The night's on fire

Tjeena!
Ikväll ska jag och Jonna dra till After för några i klassen har ordnat där som projekt för 3:an, där Peter och andra ska DJ:a. Will be fun! Inte kanske skittaggad att börja tidigt imorn för nationella men jag tänker som jag tänkte i lördags när jag skulle jobba dagen efter, make it count! Haha

Anyway, titta och lyssna på en av de bästa låtarna av 30 seconds to Mars med den sexigaste mannen i världen, in loooove! Synd att vi inte kunde gå på hans konsert! Sad face..


/ Petra

Titanium


i brist på bilder bjuder jag på en på min fina klass! haha sjukt skev bild..

idag hade vi engelska redovisning.. dundundunduuuun. jag panikade rätt mkt innan och var inte ensam, vi var trots allt tvugna att kunna snacka i ca 3 minuter utan papper, endast stödord. jag HATAR stödord! kommer inte ihåg vad det är jag ska säga med hjälp av ett enda ord?! så skrev typ ner lite stödmeningar hehe.. men det jag skulle komma fram till var att det gick bra för alla! :D jan verkade helt chockad haha. men alla klarade sig galant, såklaaart! ;)

försökte plugga lite historia förut men är helt slut i huvudet så orkade inte läsa den tråkiga boken.. eftersom jag är ledig imorron så kör jag då ist! sen ska jag och mamma kolla på hellenius hörna på eftermiddagen, späännande haha! anyways, sitter och väntar på att DH ska börja! när skrev petra i bloggen sist egentligen??

/Katarina


SERIÖST!



alltså kul att jag aldrig är inne på min mail så jag missar när jag får mail om att klänningen kommit in i min storlek.. ska fan vara inne på mailen 24/7 nu! den ska bli min! (lovar att den ser förjävlig ut på..POSITIV TJEJ IDAAG!) fast kan ändå inte beställa den innan rihanna pengarna kommer... dom är så sjukt sega! men nu ska det vara på g.

/Katarina

Im in love



väskan jag pratade om.. ge mig!

/Katarina

I got a good feeling


snodde en bild av babs från helgen!

idag var en givande dag! som alla måndagar (eller?) jag, lousie och agnes gjorde iaf lite nytta på medialektionen. sen var det mat och det var nån skabbig korv som alla var sjukt otaggade på att äta.. så då fick man gå hungrig. sånt kan verkligen förstöra ens dag haha. men sen när dagen var slut drog jag och jossi till stan för hon skulle lämna tillbaka en massa grejer hon köpt, så vi tog en snabbis förbi nått taco ställe, har glömt namnet, och klämde i oss en mini burrito! självklart fick jag jalapenos fast jag inte ville ha det och jossi fick guacamole som hon inte behövde betala extra för (den jäveln..) sen fastnade vi lite längre i stan än vad som var tänkt och när vi kom tillbaka till skolan fick vi kötta engelska eftersom vi har en härlig redovisning imorron.. sen vare utvecklingsamtal och sen bar det av till dansen (okej vi tog ett stopp vid donken men det var skit äcklig mat remember?) sen skakade vi rumpa i en och en halv timme och nu är man hemma igen och fortsätter med engelska redovisningen.. taaaggaaa!


/Katarina

Emilias birthday!

yes igår skulle emila firas! först vare middag och förfest hemma hos henne och sen drog vi till laroy (alla utom antigon och ida, ida kunde inte och antigon är fööör liiteeen! förlåt anti kunde inte missa detta tillfälle att få mobba dig! kärlek haha) det var sjukt bra drag där igår och tror aldrig jag haft så roligt där innan! och den här gången skadade jag inte läppen, tjiho! kul hade vi iaf och konstigt nog mår jag bättre den här söndagen än jag gjorde förra? aja jag klagar inte haha. dock sörjer jag verkligen att jag glömde min ipod hos emilia.. trots att jag intalade mig att jag verkligen inte fick göra det! aja nu får jag alltså leva utan musik i några dagar.. love life!

men stort grattis till emilia iaf och jag hoppas du hade as kul igår :D

eftersom jag inte har några bilder från igår än så tänkte jag bjussa på mina nya favoritparty dängor som jag knarkar sönder för tillfället, enjoy!


avicii - levels 2


avicii - levels remix (hittade den på din blogg louise! hehe)


SHM - antidote


/Katarina

lovelovelove

okej insåg precis att jag verkligen vill ha väskan som jag hittade i butiken idag.. den kommer säkert vara slut!! fan.

/Katarina

Rihanna


blev jätte taggad när jag såg att rihannas nya album kommit ut på spotify, sen när jag lyssnade igenom det insåg jag att hela albumet SÖG verkligen! :( jag hittade en bra låt.. sjukt besviken. Loud var galet mkt bättre! vad har hänt?!

den enda bra låten jag hittade, Where have you been



/Katarina

Drunk on love



idag var jag i stan med mami för att kolla på stövlar och jeans. är fortfarande i chock över hur snabbt vi hittade ett par jeans! :O i vanliga fall brukar det hela slutar med att jag börjar gråta efter att ha testat typ 5 par och inga passar för att om dom är bra i benen får jag inte på dom över rumpan, och om dom passar på rumpan så är dom skit stora i benen. liksom NÄR ska jeanstillverkarna fatta att bara för att man har en stor rumpa så betyder det inte att man har gigantiska ben?! och tvärtom. men den här gången såg jag ett par jag gillade, rätt färg och allt. provade och dom satt perfekt :O okej lite långa i benen men det går att fixa. mamma var också helt chockad! "ja det här gick ju förvånandsvärt smärtfritt" sa hon haha.

sen på stövel fronten gick det mindre bra.. man kan ju inte ha tur med allt! hittade det paret jag letade efter inne på åhlens men självklart fanns bara storlek 40 eller större kvar.. SCORE! sen gick vi till NK där jag hittade ett par som faktiskt var fina. och nu kommer det sjuka! jag bad om en 37a eftersom det är det jag typ alltid har. sen när jag skulle prova den fick jag inte på mig skon!!! det gick verkligen inte, det tog liksom stopp typ vid översidan av foten (vad det nu kallas?) men jag jämförde den med min andra sko och de var exakt likastora alltså var det rätt storlek förutom att jag inte fick ner foten.. så jag testade en 38 men den var helt gigantiskt, såg inte klokt ut plus att foten bara flög runt där inne. då kände jag, fml. det bästa var när expediten sa att skon kan kännas lite trång i början och att den töjer ut sig. ja fast det kan ju vara en fördel att man faktiskt får i foten så att man kan töja ut den. "jaha fick du inte i foten alls? haha".. ja så det var min shoppingdag! som plåster på såren hittade jag iaf en fin väska. kanske ska önska mig den, ska kolla om jag hittar nån bild!

PUSS /Katarina

Namnsdag


ja idag är det faktiskt min namnsdag! och dagen till ära är jag jätte sugen på att gå ut och dansa på nype ikväll, men jag är as trött.. och kan ju inte gå utan mina partypolare freja och jossi men dom verkar inte heller så taggade :/ men jag ska ju ut imorgon och fira emilia så får väl hålla ut tills dess!

/Katarina

a moment, a love, a dream, a laugh, a cry



ush vad underbar!


/katarina

Tomorrow never knows


Jonna doing titanic höhö..


Tjena!
Ska snart iväg och spinna med Idisen, sen ska jag köpa cola som belöning haha. Men jag ska plugga hela kvällen sen när jag kommit hem så behöver energi!
Anyways, Jonna och jag funtar starkt på att dra till Tyskland på söndag eftersom 30 seconds to Mars spelar där! Kan ju bli lite körigt eftersom jag jobbar på söndagen men vi får se ;) Jared Leto är bland de snyggaste i världen plus har bland de bästa låtarna i världens också så känns fan värt!

Nu ska jag käka och sen drar vi, ha en skön onsdag!

/ Petra

Kan man få tillbaka sitt hår eller?!



trots att mitt hår är mkt kortare nu än på bilden så har det gått ca en månad sen jag klippte mig (tror jag iaf?okej kanske 3 veckor..) och mitt hår är i stort sett inte slitet ännu!! det är faktiskt rekord! jag skojar inte, i vanliga fall brukar mitt hår vara lika slitet efter en månad som det var innan jag klippte mig. men nu har jag faktiskt på allvar låtit bli plattisen och än sålänge ser det bra ut! TJIHO! men mitt hår är så torrt så om jag inte plattar, vilket jag inte gör, så blir håret jätte fluffigt och stort ist.. kan det inte bara vara normalt?! tänk om man hade platt hår.. fatta vilka problem man skulle slippa haha!! sen har jag börjat känna mig allmänt "vinter fet" borde kanske göra några situps eller nått.. we'll se about that (a)

/Katarina

Onsdag



idag hade jag prov i media, tjihooo! men tror det gick helt okej. Pers prov består liksom bara av faktafrågor, är inte van vid det längre haha! är van vid att man ska behöva analysera varenda liten detalj och bla bla bla.. så rätt skönt ändå (a) gäller att man kan faktan bara!

efter skolan drog jag till klara södra och fick agera lite fotograf till tjejerna som skulle fota sig till sin hemsida! efter det drog jag, anti och isa in till stan och nu sitter jag och kollar på pojkvänsakademien! känner mig sjukt stressad över att jag bara sitter här men har inget att plugga på.. haha! skumt.


har blivit lite besatt av den här låten igen! sweet dispositon.

/Katarina

O brave new world



/ Petra

skadad tjej..



igår drog jag och brudarna till laroy! alltid så roligt att vara med er tjejer!<3 vaknade dock upp skadad och med världens huvudvärk.. dels blev mitt finger sönder köttat för att dragkedjan på min sko är trasig och typ vass. sen skadade jag min läpp genom att vara oerhört klantig. för pinsamt att äns berätta vad jag lyckades med. fy haha. sen tror jag aldrig att jag varit så taggad på att sova i hela mitt liv (vilket jag tydligen gjorde på tunnelbanan oxå. stelt)

men en glad nyhet är att min odd molly har kommit och jag bara älskar den! synd att man måste vänta till julafton för att få ha den då det är en julklapp.. sen har jag ångest över att petra har mitt smink och att jag har prov på onsdag som jag tänkte börja plugga på idag. men har verkligen inte haft någon ork, har i stort sett sovit bort hela dagen.
great.

men det blir sushi till middag så är förtfarande lite taggad på livet ;D

/katarina

suckaa punch


Nu: Suckerpunch
Sen: Råplugga filosofi + etik


/ Petra

/ Petra

Självporträtt

Har fixat klart mina bilder till Foto A kursen, man skulle beskriva sin personlighet i fyra bilder, varav en av dem MÅSTE vara på sitt ansikte, inte superkul att redovisa det med egopic men iallafall!
Anyways, man kanske inte fattar vrf jag har halvnakna människor på mina foton, men det var så att alla skulle liksom vara cohisive allting, det är därför alla också är svartvita med något rött på bilderna! 
Om man inte förstår så äör första bilden: Musik, sen nästa: Cola. Sen har jag röda ögon vilket equals vampyr, alltså att jag gillar dem och inte att jag är en.. de skulle bara vara lite sad. Men och sen sista bilden: Serier!


 

/ Petra

gimme..


Nästa vecka är det löning! Känner verkligen att jag måste shoppa på Hollister då! Deras linnen alltså.. gimme. Men jag jobbar den helgen! :S hard life, men ska nog få det att funka!
Gårkvällen blev rolig, men var tvungen att dra vid typ 2 eftersom min kära lillasyster inte hade några nycklar hem men innan dess var kvällen najs!

/ Petra

Out tonight



Tjääääna!

Igår var jag ute med några från klassen och the awesome Jonna Mosesson, blev en rolig kväll och en massa roligheter. Idag har jag bara tagit det lugnt, är fortfarande bakis så sitter och käkar kladdkakesmet wuhu :D Men anywaaaays, ikväll ska jag ut med the gals som jag saknat skitmkt! Inte för att det var sådär sjukt länge sen vi sågs men iallafall!

Gud älskar Tokio Hotel! Lyssnar på dem nu och jag förstår varför jag var besatt av dem förut! Migood.

Nej nu ska jag ta och fixa cola och sminka lillsyrran som ska dra ut ikväll, hyfsat orolig för henne men hon får min pepparsprej så löser det sig säkert!

/ Petra

partyanimals


ikväll är det paaaartyyyy som gäller! tjihooo!

/Katarina

Varför kommer dom inte hit fööör??





/Katarina

onsdag



har fml mode just nu.. svenska skrivning på fredag och jag sitter här och panikar för har ingen jävla aning om vilka "ismer" jag ska kunna och vilka personer jag ska känna till. seriöst har jag sovit på lektionerna eller hur kan jag vara så lost? får bara ännu mer panik av att se mina kära klasskamrater disskutera vad som är rätt och fel. inser bara ännu mer hur lost jag är.. not a good time.

snyggingen kim vadenhag får mig iaf på lite bättre humör <3
CIAO!

/Katarina

DH



tisdag idag, hjälpte faktiskt till att räkna poäng till basketmatchen mellan östra och kärrtorp idag (känner mig så insatt!!) och det var väl det mest spännande med den här dagen.. taggar till DH som börjar snart! men måste hinna plugga massa svenska innan dess! så lika bra att jag börjar nu och inte fastnar framför face som vanligt!


alltså hur härlig är inte den här låten??  hotter than fire - Eric Saade ft. Dev


/Katarina

allt jag kan ge



idag var jag inne i stan med familjen, när hände det sist liksom?? men det är faktiskt rätt mysigt att hänga med dom ibland oxå haha! och eftersom jag har världens gulligaste mamma köpte hon en mascara, torrshampoo och bodylotion till mig (och det berodde inte alls på att jag hela tiden snor henner eftersom min vart slut i typ en månad.. hehe) sen köpte jag till allas glädje en ny brun utan sol! :D yeeei. vi kollade på odd molly tröjan, har kommit fram till att jag vill ha en vit istället. dock var den såklart slut överallt, vad annars liksom? men har hittat en hemsida jag nog kan beställa ifrån.

sen hittade jag underbaraste pälsmössan inne på NK! har alltid velat ha en men alla skulle ju glo sönder om man hade en.. sen kostade den 10 000, som hittat!! :D pappa tyckte jag skulle önska mig den i julklapp haha.. känns lite ovärt.

detta har även blivit min vita helg, eftersom att typ alla jobbar så kör vi en fet utgång nästa helg ist :D får se vad som händer ikväll!


/Katarina

ÖH


HAHAHAHA

/ Petra

jag gråter bara i regnet


åh vad fint! känner mig av någon anledning som en liten fjortis när jag lyssnar på den här, kanske för att det låter som något jag skulle lyssnat på i högstadiet men fortfarande så fin så kan inte sluta lyssna..

/Katarina

odd molly


har i vanliga fall väldigt svårt för odd molly kläder, men tyckte verkligen att den här tröjan var sjukt söt! kanske inte exakt färgen jag skulle velat ha, men lite färg i garderoben skulle behövas!

(hittade den precis i mörkblå på hemsidan! I WANT!)

/Katarina

lillsöndag


pappa visade en bild på mig och lovisa som är aa, väldigt gammal iallafall! tänk att man har varit sådär liten! älskar mina tjocka ben.. haha det plus glassen runt munnen är ju väldigt charmigt ;D

annars hade jag väldigt kort dag idag eftersom jag försov mig första lektionen och missade engelskan. dock är jag hyffsat säker på att jag inte missade ngt, det är ju jan vi pratar om "you know" (internt haha) senare kommer petra hit och vi ska ha torsdagsmys! men nu ska jag kolla på senaste avsnittet av pojkvänsakademin, är dock fortfarande lite ledsen över att den enda snygga killen, simon tror jag han hette, åkte ut i första avsnittet.. aja man kan inte få allt!

/Katarina

det går bra nu..

ironiskt att jag tänkte ladda upp en bild på min dator som dampade.. sen funkar det inte att ladda upp bilder.. och jag försöker ladda upp ett av de roligaste klippen ever på face, funkar inte heller. ibland älskar jag tekniska prylar <3

(blir spännande att se om jag lyckas publicera detta inlägg..)

/Katarina

lovely

idag hade jag som sagt engelska skrivning, gick ju toppen bra (eller?) nej men vet faktiskt inte hur det gick. dom valde ju ut den svåraste texten jag någonsin läst så var tvungen att sitta och översätta halva texten för att fatta ngt innan jag kunde börja skriva. behövde dock inte de 3 timmar som man hade på sig att skriva klart, skönt det iaf. snackade iphone med babs förut, hon har ju precis köpt en! är sjukt avis! kan fortfarande inte bestämma vilken färg jag vill ha men är för tillfället mest inne på svart! fast å andra sidan såg jag en tjej som hade en vit på tunnelbanan och den var så fin! så nu blev jag osäker igen.. fan dagens ilandsproblem!


här är skalet jag vill ha om jag köper en svart! så snyggt!!

/katarina

Letters to Juliet

Tjena!
Idag slutade jag 10.40! Men då drog jag och Mary och gav blod (elr hon gjorde det, jag var mentalt stöd bredvid hehe) sen back to school för att prata med våran projektledare, sen drog vi hem till moi och hyrde Letters to Juliet, skiitmysig film! Loove it, med cola och B&J, jaa vår vanliga onyttiga tisdag.
Nu ska jag plugga matte, sen ska jag och Ida dra och spinna! 
 


/ Petra

tjo



imorse var jag hos doktorn och kollade upp mina öron igen! men nu är det i stortsett bra :) känner mig dock sjuuukt seg och trött så valde att stanna hemma efter.. måste dock iväg till skolan lite senare för att göra en engelska skrivning i typ 3 timmar.. TAGGAAA! så kan ju likagärna vila upp sig med lite danska ph innan tänkte jag ;D

/Katarina

level up let's not fade into darkness


nu jävlar kör vi revange för rihanna floppen!! kan inte äns beskriva hur taggad jag är!

/Katarina

...


tillåt mig dö på snyggingen till vänster...


/katarina

she's movin like


hittade en bild som är tagen för typ ett år sen, fan vad jag saknar mitt långa hår! vad hände? (vem försöker jag lura? plattångsjävel...)

jaa en del har ju hänt sen man hörde av sig sist här i bloggen! i fredags var jag hos frissan t.ex.! blev mörkare än innan, ser lite mer naturligt ut det blev ju så galet ljust sist!! får dock panik över att hon valde att lägga EN mörk slinga precis vid mitt ansikte, liksom i luggen. inte så värst charmigt eftersom det då ser ut som att jag just valt att ha en enda mörk slinga i hela håret typ.. score!

men sen på kvällen drog jag, freja och petra till nype för att dansa arslet av oss! ;D kvällen började dock med ett irritationsmoment.. men det glömdes fort och vi hade skit kul! igår var jag skit seg.. alltså inte "bakis seg" utan mer sjuk seg :S tror jag har fått öroninflamation för mitt öra gör skit ont.. men var iaf på kyrkogården med släkten som sedan kom hit på middag. sen slutade min kväll vid 6 då jag däckade i min säng (??) social tjej. som sagt hyffsat säker på att man börjar bli sjuk.

okej konstigt att jag blev party sugen nu...? kan ju vara för att jag sitter och lyssnar på den här låten!



/katarina

yeah

Lördagskvällen var så jääääävla awesome! Kan inte beskriva, men om ni kan tänka er: alla killar var soldater.


/ Petra

Close your eyes


Close your eyes - Empty hands

FAVORIT



/ Petra


Beställt!

Pistolhänge - ME design
Korsörhänge - ME design

Från Mestore, sjukt snygga smycken!

/ Petra

''En själ utan ett sår''

Kom hem från kryssningen idag! Känner mig fortfarande bakis men Katti (that bastard..) tvingade mig hänga med ut ikväll också! Nej Katti jag älskar dig ändå (även om du hotade att inte va min vän längre om ja inte hängde med haha) Men anyways, efter tva dagars festande på tom mage, och sen imron ska jag ju på militärfesten så faaack, det här kommer ändå bli kul som fan men ändå, är egentligen inte redo för detta med när jag provade mig klänning jkag ska ha på mig ikväll var jag ju tvungen x)




/ Petra

jag är käär



/ Petra

FML

kul att jag hela tiden surat över att vi bokade rihanna biljetterna på onsdagen istället för tisdagen eftersom jag p.g.a det missade en kryssning, idas middag och en as rolig utgång. men jag har ändå tänkt "äh vafan sluta deppa du kommer ju få se rihanna för i helvete!!". sen när man väl sitter där, as taggad och förväntansfull kommer en fet gubbe ut och säger att han har "dåliga nyheter". rihanna är sjuk och allt är inställt. fml på riktigt.



jahapp såhär slutade vår kväll.. deppiga inne på pressbyrån i högdalen. men det är ju kul det med..


/Katarina

kryssning!

Om en timme ska jag träffa Mosesson i Gullmars och sen vidare till kryssningen :D Vi ska till Tallinn bestämde vi, gjorde lite småfel när jag skulle boka genom hemsidan, råkade trycka i att Jonna var ett spädbarn och råkade också på så att vi inte ska få någon frukost, men det ska vi fixa när vi kommer fram!

Anyways, ses på fredag morgon igen, då blir det utgång med tjejerna och sen på lördag en militärfest på ett slott! Tagga!



/ Petra

Addicted

Tjeeena!
Igår var jag i Farsta med Ganning och Nilsson, fikade och shoppade lite, cousy! Sen efter middagen drog jag till Mary, vi hyrde Black Swan och köpte ben&Jerrys + coca cola, så en bra dag&kväll helt enkelt!

Idag ska jag plugga lite, sen troligtvis (om Jonna lyfter på häcken och svarar i telefonen haha) så ska vi på kryssning senare idag till antingen Helsingsfors, Riga eller Tallinn, vi har inte beställt än så själv har jag lite småpanik att det kommer bli skitstressigt eller fucka upp totalt eftersom våran framförhållning x) men det löser sig noog!



/ Petra


RSS 2.0