partyparty!



ikväll kör vi!!!!

/ Katarina

Nemo me impune lacessit


Tjeeena!

Idag var de en lång dag i skolan.. tomorrow it will be even worse.. Men det är iallafall fredag då så jag tror jag kan överleva! :D Anyways, sitter och tittar på Beastly samtidigt som jag pluggar, går ju sådär men de känns alltid bättre att bara ha böckerna med sig även om man inte gör något höhö.

Nej nu ska jag och E gå och köpa ballerina kladdkaka, ha en skön torsdag!

/ Petra

We found love in a hopeless place



guuuuuud nu är det inte långt kvar tills man får se henne live!! TAGGAA! tänkte att jag kunde bjussa på min nya favoritlåt med henne när jag ändå håller på!

we found love - rihanna feat. calvin harris

/Katarina

N.Y



mår typ psykiskt dåligt över mitt hår just nu.. det är katastrof! fetaste utväxten och allmänt uttvättat färg. schnyggt. har en jätte fin idé om hur jag vill färga håret men eftersom att det ska vara så jävla dyrt så måste jag hålla ut iaf några veckor till.. var ju trots allt bara några månader sen jag gjorde det sist men eftersom det blev så sjukt ljust så syns utväxten jätte tydligt (cy me a river) sen är jag så taggad på att åka till New York!! eller asså inget är ju bokat men kämpar för att vi ska göra det hehe. skulle vara SÅ KUL! sen är jag jätte taggad inför imorron och sitter och målar naglarna as we speak!

säger som dom på hollister, Catch you later!
/Katarina

20:45

JUSTE! Har fått mitt allra första deltidsjobb in history! :D Så jävla skönt, men såklart nervöst som fan att gå dit på måndagen, rädd att dem ska komma på hur jag egentligen är den virrigaste dem kunnat anställa, men ska göra mitt bästa iallafall x) Nu käkar Ida och jag yogurtglass som hon gjort alldels själv :O :D SKITGOTT.


Var bara tvungen att lägga ut den här bilden för den är så cute!!! höhö. Fotades på måndagen på FOTO lektionen if you wanted that information

/Petra

/ Petra

Nour El Refai


Så jäkla skön hon är!

/ Petra

Dont let me be missunderstood

Tjena!
Idag slutade vi halv elva! Men såklart så vare kö från Gullmarsplan och det tog fucking en timme och en kvart att komma hem!! Egentligen skulle detta ta 13 minuter.. men ja och Neuman kollade på Johan Glans videos och garvade skitmkt över sötnosen så det gick ändå hyyyyfsat snabbt för att sitta på den där jäkla bussen så länge. Anyways, sitter och pluggar Historia och lyssnar på skitbra gammal musik, love it!

The Animals - Don't let me be missunderstood


Nu ska jag kolla på VD, hare!

/ Petra

Beställt!


Storhandlare på Nelly nu när jag har cash men allt är så jäkla fint där! Den här klänningen kommer i brevlådan om högst 3 dagar! Plus med mina skor kommer det bli sjukt snyggt! wiihuu

BTW Katti, skitsnyggt du fixat hunny :D <3

/ Petra


Hey, Whats up?



idag besökte jag, jossi och karin Hollister i gallerian för första gången! kan ju börja med att dö på snyggingarna som stod utanför utan tröja.. men aningen stelt när alla säger "Hey, Whats up?" till en hela tiden? vet liksom inte riktigt vad man ska svara haha? men dom hade en hel del fina kläder och jag vill bara springa in dit nu och typ ta allt! sen kan jag ju dela med mig av att jag får panik på mitt radioprov.. funny time! och att jag taggar galet till fredag! partheeeeey (sitter inte alls i denna stund och lyssnar på taggande partymusik) ;D

/Katarina

NEWNEWNEW

tjihoo,  det var min tur att göra den nya designen till bloggen och eftersom jag inte är lika proffsig som petra fick det bli en väldigt simpel sådan haha.. känner mig inte helt klar men hinner inte fixa mer just nu för drar till eksjö om en timme och måste packa!!

seeeeyaaa/Katarina

You again



hittade den här lite random på youtube, verkar vara en sån där mysig film! kanske ngt att kolla på imorron om man är ledig?

/Katarina

music

väldigt random blandning av härlig musik!




/katarina

Zakynthos del 2


nu har klara laddat upp grekland bilderna! :D så hoppas hon är okej med att jag snor några, ush vad man längtar tillbaka när man kollar på det här..



















Passade att den här låten började spelas på ipoden just nu


/katarina

Monday



måndag igen då. hade en lektion och sen fick man arbeta hemma och imorron är jag ledig eftersom att det är friluftsdag men vi har inte idrott! tjihoo, slapp skola haha? har faktiskt skrivit lite på radioprogram uppgiften, okej en mening. men ska snart dra till dansen och freaaka uuuur! nej okej kanske inte riktigt haha ;) och hoppas petra hare bra i turkiet! (den jäveln..)

/ Katarina

Windows cp


tragisk att jag och petra tyckte den här var jätte rolig..? hahah

/katarina

lets get it


är sjukt uttråkad.. försöker plugga.. det går sådär.. chattar med babs ist!

hatade låten först, dom har ju typ kopierat levels? men den är faktiskt ganska catchy.


/katarina

sometimes



snackade precis med emilia på skype! saknar den lilla muppen något oerhööört! :( men var sjukt kul att prata ut om allt eftersom vi inte har snackat på typ en månad! men taggar inför nästa sommar när vi drar till magaluf med en massa andra brudar! :D fyfan vad roligt det kommer blii! ikväll är en väldigt oklar kväll vet inte riktigt hur det kommer sluta! återstår att se haha.

/Katarina

levels

idag var en värd skoldag! en lektion partheeey men duktigt nog kämpade jag mig iväg iallafall. försöker komma på ngt jag kan laga till familjen ikväll men det går inge vidare. sen måste jag bara få panika lite på folk som konstant uppdaterar sin status på face! HERREGUD om du inte har fått någon respons på dina 5 senaste status uppdateringar (som alla btw är skrivna under samma dag) uppdaterar du antingen liiite för ofta,skriver sjukt ointressanta grejer eller båda! så snälla ni som känner er träffade, chilla med status uppdateringarna! Tack för mig.


/katarina

cover




såå sjukt fin cover på save the world, älskar verkligen den låten! den ger mig sommar och grekland känslor.. fan hatar hösten.



tänkte egentligen gå på daniel på grönan ikväll men blev lite otaggad när jag insåg att jag måste vara där innan 6 innan jag måste betala 180 spänn.. så funderar på att skita i det och kolla på sol, fest och oroliga föräldrar ist (a) hehe..

/Katarina

Flowerbomb


Min älskling som jag ska köpa på taxfreen, älskar att jag e skitlycklig för det också höhö, men den e fan bland de godaste perfymerna jag har luktat på! :O

Anyway, slutade 11 idag, så jag Ida och Tove drog till stan och shoppade lite smågrejer, sen kom jag hem och pluggade (tittade på film). Ikväll ska jag och Ida powerwalka igen, sen gå och köpa nyttigt med mörk chocklad och sen titta på min film som jag beställt som kom idag wiihuu: Titta vi flyger. Den e den roligaste filmen ja sett så jaa jag är ganska lycklig över mitt skitbra köp.

Imorn är det intervju för mig :S :S fyfan vad jag är nervös, har aldrig varit på en så har ingen aning om vafan jag ska säga, gaaaaah. Jag lovar de kommer komma frågor som ''nämn tre bra och tre dåliga saker om dig själv'', så kommer jag säkert sitta där och tänka i en evighet för till och med nu kommer jag inte på någon :O FML. Nej men hoppas de går bra för vill verkligen ha det här jobbet, de e nära och bra och kommer då jobba på helgerna så ännu mer cash då :D så jag kan shoppa upp allt sen! ::D:D:DD Jag är inte så sparsam av mig tyvärr...

Nu måste jag powerwalka, hare gött!

/ Petra

Dont loose who you are



seriöst killen är så sjukt bra! och han sjunger min nya favoritlåt<3


/Katarina

Turn the tide (Cilla turns)


Ailu är så grymt jävla snygg! Från filmen ''Jag saknar dig'', spelas dagligen höhö


/ Petra

Who you are

I stare at my reflection in the mirror:
"Why am I doing this to myself?"
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are..




/Katarina

Ventimiglia

Tjeeena!
I know, jag är så sjukt dålig på att skriva men jag har ett väldigt busy life.., jag menar igår låg jag i sängen hela dagen och var sjuk, så dagarna för mig är verkligen spänning på hög nivå! :o
Anyways, på lördag drar jag till Turkiet!! Så jääääääääävla sköööönt :D:D:D:D:D:D:D:D!

IM BOOOOOOOOORED!!!!!!
Har skolfoto idag också and I look like hell! Fuckie fuckie.. Men ja har med plattång och hårspray och smink så detta kan ändå gå! I hope..

Ha're!!


nu blev maria glad! <3



Petra

iPhone



är jätte sugen på att skaffa en iPhone!! speciellt nu när min gamla mobil typ slutat fungera.. älskar dock min gamla mobil (sad face) dock har jag beslutsångest över vilken färg som är finast! just nu är jag mest inne på den vita eftersom typ alla har svart, men svart är snyggare om man ska ha fina skal och grejer.. haha dagens ilandsproblem!

/Katarina

men tja.



lade ner väldigt mkt tanke på rubriken till det här inlägget! kan ju berätta lite om gårdagen, den började med att stå i en 2 kilometer lång kö till sommar.. fick seriös ångest när jag såg den! eller förlåt det var inte en kö det var TRE! men vi träffade isa som stod typ i mitten av kön så vi ställde oss hos henne och hennes kompisar. dom hade stått där i typ en och en halv timme så kändes inte riktigt som att vi skulle hinna in innan dom höjde inträdespriset.. så vi gav upp och drog till treat ist! sen vid 11 (tror jag) drog vi till laroy! himla trevligt där med ;) vi såg kenza och blev lite starstruck haha. roligt nog slutade det med att bara jag och josefina var kvar. från att ha varit 6 pers till att vara vi 2.. haha fast känns som att det brukar sluta så x) sen tappade jag min mobil i golvet inne på donken så nu är den typ sönder.. KUL får panik när mobilen inte funkar!! men förutom det tycker jag att det var en lyckad kväll!

/Katarina

Sommar


enda bilden från igår, fråga mig inte vad vi håller på med haha..

Igår var vi några brudar hemma hos freja och hade jätte trevligt! :D skulle dragit in till stan idag med petra och reklamerat min älskade tröja eftersom det gick hål i den... men vi båda kom fram till att vi inte orkade så gör det på måndag ist! (alla antecknar) sen ikväll, om man äns kan säga ikväll vi ska ju typ vara där vid 6, drar vi till sommar för dom har bartömning! känns som detta bara kan sluta illa xD haha..

/Katarina

chaos



helluee, skickade precis in en jobbansökan! (spännandeee!!) annars har jag inte mkt kul att berätta.. ska förmodligen övningsköra ikväll. blir så sjukt taggad att ta körkort när en massa man känner gjort det! synd bara att jag inte får igång biljäveln (återigen JÄVLA DRAGLÄGE! gaaaah) anyways.. haha. sen börjar kaos i båstad ikväll! interesting!

/Katarina

Kärlek!!



alesso du har gjort min dag..

Good love


Calling


/ Katarina

Det är okej att känna.



/Katarina

Nelly


kollade nelly och hittade 2 klänningar som jag gillade, sitter och funderar på vad fan man ska ha på sig på balen?? hmm men det är ju rätt långt kvar så lär ju hitta ngt.

topshops skor.. Kärlek!<3

/Katarina

B&W zeppelin


sitter och testar den nya iphone högtalaren pappa köpte! stört bra ljud, GILLART!!

/Katarina

Country side


haha alla ser ut att vara så extremt taggade på livet! :D

i fredags åkte vi ut till henriks land och hade det jätte mysigt! vi gjorde tacos och åt allmänt mkt! igår spenderades dagen med freja och kvällen med petra! när jag skulle ta bussen hem vid typ 2 så verkade halva bussen må skit och satt i "spy position" allmänt trevligt.. idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske övningskör eller nått!

Puss / Katarina

RSS 2.0