NEW YEAR!

Tjena och gott nytt år.. igen!

Höhö har inte skrivit så bra i bloggen kan man ju säga, im the new Katarina! :o hemska tanke.
Nej men jag har bara varit såå upptagen med att live the dream, jag menar det tar upp heela min fritid!
Anyway, tonight är det nyårsafton! Men det jobbiga är att festen vi skulle på kanske inte blir av pga killen som kände han som skulle ha den fick inte gå ut ikväll, så där failade den idéen! Så vi får se vad vi hittar, man känner sig ju inte a-a-alls tvungen att ha the best night in life på nyår, nej nej.

Har nya klackskor, snygg klänning och lösögonfransar (inte för att jag behöver med mina långa och helt otroligt snygga naturliga fransar höhö) so im ready!

Nej nu måste jag iväg! Men först.. bilder på mina newfixed eyes! *wiii*


ZOOOOOOOOMMMM!


/ Petra


HAPPY NEW 2010!




// PETRA OCH KATARINA :)

sexy as hell!












;D / Katarina


dagen innan nyår!




ska snart dra iväg in till högdalen och sola med jossi och petra! :) var tvungen att gå upp vid åtta för att rörmokaren var här men tror ni att jag är klar? NÄ haha alltid ute i sista minuten x) jag smsade till dom och fråga om vi kunde sola lite senare men ingen svarar *snyft* aja vi får se hur det här kommer sluta *spänningen är olidlig!*

igår var det iaf oc maraton med da görls. vi såg avsnittet när trey blev skjuten! OMG säger jag bara! ingen av oss hade sett det på typ 100 år (vissa av oss aldrig, känn er inte utpekade petra och freja ;D ) så det var helt galet haha

men nu svarade ngn faktiskt! det finns fortfarande hopp om livet! :D

seeya! ;D // katarina


en dag i stan med josefajna


                                                          
 idag blir det en dag i stan med josefina :)
 vi ska göra ett sista försök
att hinna nyårsklänning
(känner inte alls någon panik)
så vi får se hur det går
med den saken haha men nu borde jag
verkligen öka så att vi kommer iväg
idag!








HA DET! / katarina




Parodi på svenska hollywoodfruar





haha jag har sämst humor men iaf x)


//katarina

Photographs

bra låt..



// Katarina

Katarina is baack!




kom hem från eksjö igår och det har varit vääldigt roligt där :D men idag så åkte jag och tjejerna in till stan och jag letade desperat efter min nyårsklänning men tror ni att den fanns eller?? NEJ JUSTE! eller okej den fanns i ill-rosa och i storlek L *great* aja jag får komma på en ny plan, hmm vi får se hur det kommer gå det kanske slutar med att jag får gå NAKEN?! :o haha men jag fyndade iaf lite på rean. en hårinpackning för 40 spänn ist för 75 kr. och nån sorts body scrub för 10 kr!! :o men det var faktiskt nödvändiga köp :)



HA DET! // Katarina


MERRY CHRISTMAS EVRYBODY!

'' FRÅN ER ALLA TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL! ''
ÖNSKAR PETRA OCH KATARINA!





the day before




japp igår var det som sagt bio med babsan som gällde :D vi träffade josefina och "mister x" där oxå (haha jag är för rolig) lite synd bara att jag råkade göra bort mej totalt men det får man väl bjuda på i guess ;) filmen var iaf helt okej, fast den var faktiskt inte så bra som jag trodde.. twilight var sjukt mycket bättre! men snart ska iaf jag y la familia dra iväg till oaklake och träffa kusinerna :D och duktig som jag är har jag packat ihop alla mina saker så nu är det jag som väntar på att familjen ska bli klar! :o första gången det har hänt :D



men jag kommer antagligen inte skriva så mycket i bloggen när jag är borta så GOD JUL på er om jag inte hinner säga det imorron ;D



// katarina


ONE DAY TO GO!

Godmorgon bloggen!
Igår blev en natt med Avatar, galen busschafför och 1 kr på kortet.
Jag kan börja med att säga att Avatar var så jäävla bra! Herregud jag fick rysningar hela tiden! Plus den slutade lyckligt vilket man faktiskt inte trodde när det såg ut att gå käpprätt åt helvete.
Anyway, sedan skulle jag och Maria åka med bussen 173 hem, och då fick man ju såklart en galen busschafför som körde in i diken och krockade med skyltar! Vi funderade ärligt på att smsa alla vi kände och säga attvi älskade dem, för ärligt talat var vi skiträdda varjegång en sväng kom, det var fan hemskt! Flera gånger såg man sitt liv flasha förbi alltför kort, not fun!
Men som ni säkert förstår så klarade vi oss just fine, vilket vi inte trodde!

1 DAG KVAR TILL JULAFTON!!!

Lite snygga blder från yesterday:

Läääängst upp på raden, respect.



/ Petra

Party in the usa

idag var jag i farsta med petra, sen träffade vi jossi och freja där oxå :) köpte bara ett par ringar, nothing intressting. och ikväll blir det bio med babsi! :D new moon faktiskt (hej vi är typ sist med att se den menmen haha) :P


HA DET!




// KATARINA


tralalala




just nu sitter jag och bläddrar igenom senaste numret av solo och målar naglarna och lyssnar på leona lewis forgiva me, haha :) borde egentligen packa men jag oooorkar inte! och nu är det bara 2 dagar kvar till julafton, skönt att man är klar med alla julklappar bara :P

HA DET!


// katarina


2 DAYS TO GO!

Tjabba!
Petra här, kom precis hem från Farsta med Katarina, och där träffade vi ju våra kära vänner Freja och Josefina, så då hängde vi ju med dem coolingarna.
Hittade en grymt snygg nyårsklänning till nyår.. plus julafton ;)
Och ikväll ska jag på bio och se ''Avatar'', superfunny eftersom den verkar verkligen som min typ av film, loove filmer med blåa gubbar i.. its sexy. Jag hoppas ni förstod att jag drev, men seriöst så är huvudpersonen mycket snyggare som blå gubbe än människa :o  





Snygg va? ;) våga inte säga nått annat, den går inte att lämna tillbaks because of rea.. Vilket var perfekt för mig som är jäkla pank efter alla julklapparna..

/ P e t r a

21 12 09

Godmorgon!
Idag är det minijulafton för mig och the ganG hos Nilsson, så det kommer bli funny funny. Nej nu måste jag gå och duscha och göra mig iordning, ska vara hos Freak vid halv 1.

/ Petra

brittany murphy är död!


Brittany Murphy blev typ bara runt 32 år, och hon hittade död i duschen pga. en hjärtinfark. Haha försökte hitta en lite mer elegantare bild men N-O det fanns såna här bilder och värre på henne så ni får nöja er med den här!

/ Petra


FJÄRDE ADVENT!

Tjabba!
Någon mer än jag som klädde granen idag? :)

Idag har jag bara tagit det lugnt med mulning och äta julgodis, så nu är jag inte aalls uppblåst. Anyway, imorn så är det minijulafton för mig, Freak, Ganning och Magnusson, så det kommer bli mysigt att open some presents lite innan jul!
Juste, hade beställt ett par saker från internet, som var julklappar, men no no, jag hade tydligen gjort fel så dem hade inte ens skickats, så kul för den personen som ska få en lapp på julafton med : Hehe, du får din liite senare än de andra. Nooooooooooooooooooo!

Nej nu måste jag ut med jycken i snöovädret!


/ Petra attling

191209


Nu ska jag ut i kylan/snöandet/mörkret, fuuuuuuuuuuuuuuuuuunny.

Oj TVÅ inlägg på en dag, mesta ever??

/ Petra Attling

NEW MOON PARODY

Såg just en kommentar från Freja som skrev att vi inte uppdaterar något vidare bra! Okej det stämmer.. så jaa nu ska vi förfan bättra oss.
Kom precis hem ifrån ännu en dag med julklappsshoppning, gick faktiskt grymt bra! Så nu är jag dåra klar med ALLA julklapparna! Including Kattis present, som är så jävla bra att jag funderar på att behålla den! Höhö

Lägger in en sjuuukt rolig video som Maria och jag garvade ihjäl oss på i skolan! Kolla så förstår ni ;)

 

/ Petra


snowsnowsnow

nu är filmen slut och jag funderar lite på om jag ska fortsätta med petras julklapp :D haha , gosh vad det har snöat idag :o helt sjukt! men det är himla mysigt hoppas det är kvar till julafton bara :) och snart är det ju jullov oxå! imorron är sista dagen för mej och va ska bara fika och sen har jag en lektion, så sammanlagt är jag i skolan i 2 timmar ;P helt okej faktiskt.

tänkte avsluta inlägget med några najsiga bilder på mej och jossi ;) enjoy!








ha det! // katarina

sjukling

idag stannade jag hemma från skolan för jag hade feber :( uuuush inte igen säger jag bara!! men förhoppningsvis mår jag bättre imorron för då är det ju fika med klassen och det vill man ju inte missa! :) sen är det allra sista dagen för maja oxå :( så henne måste man ju hinna säga hejdå till!

men nu ska jag kolla på pledge this och äta glass :) hade! // Katarina


BE MINE


20:14

Måste säga att jag äger ganska mycket mer på att skriva i bloggen än vad K gör, kanske pga jag inte har några läxor.. som jag gör.
Dagen flöt på med mycket skratt och lite verkstad, aas usual haha.

Orkar inte skriva nått idag så det blir för mig att skriva lite i bildanalysen och sen knalla mig till tv:n för D.H.

Ha en grym kväll!

/ Petra

SNÖ TILL JUL?

Ser faktiskt ut så nu! :D



Nej back to study!

/ Petra

DON'T STOP BELIEVIN


Tjabba tjena och Goodmorning!
Har inte samhälle första lektionen idag, så själv börjar man 11:30! :D så jäkla skönt! Det jobbiga var att om man fått ett sms från skolan på morgonen, så skulle man kunnat ha sova nu! Men no no, man ska vara nästan helt fixad innan man vet eller ej..
Så tänkte göra lite matte och engelska dårå med en kopp varm choklad.. eller nej bara skojade, har ett tajt linne idag det är nog inte så bra ide.. eller det kanske fungerar om jag inte äter frukost och lunch.. hmm.. major dilemma!

Här kommer dagens outfit, och jag vet, pga av jeansen så ser min mage sjukt skum ut, ser snyggare ut utan jeans.. men så lycky ska ni inte vara höhö.





/ Petra Attling

COLLIN FERREL


Sexigaste mannen någonsin?

/ Petra

TIPS:


Hehe inte alls spegelvänt, men jag vet inte hur man ska göra så att den blir åt ''andra hållet'', så det får bli såhär. Iallfall den här boken är så jävla grymt bra att jag skippar mycket skolarbete för att läsa de här serierna.
För er som inte kan läsa bakåtvänt åt sidan, så står det ''Legenden om Darren Shan'', och den här 3:e boken heter Dödens Tunnlar, och yes den handlar om vampyrer och sånt, you know, lucky me!
Förut (okej 2 veckor sen) så trodde jag verkligen på vad det stod i boken, mest pga att det inte finns någon riktig författare som ni kanske ser, ni som kan läsa spegelvänt. Men sen tog jag mig en funderare och tänkte att den kanske inte var så verklig som det stod att den var, och jaa, jag tror för det mesta på allt som det står att det är sanningsbaserad eller sann historia..

/ Petra

12/15/09

Hejsan!
Har gjort lite matte.. i reklamerna på One tree hill, så kanske inte den bästa pluggningen hehe. Anyway, dagen flöt på med håltimme första lektionen, sen spanska där jag fick G-! Jag som trodde att jag skulle få typ VG, men jag får väl börja tänka på att jag verkar inte vara lika bra som jag tror jag e, faktiskt så suger jag fan på att tro låga förhoppningar om mig själv, vilket är både ett plus och minus.. hell.
Efter det så var det bild, där också där jag har för höga förväntningar på mig själv! Jag tror jag är MVG (vilket jag är förfan) men enligt jävla bildläraren är jag G! Jaa jag var också förvånad.

Nyårslöfte: Inte tänka ''fuck it'' till allting som handlar om skolarbete och träning.

Old Man- Neil Young

uppdatering..

heeey blöggen! tänkte uppdatera lite om vad som hänt i helgen cause I know you wanna know what I'm been up to! ;D haha i fredags var det chill med freja och petra :) freja var aggresivare än vanligt och slog mej hela tiden :'( *buhu* haha, och som petra redan har sagt så badade vi bubbelpool och drack cola :) sen igår drog jag och petra till stan och julklapps shoppade lite, och jag letade ju inte alls efterjulklappar till mej själv hehe.. (a) men nu har jag nästan köpt ALLA julklappar så det är skönt, sen kanske jag köpte en julklapp till mej själv oxå ;) sen på kvällen var de iaf fest med tjejerna från klassen :) roooligt! :D 
 
idag blir det pluggdag *greeat* sen ikväll ska jossi ringa och uppdatera om hennes helg i trysil! haha ca´'t wait! :D



julklapp till mej själv :) .... 




HA DET!//KATTI

If Today Was Your Last Day

Godmorgon!
Håller just nu på att titta på filmen ''Awake'', med Hayden Christensen, en jävligt obehaglig film :O! Anyway, igår kväll chillade jag med Maria, vi badade (hej badar varje kväll) och tittade på Brave Heart, bästa filmen någonsin förfean!

Idag ska jag plugga matte, svenska, och engelska. Funny I know.



/ Petra

WIUHUU!

Idag såg jag och Maria en kille som såg exakt ut som sångaren i Green Day,, fast snyggare med längre hår och kostym! Dont ask me why han hade en kostym på sig :O but it was hot!
Men så skämde ju jag ut mig när jag inte såg att han var samma datarum som oss. Maria bah typ gjorde diskreta nickningar för att titta dit och sa typ ''vår grrälskling'', men osmart som jag är så frågade jag högt: vadå menar du den snygga sminkade killen som ser ut som han i Green day? Jag menar han är den enda i skolansom bär smink, och ser ut som sångaren i Green Day, men jag tror att jag har gjort ett intryck iallfall x)


Tyyp såhär! hoottie

Moving on. Ja har iallfall (stalker varning?) checkat han i skolkatalogen, och han går tydligen i 3:an! JAG HAR BARA ETT ÅR PÅ MIG! fuck säger jag bara, ska jag bust a move av panik att han snart går ut! stessigt liv man kan ha, soooo much drama.

/ Petra

OH YES, IM BOORED



Gästerna har kommit och jag är utsvulten! Sen kommer Freak och K hit (Freja den jäveln förstör vårt mysiga bubbelbad! Höhö Im kidding hunny!) så fram tills dess så är jag uttråkad as fuck.

Nej nu ska jag roa mig med.. you dont wanna know.
Fan vad jag är pervers hela jäkla tiden, allt jag skriver kan ju kopplas till en helt annan sak än vad det är, men jag får helt enkelt accept that im a pervert..

/ Petra

Heidi Montag - Overdosin

HAHAH OMG kolla vad jag hittade!! x) en av Heidi Montags musik videor *pinsamt* seriöst vad tänkte hon när hon gjorde den här? ...





//Katarina


Waynes med Freja

efter skolan bar det av till stan med freja :D vi gick runt ett litet tag och letade julklappar. freja köpte en ring till sin kusin och jag skulle kolla på present till mamma, men det jag tänkte köpa kostade 500 kr :/ kändes sådär. därför har man sin kära pappa och lillebror som kan få bidra lite oxå haha ;) sen bestämde vi oss iaf för att gå och fika. det första stället vi gick till hade typ gått i konkurs eller nått för det såg helt igen bommat ut :o sen gick vi till ett annat ställe och där var det fullt. sen hittade vi äntligen ett waynes coffe där det fanns mkt plats :) och vem är där om inte självaste Kenza! :o hon var tydligen där och fikade med en läsare. så det var dagens kändis! :) och ikväll drar jag och freja till petra, får se vad vi hittar på. det går inte så bra för oss på fest fronten *big surprise x)* så det blir väl ngt chill :P


hej jag och freja satte oss inte alls (självklart) på samma plats som Kenza och hennes läsare hade suttit.. haha





Ha en trevlig fredag för det ska jag ha! :D // Katarina 

FRIDAY IM IN LOVE

Tjenis Penis!
H E L G ! Så jäkla skööönt!
Visst borde igentligen plugga i helg, but I say Fuck it.. känns som jag utnyttjar det ordet för mycket.

Anywayy. Ikväll blir det Petra&Katarina kväll! Med förhoppningsvis fest någonstans, eller så blir det vi två i bubbelbadet tsm ;) Okej, det där lät ju skitbra, men ni fattar.. hoppas jag, annars är ni några seega läsare.

¨
Kärrtorp humor på hög nivå hahaha!




Den bjuder ja på..


The Cure - Friday im in love


/ PETRA


old songs

tänkte lägga in lite gamla härliga låtar bara för att haha :D
jag menar ojojoj hur länge sen var det man hörde den här liksom? 7:an början av 8:an kanske..

sunblock-baby baby



eller den här? (låten vi typ knarkade ett tag haha)

armand van helden - I want your soul



sen lägger jag in den här oxå när jag ändå håller på haha ;)

armand van helden - my my my





ha det gött! Puss //katarina

TORSDAG

Tjenare!
Sitter här mer Maria och ''pluggar''. Fast vi har ju fan pluggat på matte i Skanstull på ett cafe så det räckerför dagen dårå.. hela 8 tal :o
Juste vi tror vi såg killen i FB gruppen ''Finding Emil'' på bussen hem till mig! Jag menar det var sjukt likt! Klicka här om du vill se hur han såg ut, kanske kanske ni sett honom strosa förbi i Älvsjö some time ;)

BYE!


Onsdag

tänkte skriva lite i bloggen eftersom att petra blir arg på mej annars haha :D men efterskolan så drog iaf jag och petra hem till mej, det var ju som sagt lillördag idag ;) haha vi åt upp våran gamla rulltårta (ta det lugnt den har legat i frysen!) och kollade på one three hill, the hills my super sweet sixteen m.m. *hej tv nördar? x) * men one three hill avsnittet var faktiskt väldigt roligt och ikväll ska jag försöka hitta en sida där man kan kolla på 17 again eftersom petra säger att den är så bra, så upp till bevis! :) nä nu ska jag försöka göra lite mer på min fina marknadsplan som ska vara inlämnad på måndag ;)


have a nice day! //katti


percy jackson: the lightning thief

Snygg kille, halv gud, adventure, vad mer kan man begära? ;)


SHIT ELLER HIT? ??

/ Petra (KATTI SKRIV ETT INLÄGGxD )

TISDAG!

Har precis varit ute med hunden i kylan, och såklart så inträffade som alltid skumma saker.
#Skum grej nr 1: Det var en tant som stirrade på mig genom sitt fönster med en blick som typ sa ''You bastard!'' Vad har jag gjort liksom? :O Im nice as f***!
# Skum grej nr 2: Jag lyssande inte en enda gång på Rock när jag var ute och gick! Höhö baara Disney för mig.
# Skum grej nr 3: Två 20-åringar gick förbi mig och sjöng en jullåt som om ingen hörde dem, alltså falskt och för höga toner.. väldigt underhållande x)
#Skum grej nr 4: Byggarbetarna visslade inte eller skrek på mig eller nått! :o Ja menar vad har hänt med dem, varje gång jag gått förbi så har det  blivit det ena eller det andra, men inte nu! Jag menar what the fuck!?
#Skum grej nr 5: Att jag skriver ner vad som hände på minn promenad..

Haha, jaa jag har haft en seg dag så såhär roligt har jag det ;D


/ Petra Attling

jarrod matthew

Gud jag är helt såld för jarrod matthew Han är så jäkla grym! :O
Kan bero på att det t.o.m låter som om han ska börja gråta ! Soo sweet!

 Okej eftersom jag är så inlove med han, så lägger jag in den här också, tror den nästan e bättre om de är möjligt ;O Eller nej jag vette fean, maybe mybe not!

/ PEtra (för femte gången haha? )


PAINTING

Första blev gaanska bra måste man ju säga, byt then again, hur kan man rita snyggare än originalet?? ;)

Zaccie-boy, också den här inte i närheten av originalet, men jag kämpade fan sjukt länge med dem här så ni blir tvunga att se dem ;P


Och den här är till Maria, som är ganska galen i R.P ;)


/ Petra


I WISH U A MERRY X-MAS AND A HAPPY NEW YEAR!

Höhö lite tidigt kanske, men jag var uttråkad! Såhär blev mitt masterpies! Tadaaaa


/ Petra (again)

WHO SAYS YOU'RE ONLY YOUNG ONCE?

Godmorgon alle sammans!
Idag är jag hemma på grund av någonting I dont wanna tell you.. Men det är inte för jag är trött och inte orkar skolan, I'm not lying, jag måste vara hemma idag! :O Trust me on this, you really don't wanna know.

Så dagen kommer säkert att spenderas med film och läsa lite i engelskaboken Slam, som faktiskt är bra för en gångs skull!

Bara en sak som jag oroar mig för.. om jag gjorde rätt när jag anmälde min frånvaro! För jag menar det stpd att min G-närvaro (what the hell is that?) är anmäld så jag gjorde så på alla lektioner dårå, såå jag hoppas att jag lyckades annars tror de att jag skolkade hela dagen, vilket inte är bra för mitt studiebidrag! :s

Kommer troligtvis skriva mer idag eftersom jag inte har något annat liv pga jag inte kan leave the house..

Ska titta på den hyrda filmen ''17 Again'' igen, eftersom jag redan sett den 2 gånger men den är så jäkla rolig!
Nu gllar jag t.o.m. Zac Efron, and thats saying something!

BYE!
zac-17-again-zac-efron-5012242-1280-10241

/ P.C.A

30 SECONDS TO MARS - KINGS AND QUEENS, AWSOME!

Tjabba tjena hallå!

Idag var det skola för första gången, och som vanligt så var som sjutusan trött som fan och hängig, igentligen vill man bara lägga sig under täcket och vara där i några år! Haha bara för mitt poetiska tal så blev jag fan sugen på att lägga mig och sova!
Nej ska nog faktiskt gå och lägga mig och titta på Herkules, min favoritfilm av disney!

Iallfall, just nu färgar min sis sitt hår från blont tull brunt vilket kommer bli sjukt fint! Det enda jag oroar mig för ar att hon kommer se äldre ut än mig, ja menar jag kom ihåg.. back in the old days, att jag såg alltid äldre ut med brunt hår än blont. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa hööh.



/ Petra Attling

SÖNDAGEN

Tjena!
Gud känner verkligen att jag inte har skrivit mycket inlägg alls och jävligt tråkiga!
Men det ska det minsann bli ändring på!

Idag var jag i Farsta med Ida och julhandlade.. okej fick tag i en julklapp men ändå bättre än ingenting ellerhur? Anyway, sedan drog vi vidare till någonstans för att träffa Tove och gänget på en julmarknad, så där köpte vi en massa julgodis och sånt och åt dem när vi slog in our gifts.. min blev ju superfin som alltid..

Och när klockan var typ 6 så fick jag världens kick och bara gick ut och sprang för första gången på.. 1 år?? Iallfall så har jag bestämt mig för att springa imorn, även om mina ben är dead right now. Helt ärligt så känner jag att jag vill springa varje dag i mörkret.. wierd ha? Jag menar jag har inte orkat springa på flera månader och nu liksom varje dag! Attling är en ny människa.. haha lite roligt att jag säger att jag ska springa varje dag, när detta är första gången men yeah yeah.

OJ! Kom just på att jag har spanska prov imorn! Och jag har inte pluggat! OMFG, detta kommer ju gå som smort.. Vänta ska kolla mitt horoskop!
*Fem minuter senare*
''Du kan försättas i en svår situation men i sista stund räddas du ur den. I så fall får händelsen dig att börja fundera mycket.'' HMMM vad kan det betyda?? Antingen att någon hjälper mig med spanska provet i sista sekunden.. eller att jag nästan blir påkörd och blir en hippie som älskar livet och vill ha fred... hmmmmmm

Några snygga bilder ifrån dagen!


When Ida and I satt på Kina Restaurang, det var i princip det enda vi gjorde i Farsta haha..


Höhö, mina snygga pepparkaks grisar.. som tyvärr inte ville para sig särkillt länge tyvärr..

/ P e t r a

Pics

lite bilder från igår :)

(känner att det är väldigt bra ljus på alla bilderna menmen) ;D




en glad petra på morgonen (okej kl var typ halv 2 hehe)



på kvällen var det film med jossi, freja och elinpelin



charming x)







pusseheej// katarina


tequila face

den här remixen är as braa! :D värsta party låten haha




//Katarina


najs picture

hittade en väldigt snygg bild på jossi och robin ;D


Stop telephoning me

tänkte berätta lite om igår kväll eftersom jag inte har något bättre för mej haha ;D
det började iaf med att jag, petra, freja och jossi tänkte ha en hemmakväll hos petra. sen smsar jossi att hon har hittat en fest i medis. så vi bestämmer oss för att åka dit. men jag får värsta ångesten eftersom mitt hår typ är smutsigt, hade ju inte förberett mej för fest! :o så efter typ en kvart av fundering om jag ska tvätta håret eller inte bestämmer jag mej för att göra det! så petra får hjälpa mej att tvätta håret. det hela slutar med att jag får en massa vatten i ögat så min mascara rinner och jag får värsta emo ögat! :o väääldigt najs. så jag måste tvätta bort all mascara och har då bara mascara på ena ögat *greeeat!* men jag fick låna smink av petra och jossi så det hela löste sig x) sen fick jag stressa ihjäl mej att fixa håret eftersom josefina typ hade panik och trodde att vi skulle missa bussen. sen när vi väl var på bussen så var det några fulla 25 åringar som satt och sjöng och pratade om oss. jag och petra såg typ likadana ut (båda hade röda jackor) och jossi och freja hade svarta jackor, det tyckte dom var as kul och så började dom snacka om att vi inte var 4 utan att dom såg dubbelt. så roligt hade dom haha. vi kom iaf fram till festen tillslut och sen sov jag hos petra :)

ikväll är jag aaaas trött, kanske beror på sprutan :/ så det blir nog en hemmakväll med tjejerna.




slänger in en gammal bild från majas fest :)



//katarina


Run to the hills

Hejsanhoppsan!
Känns ju skitbrA det här, på måndag har jag spanska prov och jag känner verkligen varje gång jag öppnar spanska boken ''fuck it'', och imorn ska jag köpa julklappar.. detta kommer gå som smort.

Orkar inte skriva om festen i Medis, så slänger in en video med Erik Grönvall, gryyyym!



/ Petra Attling

en liten lista om mej..

har lite tråkigt så jag tänkte svara på några frågor som jag hittade på frejas och jossis blogg ;D (så kul har jag haha)

10 favoriter:


Färg: rosa (a)
Mat: PANNKAKA SLÅR ALLT!
Musik: typ RnB m.m.
Film: ojoj svårt, just nu är det yp 2012 haha
Bok: gossip girl böckerna eller twilight serien (samma svar som freja hade hehe)
Sport: dans
Årstid: sommar eller vår
Veckodag: Fredag
Glassmak: hallonsorbé!! :D
Tid på dygnet: kvällen!

9 för tillfället:
Humör: glad I guess, det är ju FREDAG ;)
Smak: gott
Kläder: svarta tights och vitt linne + spets linne
Bakgrund: haha rolig bild från i nian på da göörls! ;D
Nagellack: arosa (typ ljusrosa)
Tid: 19:23
Omgivning: sitter framför datorn at home
Irritationsobjekt: oj det är mycket det..

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: haha typ nån kille som hette jacob
Screen name: öh?
Husdjur: kaninerna
Piercing: öronen
Förälskelse: oj typ nån kille på dagis (a) 
Musik: ingen aning, aqua kanske eller va de nu hette :D
Godis: choklad tror jag
Kyss: det ni ;)
7 senaste:
Mat: middag
Dryck: cola
Biltur: oj nån gång förra veckan typ.
Kyss: några veckor sedan
Spelad låt: bad romance - lady gaga
TV-program: nått på MTV
Person att prata med: familjen

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: haha neeej!
Brutit mot lagen: inte vad jag vet :o
Blivit arresterad: ja FLERA GÅNGER! :D
Badat naken: aa höhö
Varit med på TV: Ja hela tiden!
Kysst någon du inte känner: yesbox

5 nej tack:

Kläder: utsvängda jeans är ett big no no enligt mej..
Mat: ärtsoppa 
Musik: hård rock (bläää)
Dryck: den va svår...
Personlighetsdrag: falska personer och personer utan humor! :o

4 saker:
Du gjorde igår kväll: åt
Du kan höra just nu: bad romance
Du inte kan leva utan: alla braiga personer som jag älskar! :D
Du gör när du har tråkigt: dansar (a) höhö

3 personer:

Du kan berätta allt för: freja, jossi, petra
Du tycker om: oj, det är måånga :D <3
Du inte gillar: hehe dom finns dom med ..

2 val:
Kaffe eller te: te ofc!
Vår eller höst: vår




hoppas det var roligt att läsa :P


PUSSAR // KATARINA!

...


Tjatja!
Ikväll blir det hopefully en fest om vi hittar någon, helst nära eftersom ah det är skönast dårå, plus jag hoppas att Katarina är pigg nog att komma med, eftersom hon tog sprutan idag och är lite sjukis :/

Men vi får helt enkelt hoppas på det bästa! ;)

/ Petra


Patron Tequila

vad tycker ni om låten? :)



//Katarina

Mr. Brightside

Helluuee (Katti style)

Idag skolkade jag och Maria sista lektionen för att åka hem till casa de Attling, gjorde chokladbollar (what ells liksom?) och tittade på Pirates of the Caribean! Vi dregglade ju inte aaalls när Johnny Depp kom inte i bilden.. nejnej..

Moving on. Imorn blir det förhoppningsvis någon fest med Katarina & Josefina, bara jag hittar någon som kan köpa ut åt oss, eftersom mitt säkra kort som alltid varit så snäll och köpt ut inte är ett säkert kort anymore.. fuck. Så får hoppas på det bästa helt enkelt! Annars.. jaa annars får man väl smaka från en massa andra, as I use to do hehe.


Hur f** kan man motstå honom ??

/ Petra


Thursday

idag började jag kl 1 naaajs säger jag bara ;D just nu sitter jag och lyssnar sönder telephone (som jag la upp i inlägget under) så jävla underbar låt! :D vi simmade iaf på gympan och det var inte så hemskt som jag trodde, det var faktiskt ganska kul :D haha lite synd om ida bara som nästan blev dränkt av niklas x) efter simning skulle jag och ida åka och ta sprutan men då skulle man ju såklart ha legg med sig. KUL att någon berättade det för oss! :S så nu måste vi köa imorron ist, yeeei. så jag kommer antagligen vara död imorron kväll för alla verkar ju bli sjuka av sprutan, ännu mer yeei! aja det blir väl bra att få det hela överstökat.. sen efter skolan ska jag åka och hämta jossi från skolan haha :D och så ska vi dra till stan med freja och julshoppa lite, myyys! :D sen på kvällen ska vi träffa petra och då får man se vad som händer antagligen ngt roligt :)



//katarina :)


Telephone

älskaar den här låten..






//Katarina


Lill lördag

idag var det lill-lördag efter med skolan med tjejerna som vanligt haha, har typ blivit tradition ;D
vi kollade på film och åt massa juliga saker :D



möööms...




petra likes it! ;D haha



petra spanar in julmusten!



haha tyvärr petra men du blev dagens fotoffer, better luck next time ;)


ha det! // katti


Craaseeey!

haha det blir några sena inlägg idag har inte orkat skriva tidigare ;) här är iaf lite snygga pics from school today.





haha vad gör man inte på en tråkig engelska lektion? :D


PUSSAR// KATARINA


S J U N G D I G S M A L ?

Ny metod får fettceller att brista

Envisa fettdepåer ska nu kunna smältas bort utan fettsugning med en ny behandlingsform.

Tänk dig en
operasångerska som sjunger så att fönstren krossas. Föreställ dig sedan att detsamma händer med dina fettceller när de träffas av ultraljudvågor.

Så beskrivs den nya metoden som kan minska kroppsfettet. Behandlingen, som fått smeknamnet "Operasångaren", använder sig av en maskin som sänder ut vibrerande ultraljud i olika tonlägen för att få fettcellerna att brista. Fettet transporteras sedan genom levern och bränns som kalorier.

Metoden har nu börjat testas i Storbritannien,där den visat sig vara smärtfri och säker, med resultat som dramatiskt minskat midjemått, skriver Daily Mail. Huruvida behandlingen kommer att komma till Sverige återstår att se.


HAHA detta kan jag ju prova! Tycker kanske synd om människorna i min närhet bara om jag nu ska göra min ''diet''..

/ PEtra

NEDRÄKNING!

Check it out!
Har gjort (duktig som Attling kan vara) en nedräkning till julafton! Så om ni undrar hur lång tid det är kvar till julafton, just check out our blog!
 


/ Petra


KINGS AND QUEENS

Den här låten är från 30 seconds to mars, en helt ny låt som slår skiten ur de flesta!
ENJOY


/ Petra

NOOOOOOOOOOOOOO!

IRRITERANDE!
Hade skrivit ett så fint och vackert inlägg.. eller ah.. iallfall så råkade jag av någon skum anledning trycka på kryss så allting försvann!! WHY GOD WHYYYYYYY?
Så ni får nöja er med en sammanfattning höhö:

Åkte till Katarina, sen kom Josefina och Freja, vi hade mysigt och åt lussebullar, julmust och pepparkakor (vaadå fettos haha) tittade på ''Män som hatar kvinnor'', yeah thats it!



Tycker ni att jag ska färga mitt hår mörkare nu till vinter????

// PETRA

Tattoo

lägger in en bild på den snyggiga tatueringen jag fick av antigon idag ;D haha



vad tycks? ;)


//Katarina


SLUSSEN BUSSEN

Hittade nyss den här videon on YouTube, så jävla rolig! Det bästa är vid 01:32! Check it out!


/ ATTLING

I'VE SAID IT BEFORE AND I'LL SAY IT AGAIN, IF YOU THINK YOU'RE ALIVE YOU'RE BETTER OF DEAD

Idag var som vanligt en skoldag med m-y-y-cket skratt och typ ingen verkstad, vi skyller detta mestadels på Maria som inte lät mig plugga på lektionerna ;)

Anyway, håller på att göra min logg (den ska va inlämnad på fredag! ja e såå duktig!) och dricker min julmust. Som by the way jag blev lurad på! Jag trodde att det var värsta kapet när jag köpte två 50 cl julmust för 29:-! Men no no, igentligen så tjänade jag.. 1 krona?? Faaaail säger jag bara, I dislike Pressbyrååån!

/ Petra Charlotte Attling


RSS 2.0