bajs

 Kan någon vara snäll och berätta för mig hur man lägger upp youtube klipp i bloggen?! får psykbryt snart.
 
/Katarina

We come we love we rave

 
JAG HAR EN BILJETT TILL SHM DEN 22 NOVEMBER!! ni anar inte hur lycklig jag är?!??! har väntat på att de ska komma hit i 2 år nu! i två dagar har jag varit nära tårarna för att jag desperat försökt få tag på en jävla biljett men de tagit slut på en kvart! MEN IDAG!! tack vara min älskade hurtbulle Babs som var uppe med tuppen och köade så har jag nu en biljett!!! CAN´T WAIT!!!!! På min att göra innan jag dör lista "se shm live" check! <333333
 
 
/Katarina

Midsommar

oj här var det uppdaterat! men har inte hunnit med tanke på att jag jobbar hela dagarna.. tänkte iaf att jag skulle dra midsommar lite snabbt för jag känner på mig att ni alla är dying to know! ;) jag, petra, emilia och jossi drog iväg till trosa i torsdags! fick bli lite panik packning efter jobbet eftersom vi egentligen planerat att åka på fredag morgonen men den bussen gick 08:45 vilket vi var halvtaggade på.. okej så stressigt var det inte, hann faktiskt sola innan oxå 8) hehe. på midsommar morgonen vaknade alla och var överlyckliga över vädret! seriöst inte ett enda moln på himlen och hur varmt som helst i solen! vid typ 10 kom sebastian och hans kompis jalle ut och vi käkade en as god lunch! fin var den också, är faktiskt väldigt impad haha. sen bagav vi oss bort mot midsommarfirandet. som tur var fick vi låna cyklar av grannarna då jag bara hade två stycken, den ena hade en barnstol som inte gick att ta bort så man var tvungen att sitta i den om man skulle bli skjutsad.. det gjorde fan ont i rumpan i dagar efter det haha! sen begav vi oss tillbaka till stugan och fortsatte dricka, spela kubb och äta (har väl gått upp ca 2 kilo under den här helgen.. men vad gör man inte?) vid 10 kände alla för att bada which we did, första doppet i år!! kan ju inte säga att det var jätte varmt men alltför hemskt var det faktiskt inte! sen åkte vi hem och aa.. fortsatte dricka och spela kubb haha! framåt två var alla helt döda, och nej inte färskingar vi hade ju faktiskt druckit sen 12 hehe. roligt hade vi iallfall!
 
på lördagen var vädret inte särskilt bra.. det regnade dock INTE! oh happy day :D men vi gick och handlade lite mer mat och sen var killarna tvugna att dra hemmåt. på kvällen blev det bättre väder så vi käkade och förade ute på verandan. så sjukt mysigt! älskar att kunna sitta ute sådär. sen drog vi ut till tullhuset och hade sjukt roligt haha. resten kan jag inte berätta. alla hade kul iallfall så mkt kan jag säga! vid 5 drog vi hemmåt och fyllekäkade rester haha. men det var så gott! jag och brudarna får se till att styra upp fler landet helger! ;)
 
eftersom att jag såklart inte tog några bilder.. (så jävla typiskt) så tänkte jag bjussa på världens bästa sommarlåt som spelades mkt i helgen men förstår mig inte på nya blogg.se så det funkade såklart inte?? får försöka en annan gång.. haha.
 
 
Puss!/ Katarina

Summer starts here





summerburst förra året<3

åkte till landet igår och var så sjukt taggad på att kolla på swedish house mafia dokumentären följt av direktsändningen från SUMMERBURST! självklart funkar inte tvåan ute på landet bara för att det ligger mitt ute i skogen. höll på riktigt på att bryta ihop men tack gud för iphone och svt play som redan lagt ut shm dokumentären och visade live sändningen! asså jag ångrar så bittert och grovt att jag inte köpte en jävla biljett! jag höll på att dö av att kolla och inte kunna vara där. självklart börjar jag gråta när alesso drar igång calling och när sebastian ingrosso körde one. haha stelt, jag är störd jag vet. men det var så fint! fick mig att tänka på snubben i metro som skrev att house inte är riktig musik. säg det till alla hoppande, dansande, skrikande (och jag gråtandes hehe..) ungdomar som var där och lyssnade i typ 8 timmar, eller nä ännu längre med tanke på att det var två dagar i år. och känslan när axwell ställer sig på scenen och säger "vi har ju en liten grupp som heter swedish house mafia, och vi känner att det är dags att komma hem nu" där fick jag rysningar och höll på riktigt på att kollapsa. har väntat på det sen i tvåan!! det här är så sjukt!!!!

den 24 november, ill be there!!!

/Katarina

Du är så fin!!



/Katarina

fyfan vad vi är bra<3












lite mer studentbilder! saknar det så! känns så himla tråkigt att allas studentfiranden nu är över.. inget mer flakåkande och mottagningar. sad face på den på riktigt faktiskt! i tisdags firades ju faktiskt både petra och freja som tog studenten samt att vi hade skolavslutning (vi måste ju vara den enda skolan som får betygen på skolavslutningen efter att vi tagit studenten...?) självklart mådde jag bajs just denna dag. höll på att frysa ihjäl medan alla andra tyckte att det var varmt samtidigt som jag höll på att somna inne i kyrkan. kunde inte ens gå på frejas utspring och inte följa med på flaket heller för den delen. FML jag ville verkligen! men var tvungen att åka direkt hem och sova så att jag skulle orka med mottagningarna. sov i typ 3 timmar och när jag tog tempen såg jag att jag hade 38.9 graders feber. FEEEEST! men tog några alvedon och pallrade mig iväg till freja och sedan till petra. skit god mat, dricka, tårta osv!! typ därför man kommer sakna mottagningarna hehe.. sen fyra alvedon senare hade febern försvunnit så följde med på petras slutskiva på collage. hade haft skit kul om jag var taggad men kunde inte riktigt sluta tänka på min säng så jag och petra drog lite innan 2. sen igår kände jag att febern var tillbaka så sov typ hela dagen. men idag mådde jag lite bättre så hängde med freja ett tag vilket jag förmodligen även gör ikväll!

så nu har ni fått en update om mitt extremt intressanta liv, hoppas det känns bättre nu!
ciaaaaao
/Katarina

Nadia Ali



så jävla grymma!
/Katarina

oaklake

kom precis hem från en partyfylld helg i kära gamla eksjö. åkte dit i lördags morgon för att hinna till Mikaelas utspring which we did som tur var! vädret spårade dock och från ingenstans kom stormväder med regn, blåst och åska, MYS! ännu bättre blev det av att jag hade små ballerina skor som inte är gjorda för sådant väder.. men sen på kvällen klarnade det upp och det blev party på det gamla hederliga hotellet och imorse var jag knappt bakis vilket jag var jätte rädd för att jag skulle vara eftersom att jag alltid blir det annars.. men plötsligt händer det! kan bero på smörgåstårtan jag klämde i mig nån gång vid tre.. hehe.

har ju även hunnit fira klara brudarna som tog studenten i torsdags! åkte med på flaket vilket jag tror gav mig en mild form av tinnitus.. party på den! men roligt var det iallafall! känslan av att ensam gå på bussen nerdränkt i öl och lite diskret sätta sig längst bak i bussen ;D i fredags var jag och några av tjejerna på emilias mottagning och hade skit kul haha! nu är det bara petra och freja kvar på tisdag! sen är det över.. så jävla sjukt!






/Katarina

Pics

Last day in school!
En lektion och vår lärare ville göra det som en riktig lektion! Wiiiierd. Men nu är det över iallafall, på tisdag smäller deeeeeet!! Lite orolig eftersom jag inte har några skor så nu har jag att välja mellan 7 centimeters (vilket är för kort) eller 15 centimeters (vilket kommer att vara omöjligt att springa i samtidigt som man är lite påverkad) Mitt liv är fullt av svåra beslut: Mössa på flaket eller inte? Lockigt eller platt under dagen? Lösnaglar? Lösögonfransar? Ta med sprit på flaket? Beslut beslut alltså.

Anyways, kan ju tänka tillbaka lite, förra veckan var jag på festival i Skåne, vi körde en hit and run och lyckades bo på festivalen helt gratis men som sagt var tvunga att rymma när de upptäckte, men tre dagar utan 5 var jävligt bra ändå tycker jag! Missade Timbuktu och IAMX men får bli en annan gång.. snyft.

Lite wierda bilder från Siesta! 
 










/ Petra

Studenten!!<3

alltså fyfaaaaaaan vad roligt det var! champagnefrukosten var i humlan och jag var så rädd för att det skulle vara 5 grader och regn men det var snarare 20 grader och sol! lite halvlulliga begav vi oss till skolan för fotografering och lunch. efter lite uppträdanden av lärarna mm i aulan var det äntligen dags för utspring! OMG den känslan! det var så stört det var liksom över på 3 sekunder! 3 år i skolan var bara över helt plötsligt! när jag äntligen hittat familjen och vännerna på skolgården var det dags för flak. å herre det måste vara det roligaste och galnaste jag gjort i hela mitt liv! har fortfarande öl i örat hahaha! att bara stå och skrika och sjunga med till hög musik samtidigt som man sprutar öl över alla i närheten! turist japanerna på stan var helt fascinerade och filmade och fotade alla flak som åkte förbi! haha dom undrade väl vad i helvete vi höll på med!! synd bara att det började regna/hagla efter ett tag.. dör typ när jag tänker tillbaka på hur alla stod och sjöng med till sommartider samtidigt som man hoppade för att hålla värmen! haha åh saknar det redan <333 VILL GÖRA DET IGEN!!



har så sjukt mkt bilder men orkar inte lägga upp alla nu så det får bli i omgångar haha! ååh blir nästan tårögd av att titta på detta.. och imorron är det klara tjejernas tur!! TAGGAAA FÖRFAAAN!!!!

låtarna som bäst beskriver denna underbara dag är sihouettes, genom eld och levels, punkt!

/Katarina

Kick out the epic motherf**ker

kommit fram till att jag typ har ett problem när det kommer till musik.. om människor gillar musik som jag verkligen inte gillar kan jag bara inte förstå mig på det! och när folk inte gillar det jag lyssnar på förstår jag det ännu mindre haha. vissa låtar/stilar är rent av DÅLIGA! punkt. (och min musiksmak är såklart felfri 8) hehe)





så ska det låta!
/Katarina

Sunday

vädret är inte särskilt mysigt med det är bättre än det var igår! typ det värsta jag varit med om! 5 grader och storm i juni?! är detta ett skämt..? håller iallafall tummarna inför tisdag för DÅ JÄVLAR SMÄLLER DET! jag och jossi shoppade öl inför flaket idag. kändes inte alls som alkis varning att gå runt med en kundvagn som endast innehöll 4 flak öl och lite ballonger.. hehe. fick lite skumma blickar med folk fattar ju att det är till flaket! tänkte att jag skulle städa och fixa allt i mitt rum så jag slipper göra det imorron. och juste EMILIA KOMMER HEM IDAG!!!! fyyyfaaan vad jag saknat henne och nu är hon hemma igen efter ett helt år i usa! kommer krama sönder henne när vi ses!

tjejerna pratade om att dra ut igår vilket jag var sjukt otagg på tack vare stormen.. så vi sket i det. men fick av någon anledning ändå en massa sms om att jag stod med på listor..? haha jag hade inte ens skrivit upp mig?! men jag klagar inte om de fortsätter skicka dessa hehe. partyparty!




/Katarina

Make up store

Eftersom att jag inte har något bättre att skriva om tänkte jag att jag skulle visa sminket jag fick med mig hem efter sminkkursen i onsdags (tack för presenten förresten tjejer!! :D) en concealer, brun ögonskugga (ser typ lila ut på bilden..?) och ett läppstift! Naaaajs! Byebye

/Katarina


Elins student!



hahahaha bästa bilden! så jävla taggad!!<33

var på elins utspring idag! eller jag missade såklart självaste utspringet eftersom att jag lyckades bli försenad och sen sprang vilse osv.. pinsamt. men hann ändå gratta henne innan hon hoppade upp på flaket och fyfan vad härligt det såg ut!! trots att det typ vad 5 grader och spöregnade så var alla as taggade och man blev så jävla taggad själv! FYFAN VAD ROLIGT DET KOMMER BLI!! vare sig det regnar eller inte, seriöst! (föredrar dock att det inte regnar och att det är lite varmare än 5 grader) sen blev det mottagning med sjuuuukt god mat och nu kommer jag inte behöva äta mer den här veckan haha! gick säkert upp typ 2 kilo, men vad gör man inte? ;) tack för en super mysig kväll elin!<3

/Katarina


RSS 2.0