FREEEJA


gaaaaaah sluta vara så galet snygg! :o <333

/Katarina

20:04


Nu ska jag bara fixa mig sen drar jag till Örby!
Är lite smått skiträdd för polishelikopters och polisbilar har åkt runt från fem här i området.. tänker typ nått psyko utanför mitt hus nu bara för det.. kul att vi ska kolla på skräckfilm ikväll också, kommer fan pissa på mig när jag går hem sen haha. Wish me luck.

Dagens låt: Outfield - Your Love

/ Petra

KÄRLEK!<3

tror att jag måste dö lite, har hittat (okej antigon hittade) den underbaraste festivalen någonsin! den bara ropar katarina och jag måste dit! sure peace and love verkar grymt kul, men tål inte håkan hellström och alla konstiga rockband som jag inte vet nånting om (så inte min musiksmak) här uppträdde förra året de artister som jag tycker är de största musikgenierna någonsin! swedish house mafia och david guetta, fan vad dom är BRA!!


övergången till one 2:37, galet.


underbar remix på who's that chick!!


guuud tänk om man var där..
/Katarina

ThisWillEndUpOnTheNews


tänkte att jag har inte lagt ut en outfit på x antal år, så bjuder på en från i lördags innan jag gick ut! diggar bilden där jag inte riktigt hann med ;D men man måste ju bjuda lite!

puuuuuusss
/Katarina

thecity

tjeeenis! idag var jag i stan med petra och frejko, köpte en ny mascara (hehe inte alls mest för att den hade så himla fin färg) sen fastnade vi på waynes, men det var mys :) ikväll kommer dom hit och vi ska äta ananas och kolla på frozen :P




haha nu blev jag plötsligt inte så taggad på att åka skidor längre..

/Katarina

Summernails!



/Katarina

storshopping


Haha im so funny. Det enda jag hittade i stan var hårinpackning! Alltid samma visa, när man har cashflow så hittar man inget och när man är pank så hittar man miljoner saker.. Not nice.

Ikväll ska jag träffa tjejerna Katti och Freja, ska ha en nyttigkväll med ananas och vindruvor typ (cola inräknad till mig såklart) och kolla på skräck! Inte för att vi kommer att få Freja att kolla på någon som är normalt läskig men iallafall ;)


/ Petra


M m m m


Igår var ja med Jossi först på dagen och drog till Farsta, och sen på kvällen och vi gjorde grymt goda muffins och kollade på Scary Movie 3 :D cousy! Vääldigt mättande, man orkade bara en liten och typ en halv stor..

Idag ska jag träffa Katti och dra till stan :D Fick ju väldigt mycket presentkort när jag fyllde år så jag är taggad! Förutom att ja börjar bli sjuk! Wtf liksom, på lovet :O Men dra supa ner mig i KanJang så lets hope for the best ;)

/ Petra


Music is all I need

igår gick jag ut med lovisa och det var riktigt trevligt, måste göras om! :P vi gick också till underbara bar som petra gjorde! var ganska najs men det tog ett tag innan det blev drag, men drickan var rätt billig :) det var några killar som bjöd på drinkar, men efter ett tag rymde vi (gick på toa och kom aldrig tillbaka he..he)för dom var lite halv läskiga..
och idag åkte jag skidor! :D var faktiskt riktigt kul, bara det att det bara fanns 3 backar så man tröttnade ju rätt snabbt haha. men ramlade bara en gång ;) *applåder*
nu ska jag tagga inför solsidan!
Puss/Katarina

eighteen



Hej! Min kväll blev awesome! :D E skitnöjd, vi var på Underbara Bar hela kvällen, sen var det tänkt att vi egentligen skulle dra till Collage för vi hade VIP inträde där, men man ville ju inte gå när man hade skitkul där så vi stannade tills stänging haha. Och shotarna där var grymt goda också :O förutom nått som hette Nipple någonting som jag blev bjuden på hette, inte att rekomendera haha.

Ikväll blir det Melodifestivalen med familjen eller så kanske vi ska på bio, mys!
Sen imorn ska jag träffa Magnusson på dagen och sen på kvällen dra till en mysig pub och titta på standup med en öl med Jonna och Maria! :)

/ Petra

Partyallthetime

helgens party dängor

who's that chick - rihanna, david guetta, afrojack remix
double vision - 3OH!3, sidney samson Remix
/katarina

PETRA BLIR VUXEN IDAG!

Puss på dig snygging! hoppas din dag varit grym<33
älskar dig!
/katarina

Friday

inställd geografi lektion idag! yeei, därför sitter jag nu här och chillar galet ist!


seriöst killen är grym! :o han spelar piano, gitarr, bas (?) och trummor plus att han sjunger! och hans cover är riktigt bra, tycker inte riktigt om originalet, den här är bättre (a)

/Katarina

Ipod touch

woho min nya älskling! tycker dock att allt är väldigt komplicerat eftersom att jag typ måste använda mig av pappas itunes konto. för då hamnar all hans musik på ipoden vilket tar en massa plats :S aja det löser sig!
/katarina

lalalala

haha tycker bilden är så underbar!
idag drog jag till stan med antigon efter skolan, vi fikade på café bellman (såklart!) :D det var riktigt trevligt, vi ses alldeles för sällan :(  nu har jag pluggat lite på mitt no prov jag har imorron, tror att jag kan allt nu!
/Katarina

dont take my sunshine away


Go'kväll!

Jag har precis badat bubbelbad och sjungit för fulla halsar då, haha det gär jag alltid när jag sitter i badet, för det är något härligt eko som gör att det låter som om man är en hejare på att sjunga. Haha jaa jag kan roa mig.

Sen äre ju en som fyller 18 snart! Wonder who that is.. hmm tought call..

Ni vet rubriken? Ah de kanske var en dum fråga men iallafall.. Jag vette fan vart den där meningen är ifrån men jag kan fan, det är omöjligt att komma på vad det är ifrån! Impossible! Ingen vet heller vart den är ifrån men det är bara jag som får dampanfall för det, för de är ju skitfint sagt men no no, mitt IQ ska förstöra för mig as usual.

Nej nu ska jag kolla på Fjorton Suger, ha en skitbra kväll!


/ Petra

scary movie 2


sitter bänkad!!

/katarina

hoping for the best but expecting the worst

den här låten är så sjukt fin! och jag hade nästan glömt bort den, men idag helt plötsligt började jag lyssna på den och får flashbacks från sjuan och åttan, herregud vad små vi var! men det var så lätt att vara så liten och man hade sin lilla säkra värld i örby och umgicks bara med sina allra närmsta och bästa vänner, fina minnen<3

/Katarina

IT NEVER ENDS

En av BMTH bästa låtar.. älskar Oli's röst!  

I've said it once. I've said it twice.
I've said it a thousand fucking times.
That I'm okay, that I'm fine.
That it's all just in my mind.
But this has got the best of me.
And I can't seem to sleep.
It's not because you're not with me. It's because you never leave.

You say this is suicide?
I say this is a war.
And I'm losing the battle.
Man down.

Is this what you call love?
(This is a war I can't win).


/ Petra

horizon


Tja!
Idag lämnade jag och Maria CV, gick sådär för mig men ska fan få det där jobbet i Gamla stan, drömjobbet.. Iallafall, sitter och pluggar på matte, går förjäkla uruselt för jag kan inte koncentrera mig plus så är allt jag ser på ett annat språk, hatar matte B!

Och jag har kommit fram till att jag måste bli nyttigare! Jag äter helgmat varje dag typ, så imorn ska jag börja med samma grej jag körde på när jag sommarjobbade: äta lunch och middag och ingenting emellan! Det funkade asbra jag gick ner flera kilo då så det borde ju funka nu också! Plus så ska jag bara köpa cola på måndagar och helgen! Wish me luck..

/ Petra

Iwan Rheon


Min nya kärlek, han e med i Misfits, och han är så jävla sexig och badass att man inte kan låta bli! Han e lite småskum (väldigt) i början av säsongen men inte sen, asså jag får typ andnöd när ja tänker på han haha.

/ Petra

In my veins


Tja! Slutade typ fyra idag men dagen var ändå en bra dag för att vara en måndag! Imorn ska jag lämna CV efter skolan och sen maybe hänga med Maria like every tuesday :)

Denna vecka har jag matteprov! :O och jag har pluggat fan awesome men känner jag måste plugga mer för jag är en sån jävla person som glömmer bort allt några minuter efteråt! Om man bara fick ha matteboken med sig så skulle det gå skitbra, but no, läraren är för evil för det.
Sen har jag också Psykologi-prov! Wuhuu.

På pricken över skiten, så har jag nacksbärg, har ont i häcken och har en ugly sår i pannan! Okej de där låter inte alls som om jag haft väldigt kul i helgen.. eller eller en väldigt misslyckad kväll.. men jag måste gå nu! Och inte för att plugga (vilket ja veeerkligen borde) jo för att titta på Misfits, som är fan bättre än Skins, och det är inte många serier jag kan säga är bättre än dem...

/ Petra

Titta vad jag hittade!!

haha dog lite när jag kollade igenom gamla bilder och hittade en massa från den gamla goa pea tiden..



min och josefinas fina låt som vi skrev..ha..ha






hahah så sjuuukt längesen!

/Katarina

austin power

- That's Mr. Evil's cat..

- How can you tell?

- I never forgett a pussy..




/ Petra

nasty face, whya lookin at me?


tror att jag ska beställa en av dessa så fort jag får pengar! kan dock inte bestämma mig för vilken färg, lutar mest åt den puderrosa men ändå :/ och skorna är jätte söta! tänkte först köpa dom korallfärgade, men har kommit fram till att svarta är mest lätt matchade.. fast dom mullvads färgade är oxå jätte söta.. ÅH BESLUTSÅNGEST!


/katarina

stump stump I've arrived

har nu suttit i ca 2 timmar och tänk att jag ska plugga spanska... asså det går verkligen inte och jag HATAR spanska! är så sjukt tråkigt och vill bara dö när jag tänker på att det är prov på måndag. kul..verkligen kul.


kan inte bestämma mig om jag älskar den här klänningen eller inte.. älskar iaf färgen så mkt vet jag! sen sitter den as fult på modellen för att hon är så smal.. så den kanske sitter bättre om man är lite "fylligare"? haha ush vad hemsk det lät, aja ;D

/Katarina

Hold it against me

/katarina

Do it like a dude

borde verkligen plugga spanska.. men det går bara inte. så sitter och geekar photobooth ist!
sen har jag ett dilemma.. hatar sånt.
prutthej
/katarina

sugar, sugar, sugar

fan vad deppig jag blev när geografiläraren berättade att det kommer vara kallt till april.. orkar fan inte mer nu! vill bara ha sommar, shorts, bruna ben och solblekt hår! längtar till zakynthos men världens bästa josefina! gud vad roligt vi ska ha det jossi! fatta, billiga drinkar spårade människor och sol sol sol!!
sommaren du är saknad! /katarina

Dream outfit

Längar verkligen till sommaren! Shorts och solglasögon är fan nått man längtar efter.. 


Ska köpa linnet, var kärlek vid första ögonkastet!

/ Petra

inget ljus utan mörker


hade precis ett trevligt långt telefon samtal med elin :) och nu har jag inget bättre för mig så lägger helt random in lite bilder på mitt hår (älskar att vichy flaskan kom med oxå!)

nä nu tror jag att jag ska dricka te och kolla på scary movie på femman ;D
PUUSS /Katarina


Igår var jag högst upp, imorron är jag nedanför..



vet egentligen inte varför jag älskar den här låten så mkt.. den får mig att tänka på en massa grejer, blir liksom både glad och arg när jag hör den.




/katarina

fast heartbeat



Rich från SKINS, jag gissar på att jag är den enda som tycker han är fett snygg och ascool, men om någon följer Skins skulle ni också tycka det, han är skitgullig i den PLUS lyssnar på metal, what more could you ask for? :O

/ Petra


ONSDAG

Dagens låt: Outfield - Your Love


Hej! Efter skolan var jag med Freja, drack min awesome smoothie och kollade på Adventure land, sen lite senare på dagen kom Jossi över och vi kollade på O.C som går på kanal 5 varje dag vid tre :D gööbra as usual.

Just nu pluggar jag fan :O I know, shocking men det är faktiskt för en gång skull sanningen! Jag har till och med gjort klart SO läxan och håller just nu på att göra engelskan! Im awesome. Sen ska jag belöna mig själv med en Smoothie a la Petra, med banan och jordgubbar :D

Nej nu ska jag plugga lite till, sen göra smoothie och SEN kolla på Solsidan eftersom mamma köpte hela första säsongen!


Country roads

Godmorgon!
Bussjäklen kom aldrig så jag gick hem igen eftersom om jag ändå tog nästa buss skulle komma 20 minuter försent, not worth it! Så jag peppar till nästa lektion istället; text och kommunikation, vi ska ha redovising då så jag kan inte va hemma idag, fan vad skönt om det varit en vanlig dag då skulle jag kunnat vara hemma! Gaaah. Jag klarar inte av redovisingar, tänker fan varje gång typ ''rape me someone'' så jag har en asbra ursäkt att inte kunna komma till redovisingen. Drama queen haha.
 
Sen idag ska jag träffa Jossi och Katti, awesome! Vi ska kolla på ''I rymden finns inga känslor'' tror jag. Sen händer det nog inte så mycket mer, har psykologi efter texten, ganska lätt lektion men tråkig också. Gud vad jag är negativ till allting just nu känner jag men det får man vara när man vaknade tidigt och inte har en bra smink/hår dag..


Ta mig till landet! Är verkligen på att bara ta bussen och tåget dit istället! Sure det är vinter och jag vet inte vart vår nyckel är till huset där när jag väl kommer dit, men iallafall. Fan jag lovar jag kommer dra dit, kollade precis på sl hur man åker dit.. och det bästa e ju att bussarna går perfekt! :O Det var däremot krångligare att komma hem vilket inte gör så att jag hinner att träffa tjejerna.. får väl vänta till sommaren då.. eller iallfall när snön försvinner, måste ju göra mitt vanliga bad i havet vid påsk; förra gången var det 3+ grader, INTE det skönaste.

/ Petra

Dagens "kommit fram till att.."

jag har kommit fram till att jag borde platta mitt hår mer sällan.. jag orkar inte att det ska blir så sjukt slitet och att så fort man har fått långt hår klipper frisören av allt.. så jag får alltid välja mellan att ha utväxt och långt hår, eller inte utväxt och kort hår eftersom att frisören alltid klipper bort jätte mkt när jag färgar utväxten..

får väl se om jag lyckas hålla detta.. trivs inte så bra i mitt lockiga hår, ser typ galet ut. men men håret mår ju bra av det iaf! så ska jag satsa på att ha långt icke slitet hår till sommaren! :D



lyckades hitta en bild på mitt lockiga hår, haha älskar dej elin! <3


Peace/Katarina

Saade på lördag!


Fick precis redap på att att ''sex on legs'' eric saade kommer på melodifestivalen på lördag!! :D Han är väl den enda som är värd att vinna skiten så att vi faktiskt har en liten chans att vinna nån jäkla gång haha. Han behöver inte ens ha en bra låt, han kan praktiskt bara stå på scen och le mot kameran så kommer han få mest röster..

/ Petra

Tonight i'm f*cking you!



jag är fortfarande chockad, petra herself skickade den här låten till mig och hon tycker den är BRA! vet inte riktigt vart jag ska ta vägen? vi snackar tjejen som lyssnar på sån där hemsk rock där dom skriker igenom hela låten som in i helvete och man blir typ rädd! den här låten är ju värsta party dängan och har knarkat den konstant i ca en timme nu ;)

WELCOME TO THE DARK SIDE WERE WE LISTEN TO GOOD MUSIC PETRA ;D <3

/Katarina

Solsidan



om ungefär en halvtimme sitter hela svenska befolkningen bänkade framför tv'n ;)

/Katarina


Låten som går på repeat här hemma!


så himla underbar! kan inte lyssna utan att le, blir så sjukt glad av låten<3


/katarina

Kärlek


blev lite kär i koftan jag hittade igår, så var tvungen att dra in till stan idag och köpa den (a) så nu är man fattig igen.. aja får ju pengar igen om några veckor woho! :D

efter stan chillade jag och petra framför mean girls ;) naaajs! och imorron är det alla hjärtansdag.. TAGGA, eller inte.

/Katarina

Party ppl



gårdagen kan nog beskrivas med ett ord. sorgligt! jag och babs gick till the bridge, vilket vi aldrig gör om! herregud vet inte vart jag ska börja. bartendern var en bitch och visste inte vad drinken vi beställde var för ngt, plus att när vi väl fick det var det ca 90% is. ingen var uppklädd, alla tjejer gick typ runt i gympaskor :S det låg sjuuukt off och var as svårt att hitta. sen vägrade vakten släppa in en stackare på kryckor, så han fick väl halta tillbaka hela vägen igen.

jag och babs stannade en halvtimme. sen orkade vi inte mer för att det var så pinsamt. nu vet man vart man inte ska gå HAHA!

Puss/Katarina


yeah yeah yeah



var i stan med frejko idag :D MYS! köpte äntligen dessa två underbara som jag velat ha i en evighet! sen blev jag helt kär i en tröja, men hade inte råd så åker in och köper den imorron ist tror jag! priset svider lite i plånboken men vafan, kommer ångra att jag inte köpte den annars :P

tror att jag och babs ska satsa ikväll ist! har skrivit upp oss på entourage och the bridge, vi får ge oss iväg lite tidigare idag så att vi hittar HAHA!

Dagens dilemma: man vill ju ha klackar när man går ut, men vågar man verkligen när det är så mkt snö? kommer typ ramla och dö.. what to do??


/katarina


las sistas

Hej! Egentligen skulle ja vart med Katti och Freja idag, men bussarna fuckade och så blev ja inte taggad att dra sen då.. så följde med syrrorna till Nacka Centrum istället, fick skjuts då ;)

Ikväll ska ja ha lugn kväll med las sistas, med chips, cola, dipp, glass och choklad, måste ju tänka på figuren såhär till sommaren höhö.



Nu ska jag sätta mig vid brasan och läsa! Ha're gött!

/ Petra

bäst!


så jävla skön!!

/ Petra

fredag!

Hej!
Pågrund av snökaoset och inga bussar till skolan var ja tekniskt sett ledig idag :D Ikväll skulle ja följt med Tove ut och tagit hennes ID-kort men hon ballade ur.. det var något med att hon skulle kunna få en prick i registret om de upptäckte det var hennes.. I mean not that big of a deal.
Så ska hänga med Jonna och kanske Maria ikväll med filmkväll och mys, skönt de också ;) 


haha, bild från förra fredagen som peter tog, jag ser ut att ja tar på mig själv men thats not the deal! måste bara säga att jag är stolt att ja kom upp på dalahästen! Not many people can do that.

/ Petra

You're everything I need

snö kaos idag, jippiee! tog ngt längre att ta sig till skolan pga att kollektiv trafiken är så grymt bra! (eller?) kom iaf fram tillslut idag ställde vi minsann frågor på presskonferensen ;) BRA JOBBAT GRUPPEN! så nu är FN rollspelet över..
ikväll kanske jag och babs ska ut, vet inte riktigt hur det blir med det dock tack vara den återigen underbara kollektivtrafiken<3
Puss/Katarina

FN rollspel


taggade ppl framför datorerna!

Imorron är sista dagen på FN-rollspelet, rätt skönt. dock har det varit mkt roligare/bättre än jag trodde det skulle vara. hade sjukt mkt ångest i måndags men nu känns det som att vi klarat oss rätt bra ;D tidningen har blivit en hit iaf! (trots att många delegater lackat lite.. höhö, men så går det! you don't mess with the journalists!)

/Katarina

out with old in with the new



det är full rulle här hemma, vi håller på att måla om hallen! det är alltid så spännande när man river bort tapeten för då får man se vilka tapeter som finns under.


förstår verkligen inte varför någon skulle vilja tapetsera över den här godingen till tapet...?


/katarina


kan inte sluta..

seriöst, vet att sommar är det enda jag pratar om just nu. men jag vill verkligen ha sommar nuuuuu! orkar inte vänta mer.. nu har jag fått sommarjobb oxå :D tjihoo!



sitter och lyssnar på gamla sommarplågor.. haha <3
/katarina

HA BEGÄR


ge mig nuuuu!
/katarina

Black Swan

Vi kollade precis klart på Black Swan, så jävla obehaglig! Hon typ bröt sina egna ben och naglar och sånt och blev helt retarded i slutet och högg sig själv i magen och dog! Hon fick vingar också ibland och var himla skitsofren (stavning?) Creeeapy movie alltså, uuiiack.
Yeah, very wierd movie, skulle inte rekomendera den även om den har fått sjukt bra kritik..



/ Petra


S&M


Whaaattssuup? Sitter just nu och äter choklad och dricker cola medan ja kollar på Ellen DeGeneres Show, älskar henne hon är såjävla skön!
Nu ska jag och Ella kolla på ''Black Swan'' , ha en bra onsdag!

Dagens låt: Rihanna - S&M


/ Petra

L O V E


Var bara tvungen att visa mitt favoritlinne för tillfället, ja och Jossi köpte likadana i fredags! Love. Haha kul att ja tog en XL, fattoo men de fanns ingen annan i svart haha, de hemska är väl att den satt perfekt..
Från Vero Moda!


/ Petra

ONSDAG


Godmorgon!
Trassel var grymt jävla bra! Feel good film på hög nivå.. lite sad att han klippte av hennes hår men de var ju till bra ändamål så de funkade ;)
Haha som man ser på bilden, vi var rätt ensamma på bion i början höhö.

Idag, eftersom jag inte har svenska eller text och kommunikation så är ja ledig idag :D Eller ah, jag har psykologi vid typ två men tror ja skippar de , känns lite onödigt att åka dit på 40 minuter och sen 40 minuter hem på en lektion som är en timme ;D

/ Petra

i need somebody to love


snälla ge mig sommar nu..




min favoritlåt i sommras (a)


/Katarina

On the go


Nu drar vi till bion! :D happy haha.

Dagens låt: Iggy Pop - Real Wild One

Dagens Bang-me: Andrew Garfield (Social Network, Boy a)

/ PETRA

BIO

Hej!
Idag efter skolan drog som vanligt jag och Maria hem till mig och kollade på ''I rymden finns inga känslor'' och käkade popcorn, sen nu på kvällen ska jag Ida och Ella dra och kolla på bio på ''Tangled''!


/ Petra

Love the way you lie..

varför är jag besatt av den här låten nu?? gillade den inte äns förut, älskar dock orginalet mer<3
/katarina

bound to you


Hej!
Söndag idag, just nu pluggar jag och äter ananas, okej jag äter ananas och kollar på VD men ja ska snart ta tag i pluggandet!
Ïgår var Jossi och Freja här, vi hade myskväll och kollade på Melodifestivalen och Freaky Friday, där man blir jävligt turned on på Chad Michael Murray måste ja säga, även om han var en stalker och gillade hennes mamma typ men växlade mellan hon och mamman, really ad.

Dagens låt: Therapy - Diane

/ Petra

Lobby


vi kom in! ;D


/Katarina

Helgens party låtar!


brittans nya! hold it against me.


min nya favoritlåt! JLo och pitbull, on the floor (den bästa delen är när JLo sjunger)


swede harmony, låten kommer igång vid 1:15 nånting.


TAGGA GALET TILL DOM HÄR LÅTARNA NU HÖRRNI!
/katarina

tjoho..

nä nu ska jag fan bli nunna..



/katarina

hår noja..

kom precis hem från frisören och har min vanliga ångest attack som jag alltid får direkt efter frisörbesöket. är alltid missnöjd precis när jag kommit hem. hoppas att jag blir nöjd sen. men just nu känns mitt hår för kort och för mörkt (typ grå/brun) yeeei.

fast jag har inte tid att deppa över det nu för måste börja fixa mig inför kvällen!
ciaooo!

/katarina

friday im in love

Godmorgon!
Tydligen började vi 09:20 istället för 10:20, så jag får skippa första lektionen.. snyft. Sitter och lyssnar på Friday I'm in love om någon vill anteckna, efter skolan ska jag träffa Magnusson i stan så ska vi fika :D sen kommer Jonna och Maria till mig för de ska sova där eftersom Kevin har fest hos sig som är 3 minuter bort från mitt hus, jäkligt skönt!

Imorn kanske ja ska träffa Nilsson men hon är väldigt förrvirrande så ja vet inte, sen på söndag ska jag träffa Casslind som ja inte träffat på.. ah jag kommer inte ens ihåg sista gången vi sågs haha.

Nu drar jag till skolan!

Ha're!




/ Petra

ge mig sommar för i helvete..

nu när jag har fyllt år är det inge roligt med vintern längre.. det är liksom det enda roliga som händer på vintern i stort sett haha! nu vill jag bara ha sommar!! orkar inte vänta i flera månader.. får typ panik snart! men förhoppningsvis går det ganska fort!

i sommar SKA jag faktiskt bli brun! i år jävlar! och det finns inget snyggare än att ha färgglada somriga underkläder när man är brun därför vill jag gärna ha dessa underbara!





taggar sönder för i sommar nu! /katarina

Zanke!

just nu är jag så trött att jag håller på att somna as we speak.. undrar om jag håller på att bli sjuk. men tänkte bara dela med mig av att resan till zakynthos nu är bokad på riktigt! och nu på ett nytt bättre hotell med BRA recensioner ;D så här kommer jag och jossi bo en vecka i juli! ush vad jag längtar..kul att det är ett halvår kvar.






underbaaaaart! gud vad jag längtar

men nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på film eller nått. blev inget med fisklabben idag iaf.. gör det imorron, måste!

puss/katarina

jaha då var man vuxen!

min födelsedag har faktiskt varit himla bra! och ALLT tack vare min fina familj och alla underbara vänner <33333 älskar er sjukt mkt min födelsedag hade varit skittråkig utan er! dagen började iaf med att familjen kommer in och sjöng och allt det där, sen mötte jag upp freja och vi åkte till vapiano och lunchade, jag beställde vin!! hahah älskar att jag är super stolt! men jag fick ju visa legg och allt det är lite respekt ändå ;) sen smakade vinet skit men vad gör man inte? ;) sen chillade vi i stan ett tag tills vi blev akut kissnödiga(vägra gå på toa på restaurangen?) så vi drog hem till mig en kortis innan freja skulle till frissan.


mööööööms!

på kvällen kom elin hit och käkade middag och eftersom hon är världens sötaste människa hade hon tagit med sig jätte fina presenter till lilla mig! taaack elin<33



en jätte fin blomma och en asgullig ram fick jag ;D


men nu borde jag gå och lägga mig! ska ju upp 8 imorron.. yeeeeeeeei. men kort sagt har det varit en bra dag! :D

PUSS PÅ ER ALLA FRÅN EN MYNDIG TJEJ!
/katarina



låten jag har knarkat sönder hela dagen (a)
Swedish girls

GRATTIS GANNING!!


18 idag!!! Hade fixat skitsnygga collaget men sen fuckade det helt upp sig (blame picasa!) Så den här blev ganska tråkig, men huvudsaken är att jag älskar dig och hoppas du får en skitroligt.. ja liv, framför dig nu när du kan dra ut från och med idag!! :D


DAGEN TILL ÄRA:

Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have fun



/ Petra

Luminary ones


Hello! Idag fyller Katti år!! Jag vill också :( mern ja fyller år på en fredag så kommer kunna dra ut på samma kväll :D haha har önskat mig mojito till min frukost på sängen höhö. Just nu håller jag på med läxor (!) I know, men de går ganska bra! Okej.. ja läste en bok i fem minuter sen kollade på Baksmällan.. men bättre än ingenting!

Dagens låt: REBECKA & FIONA - LUMINARY ONES

Nu ska jag göra smoothie åt mig själv, kolla på nån disney (troligtvis Herkules för den e grym!) och sen försöka plugga! Hare!

/ Petra Attling



RSS 2.0