Studentbalen




kvällen började halvbra. mamma skjutsade in oss till djurgårn där färjan som skulle ta oss till Lidingö sjövilla gick ifrån. vi köttade för att komma på den första färjan för att slippa vänta på nästa i en halvtimme. det visar sig att den färjan vi tog åkte runt hela jävla stockholm medan den efter gick direkt. så 45 min senare var vi framme, efter de som väntat på nästa.. haha fail! sen tog fördrinkarna slut eftersom några idioter antagligen tagit fler än en. maten var ändå helt okej. servicen sådär.. när nanna och vera bad om ett vegetariskt alternativ istället för toast skagen som var förrätt fick de in en rätt med skinka istället?! haha.. tillslut fick de som hade allergier eller var vegetarianer en varm avocado istället. muuuuuums?

efter alla tal öppnade baren och det var fullständigt kaos. stod i kön i kanske 30 min för att bartendern var helt jävla trög, blind osvosv. tjejerna bredvid mig sa tom till honom att jag och mina kompisar stått i kö i en evighet och han svarade bara "jaja" sen försvann han eller hjälpte nya människor som kom? efter att jag halvt klättrat upp på baren och tryckt upp kortet i ansiktet på honom såg han mig ovh vi fick beställa. BRA JOBBAT BARTENDERN GULDSTJÄRNA TILL DIG!! sen hade vi ändå rätt kul där på slutet. men aldrig att jag går ut i långklänning igen haha! eftersom att den var lite för lång var jag tvungen att bära upp den för att inte ramla. trampade även i tuggummi som på nån vänster fastnade på klänningen. awesome! in med klänningen i frysen bara. taxiresan hem var oxå rätt kul haha. taxichauffören började as garva åt vårat extremt seriösa och dramatiska samtal och sa att han snart kör in i en stolpe. eeeeh haha vad ska man göra? ;D

/Katarina

...

Japp typ såhär ser mitt hår ut.. Som 40 plussaren bree i dh fast ljushårig. Fest.


Bad hairday

Jag förstår inte hur en tjejs hår kan vara ett så känsligt ämne. Men jag tror inte att jag känner någon tjej som inte bryr sig om sitt hår. Själv är jag lite för känslig. Sitter as we speak och är gråtfärdig eftersom att mitt hår känns så brutalt fult. Det är alldeles för kort och min frisyr är verkligen inte alls smickrande! Tänkte ha lockar på balen imorron men ser mer ut som en tant och får inte alls det där långa vågiga svallet som jag tänkt från början. FAAAN nu var den sommaren förstörd.. Kalla mig töntig och fjollig (jag kommer antagligen hålla med imorron när jag inte är så trött och arg) men allt jag någonsin velat ha är ett låååååångt hår speciellt på sommaren och jag lyckas aldrig! Så nu kommer jag se ut som en tant med kort hår på balen. Kul. Fml.

/Katarina

Rip mitt hår...


Monday

Vill börja med att återigen säga grattis till jossi som fyller år idag! Grattisgrattis till personen som jag hängt ihop med sen dagis!<3

Vi tömde skåpen idag, så himla sjukt! Kommer sakna gymnasiet... Anyways, slutade 12 så drog hem och försökte sno ihop lite mat. Det blev faktiskt himla gott! Åkte till skolan i shorts men nu blev det sjukt kallt hoppas det blir bättre snart!! På bilden ser ni lite mer hur mitt hår blev. Spyr dock på längden.. Hatar den verkligen, jag tycker det är finast när håret smalnar av i topparna men nu är det lika tjockt överallt så det ser ut som en hjälm. Kort är det oxå.. Fml. Ska vad ska man göra när man har lockigt, fluffigt hår och inte kan leva utan plattången?

/Katarina


Chasing the sun

gårdagen började hos frisören som klippte av det mesta av mitt (väldigt slitna) hår.. snyft :( tydligen hade lite till och med gått av på ena sidan. oooops.. har iaf inte utväxt längre vilket känns toppen! på kvällen bar det av till isa för att föra lite till eurovision och sen begav vi oss till amba och hade sjukt kul! allt blev bättre av att vi fick reda på att loreen vunnit, SERIÖST ÄNLTLIGEN SVERIIIGEEEEEEEEE!!! hade fan tappat hoppet på den där tävlingen men plötsligt händer det! så himla najs när de körde euphoria och alla sjöng med! vill även tacka killarna på vipen som bjöd oss på drinkar hehehe. grazie!


taggade brudar som precis fått veta att loreen tog hem hela skiten!! ;D

/Katarina

Summer

Tjosan! Redovisade projektarbetet idag så nu är det heeelt klart!!! Drog till stan med Petra efter skolan för att leta pressy till jossi och är väldigt stolt över våra små gåvor må jag säga! (ville ha allt själv...) men haffade ett litet linne till mig själv ist (a) nu ska jag och mamma fixa lite med mina klänningar, sen sista pluggandet EVER (så sjukt!!) och avslutningsvis lite eurovision.

Ha en bra torsdagskväll! Pusspuss
/Katarina


212


störd men sjukt catchy låt! aningen grov text, bara förvarnar.

nä men nu ska jag väl fortsätta med den filosofiska dialogen då..... tagga livet just nu.

/Katarina

Burden of tomorrow

Nej men tjeena!
Idag hade jag en lektion vilket bestod av foto! Hade redovisning, så i den visade jag upp två nakna Idas och sen Tove upp och ner, it was so beautiful. Nej men fan jag är stolt över mitt timmes arbetet i sista minuten! 
Imorgon är en sjukt viktigt nationella prov i Matte B, om jag inte klarar den så är det kört för mig! Fuck hatar verkligen verkligen den personen som kom på matte b.. 
Sen har jag också avgörande prov på torsdag också, greeet. Men sen är det fan lugna puckar för mig! Drar till Siesta på onsdag med Mary och Jonna så det är verkligen en bra start på slutet av trean! Suure, vi har inte köpt ett tält, beställt resa eller dricka så får se hur det här går! 

Nej nu måste jag plugga vidare i jävla slutting matte och sen blir det som belöning GOT vid 9 med oboy! Haha

Scen från Misfits, loving it. 


/ Petra

Lalalala

Gör ett inlägg för frejas skull eftersom hon klagade på att jag inte bloggar! Inte mycket har hänt sen sist jag skrev, eller hittade ett par skor och en väska när jag var i stan med mamma! Sen vart det som sagt middag hemma hos Louise :) i lördags begav jag mig till landet igen och stannade till söndag! Idag var det sista dansen EVER! :O känns så stört.. Har liksom dansat en gång i veckan på danscenter sen i åttan.. Kommer bog sakna det till hösten :/ tänker skaffa gymkort så att jag inte fettar till mig för mkt! Avslutade dagen med att se mitt nya hatobjekt.. Nu ska jag tröst äta chokladpaj! Pusspuss

/Katarina

 


dont wake me up

vid elva imorse begav jag mig för att sola, var helt ensam på solariet vilket kan tyckas vore skönt men blev nästan mer stressad för att jag tyckte det var så obehagligt hehe.. nu har jag precis käkat och ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig till stan och leta bal/student skor med mami. sen blir det middag hos Louise!

ciao!


sommarmys låt!

/Katarina

Badboy


Haha har hört låten förut men videon är awesome!

/ Petra

Unbreakable

Idag jobbade jag hela dagen! Sjukt jobbigt.. jag är övertrött som fan nu med tanke på att jag inte kunde sova efter halv tre av nån anledning (ehm trodde det var en mördare i huset..) så jag var skitpigg till jobbet som började halv åtta! Imorgon börjar jag.. wait for it... SEX!! Då menar jag på morgonen alltså, så jag ska alltså försöka klara av att komma till jobbet även om jag inte sovit på 20 timmar eller mer.. hahaha.

Men anyways, ikväll kommer Mary Jonna och Katti över och hänger med mig, mys! Ingen aning om vad vi ska hitta på men antagligen käka, titta på film, snacka på altanen eller nått likanande! J och M ska också sova över här sen, vilket är skönt så de får hålla vakt på kvällen så jag kan sova höhö.

Gah får lite panik över pluggandet! Känner att jag inte orkar efter 9 timmars jobb! Gimme a break!! ''I got some problems but they wont last, im gonna lay right down here, here in the grass, and pretty soon all my trubbles will pass cause im in su-su-su..su-su-sugar town!''


My babys..


Beställt!


Från Style by Tyra! Älskar det supervanliga armbandet, jaa och bikinin så hoppas den passar! :O

/ Petra

Nothing like it seems

hade ingen engelska idag eftersom jag valde att inte göra det oförberedda provet. så drog hem och solade ist heheheheh.. nu har jag skrivit klart min historia! orkar typ inte ens läsa igenom den. vill bara ha den ur världen! så nu ska jag bara kötta till mediaprovet imorron! och imorgon är ju faktiskt mer som fredag än onsdag! OH HAPPY DAY! har lovat pappa att följa med till ikea och shoppa till gäststugan, sen bär det av till landet! men kommer tillbaka till helgen tror jag.

bjussar på lite ljuvlig party musik som jag hittade när jag lyssnade på "summerburst mixen" åååh ville verkligen gå i år igen.. :( tear*




/Katarina


Alexandra burke

bjuder på lite party musik från Alexandra Burke innan jag pluggar vidare (haha ska inte lova ngt..)!


/Katarina

VS

Nu är dom mina! Haha kunde inte låta bli.. Kollar på Victorias secret fashion show 2011 och är lite sugen på bhn som kostar 2,5 miljoner dollar! Rimligt pris :D undrar om man kan beställa från hemsidan?

/Katarina


This is to good

tänk att en låt utan ord kan vara så bra och göra en så glad och taggad på livet! jag behöver sånt haha

/Katarina

buttercup baby




 

är kär i ginas trosor! de översta kan ju tyckas vara lite tacky men jag tycker dom är helt underbara! som louise sa, äkta hej-vi-har-pyjamasparty-med-fluffiga-kuddar-trosor! haha kärlek<3

 

/Katarina


jag vill ut ikväll

blev sjukt festsugen, vill klä upp mig och stå och dansa till taggande musik! åååh.. sjukt catchy låt förresten!

/Katarina


vad har jag gjort...?

ledig idag pga friluftsdag! har faktiskt varit en produktiv dag! började med att springa, sedan damssuga, byta lakan, hänga upp tvätten osv eftersom att mamma bad mig och jag är så himla snäll! sen kämpade jag lite med historian.. fortfarande inte klar men fick huvudvärk så var tvungen att sluta.. sen kilade jag iväg till frisören. fick ett ryck och ville göra håret brunt för att jag är så trött på att få utväxt. lite panik känner jag nu.. aja gjort är gjort. ikväll blir det iaf filmmys med petra och nu ska jag laga mat till familjen (hemmafru material eller vad..?)

 

/Katarina


love


är kär i denna klänning! ge mig nuuuuuuuuu! tack.


/Katarina

solaaaa

idag lämnades projektarbetet in. SKÖNT! bara historia uppgiften kvar nu.. eller nej nu ljög jag. är en massa annat skoj kvar också men väljer att leva i nuet 8) drog och solade en snabbis med josefina, måste ju bättra på brännan (eller snarare få en bränna överhuvudtaget) till bal, student och allt vad det heter! kollade på gamla bilder från när jag precis kommit hem från frisören dagen innan vi började tvåan. blev sjukt nöjd kommer jag ihåg! är så taggad på att slinga håret så att man kan se lite anständig ut igen haha! nä nu ska jag plugga (kolla på big brother) tjatja!


haha åååh min gamla mobil<333

/Katarina

hair

glömde berätta att jag precis bokade tid hos frissan! så sjuuuuukt taggad på att få bort min vidriga utväxt! men får alltid ångest över att de kommer klippa av halva håret.. är helt okej nöjd med min längd just nu men får ju räkna med att 5 cm ryker. så gick det med att ha långt hår till studenten. fest. fattar inte hur mitt hår kan vara så slitet trots att jag knappt plattar?? ORÄTTVIST! tänkte mig iaf en färg som liknar jennifers, tycker den är så sjukt fin!

bokade även om min tandläkartid eftersom den krockade med klara tjejernas student. 08:15 på en måndag fick det bli. behöver jag säga att jag är taggad..? wooop

/Katarina


heaven right now


osndag idag, egentligen deadlinen för projektarbetet men mamma berättade att min bok precis är klar så lämnar in den imorron! ;D ska bara kötta på med projektrapporten och sen fortsätta med historian.. fml. jag och jossi drog iaf till sickla efter skolan för att hämta hennes balklänning. ville egentligen gå på fotbollen men ingen annan var taggad och det regnade. inte alltför roligt. påväg hem från sickla lyckades iaf jag och jossi haffa varsin mcwrap vilket var en väldigt omständig procedur haha! när man väl fått tag på den i telefonen fick man inte släppa så fick typ kramp i fingret med det vare värt! sjukt goood!

kollade precis på bb avsnittet när dom får in en våg. jennifer började skrika över att hon vägde 49 när hon gick in i huset och nu gått upp till 55. herregud hon är väl lång? inte kan hon ha vägt 49 kilo? kan ju inte vara normalt? jag kände mig iallafall lite tjock när hon berättade det, så jag tröstade mig själv genom att klämma i mig en chokladboll :D MUMS!

Ciao! /Katarina

Were have you been


om ni inte redan sett den så kolla! så sjukt grym.

/Katarina

love

hittade ett par skor idag som jag faktiskt gillade, i den färgen jag vill ha!! dock tror jag att jag har lite väl höga tankar om hur höga klackar jag kan gå i haha.. 14 cm.. njae tvek på den. men om man har med sig ett par ballerina borde det funka, right?

/Katarina


All good things



Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

Flames to dust

Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
come to an end come to an
Why do all good things come to end?
come to an end come to an
Why do all good things come to an end?

Traveling I only stop at exits

Wondering if I'll stay
Young and restless
Living this way I stress less
I want to pull away when the dream dies
The pain sets in and I don't cry
I only feel gravity and I wonder why


är besatt på nytt. så himla fin låt<3
/Katarina

Håll i hatten

igår hade freja sin skiva i gamla stan. jag, jossi och petra fick låna josefinas mammas jobbs (hahaha..) lägenhet som låg 30 sek ifrån stället där skivan var. herregud vad fin den var! en gigantisk 3a med 3 toaletter! älskar att vi satt och planerade att vi ska flytta in där haha.. men skulle så inte banga!! det var en perfekt fest lägenhet och såg framför mig hur kul man skulle kunna ha där! men anyways så var skivan jätte rolig!

hade tid hos tandläkaren 13:20 och lyckades hinna precis i tid (okej jag ska inte ljuga, kom 5 min försent..) och det var inte roligt! har tydligen jätte många hål och ett är så illa att det måste lagas! egentligen ville hon dra ut den vilket tydligen skulle innebära en "mindre operation då tanden är svår att få tag på" sen la hon till att det gick att laga den istället och sedan dra ut den om jag skulle få problem. hmm svårt val?! min största rädsla är att behöva opereras så tror jag kör på lagningen! ingen ska in och dra ut nån tand i min mun säger jag bara! men har ångest över lagningen oxå... innebär det att man måste borra..?? hon började snacka om bedövning och grejer. kul. jag som aldrig har hål! vad har hänt? fml. hejdå.

/Katarina

Nude

kommit fram till att jag vill ha ett par nudefärgade pumps till min bal och student (tvek till självaste utspringet dock, vill inte ramla hehe) så himla vårigt till en vit klänning och det skulle få mina korta ben att se längre ut! tjiho






/Katarina

Du måste flytta på dig!

jag bygger, bygger upp och du river river ner
du gör mig så lack du vägrar ge upp
för jag klättrar, klättrar upp och du drar mig, drar mig ner
vi måste ta ett snack
hörru, du måste flytta på dig!

flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta flytta
du måste flytta på dig!!



Haha så underbar!
/Katarina

Mirror


With everything happening today
You dont know whether you’re coming or going
But you think that you’re on your way
Life lined up on the mirror dont blow it
Look at me when Im talkin to you
You looking at me but I’m lookin through you

I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you’re not satisfied
And I dont see nobody else
I see myself I’m looking at the

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again

Oh, I see the truth in your lies
I see nobody by your side
but I’m with you when you re all alone
And you correct me when Im lookin wrong
I see that guilt beneath the shame
I see your soul through your window pain
I see the scars that remain
I see you Wayne,
Im lookin at the..

true story bro




/Katarina

Dont let it bring you down

idag vandrade jag och jossi lite på stan efter skolan. jag haffade mina efterlängtade vita shorts och hon en superfin balklänning! lyckades även få lite insikt över en grej tack vare ngt min käre vän sa. (haha älskar att vara så hemlig i bloggen mahaha) inser att jag varit rätt dum som inte insett det tidigare.. man vill alltid ha det man inte kan få så att säga. kändes iallafall jävligt bra och nu kan jag move on med mitt liv 8) när jag kom hem var jag så himla sugen på chokladbollar så bestämde mig för att sno ihop det lite snabbt! älskar att det stod att det skulle bli ca 20 st i receptet, jag gjorde 7. mådde lite illa efter jag hade klämt i mig en och en halv.. men nu ska vi inte vara såna! :D

Pusspuss
/Katarina

Day by day

We've come a long way since that day
And we will never look back
Look back, at the faded silhouette

Straight ahead on the path we have before us
Day by day, soon the change will come
Don't you know we took a big step forward
Just lead the way and we will [...]

Now, we will never get back to
To the old school
To the old rounds, it's all about the newfound
We are the newborn, the world [...] abouts.
(We are the future and we're here to stay)

aviciis Silhouettes går på repeat här hemma! kom fram till att det är en perfekt flaket låt! kolla bara på texten! anyways så har jag försökt jobba lite på historian men det går så segt.. låg och solade i 2 timmar förut och det var jätte skönt!! lyckades få några otydliga ränder haha! men får lite ångest på min solande hets.. det är ju faktistk inte nyttigt att sola! men jag är rätt duktig på att smörja in mig! (trots det brände jag mig på låren.. )


japp såhär blev det! :D haha I wish... bara en vecka av konstant stekande på rhodos och jag ser ut såhär igen!! tjiho

/Katarina


torsdag

dagen började sådär, vaknade halv 8 (skulle tagit bussen 07:20) så valde att skippa skolan idag då jag endast har två lektioner. loggade in på face och såg något som jag inte ville se, kändes lite som en blandning av ett slag i magen och äcklande (plus lite bitterhet, ska inte ljuga.. standard i mitt liv numera). tänkte att jag skulle göra ett ryck med mitt historia arbete! men halv 12 ska jag ut och steka i solen! min blekhet är inte okej när det börjar vankas shortstider och sommarvärme!


Hittade en helt löjligt underbar studentlåt igår! slängde med en till som jag hittade nu i morse hehe, vad vore ett flak utan lite gammal hederligt fjortisdunk att stå och hoppa till? ;D (och ja jag är medveten om att dom säger "student 09" i den första men jag är glad ändå!)



inte långt kvar nu! så jävla sjuuuuukt!!


/Katarina


Beautiful day

guuuuud vilken underbar dag!! över 20 grader i solen och riktig sommar känsla! på medialektionen satt jag, jossi, agnes och nina och började välja låtar till flaket, SERIÖST JAG ÄR SÅ TAGGAD ATT JAG NÄSTAN DÖR! tänk att stå där och hoppa som en galning med alla sina vänner och spränga trumhinnorna till as hög house medans man kör genom stan! (haha okej kanske lite överdrivet på det där med trumhinnorna..) i stort sett hela dagen spenderades ute i solen på skolgården med en glass i handen. årets första glass btw! den här dagen och avicii låten nedan gjorde mig taggad på livet<33

snodde en liten bild på när vi myser i solen från henrik!

Åååååh kärlek!

/Katarina


Onsdag


Haha fiin bränna jag har! Mitt face är också fan lika rött men pudrade arslet av mig för att det itne skulle synas, it still did. Men anyways, var den enda människan i Sverige som hade shorts på sig idag haha! Vad är det för fel på människor som går med jeans, jacka och *andas* halsduk?! What the fuck.. okej jag erkänner att jag insåg idag att jag faktiskt är den enda som inte känner kylan så imorn får det väl bli juust like any coldsucker out there haha.

Sjukt mysig dag idag! Känns aldrig som en riktig skoldag när det är sol och varmt ute så det var awesome!

Nu ska jag pluggart lite, ha en skön onsdag!

/ Petra

if you wanna scream



/Katarina


Valborg

japp valborg spenderades först med supergod middag med jossi och petra (är fortfarande impad över hur bra den blev haha!) sen kom dag hit och vi förade lite innan vi drog till larran! jag var konstigt nog inte super taggad på att dra ut så körde inte direkt sönder men det var rätt skönt att det blev en tidig kväll och jag vaknade inte bakis för en gångsskull!! :D bussresan hem var extra mysig tack vare en tjej som satt och spydde ner sig själv och allting runt omkring. får dock alltid medlidnadskänslor för sånna männiksor! speciellt eftersom hon var helt ensam! man kan ju fan inte ta hand om sig själv om man är sådär packad.. men det var nån tjej som hjälpte henne lite så tummen upp till henne! själv spyr jag bara jag känner lukten av spya så tackade gud för min täppta näsa när man såg hur resten av bussen plågades av lukten..

anyways, så mötte jag upp Lovisa i stan idag för en liten shoppingtur (studiebidraget tjihoooooo!) fick bli lite ansiktsgrejer eftersom att min hy spårar at the moment.. samt ett oranget linne som jag varit på jakt efter ett tag nu! dock var det lite starkare färg än jag tänkt mig.. men som man brukar säga, det blir fint när man är brun! ;D nä nu ska jag göra inbjudningar till min studentmottagning och sen fortsätta med historian! Tagga livet!!



tänkte även ge er ett litet låttips som gör alla en glad trots att man är lite bitter, lyssnar aldrig på amy winehouse i vanliga fall men fick ett ryck när jag hörde valerie på radion idag! så lyssna på den! pusspuss

/Katarina

RSS 2.0