helt själv, momories<3 haha


3. Måste faktiskt säga mitt sommarjobb oxå! att veta att man sitter där i flera timmar men att man tjänar cash samtidigt är himla najs! sen var ju min arbetskompis Clara himla rolig oxå ;)


4. Första utlandsresan utan föräldrar! fy vad roligt vi hade!



5. det var en brun sommar, finally!! hehe


6. Sen måste ju alla underbara vänner få vara med på en punkt oxå! alla shoppingturer, fikastunder, utgångar, fester osv!


Sex händelser som varit sämst det här året?
1. Längtat tillbaka till saker som varit och därför inte levt i nuet (som man borde!)
2. Avundsjuka
3. ett misslyckat försök att färga håret.. det blev rosa.

4. sista sommarlovet!
5. emilia åkte till usa..
6. paniken över vad man ska göra efter studenten

Vad har du lärt dig i år?
Att man inte ska lyssna så mycket på vad andra säger. ha en egen åsikt! att man snackar mycket betyder inte att man har koll!

Blev året som du har tänkt dig?
vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men det var ett himla bra år iaf! det bästa hittils ;)

Vilka kläder har du använt mest?
svarta jeans! sen har resten varierat

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Swedish house mafia, avicii, alla härliga sommarlåtar blandat med lite deppmode fin musik

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
helt ärligt, vad har jag inte kollat på? följer typ allt..

Vilka människor har du hängt mest med år?
jossi, petra och freja ;D standard! men även alla i klassen och klara brudarna såklart!

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
hmm en del, kan inte komma ihåg alla så därför skriver jag ingen så ingen känner sig bortglömd :D

Vad är det vackraste du fått i år?
minnen!

Vad är det bästa du har läst?
eftersom jag inte läser böcker (dagens ungdom..) måste jag väl säga nån tidning, typ solo, älskar den!!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
reste till grekland utan föräldrar, vuxenpoäng!!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Kompis och kompis, men galet nog ja.

Vad var din största framgång 2011?
för varje år som går får man nya erfarenheter som gör att man får bättre självförtroende och tror mer på sig själv, det hände även detta året.

Bästa köpet?
Rayban aviators! passar till allt



Vad spenderade du mest pengar på?
resa, mat och alkohol.. de två sista känns ganska ovärda nu.


Vad önskar du att du gjort mer?
satsat mer på skolan. som jag lovade mig själv att jag skulle göra.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
hade studiedag, åt lunch med freja beställde in mitt första glas vin (orutinerad som man var tog man ett glas rött som smakade bajs..) sen middag med elin och familjen :)

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
gud vad svårt.. jag skulle beskriva den som Katarina ;)


Tog listan från louise som tog den från Nina osv osv

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

/Katarina

TGIF

fredag idag, dagen före nyår! HUR SJUKT?! det här året har gått så sinnessjukt fort. har inte bloggat sen dagen innan julafton så det har hänt en del sen dess! i julklapp fick jag b.la en iPhone!! tjiho äntligen en i mainstreem gänget ;D fick dock nyss ett sms från tele2 som sa att jag surfat för 500 kronor på 3 dagar?!?! det kan omöjligt stämma?? har nästan inte surfat någonting alls utanför hemmet! får lösa det..

sen har jag och mikaela haft twilight maraton och jag har hunnit se breaking dawn med tjejerna! sjuuukt spännande men samtidigt sjukt äcklig.. jag har hunnit se världens vidrigaste film med petra som hette "i spit on your grave" tror jag, inget för dom känsliga! sen igår fixade jag mina lösnaglar med hjälp av freja och petra (känslan när man fastnar med fingret i limmet och måste dra allt vad man kan för att få bort det<3) sen kollade vi på sandor/ida och pretty woman! och IMORRON ÄR DET NYÅR!



/Katarina

Rubrik


Hello fellas! 
Idag var jag i stan med tjejerna, köpte bara solpuder men handlade så mkt igår så det var nog bara bra det. Sen om någon timme ska vi dra till Sergel och titta på ''Breaking Dawn'' :D Älskar den, cool som man kan vara har man ju kollat två ggr på bio på den men den är grym! Men jättesorglig! Skulle ju bara vara pinsamt om jag faktiskt grät den här gången också på bio så ska försöka hålla mig..

Anyways, imorn ska jag troligtvis sola och träna med Magnusson! Känner att en solariumtur är dags med tanke på nyår som är snart! 

/ Petra 


God I love sale








/ Petra


Nu är det jul igen


årets julgran hahah..

kan ju köra en snabb update vad som hänt i mitt spännande liv de senaste dagarna eftersom jag vet att ni så gärna vill veta ;) i onsdags var sista dagen i skolan var dock inte på avslutningen eftersom den började halv 4 och jag slutade vid 12 tror jag.. och eftersom vi av någon himla anledning inte ska ha avslutning i kyrkan längre utan i aulan så försvann all myskänsla så det kändes ännu mer ovärt att vänta. senare hade jag och tjejerna minijul och jag tänkte på en grej, det var den sista riktiga "skolavslutnings minijulen" som vi kört med sen sjuan! :/ på kvällen drog jag, freja och jossi till magenta och det var kul bara det att det var så sjukt packat med folk!! vi kom knappt ut när vi skulle hem.

igår satt jag hela dagen och kollade på leilas jul och jul med ernst och fick faktiskt julkänsla! sen idag när jag vaknade och såg att i stortsett all snö var borta dog den lilla julkänslan jag hade.. SERIÖST KAN INTE SNÖN FÅ LIGGA KVAR BARA?!

nu måste jag iaf packa för att åka ner till småland och fira jul!

GOD JUL PÅ ER!
/Katarina

Favorit i repris!


yeeeeees idag är det dags igen! ;D

/Katarina

The speed of light


josefina jag saknar grekland..

sjukt bra version av titanium av alesso, har shakat loss till den när man varit ute! partyyy


/Katarina

I've been waiting a long time


fy vad jag blev taggad på livet helt plötsligt! eller "fy" är kanske inte rätt ord.. snarare YEI, TJIHO eller NU JÄVLAR KÖR VI! haha okej ska inte överdriva.. religionsredovisning inställd, snart lov fyllt med party och julklappar hehe (a) sen blir jag bara ännu mer taggad av "long time" seriöst! kan ju meddela att den även är (håll i er nu!) veckans smash hit på NRJ! bra val!

/Katarina

Born to die



/ Petra

White Christmas


ääääntligen har det kommit lite snö! hoppas den ligger kvar till julafton vilket den antagligen inte kommer göra.. kommer nog aldrig förstå dem som inte vill ha snö vid jul? liksom HUR kan man föredra regn? jag hatar regn alla årstider.. det bara förstör håret. och utan snö är det mörkt och nada julkänsla! punkt.

anyways, idag när jag precis skulle gå ut genom dörren kom det ett sms från fronter som berättade att pers lektioner (vilket är alla idag) var inställda. tur att man valde att ta en senare buss så man inte hann ge sig iväg.. men jag och jossi bestämde oss för att ta en promenix upp till högis och låna om våra böcker, men vi var en halvtimme tidiga så vi tog en tripp in till stan oxå. Josefina "vi går bara in på åhlens då!" japp så blev det inte.. men vi stannade inte så länge heheh. sen lånade vi iaf om böckerna och nu har jag varit hemma ett tag och hunnit skriva lite på religionen och slagit in mina julklappar! nu ska jag kolla på oc och sen ska jag ta itu med psykologin... fml.

/Katarina

studysunday

tjo everyone! igår var jag kluven mellan att gå ut eller stanna hemma... var så taggad på att dra till magenta men vädret eller plånboken var inte på min sida. så det blev hemmakväll med petra ist ;) kollade på skräckis, standard haha. tänkte först kolla på paranormal 3 men den hittade vi inte så fick bli strangers nånting som såklart var baserad på en riktig händelse och måste vara något av det läskigaste jag sett.. varför envisas vi med att skrämma upp oss själva petra?? haha.

idag borde jag verkligen plugga. har psykologiprov och religions redovisning på tisdag, love life! men den här låten gjorden mig alldeles för taggad på livet för att orka ta tag i det.. vad ska man göra? ;D


long time - john de sohn

Taggad på våren


såhär vill jag kunna gå klädd just nu! i söta toppar, jeansjacka, nya converse och mina älskade aviators! bara några månader kvar...


/Katarina

sos she's in disguise



alltså den här remixen och låten lyssnade jag på i hösten i ettan, men det är fortfarande lika bra!

/katarina

im bulletproof


omg emma du har rätt, den här covern på titanium är så fin, samma kille som gör den sjukt bra covern på save the world..

/Katarina

om jag hade pengar..



så skulle jag köpa det här jätte fina linnet... tänk på sommaren till jeansshorts eller till svarta jeans som på bilden, FINT!

/Katarina

let the light come in


det här låg på min säng när jag kom hem inatt, nyårsklänningen och lite parfymprover som dom skickat med. synd bara att klänningen hade sjukt skum längd.. jag får lösa det på ngt sätt eftersom jag inte pallar skicka tillbaka den och börja leta klänning på nytt. dock är tyget lite knepigt att sy i eftersom det är så tunt. men som sagt jag får lösa det!

kan ju berätta lite om gårdagen då det var östras talangjakt! måste faktiskt erkänna att dom som vann var sjukt duktiga! sen åkte vi till dags farmors lägenhet och förade (nej dags farmor var inte där haha) och sen bar det av till efterfest på larran där vi träffade på elin och en massa andra ;) går i vanliga fall aldrig ut på onsdagar men den här gången var det ju faktiskt okej! vi hade iaf jätte roligt och jag var sjukt pigg och faktiskt taggat på att dra vidare till white för en gångs skull :O brukar alltid vara sjukt trött vid halv 3 typ.. hehe. men ingen annan var taggad och det kanske var lika bra annars vet man ju inte hur sent (tidigt?) man skulle vara hemma.. hahah. man måste ju tänka på att det är en dag imorron oxå :D jag, emma och jossi åkte iaf taxi hem så istället för att ta 2 timmar som det brukar göra med nattbussen, which i hate, tog det kanske 20 min med taxi, VÄRT!

/Katarina

16:26


Ville Valo, den snyggaste finnen ever


Ikväll ska jag och Jonnis troligtvis kolla på Paranormal Activity 3 på bio x) sen kanske till Harry B James, men asså jag vill typ må dåligt med tanke på hur mycket jag led efter tvåan! Men får se hur det blir, kanske blir Breaking Dawn igen höhö.
Fick mina paket från Nellys idag! Klänningen var sjukt krånglig att sätta på sig men sen såg den bra ut när jag väl lyckades, bara måste köpa en sån där klisterbh för den har ju helt öppen rygg..

Nu ska jag ut med jycken! buhuuu

/ Petra

its twilight



åh blev så lycklig när jag såg att twilight visas på tv ikväll!! HEJ NOSTALGI TRIPP TILL NIAN? den är så fin och har inte sett den på evigheter! älskar att jag taggar sönder till en film jag sett x antal gånger men kan inte låta bli


så sjukt grym "twilight låt", eyes on fire


/Katarina

want you to make me feel..


har blivit helt kär i den här gamla låten igen! älskar videon och tänker på början av tvåan när jag hör den (den här och one, men den har jag redan lagt upp så många gånger hehe..) good times..

försöker plugga lite media (ja trots att det är pers prov tycker jag att man måste plugga) men taggar till talangjakten och efterfesten på laroy imorron ist! :P bara det inte regnar för då är jag inte lika taggad längre.. men det blir nog bra!

solong sålänge!
/Katarina

Presents

Idag vare som vanligt kort dag i skolan så bestämde mig för att bege mig till stan och julshoppa lite efter lördagens flopp.. Började med att möta upp Ida och hämtade mammas julklapp, vågar inte avslöja vad då chansen Finns att hon läser detta! Sen fixade jag frejas och pappas pressy också :D så nu är jag i stort sett klar, SKÖNT!! Sen åkte jag hem och försökte plugga lite media, det är verkligen sjukt att enda gången jag får ngt gjort är när jag har lite tid och är lite stressad.. Vilket jag var idag eftersom jag hade en timme på mig innan jag skulle till dansen vilket förövrigt var den sista i år! Nu ska jag slappa framför teven hela kvällen ! Tack och hej/ Katarina

Dawn



nu orkar jag inte äns kolla på historian längre.. har kanske suttit i högst en timme men är sjukt trött på det iaf! fattar verkligen inte hur jag hade tänkt lösa att skriva klart historian, ha två prov och en redovisning på typ  två veckor. planering är inte min grej helt klart, suck.

bjuder på en låt som fått mig på andra gladare tankar! och snart börjar indiana jones :D hehe

Michael burn - dawn, hardwell edit

/katarina

mindfucked

Tjena!
Som Katti nämnde i senaste inlägget så kollade vi på Paranormal Activity 2 igår! Fyfan. Eller alltså tyckte nästan att ettan var obehagligare; men den familjen hade en hund i huset! Och jag haaaatar när de är synd om djuren i filmer, cant take it; så mådde psykiskt dåligt varenda gång hunden var med om något och såg saker och sånt! Saaad.  
Såklart så var det inte superkul att gå och lägga sig sen, och såklart så gick lampan helt plötsligt sönder utanför mitt rum med en smäll när jag precis lagt mig; och så åkte min skylt jag har på min dörr ner några minuter efter! Fuck me säger jag bara, Paranormal blir man ju lite mindfucked av när såna saker hänt i sitt eget huset flera gånger innan filmerna kom ut men aaanywayys. x)



/ Petra


New years


beställde precis hem en nyårsklänning! PJUH ett stressmoment mindre säger jag bara! diggar dock inte riktigt blommorna på axeln men om jag har tur går dom att sprätta bort! btw har vi börjat planera vår meny inför nyår! MUMS vad awesome det kommer bli! kan ju berätta lite om min helg när jag ändå håller på. i fredags chillade jag hemma och freja och vi hade det jätte mysigt! behövs verkligen att sitta och snacka skit med en av sina bästa tjejkompisar haha! igår var jag först i stan med jossi och petra för att shoppa julklappar.. gick åt helvete. hittade ingenting och det var jätte mycket folk. så ska bege mig in till stan nån dag i veckan istället och hoppas på att det inte är riktigt lika mkt kaos då.  sen skulle jag egentligen gått ut men kom fram till att jag verkligen inte har råd.. så det blev en film kväll med petra framför paranormal activity 2! fyfan vad vi ångrade oss när vi väl satt där och blundade och hade på "lugnande musik" samtidigt hahaha. men vi överlevde och har klarat mig utan mardrömmar än sålänge :D

nu, back to historia uppgiften... fml


/Katarina

Beställt!

Haha kan inte sova så beställde en skitsöt klänning från Nellys! Den är ganska somrig men anyways! Köpte trosor och örhängen också på rean, funtar på att slå in till julafton haha..



/ Petra

Snö


haha hittade en bild ja gjorde förra året vid julen.. jag är ju grym på photoshop!
...
Go'morron!
Skulle precis kolla på det nya avsnittet av Vampire Diaries men no no, tydligen kommer nästa avsnitt den 5:e januari! cry me a river..
Börjar 8:50, men jag (som varje dag nu på senaste tiden..) försov mig hehe, så börjar nu tekniskt sett halv tolv! Yeah.

Ikväll ska jag till militärfest igen, det är vintertema, och va ska man klä ut sig som om det är vintertema?! Man vill ju inte komma dit med vinteroutfit precis och skidor i handen, så funtar på att va snö x) vi målar till lite vita snöflingr lite everywhere, sen glitter så blir de säkert awesome :D

Nu ska jag käka frulle, ha en bra fredag!!

Dagens låt: Laleh - snö (from Arn-tempelriddaren)

/ Petra

torsdag

känslan när man hittat en as bra grej att skriva i historia arbetet men glömt vart man läst det så man inte kan referera.. <3

Dagens sanning..



/Katarina

Måndag



nu börjar det verkligen bli kallt ute.. såg att det ska bli typ -5 på lördag. om det blir utgång då klarar jag fan inte av att gå utan dunjackan! får väl betala dubbel garderob men vägrar stå där ute i kylan och dö. saknar verkligen värmen och att vara bruuuun! aja får väl kötta nästa sommar igen då haha.

idag gjorde iaf jag, louise och agnes klart vår tv-presentation! vi satt seriöst två timmar i sträck, har aldrig jobbat så intensivt på pers lektioner förut :O det brukar som högst vara att man jobbar lite på ena lektionen och sitter vid face och kollar nyårsklänningar på den andra haha. men ni ska bara se vår powerpoint! vi är så stolta :D

idag ska jag faktistk ta mig i kragen och läsa lite historia.. taggaaaaaa! men sen bär det av till dansen så hopp om livet finns! ;)

/Katarina

Twilight parfym?

Twilight  Immortal Twilight EdP
Haha de har gjort en parfym som heter ''Immortal Twilight''! Den ska tydligen lukta som... ja.. evigt liv, vad nu evigt liv luktar som haha; men man måste ju lukta på den ändå bara för att! Evigt liv borde ju lukta skitgott tycker man ju x)

/ Petra

Nyårsklänning!


Ska beställa den här klänningen nu till nyår, bara liite orolig hur en storlek ser ut om det bara står ''one sieze'' vid storlekarna, men de löser sig nog x) from chicy.se

/ Petra 

HURRICANE


Tjaaabba!
Gårdagen var skiiiitrolig! Förutom Jonnas kidnappning hon blev utsatt för av två äckelkillar (vet iofs inte om de var äckliga, inte Jonna heller för hon har minnesluckor haha) och att vi var tvunga att åka taxi, även om ingen av oss hade kort för allting va borta! (trodde vi men sen hittades dem alla senare idag..) men så daddy, supersnäll som han va, gick ut och betalade för taxin så det löste sig!
Men som sagt, den va skitkul tills det gick åt helvete, men minnen har man som man inte glömmer iallafall! :D (eller inte du Jonna x) )

Imorn är jag ledddiiig! Ska dra till sako-mässan och sen hänga med Jossi, får se vad vi hittar på, jag föreslog Barkarby men svarar den segproppen? A big nono.

Känner jag berättar otroligt mkt om mina dagar, men anywaaays, i helgen åker jag till landet :D fan sjukt länge sen la familia var där så mysig mysigt!

Nej nu ska jag bubbelbada!

/ Petra

Jul med ernst


omg jul med ernst börjar om 10!! behöver jag säga mer än att jag är taggad? :D
skynda er och slå på tv4 allesammans!

/Katarina

Nothing's gonna hold me back this time!

torsdag idag, och även första decmeber! HUR SJUKT?! seriöst snart är det här året slut.. gud vad konstigt det känns! men tillbaka till idag, hade som vanligt väldigt kort skoldag och lovade mig själv att jag skulle plugga när jag kom hem (efter att jag ätit och haft min dagliga tv stund haha) så nu är det väl dags antar jag.. jippie.

Bjussar på låten som gjort min dag! blir bara så lycklig av den, vill ha den på högsta volym och hoppa runt som en galning!! så gör er själva en tjänst att LYSSNA den är så härlig! och alla som tycker något annat är inte längre välkomna till denna blogg.. haha skoja! (eller?)


sunshine (kan namnet bli mer passande?)

/katarina

RSS 2.0