280210

Tjenare!

Igår blev en lugn kväll hos Basse med några from the class, eftersom det tydligen var vakt på puben jag och Neuman skulle till.

Dagen har spenderats med OC hela dagen (första säsongen) och glass hehe.

Nu drar la familia till en restaurang så bye bye!

/ PEtra

IVÄG TILL BIO!

Med sisters i Heron för att se filmen Percy Jackson and the lighning thief! Verkar faktiskt bra, plus att huvudpersonen är snygg och halvgud, what more can you ask for? :O

SEE YA LATER!


OCH SÅ SÄGER VI GOODBYE TO KATARNA SOM DRAR TILL ÖSTERRIKE IDAG!

I WILL MISS YOU <3

ANIMAL




älskar Ke$has nya album! :D

favorit låtarna är Take It Of, VIP och Dancing With Tears In My Eyes


värt att lyssna på!


/katarina


Paris Hilton




idag kom min pappa hem från vegas och jag fick den här parfymen av honom! :D blev jätte glad eftersom jag typ har önskat mej den sen sexan! så taack pappa!! :)


Shoppaholic!




det här är mina senaste inköp! jag köpte tightsen i svart men detaljerna syntes inte på bilden så jag la in ett par beiga istället ;) så nu är ni lite uppdaterade om min garderob! :D


/katarina

TACK KATTI! :D

Måste bara tacka Ganning för det otroligt heta collaget! :D again, thanks hunny! <3

Idag var (som alla borde veta) my b-day, och det var göroligt att gå in på FB idag ;D I feel so popular haha, hej lät inte alls mobbad där..

Ojojoj vad jag inte pallar att skriva idag, det här inlägget började jag fan för en halvtimme sen!

Slänger in en bild som får utfylla området ;)


/ Petra

PETRA FYLLER 17! GRATTIS GUMMAN! :D <3





LOVE YOU BEST FRIEND! <33


BYE BIGSIS!

Som just nu ör påväg till Arlanda för att vara i Thailand i 2 veckor!

/ Petra Attling

SPINNNING OCH BRUSTET HJÄRTA

OMG jag gjorde någonting på mobilen så nu är alla mina fucking 1560 bilder gone! like gone gone, they will never come back! D;

Rest in peace mina kära foton, hann inte ens ladda upp alla på bilderna, eller rättare sagt inga xd. Fuck me säger jag bara som försökte leka tekniska nörden..
now I have a broken heart...


Iallfall, ska dra snabbt som i helvete och ta mina kläder sen drar jag och spinnar med Maria i Högdalen, wish us luck!

/ Petra

FÖRE & EFTER RESULTAT


Titta vilken jäkla förändring! Tänk vad lite (hundra) lager mascara kan göra ;)

/ Petra

OM PETRAS GRAVIDITET:

KONVERSATION PÅ FACEBOOK:

Freja Nilsson
Freja Nilsson
bra där peak!


Katarina Ganning
ojoj who's the lucky one petra? ;D haha


Petra Attling
ah jag kanske inte berättade det katti men jag träffade faktiskt din lover-boy shia i helgen, och det ena ledde till det andra....

Freja Nilsson
Freja Nilsson
ojoj! nu ÄR det krig!


Katarina Ganning
OH NO PETRA YOU DID'NT!!!?? :O IT'S ON BIIAAATCH!!! xD


Petra Attling
oh yes I did! och jag skulle faktiskt inte göra det först för jag visste hur obsessed du var med han.. men han bönade och bad så mycket så j liksom bah : ''what the hell? He's a celeb so why not!''
Tre ord: O H M Y G O D !!!!!


Katarina Ganning
synd bara att shia var med mej hela helgen! :D så det måste varit någon look a like som LURADE DEJ!! :o OH MY GOD! akward petra;D hahahah

Freja Nilsson
Freja Nilsson
men nu kan ju du göra samma sak för att hämnas katti ;) då blir era barn typ halv syskon :D


Petra Attling
för hundrande gången katti: SCARFACE ÄR INTE SHIA!!
Du måste komma över det någongång!
nja i donnu, jag ringde mitt barns farsa dårå, och gissa vad han sa! ''STOP CALLING ME KATARINA GANNING! you're siick!'' Jag: ''No hunnybunny its PETRA!'' Shia: OOOOH daaarliiinnng! Hows you and my little baby dooing ?!?!? I LOOOOOVE YA!


Katarina Ganning
men petra har inte du fattat att scarface är ett kodnamn för shia? *typ? xD* alltså vi säger ju bara scarface för att du inte ska börja stalka shia igen ;D
och nu är det faktiskt så att du har blandat ihop våra namn i det där "telefon samtalet" du ska byta ut KATARINA GANNING mot PETRA ATTLING där i början :)

Freja Nilsson
Freja Nilsson
petra du kan väl ta nån annan grabb. Typ jared leto? ;)

Petra Attling
Ja du har rätt freja, jared var faktiskt mycket bättre in the bed än vad shia var :O men ingen slår ju tom kaulitz måste jag bara nämna! :D
anyway, så katti, du kan gärna få honom nu efter mig! :D här är hans nummer som jag gissar på att du velat ha in eternety: 0776123216873216874235165875 hälsa från mig!
och så kan du om du vill ha, my baby, som är halvt shia halvt petra ( he's gonna be a cuitepie med hans gener!) så kan du faktiskt få honom, jag satsar på Jared nu ;)



KANSKE bara jag Katti och Freja tycker att den här var rolig, men själv tkr jag att jag var grymt klockren höhö.

HUR MAN HÅLLER ETT LUFTGEVÄR..

...enligt Petra Attling!

Tricket: är att böja sig bakåt i en konstig ställning, inte böja sig ner så man kommer i jämnhöjd! Man ska göra det på det krångliga settet och det myyyycket attraktivare sättet *not*
Sen ska man hålla händerna som jag håller på bilden, i en annorlunda och mer snyggt sätt *än en gång, not*, och sedan sikta med ett öga like in the movies!

Resultatet: Big mistake! Miss.every.time.


Det är sånt här lantisarna roar sig med in the country, den här sommaren blir det fönster jag skjuter på! Moahah. Nej men seriöst, tydligen kan man skjuta typ 200 meter med den där skitungen.. they will never know it was me...

Hej inte alls ett skumt och 5-årigt inlägg, men jag skriver vad som helst när jag egentligen ska plugga sörrni!

/ PEtra Attling

ALLA VI BÖGHELVETEN I BULLERBYN

Hyvää päivää!

Guess what that means..

Moving on. Efter skolan drog Jonna Maria och jag hem till mig och gjorde trippel chokladbollar, skitgott! OCh tittade på Harry Potter, där vi satt och diskuterade om Cederic (Robert P) eller Harry (Daniel R) varsnyggast! Och såååklart så var ju Harry-boy snyggast, I mean titta bara på honom i 4:an, seeexxy.
Anyway, har blivit retad av Maria hela dagen pga en fyllegrej jag gjorde för en helg sen, och jag gissar på att jag kommer att bli retad tills 3:an.. om inte längre.
Så nästa gång ska jag fan supa skiten ur den jäkla Hammarbyhöjdaren och få henne att bli utskämd, moahahahahahhahahha.

Nej, nu måste jag plugga Idrott, vi har idrottsprov på fredag och det blev 10 hela papper som jag ska plugga på när jag skrev ut de små jäklarna.. Fuck.

Har garvat ihjäl mig på den här videon, en parodi på ''Barnen i Bullerbyn'', den bästa är typ vid 1:36! ENJOY!


/ Petra

tisdag



hittade en snygg bild på mej och petra från i somras på studsmattan haha (SAKNAR!!)


jaha då var det tisdag, hade två lektioner idag nääjs. tvivlade seriöst på om jag skulle åka till skolan eller inte kändes lite onödigt.. men duktig som jag är så åkte jag ju såklart! och mina ögon är fortfarande bajsiga och dumma :/ aja vad ska man göra? men jag har ångest över min hemtenta i historia! :o jag ORKAR INTE! (mitt favorit uttryck just nu haha)


/katarina

kiss N tell, låten har dock inget med petra att göra haha :D


ZOMBIELAND

Sitter just nu och tittar på Zombieland! En grymt rolig film!

/ PETRA

prutt

alltså ursäkta för min fina rubrik men jag oorkar INTE! jag sitter just nu i skolan och idag har vi 3 lektioner, bara det att den första började 8 den andra typ 9 så dom slutade vid halv elva ungefär, sen det sista börjar 3 och slutar 4!! seriöst, och josefina den jäveln har ingen musik så hon fick sluta :( men vi som har bild måste såklart sitta här och vänta.. inte rättvist! *snyft*

ojoj nu blev det ytterligare ett emo inlägg men umgås man med josefina så blir det lätt så ;) hahah SKOJA ;D


/ katarina

SKINS


Godentag!
Inte för jag vet vad ddet betyder på tyska, antingen hej, tack, eller något annat but anyway..

Sitter just nu och tittar järnet på Skins Season 4, inte suuper spännande och my loverboy Freddie är inte med så jätte mycket heller (WHY GOD WHYYYYYYYY?) but it's cool..

Hade egentligen ingenting speciellt att tilllägga i det här inlägget, men bara för att göra alla er lyckliga så slänger jag in bild på Freddie (Luke Pasqualino)


/ PEtra Attling

söndag



just nu lyssnar jag på musik och snart kommer frejhoe hit :D


ha en bra söndag! ;)


/ katarina


PANCAKES

Godmorgon!

Har precis stekt sjuukt många pannkakor till mina sistaas bara för att jag är en så otroligt snäll människa (och uttråkad as fuck) Så det tog ju sin tid det..
Jaa annars har det väl inte hänt så jättemycket, har näästan läst ut boken Dr Glas som ska vara utläst till tisdagså det är ju gött. Sen ska jag... inte göra mycket mer, äta onyttigheter eftersom det är sista dagen på helgen ;) Sen så får jag vara ännu nyttigare på vardagen bara för att keep in chape ya know.

Så här mycket pannkakor blev det! I mean stod ju där ett tag! :O
Nej im joshing with you, kanske blev 1/3 av den här degklumpen ;)

Ha en bra söndag!

/ Petra

ny mobil!





nu har jag en nu mobil! eftersom den förra gick sönder.. men den här är mkt bättre med 8 megapixel kamera *lycka!* haha :D den påminner väldigt mkt om den förra men jag tycker om den här modellen så det fick helt enkelt bli så ;)


pusssssar!/ katarina

french

Idag var det Farsta med Tove som gällde, och på kvällen så är jag inte säker på vad som rikigt händer, jag kommer kanske få hänka på min bigsis Ida som visste en fest med ''vodka och öl'' så låter ju bra det ;) Men eftersom Maria dumpade mig (that biiiaatttchh) dit så får jag se hur jag gör, får nog dra med mig någon annan amiga om jag drar med dit ;)

Har precis fixat my nails med fransk manikyr; what ya think? ;)


/ Petra

BUYS OF THE DAY


Skor från Din Sko: Ord. 500:-, Reapriset: 99:-!
Oh yes, 100 kr för ett par skor är som inga kronor alls! väldigt hög klack, men jag har lång tid att öva fram till Sum 10 ;)

/ Petra Attling

friday im in love

Hejsan blôggen!

Skolan idag men även om den var lång så var den som vanligt full med skratt ;)
Ikväll ska jag ta det lugnt med en massa onyttigheter och filmer, så imorn blir det nog en fartigare kväl helt enkelt.

Ha en bra kväll allesammans!

Och än en gång, varför mina bilder är antingen upp-och-ner eller på sidan, är för att det är vetenskapligt bevisat (i think, eller så läste jag det i cosmo..) att man själv tycker man ser bättre ut åt sidan eller upp&ner, för man är typ ''inte van att se sig själv så och tycker då man e snyggare''

DAGENS GRYMMA LÅT:
Fuck her gently - Tenacious D



/ Petra

längtar..



i sommar så åker jag äntligen dit!


fin cover på en bra låt, som är värd att lyssna på


/katarina


*



varför lär jag mej aldrig att uppskatta saker fören de är borta?




/katarina


sommar..



när jag tittar tillbaka på gamla bilder från sommaren längtar jag tillbaka så galet mycket
jag saknar värmen, alla soliga dagar, sommarplågor,sena nätter och dopp i havet!
när man tittar ut genom förstret och ser all snö som täcker marken inser man att det är flera månader kvar! flera månader kvar till friheten, värmen och alla sena sommarnätter...
men snart så.

/katarina


ÖVERTRÖTTA

Och så slänger jag in en video från fotolektionen vid 5 som filmades, see for yourself! Och om den är skum, blame Neuman för det var hon som gjorde den ;)

/ Petra




FOTOUPPGIFT - ALKOHOL





/ petra attling

COLA OCH RIKSDAGEN

Tänkte slänga in ett kort inlägg för jag ska fan ner till mitt rum och plugga & dricka cola, som jag köpt bara för att inte bli trött och somna.. baara därför!
Lägger in en video sen som Neuman gjorde på fotolektionen, men det tar tid att ladda så blir senare !

/ Petra

emo inlägg

har blivit inspirerad av alla jossis emo inlägg (höhö) så jag tänkte göra ett själv!

detta är på min hat lista just nu:


*fucking bajs matte-B prov imorron och jag fattar fortfarande inte ett skit (hej IG!)


* mitt ÖGA! det svider som in i helvete och är antagligen infekterat eller ngt, så jag ska till farbror optikern imorron och kolla upp det. sen sa han oxå att jag inte får ha linserna så jag måste gå rut i mina fula carl-stefan brillor :( HATA MITT ÖGA! *tyck synd om mej*




dumma öga...


/katarina


Can't help falling in love

Godmorgon alle' glade' läsare!

Som jag sa i inlägget under så börjar jag halv 12 (mohaha) så har hållt på att titta på Sf-kanalen på Sunes Sommar, grymt bra film! Nu har Sällskapsresan börjat! Hmmm, spanska eller Sällskapsresan?! Tuoght (tuff på engelska men jag vette fean hur det stavas) decision...



Nymålad och med ofixat hår, men eftersom det är snöstorm ute så får jag tyvärr gå i detta eftersom mitt egentligen vanliga platta hår kommer bli en hair-disaster..

Åh juste, varför bilden är uppcohner är helt enkelt att jag har upptäckt att man ser bättre ut upp och ner! :O You gotta try it man.

Ha en skitbra dag!

/ Petra

GRATTIS MOSESSON! :D

Tjenare bloggen!

Både jag och Ganning sucks på att uppdatera mycket i bloggen tyvärr! Men till skillnad från er så har faktiskt vi ett liv som måste levas...Höhö juust kidding. Eller.. ah skit i det.

Idag var det skola fram till 2 idag, så ingen jobbig dag idag heller ;) som imorn till exempel, då börjar vi halv 12 och slutar halv 3! Sure vi har ett MVG/VG prov (som jag inte tränat på, men tydligen så måsteman inte träna på det mohaha) men sen är det ju lugnt! Sure jag har spanska, och jag har då skippat lite spanskalektioner här och där (blame Maria, just kidding!) så jag är nog inte the best in class.

Idag kom M och jag också på att det troligen finns minst 2 vampyrer i skolan :O (och ja, vi är besatta av Twilight så det är såna här samtal vi har dagligen) Vill inte skriva deras namn eftersom dem kanske läser den här kända bloggen, men jag säger bara ''försvinner poff veck, och äter aldrig någonting, plus är bleka'' i mean come on! Kan det vara mer uppenbart? :O

Slänger in en bild på Jonna och en semla, för Jonna fyller seventeen idag *applåder* och för er dumasses som inte vet sså är det semeldagen idag!




/ Petra

R.I.P min mobil




tänkte bara på att hålla en tyst minut för min mobil som gick sönder i lördags

vi hade många fina stunder tsm!


R.I.P min mobil :'(



/ katarina

MONDAY

Tjabba!

Skolan idag, sedan vidare ut med hunden när jag kom hem, sen kort därefter drog jag och Neuman till Högdalen och tränade Affrodans! Någon som har dansat det? Ah det är iallfall en dans som man skulle kunna kalla dansa-som-om-du-går-på-droger-och-sära-på-benen-dansen! Haha men det var grymt roligt, men nu ska jag duscha och sedan krypa ner i min sköna säng och lyssna på min ynderbara musik! - Petra




White Lies - To lose my life







Partyy!

lite bilder från igår ;D














jääävligt bra låt!




tack för en rolig kväll! :D / katarina

Happy valentines day!




låt som spelades mycket igår ;)




/katarina

Nya Skor!


igår köpte jag nya skor! :) och ett par nya "såna där tidhts som alla hade förut" men som jag fortfarande tkr är snygga, men mina gamla sprack så det var bara att köpa nya, typ sådär ett år senare haha!




/katarina

WHAT YOU GONNA DO?

När jag ändå väntar på att Neuman och Mosesson ska komma över innan vi drar till K kan jag ju snäll som jag är slänga in ett inlägg! *applåder*

Idag var jag med Josefina och Freja, kollade på White Chicks och åt kladdkaka, sedan kom jag hem och då hade jag först tänkt träna med Maria men det blev för sent för det (plus jag har världens sport-ont i magen och armarna!) så då chillchillade jag lite innan maten (fondy åt vi, så jävla freaaking awesome den maten är!) och aah, nu har jag fixat mig och väntar på de två segpropparna, så när dem kommer blir det lite förkrök innan vi drar dårå.. 50 meter från mitt hus så jag skulle ju kunna faktiskt välja mina klackar, kommer nog inte få så himla ont av dem den här gången (first time evveeeeeeeeer..)

Av nån skum anledning så lyssnar jag just nu på Thunderstruck, nivet fjortismusiken som man lyssnade på i 8:an? Yep, man kan ju inte förneka att man blir as taggad av fjortismusik mer än någon annan musik! :O Nästa: Boten Anna! Hahaha.

OMG snälla vad har hänt med mig? Nu lyssnar jag på My humps?! What the fuck, från Bring me the horizon till BEP! :O Fuck.

Men man kan ju erkänna att den här låten FORTFARANDE är hyfsad haha xD

- Petra

LOVE TESTER

Allt ''Love Tester'' säger, is true!

Mohaha nästan 100 % man...

....Men passar dårå bäst med Bill Kaulitz, på my loverboy Tom fick jag tyvärr bara 65 %.. jag skyller på att han är en player som kör på one night stands för de mesta, inte för att jag skulle bry mig om det höhö ;D

Spela det här nere!


/ PEtra

DAGENS


Kjol from Åhléns
Linne from HM

- Petra

SHOWING BRA VS. NONSHOWING BRA


Kan inte bestämma mig vafan! Antingen den 1:a, där man ser liite mer slampigare ut, or the other one, som ser fin ut men är ganska ''vanlig''. HMMMMMMMMMM

- PEtra

THE LAST AIRBENDER

OMG vad jag vill se den här filmen! Men jag vet inte om den kan slå den tecknade som jag och Josefina är lite beroende av, men han som spelar Sokka var ju såklart grymt snygg (Jackson Rathbone) och han som spelar the-bad-guy Souko var också snygg höhö.
Men check it out så får ni se själva!



/ Petra

Starstrukk




bara jag som tycker att den här versionen av starstruckk med Katy Perry är bättre än orginalet? :)



/ katarina

wednesday

Idag flöt dagen på, även om jag var helt ofokuserad pga av mycket saker, så gick ju åt helvete på So debatten, satt i princip tyst och försökte att hålla tårarna inne haha. Men när halva tiden hade gått och jag kom på att jag typ hade varit som ''ah men det tycker jag också, ah ellerhur, mm precis'' så kände jag att jag helt enkelt inte brydde mig om det, får ta igen det på något annat sett för hängde verkligen inte med någonting alls för att tänka på det.. plus att jag suger balle på att debattera, men såå dålig skulle jag inte varit om det inte hade varit för just denna dag.

Anyway, snart är det helg! Fean vad skönt, imorn är det torsdag, och torsdagar går alltid hyfsat fort, och senare ska jag och Mary träna i Eriksdalsbadet! Så sa träna som fan för måste verkligen träna mer innan sommaren, så man inteär värsta ''dalleri dalleri'' när man springer på stranden som dem i Baywatch haha.

Nej men nu ska jag bubbelbada med en smoothie och sedan dra mig till sängs, GOODNIGHT!


Lily Allen - I Could Say


/ Petra

guardian angel

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes, a moment stuns us as it happens. And we know that this instant is more than a fleeting image. We know that this moment... every part of it... will live on forever.




Flera år sedan det hände men på den här dagen. Känns fånigt att fortfarande vara lika ledsen över det, även om det känns hemskt att säga det högt.

/ Petra

Memories




sjuuuukt härlig låt!




btw saknar jag alla bajskorvar på klara! :( <3

/katarina


måndag

idag var det måndag (igen) det var en helt ok dag fast att man gått från 8 till 4.. det visar sig iaf att väldigt många i min nya klass tycker att jag och josefina pratar likadant? :s hahahhahaha va? xD så lika är vi väl inte ändå? (no affence jossi! haha) :D aja, sen var det iaf dans och det gick väl helt ok det med :) är lite besviken på valet av låt bara, "paparazzi" inte direkt ngn power låt kanske. om ni frågar mej ska det vara lite mer sean paul känsla! ;) men nu är jag iaf hemma och tänkte käka lite av helgens efterrätt till middag MUMS! :) sen måste jag skriva lite historia oxå men puss på rumpan så hörs vi nån annan dag!


låten är ett litet intern skämt med tjejerna från klara! hahah :D

 det bästa kommer 0:50!





/katarina

Tack för en rolig kväll tjejer! :D <3




/ katarina :D


DRESS FROM YESTERDAY



- petra

14:47

Tjabba!

Igår blev en fun night hos Katti och sedan vidare till Hagsätra, men jag orkar inte berätta all of it, men slänger in några bilder från när vi var hos Katti från FB :)     - Petra






13:37

Håller på att fixa mig lite för att dra och ta ut pengar eftersom jag ska köpa lite cider från min langare höhö, och ska sedan fixa med fransk manikyr, aniskts mask och lösögonfransar inför kvällens födelsedagsfirande hos Katti :) Oj kom fan på att jag måste slå in hennes present ! Guch detta blir stressigt haha.
Iallfall, efter ''tjejmiddagen'' hos Ganning så ska vi på en fest i Tyresö efteråt så det kommer nog bli en grymt rolig kväll ;)

Igår var jag med Neuman under kvällen, och vi drog vid 1 till slussen, men där var det inte så roligt som vi trodde, så vi bestämde oss ganska snart på att dra därifrån. Men våran tur strckte sig inte så långt, och så klart så hade 144 mot Fruängen slutat att gå när vi kom till Gullmars (och nej vi var inte så smarta som att åka till Högdalen och ta 165 därifrån) så då tog vi en random buss mot Linde, och så hoppade vi av där.
OCh kanske inte våran smartaste mood, för då var vi alltså för att komma hem till mig, först gå igenom ett läskigt område fullt med fabriker kl 3 på kvällen, och sen få det ännu mer nära-döden-upplevelse, när vi var tvugna att gå igenom Nya Östberga, och för er inte förortsbarn, så är Nya Östberga de mest farligaste områderna i Stockholm.. tror jag. Så ah det var liiite scary dårå att gå där, men som tur var så hade jag ju min pepparsprej, som i och för sig inte kändes sitsäker men iallfall.

Kommer kanske slänga in våran Goodbye-video senare, där vi är rädda (och lite påverkade) att vi tror att det kommer bli våran sista video in life höhö.

Nej nu ska jag fixa mig för att ta ut pengar, och är bakis på pricken över det, så känner verkligen  i n t e  för att dra ut och visa mig för människor, buhu, my life is a bitch..

Lite bilder från gårdagen, tagen på busshållplatsen till Slussen och bussen dit ;




HAHA MN är helt nykter.....

Den här bilden förklarar jag genom att bussen var seg..

/ PEtra

OLD DAYS

För några minuter sen hade jag så jeakla tråkgit så bestämde mig för att gå in på min favvo-sida för.. 2 år sen? Playahead som säkert måånga hängde förr höhö, och eftersom jag inte har några new-bilder, och att bilderna jag hittade på ett av mina Album som jag hade tyvärr döpt till ''swnygging'', ehhmm. Men iallafall, tog inte de pinsamaste, men här är dem iallfall ;P

Så att det inte blir några missförstånd, det här var runt 2 år sen! ..hoppas jag starkt på iallafall..

/ Petra

IT'S A TWILIGHT THING

Hittade en gö-bra sida : Twilightfan.se, där jag hittade sjukt roliga ''tryck'' som man kan ha på en hoodie för 500:-, funderar starkt på att köpa , speciellt den längst ner, grym haha! 


/ petra

Birthday

nu är det ju några dagar sen jag fyllde år (i måndags) men jag har inte haft tid att blogg som sagt, så jag tänkte att jag lägger upp lite bilder på presenter som jag fick av min kära familj! :D



en svart liten plånbok, rätt så smart att ha om man har en liten väska istället för den gigantiska plånboken som jag har nu!




en lila klänning (som ser blå ut på bilden)



Lauren Conrads bok L.A candy




en rolig film :)

och MONEY! <3 haha ;D



HA DET! / katarina


brick by boring brick

har inte bloggat på länge nu, men jag har haft fullt upp men nu kommer iaf ett inlägg med en låt som jag älskar just nu! :) enjoy





/katarina

ONSDAG

Sheyba!

Kort inlägg idag, eftersom jag pluggat som fan idag efter skolan, och nu har jag 10 minuter på datorn (det var mitt straff för IG-varningen) och sen måste plugga igen! Men helt ärligt så börjar matten (IBLAND) bli liiite roligare än förut :s I know, shocking!
Imorgon kommer det bli en sjuhelvetes dag, börjar klockan 8:00, och slutar (om vi har programtid) 17:00! I mean OMFG! Kommer så behöva äta mycket lunch för att klara det :S

Nej nu ska jag dra och slänga mig i sängen och plugga.


Eftersom jag inte har någon ego bild (noooooo) på den här datorn, så slänger jag in en bild på snygginingen Jared Leto från 30 seconds to marsh :)

/ Petra Attling

GOT TO GO!


Oh yes, jag är förjäkla uttråkad på matematik! Jag menar jag var grym.. tills det gick käpprätt åt helvete med alla skittal som alla såg likadana ut!
Usch, i början var det fean roligt (shocking?) men nu när ingenting fungerar så är det inte lika humorikt längre..
Ska kolla med min studiehjälpare Bigsis Ida, annars får jag nog fråga lilsis Ella, som (kanske inte så chockande) äger mig på matte så jävla hårt! Någonting jag egentligen inte skulle skriva ut, I mean, tänk om min mattelärare läser det här :O Garanterad IG då gissar jag på, eftersom min lilsis går i 8:an..

Nej nu ska jag plugga, och om jag kommer och skriver ett litet inlägg till, då jävlar.. *evil eye*

/ P Attling

5 VECKOR KVAR!

TILL TOKIO HOTEL KONSERTEN! Mohahahaha och Jonnish och jag kommer ju självklart att vara  l ä n g s t  fram och se dem på 2 meters avstånd, så när jag tänker så så blir jag förjäävla nervös! Jag lovar jag kommer vara en sån som svimmar.. OCH MISSAR HELA KONSERTEN! Fuck vad hemskt!

Iallfall, den 4 MARS smäller det, så på sportlovet, so we dont need to skip school, yey haha.


Slänger in en bild from the old days, när Tom hade jääääävligt snygga rastaflätor (ja jag vet jag är besatt av rastaflätor) och Bill.. ah han har väl inte förändrats till det sämre iallfall ;)

/ petra attling

FIRST THIS WEEK


En liters CC för 15 kr kunde jag seriöst inte bara skita i! Jag ska ju fan plugga som fan ju, I will need the energy haha - Petra

T I S D A G




Orkar inte skriva för är fettish stressad på att plugga matte, så här är some pictures from today, och jag har kommit fram till att jag borde sluta visa tungan på varje bild.. om man kollar på mina FB bilder så är de flesta mig-med-tungan-ute..
N e j, back to study!

/ Petra

RSS 2.0