Sista dagen som tonåring

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag! Började med att jag fick reda på att jag fått förlängt kontrakt på jobbet. SÅN LÄTTNAD! Super glad!! Sen var det sista dagen jag jobbade under perioden vi anställda har 50% på allt i butiken. Hade spanat in ett par shorts så fanns det bara kvar i str 0 och 3. 3 var för stort och trodde inte 0 skulle passa men det gjorde dom!! Älskar spets detaljerna. Så köpte en tidig födelsedagspresent till mig själv kan man säga 8) nu kollar jag på "the other guys" och ska snart gå och lägga mig.. Måste vila bort min dumma förkylning som smugit sig på. Och imorron fyller jag 20. Hur sjukt?! Alla mina fina vänner kommer iaf och firar med mig. Ska hinna med en tripp till systemet oxå. Ett måste faktiskt 8) puss allihopa!


Bakat lite

Så nu är det färdig bakat inför fredag! 8) btw ska det ju såklart stå "bakning" och inte "Valborg" (...?) i förra inlägget haha! Känner mig lite som en hemmafru som sitter hemma och bakar. Men snart bär det av till jobbet igen! Känns som jag inte varit där på evigheter men det har bara gått 3 dagar haha! Har varit SÅ skönt att vara ledig dock! Trodde jag skulle bli rastlös efter 2 dagar men icke! Anyways ska skära upp mina små kärleksmums nu!

/Katarina


Gymmat lite

Sådärja! Kom precis hem från gymmet så nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta sen lunch! Är sååå hungrig!! Efter det blir det lite Valborg inför födelsedags firandet på fredag 8) woopah!

Puss /Katarina


the saturdays

haha känner att jag spårar lite med youtube klippen idag men var bara tvungen att lägga upp den här låten, den är så bra och videon är super somrig !!
 
/Katarina
 

minns inte att mitt hår var så ljust?

det här var precis efter att jag senast slingade håret. blev sjukt nöjd! men minns inte att det var sådär ljust..? känns som att det är mkt mörkade nu :o strange.. börjar iaf bli dags att fixa igen så bör nog göra det innan jag tänker på löshår och allt vad det heter så att det blir en perfect match om det nu ens blir av!
 
/Katarina

VAD är detta???

haha jag tror jag avlider lite... vad är detta? :'D
det bästa är "if i was old enough to be your boyfriend" som han måste säga as snabbt för att det ska få plats. men det sjukaste är ändå att videon är proffsigt gjord.. liksom what the..?
 
/Katarina
 

Here with you

favorit låten på hollisters spellista 8) så himla svängig! och killen som sjunger är ju lite småsöt.. iaf när han har skjorta! (a)
 
/Katarina
 

önskelista från hm

 
dessa godsaker skulle jag inte tacka nej till! kan dock inte bestämma mig om jag gillar mocka jackan eller skinnjackan mest.. hmm.. decisions decisions!
 
/Katarina

We will never be afraid again

idag är jag både glad och lite besviken haha.. glad för att den feta december lönen numera är på kontot och besviken för att taj mahal inte hade min hårfärg. var så taggad på löshår då jag är trött på mitt egna tunna korta.. var dock inställd på att det inte skulle finnas då min hårfärg är lite speciell med slingor osv. de skulle dock få in fler hårfärger senare i veckan så får se om jag orkar åka in och kolla igen. men igår firades iaf isas 20 årsdag med lite festligheter hemma hos henne! super trevligt :D kanske bjuder på nån bild senare om isa lägger upp någon 8) jag och antigon färskade dock och följde inte med till whiteroom efterråt. huvudsaken är iaf att isa hade kul där! :) ikväll tror jag bara att jag ska slappa galet hemma och planera lite inför min egna dag! (sista veckan som tonåring..)
frillan 2010. vad tog den längden vägen??
 
 
 
 

I could be the one

 älskar verkligen den här låten! blir så glad av den. videon är dock något av det sjukaste jag sett haha...
 
/Katarina

Ego

vill verkligen se den här filmen!!
 
/Katarina
 

Sjukling :(

Mådde jätte illa hela dagen igår och funderade flera gånger på att gå hem från jobbet. Höll dock ut men när jag kom hem mådde jag ännu sämre och hade lite feber .. Skulle gått ut och firat Agnes på kvällen men fick stanna hemma och sova istället. Mår lite bättre idag men är fortfarande skit seg :( ska både jobba och fira isa imorron så hoppas verkligen att jag mår bättre då! Just nu ligger jag och glor på tv och funderar på om jag ska våga äta nånting. Bjuder på en lite mobbad bild men tyckte mitt hår såg så långt ut 8) Höhö pusspuss


Tatuering

Juste har glömt att berätta om min tatuering! Det trodde ni aldrig va?? Nä haha skulle aldrig tatuera mig. Hade lite tråkigt så ritade lite på mig själv. Ser dock ut som det står "liver" och inte "live" tycker jag...? Hahah aja vad ska man göra? ;D

/Katarina


Tjohojsan

Igår firades som sagt antigons 19årsdag! Först var det super god middag hemma hos anti och sen bar det vidare till magenta! Sjukt kul hade vi ;) sen blev det lite Donken och efter det bar det av hemåt! Idag har jag bara slappat galet och imorron har jag en dejt med Elin! :)

Pusspuss


FREEEEDAAAAG

tjohojsan allesammans! idag är det fredag och kom precis hem från jobbet! nu ska jag fixa mig och sen bär det av till anti på festligheter, i sann hollister anda, Catch ya later! (haha..)
 

haha..
 
/Katarina
 
 

2012

Januari
 
nyår firades börjades med middag hemma hos jossi och avslutades i bromma! Himla kul var det!
 
åkte till sälen med familjen! haha trollskogen♥
 
Antis 18 årsdag och Isas 19 årsdag firades på magenta!
 

resan till magaluf bokades! höhö 8)
 
Februari
Jag fyllde 19!! vilket firades på gamla hederliga larran, haha 8)
 
var på östras "alla hjärtansdag fest"! även denna på larran, såklart hehe..
 
Mars/April
var på avicii!
 
åkte till åre med la familia!
 
vi hade vår skiva som blev så himla lyckad!! :D ♥ sen var vi på en massa andra skivor och det var allmänt party hela tiden!
 
Maj
MÖSSPÅTAGNING!!! så jävla taggade var vi♥
 
Loreen vann eurovision! vilket firades på amba ;)
 
vi hade bal och lyckades såklart ta båten som tog en evighet och åkte runt hela sthlm istället för den som gick direkt.. services på stället SÖG verkligen! vegetarianerna fick först skinka, och sen efter ca 20 min efter alla andra en varm avocado som förrätt. vi stod i barkön i 20 min. jag fick tuggummi på min klänning och taxi chaffisen som körde oss hem var as obehaglig. men vi hade ändå kul haha!
 
dom sista dagarna i skolan satt vi mest och chillade på fotbollsplanen och solade. väntade bara på att studenten skulle komma!
 
Juni
ALLA TOG STUDENTEN OCH VAR ALLMÄNT LYCKLIGA!!!!!!! åkte flak och blev halvt döva och neddränkta i öl! alla japanska turister blev helt till sig och undrade vad som pågick haha! bästa♥
 
började sommarjobba på IBM igen och på midsommar åkte vi ut till trosa och hade sjukt kul! midsommarafton måste varit den varmaste dagen på hela sommaren?!
 
Juli
minns inte exakt om detta var juni eller juli men jääävligt varmt var det och vi förade först hos karin och drog sen till sommar! roligt hade vi iaf :D
 
vi åkte till magaluf och hade en allmänt sjuk resa!! :D längtar faktiskt tillbaka!
 
Augusti/September
Hängde en hel del ute på landet! jobbade klart på IBM och började sedan jobba på Hollister! Mitt första riktiga jobb! sick.
 
October/November
Var på Galleriafesten med jobbet! Haha herregud vad roligt vi hade!
 
åkte till NY med min kära familj! timade orkanen sandy perfekt.. så nu har man varit med om en sån oxå haha!
 
Och fick äntligen se mina idoler live inne på friends arena!
 
December
Hela december har i stortsett varit jobb. Men jag klagar inte för snart ramlar december lönen in 8) får dock inte glömmas bort att vi överlevde jordens undergång!
 
2012 kommer alltid vara året då ALLT hände! eller okej inte allt, men sjukt mkt! tror dock att 2013 kommer bli ännu mer händelserikt! nej men nu ska jag äntligen publicera det här inlägget som tagit drygt en timme att göra.. börjar bli stressad haha!
 
 
Puss / Katarina♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nattinatti

Ush vad dåligt det uppdateras här.. Får väl bli ett nyårslöfte att försöka vara duktigare på det! Är ju trots allt som en dagbok man kan kolla tillbaka i sen 8) har egentligen inget speciellt att berätta. Idag har jag jobbat som vanligt och sen kollade jag och Freja på project x (finallly!!) och hängde allmänt. Imorron blir det gymet sen jobbet! Om jag hinner tänkte jag göra nån slags års resumé av 2012 oxå. Tycker verkligen att det året förtjänar det med tanke på allt som hänt haha! Godnatt på er! Avslutar med lite egobilder i brist på bättre.. Natti/ Katarina


RSS 2.0