Swirl

woho första gången på dansen idag! :D var roligt som vanligt! trots att jag inte direkt älskar självaste dansen, sen var ju babs med oxå! :D nu sitter jag och taggar på att jag faktiskt fyller 18 fucking år imorron! kan ni fatta? dagen ska spenderas med freja, har redan planerat att vi ska sätta oss någonstans och beställa vin! hahah :D (vart gör man det? xD) anyways.. efter dansen hittade jag och freja värsta kapet! en B&J sorbé för 15 spänn!! och jag som verkligen ääääälskar sorbé! så ska sitta och tjocka i mig den nu ;)




sen måste jag bara dela av mig av något av solsidans roligaste scener ever!(dör bara jag tänker på det)



/katarina

bajs..

värsta shoppingturen i mitt liv..

/katarina

lördag!


Hej! Idag träffade jag Emma och det var awesome för har ju inte träffat henne på gölänge! Men de var skitkul, ska kanske ses ikväll men inte säkert än :)
Nu ska jag och Ella kolla på Spiderman 2, hare!

Köpte en magtröja från Cubus också! snyggg..


/ Petra

RIHANNA NOV 2011


herreguuud jag har glömt att skriva att jag och freja bokade biljetter till rihanna i veckan! TAGGA SÖNDEER! hon har blivit en av mina absoluta favoritartister på sista tiden! fattar inte att jag kommer se henne live, andas andas haha

absoluta favoritlåtar:








/katarina

PartyAllTheTime

igår vare 18-års fest för hela slanten! och gratis dricka fick man oxå ;D Gillar't! måste faktiskt ge kille lite cred för hans entré, vit limo och fyrverkerier! inte illa haha. vi hade iaf sjukt kul om man bortser från vissa störda tjejer i toakön, och att min jacka numera är grå av smuts för att folk har klivit på den. men jag klagar inte utan är bara glad att vi hittade den! annars hade mami blivit sur.. ;) ikväll äre iaf middag hos antigon och det ser vi fram emot! :D
 
OCH BTW har jag och jossi (håll i er nu!) bokat en resa!! men vågar dock inte säga om vi får den eftersom att airtours berättar efter 24 timmar om man fick bokningen eller nått sånt komplicerat :S sen lämnade jag CV igår oxå, hoppas hoppas hoppas dom vill ha mig haha!

tjatja /Katarina


slänger in en bra låt oxå ;)

/katarina

dramaqueen..

All the things I know right now
If I only knew back then
There's no gettin' over
No gettin over'
There's just no getting over you.

Wish I could spin my world into reverse, just to have you back again
There's no getting over
There's no gettin over
There's just no getting over you

/katarina

Higher

tjo alla happy människor! idag är det fredag och jag ska snart gå och lämna mitt cv på willys (helt själv! buhu) vad ska man säga? :S aja.. det går som det går. sen ska jag möta mami i stan och kolla på pressys till moi tihi. har än sålänge spanat in en väska, sen tänkte jag tigga till mig två par jeans (mina svarta är helt trasiga och har inga fina blå) och ett par träningstights, är trött på mina urtvättade mjukisar haha.


sen känner jag att det är dags att gå till frissan igen.. känns dock som att hon kommer klippa av allt mitt hår! jävla plattångsberoende som förstör håret...



puss/ katarina


feelings I can't fight


!Hola mamacitas!
Friday today! Ska som sagt träffa Becky på en tur i stan och fika efter skolan ;) sen vet ja inte om ja ska träffa Katti och Jossi eftersom det verkar som om jag inte kommer kunna åka med till Grekland :( Sen blire filmkväll med skitungarna Mary och Jonna! :D

Börjar 10:40! Okej tekniskt sett kvart över nio men ja kommer omöjligt hinna det, så ja tänkte att ja ger upp direkt istället och fixcar mig i lugn och ro hemma :D Okej som ni swer är ja redan klar men anyway.

Jahapp.. händer inte mycket mer i mitt superspännande liv just nu, jag knarkar låten ''Pocket full of sunshine'' från filmen Easy A, så awesome låt! Man MÅSTE liksom skrika med i den :o

Nu ska jag testa att ta rött läppstift, brukar annars köra fjortisgrejen ja aldrig kunnat komma ut, foundation på läpparna, pinsamt.

HaRE!

/ Petra

d.a.m.p.

jävla bajs, allt skiter sig med resan. jag orkar inte! vill bara att vi ska komma iväg nångång. men varför ska det gå lätt för? när det kan gå jävligt dåligt ist?

nu ska jag gå och slå sönder ngt. hejdå
/katarina

Flashing red light means Go


Tja! Redovisningen gick fan bra för första gången på forever! Nu håller ja på och fixar CV, går ju inte suuper men iallafall höhö.
Imorn ska jag träffa Becky sen på kvällen ha myskväll med Jonna och Maria med filmer och en massa onyttigheter :) Sen på lördag ska jag träffa Emma från Umeå som jag inte träffat på grymt länge så det kommer bli skitroligt :D
Nej nu ska jag bubbelbada med låten Jose Gonzales ''Heartbeats''! Ha en skön torsdag!

/ Petra

hallelujha moment


är ÄNTLIGEEEN klar med min idrotts uppgift!! bara en månad försenad :D :D inte illa! men självklart har jag inte min lärares mail så kan inte lämna in den.. men det är ett annat problem.

/katarina


TheCataracs



Är som besatt!!

/Katarina

??

kollade resor med jossi today,

zakynthos eller ayia napa, zakynthos eller ayai napa, zakynthos eller ayia napa???
Paaaaniiik och beslutsångest!


btw whats up med nya youtube?! det går ju inte att lägga in videosar på bloggen :'(


/katarina

machine gun




Tja! Skola till fem idag! Skitjobbigt. Men jag klarade det iallafall, imorn ska jag och M iväg och fortsätta filma på en uppgift vi fick på rörlig bild, reportage om Globen! Jag föreslog Högdalen för det finns gö roliga männikskor där men blev nerröstad..
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Star Wars, hare!

/ Petra

tjena mitt mellan bena!

tjo! igår var det middag hos isa och det var NAJS! vi fick jätte god mat och grejer ;) tror helt seriöst att cheesecaken vi åt var den godaste jag ätit :o brukar inte äns tycka om det men den här var riktigt god!

idag har jag hjälp mina kära föräldrar att välja tapet till hallen, hade dock inte så mkt att säga till om.. haha. sen köpte jag och mamma gardiner till mitt rum ;) känns bra att slippa blotta sig för hela kvarteret :D 

snart börjar solsidan! 
Puss
/katarina 

Pocket full of sunshine


Go'morron!
Kvällen slutade att jag Katti Jossi och Emma drog till Hornstull..(haha odenplan petra, men det var ju bara fel linje och ganska långt ifrån, no big deal ;D/katarina) mer vill jag inte berätta. Haha nej men de blev failat så nu glömmer vi det! snart ska Tove och jag dra till Donken och mcdrive och handla lunch, det är ju ändå helg liksom.. inte för att det har kunnat stoppat mig förrut men ändå.
Nu ska jag fixa mig, ha en skön söndag!

/ Petra

Honey and the moon


Whaattssuup? Idag kollade jag och Katti på en lokal, vi gick fan typ en mil tills vi hittade rätt, men den var inte så superbra, kostade 11.000 och det var ju ett jäkla helveti att hitta den också, och jag hade kilklackar! Ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att gå i dem sådär långt. Not fun I can tell you.
Iallafall, ikväll ska la familia ha en ''familjekväll'', vilket betyder Fondy till middag, sen kolla på handbollsmatchen och spela familjespel. Ganska mysigt faktikst!

Dagens låt: Jose Gonzales - Heartbeats


-
Petra Attling

gemigsommar..

nu har vi börjat leta resor på riktigt, och ju mer man hittar desto mer taggad blir man! jag vill bara boka nu så att man vet att det blir av så man kan tagga utan att bli besviken haha. sen måste man köpa en massa nya sommarkläder (kärlek!) och bikinisar, guud vad underbart!


skulle gärna hänga vid poolen eller stranden i den här söta bikinin!

/katarina

 


Bang me


Eftersom OC börjat på 5:an har jag Atwood tagit mig igen.. men inte på det sättet ja vill att han ska höhö.

/ Petra

U're the one that makes me smile


Tja! Idag slutade jag 1, mötte Becky på bussen hem o vi ska träffas på tisdag, om vi kmr ihåg det iallafall ;) Sen ska jag och Ganning hänga, vet inte vad vi ska göra men roligt blir det alltid höhö. De där lät kinky men anyway.. Nej nu ska jag dra till brasan, ha en göbra fredag!

/ Petra

GE MIG!



om jag hade pengar..

/katarina


Delight and Anger


Thought I was unbreakable,but this is killing me
Call me, everything
Make me fell unbreakable, now you set me free

I feel the fear takes hold
Afraid this hell I create is my own
Come my fatigueness, I cant take it anymore
This used to be my own world, but now I've lost control


/ Petra

Det skulle vart Du


Tja! Idag efter den superlånga skoldagen var jag med Mary, vi kollade på Sex & the city och Kill Bill och åt chips cola och bullar, måste ju tänka på figuren liksom ;) Imorn kanske jag ska träffa tjejerna och vi ska planera resa, sen på torsdag blire bio med Tove! Sen fredag vet jag inte än men nått roligt blir de. Nu ska jag kolla om Skins US e något i närheten av orginalet, hare!

/ Petra


Luke Grimes





hottie aleert på den hörrni!!

/katarina

Without honour or humanity

Tja! Idag var jag ledig! Hämtade ut biljetter till Tove och mig på filmen.. vet inte riktigt vad den heter men det är den med Christina Aguilera och Cher! Och Volchuck ;) Den har förhandsvisning på torsdag and thats where we will be mohahah. Jag hade skulle dragit till Anna på dagen men jag hann inte för skulle gå ut med hunden och ah hämta biljetterna. Iallafall, jag och Tove gjorde sen några choklad chip cookies, de såg ut som spya när de smälte ihop i varandra men de smakade skitgott! Okej.. lite överdrivet, de smakade väldigt mycket som ''för-brända-på-utsidan-och-för-mjuka-på-insidan'' kakor, men annars så var de heaven! Iallafall jag och Katti har TYP hittat lokal till vår 18-års fest! Det kan bli på Park vilket vore aawesome! :D Nej nu ska jag kolla på handbolls VM! Och på svar på er fråga, så nej, jag kollar inte för att det är superintressant, jag kollar för att ja ska kolla om de är snygga OCH för ja vill att de ska slå skiten ur.. de där laget de möter. 
Äh de fanns inga och de är götråkigt, så ja kollar på Kill Bill istället! Intressant liv..
 

/ Petra Attling

HAHA!


tjejen som dampar när hon inte har ngt att ha på sig! hahahah jag dör. fast jag förstår samtidigt hur hon känner sig (a) men hon överdrev kanske en aaaning.


sen hittade vi den här oxå.. aa ni ser ju själva x)


/katarina

shopping

Ella och jag drog en snabbis till stan, shoppade lite snygga trosor på Cubus :D Ikväll ska jag och Jossi hänga, antingen blir det fest eller så går vi på bio, havent decided yet :) Nej nu ska vi kolla på ''Percy Jackson and the lightning thief'', huvudpersonene är assexig!

/ Petra

Lördag!



Lackleggings: New Yorker
Linne: HM
Armband: Glitter

fint<3

Going Back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move...

'cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving




är kär i låten! seriöst lyssna bara på texten..
/katarina

Red - Pieces

Så jäkla fin live låt!



/ PEtra

We are Underground


Tja!
Har egentligen ingenting att skriva om, jag har ett sånt intressant liv alltså. Jag längtar sjukt mycket till landet (random grej) och jag är redan skoltrött, efter 3 dagar i skolan! Det är inte ens jobbigt i skolan än och jag har redan skolkat två gånger! Sug av mig. Imorn slutar jag 4 och börjar 8! Men sen är det fredag så jag kmr nog klara mig! Nej nu ska jag plugga lite och kolla på How I met your mother! Ha en göbra onsdag!

/ Petra

rhythm of your heart


Whatuuup?
40 minuter i skolan idag, jobbigt jag vet men jag klarade det. med nöd och näppe. Sen drog jag o M en snabbis till stan o sen hem till mig. Nu sitter jag och pluggar (!) och sen ska jag och E-baby kolla på nån skräckfilm hon lånat, hare!

/ Petra


White light moment


älskar den här låten! kan ni fatta att både jag och petra gillar den här? :o har typ aldrig hänt att vi gillat samma låt förut...haha

/katarina

tuesday

Godmorgon!
Går bara 40 minuter i skolan idag! Göött. Sen ska jag och Mary dra hem till mig och kolla på favoritfilmen ''Howl's Moving Castle'', tror fan tyvärr M har paxat Howl redan.. sad story I know. Iallfall, Katti och jag letade festlokaler igår, vi kanske ska ha på en båt:D skulle vara jävligt grymt alltså..

Nej nu måste jag sätta på kläder, måste röra på mig om 25 minuter, ha're!



/ Petra

PARTHEY

woho nu har jag och petra skickat in en massa ansökningar till lokaler! HÅLL TUMMARNA!

/katarina

DAY N' NIGHT



någon hade sagt till freja att kid cudi kommer till peace? vet ngn om detta stämmer? skulle bli sjuuuukt galet överlycklig om det är sant, men eftersom att han inte fanns med bland banden antar jag att det inte är så :'(

sen kan jag ju bara berätta lite allmänt att jag är ledig idag ;) verkar som att alla andra började skolan idag.. to bad for them! tihi. fast ska inte göra ngt speciellt. är väl dags att hoppa in i duschen och sen bär det av till farsta en snabbis, och sen måste jag börja med idrottsuppgiften på riktigt.. JAG ORKAR INTE!

/katarina

last night in freedom


Tja! Imorn är det skola för min del! :( Vi har fan exakt samma schema som vi hade förra året! Sure det var ganska bra men jag vill inte gå i samma eviga mönster hela tiden för det är skittråkigt! Och inte nog med det, vi hade läxor att göra men no no, jag har inte rört några av dem. Nu ska jag gå och bubbelbada med Skillet's Whispers in the dark i öronen för den är grym. Borde egentligen göra läxorna nu när jag fortfarande har tid men what the hell, man måste ju få njuta innan all plugg dödar en.

/ Petra

You can find me on a table full of vodka and tequila






igår firade vi emilias pojkvän molle som fyllde 20! det var riktigt roligt :) dock slutade kvällen lite mindre bra med att jag och babs var tvungen att gå typ 2-3 kilometer till en busshållplats, vi mötte nån kille på vägen som faktiskt var shysst han visade oss vägen dit (tack gud) och väntade med oss för det var tydligen "inga bra människor ute vid den här tiden" sen ringde min pappa vid 4 nångång och frågade vart jag var, så det hela slutade med att han åkte och hämtade oss i tyresö, antar att det var lika bra. trots att bussarna gick till gullmars så vet man ju inte om man kommer hem därifrån sen..

aja det var roligt iaf ;)

/katarina

I wake up in the morning with a mild case of amnesia


när jag vaknade imorse såg jag att jag hade fått ett blåmärke på foten och undrade hur fan det gick till? sen kom jag på att det måste varit från när isa råkade stämpla mig med sin klacksko (skönt haha ;D) sen ser man märket efter hennes klack i mitten av blåmärket oxå haha x) SNYGGT! ;)

/katarina

6 anledningar till varför jag borde skaffa jobb


Peace and love festivalen.


utlandsresa.


drinkar, haha jag menar jag fyller ju faktiskt 18!! ;D


lär ju bli en del utgång när man fyllt 18, kind of connected till den över.. haha


Rihanna the loud tour.

och galet mycket SHOPPING såklart! ;)


/katarina


my heart is a fist


I surrender,
I know I've been a pretender
You can have this guilt this misery I wear so well
I wave my flag I sound the alarm
Somebody stop me before I do any harm
I surrender
I know I've been a pretender


/
Petra A

Stayin' alive

De jag köpte igår när jag var i stan med Mosesson!


Klänning: Gina Tricot
Kjol: HM
Linne: Carlings


/ PETRA

FY FAN VAD SKÖNT!

blev typ galet taggad på peace and love! jag och babs snackade om det och helt plötsligt känns det som ett måste att komma iväg, vet dock inte hur jag ska överleva en vecka i ett tält, utan dusch (eller okej det finns dusch men man måste betala och kön är galet lång) och typ leva på skräpmat, trängas galet med 30 000 pers, få 2 timmars sömn och vakna av att det är 40 grader i tältet eller nått sånt.

men fatta ändå vad härligt! att glida runt i sommarvärmen i jeansshorts, linne och stövlar (ultimata festival outfiten haha) träffa massa nya människor och lyssna på underbar musik<3

ska fan komma iväg på det här nu, 2011 ska ju bli ett galet år och mycket galet hinner hända på festival ;D





 


25 - oskar linnros!


/katarina

Cry me a river..


det här är inte okej! imorse när jag skulle ta fram hörlurarna och springa till bussen gjorde jag denna hemska upptäckt, högra hörluren är helt trasig :'( kan helt seriöst inte överleva utan dom! lyssnar alltid på musik, påväg till skolan, påväg till stan, i bilen.. vart jag än åker! men det finns hopp om livet för den funkar fortfarande, så kanske bara är att limma ihop den?


sen skulle jag impregnera (stavning?) mina älskade uggs eftersom att dom läckte trots att jag impregnerade dom 3 gånger innan jag använde dom och nu har det gått två veckor :S då ser jag att det har gått hål i dom! så nu måste jag lämna tillbaks dom.. woho partheeey.



/katarina

zu'p?


idag var jag och josefina riktiga hurtbullar och gav oss iväg till stan TIDIGT! jag skojar inte asså typ vid halv 10! för att vi skulle få förtur till the body shops rea, vilket var helt onödigt eftersom att dom släppte in folk som inte var medlemmar och det fanns gott om saker kvar när vi åkte hem oxå (typ vid 2) men vafan det skadar inte att vara lite early bird ibland fast att det kändes som att jag skulle dö av sömnbrist :D


sen blev vi hungriga och bestämde oss för att ta ett lite "nyttigare alternativ" (inte alls för att det var extrapris..) seriöst något av det ÄCKLIGASTE jag någonsin ätit! kunde inte äns äta upp hela och om inte jag kan äta det är det illa.. sen satt vi typ och mådde illa hela vägen hem. kanske är deras affärsidé? alltså att folk ska må så illa att de inte vill äta mer och då går man ner i vikt? ;D

/katarina

MUMS!




igår var jag och petra duktiga och gjorde cupcakes för hela slanten! kul bara att man orkade äta upp 1 (vi kämpade i oss 1 och en halv!!) Gott vare iaf ;D

/katarina

damn that's hot!

lite fina bilder på petra :D lägger upp dom because I like you so much! men mest för att du la upp bilden på mig..


bra gjord jag vet ;D man ser typ inte äns att det är fejk :o


Petra just chillin..


den här bildet är dock inte redigerad, togs på elverket 07 tror jag ;D

HÄMNDEN ÄR LJUV!
/katarina


whatuup?

Idag var jag, Tove och Ella på Pizza Hut på dagen, sen skulle jag och Katti försökt komma in på nån bar men ingen orkade så ska träffas o göra cupcakes istället :D Sen imorn ska jag träffa Jonna imorn och dra till stan, sen ska jag fira Maria som fyller 18 imorn! Lucky bastard..

Juste, är helt jävla besatt av ''Final Fantasy'', I mean come on, Cloud är typ den sexigaste killen på jorden vafan. Måste bara köpa Playstation först men sen ska jag fan ha alla haha, hej jag är nörd.

Slänger in en sjukt sexig bild på Katarina Ganning, jag förstår inte varför hon inte har bilden som profilbild :O W i e r d .


/Petra

Scream 4



eftersom att jag är värsta scream fanet (vilket josefina vet mkt väl) blev jag typ överlycklig när jag såg att det ska komma en scream 4! :D MÅSTE SE!
/katarina

12:08


Tja!
Idag skulle jag vart med Nilsson men hon kunde inte så kommer tillbringa dagen med Ella i stan och sen på kvällen med Magnusson :) Nu måste jag gå ut med hunden, ha're!

/ Petra


chillagal1



snart kommer freja och petra hit! lär ju spåra som vanligt ;D höhö..


More RedOne remix - Usher

/katarina

underbart!

älskar att sitta och skratta åt gamla bilder!!









herregud snacka om längeseeeeeen! men jag (och dom andra förhoppningsvis!) bjuder på det ;D saknar det ändå haha nostalgi <3


/katarina


thahahahahahaha



texten i den här låten är så himla givande! och vad jag önskar att jag kunde dansa som honom.. keep dreaming I guess :/


/katarina

Drängarna


Göbra gammal låt haha!

Drängarna - Om du vill bli min fru

/ Petra

bang bang


Tja!
Länge sen jag skrev! Men har haft ett ganska fullspäckat lov, plus så orkade ja inte höhö. Nyåret var faktiskt lyckat, vi trodde alla den skulle gå käpprätt åt helvete, men no no, okej lite misstag gjorde man men inte så himla ångest efter dem ;)
Idag var jag i stan med Maria, sen drog vi ut med hundarna och sen kollade på Draktränaren med popcorn och julmust :) Ikväll vet jag inte än, men jag kommer nog kolla med tjejerna annars tvingar jag Ella på bio höhö. 

/ Petra 

2011

fan vad galet nu är det 2011 helt plötsligt! kommer verkligen ihåg förra nyåret så väl. 2010 har varit ganska galet, det har hänt sjukt mycket. inte minst har det varit väldigt dramatiskt! hahah... jag tror att 2011 kommer bli ett spårat år! vi 93:or fyller ju fan 18!! bara det är helt sjukt! sen blire utlandsresor (okej utlandsresa..) möjligvis en festival, och nästa nyår kan vi gå ut på riktigt! :D TAGGA FÖR 2011 SÄGER JAG BARA!

/katarina

RSS 2.0