BEAUTIFUL MONSTER

Jag känner att den här bloggen måste ryckas upp lite! därför ska jag anstränga mig och skriva ett litet inlägg *jag kan bara drömma om hur glada ni måste vara nu! :D* idag var jag i skolan, sen träffade jag frejko i stan. vi käkade glass i kungsan och sen bar det av mot rigoletto där vi skulle hämta ut eclipse biljetterna. när det var avklarat gick vi till lindex på jakt efter snygga undisar! jag menar det var ett erbjudande "2 för 3" WOHOOO! hahah :D det tog typ 2 timmar innan alla hade bestämt vad man skulle köpa (som vanligt). sen fastnade vi inne på apoteket eftersom att det fanns så många olika krämer och grejer att titta på! (påväg dit såg vi KENZA!) vi köpte tillslut lite grejer för att vi inte kunde låtabli. när vi stor och hängde vid nån korg för gratis smakprov av magtabletter (ja vi tog tyvärr av dom) så kom hon i kassan helt ramdom fram till oss och frågade om vi ville ha ett prov på någon ansiktsrengöring? JAAAA! typ skrek vi och hoppade till av lycka, jag menar gratis är ju bäst :P vi trodde att vi skulle få någon sån där mini förpackning eller nått men vi fick en hel flaska från VICHY! :o GAAAAAALET NAJS :D


men nu börjar snart morden i midsummer, sålänge lägger jag in en himla bra låt som ni kan lyssna på!









/katarina

THE HILLS



jag har blivit besatt av the hills igen! herregud i säsong 6 spårar allting verkligen ut.... tänkte vara lite nostalgisk och lägga ut en bild som måste vara från säsong ett, lägg märke till att Heidi ser ut som en helt annan människa gämfört med nu (det var innan hon träffade Spencer).



/katarina


LP mania


en vacker dag kommer dom här upp på min vägg..





/katarina

Maniac

kom precis hem från petras land, guud vad mysigt det var! vi har solat och badat och chillat galet! underbart att komma bort från storstaden ibland och bara vara liksom :)

älska låten! en del gamla låtar är så sjukt bra





/katarina

parody


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

/ Petra

MIDSOMMAR!

Om några timmar drar jag Katarina Josefina och Freja till mitt landställe på Vätö :D It's gonna be legen... wait for it... dary!

Fast det enda som kan gå fel är att hinna med den sista bussen från Norrtälje som går 19:00, efter den bussen går en annan buss nästa dag kl typ 8:00 x)
Så lite jobbigt är det ju om vi missar den höhö.

nej nu måste jag duscha och sånt! BYE och ha en asbra midsommar! :D

och ses om typ 3 veckor, då börjar mitt sommarjobb på Karolinska ;)



/ Petra

10:46






några bidler från förra sommaren..

Godmorgon!

Ska snart hoppa in i duschen, today is the big day!

Och sååklart så har jag fått världens jävla badass finne mitt på hakan! Jag menar jag har faktiskt ganska bra hy, men juuuust idag ska den dra åt helvete.. thank you.

/ Petra

life's a song

Maybe life is a song but you're scared to song along
Until the very ending

And won't you tell me why you live like you're afraid to die
You'll die like you're afraid to go

Oh, it's time to let go of everything we used to know
Ideas that strengthen who we've been
It's time to cut ties that won't ever free our minds
From chains and shackles that they're in
From the chains and shackles that they're in

Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all




/ Petra Attling

major dilemma


Imorn är ja och Josefina på Twilight Event på Hovet! :D

Men pga att J jobbar så kommer vi att komma typ när insläppet börjar, alltså vid 4 typ.. men huvudsaken är att vi kommer att se Taylor höhö.


Plus, vi har en asbra idé för att få uppmärksamhet av dem eftersom vi då kommer att stå ganska långt bak; vi ska turas om att stå på varandras axlar och flasha oss. Vi har inte bestämt för vad vi ska skriva på magen men nått blir det ;)

Men ett major dilemma jag har är vad jag ska ha på mig :O jag menar jag ska träffa min loverboy number one, och då måste jag va sjukt snygg! :O och inte nog med Taylor, Eric Saade kommer ju också :D
so now I have a problem...
/ Petra

sunday

Hellooooo!
Idag har jag solat, och bara framsidan (smart som jag är) så nu är framsidan av mig mycket brunare än baksidan.. greaaaat.

Snart ska jag gå och fixa mig för att dra och titta på min lillasyrras match på Ekens Cup.. yeah that's my sunday. Lugn och skön :)

/ PEtra

gustav adolfs torg


hoooooooooooooooooooooooooot


Tjena!

Bilder från idag kommer nog ut någongång när Katten skriver, för hon fotade all day long!

Dagen tillbringades med halva Stockholm ihopklämpda på samma ställe, vid slottet. Men det var faktiskt rikigt fint, blev helt kär i Daniel när han började gråta :D och Carl Philip såg man live också, and thats a hottie! :D

Ikväll ska jag Maria oh Jonna till Gustav Adolfs Torg.. fråga mig inte vad det är för det vet jag inte. Men jag tror att det är typ en .. utefest? Well, we shall see :P
Men iallfall så börjar det 12 och innan måste jag möta upp Josefina någonstans för att hämta min del av jordgubbssaften :)

That's my night! Och om jag inte skriver imorgon eller svarar på sms, så finns jag troligen död någonstans vid Gustav Adolfs Torg ;D

Ändrade planer, Josefina hänger med :D

Ha en bra kväll allesammans och prata inte med några främlingar !


/ Petra

wedding


Goodermorgon!

Idag är det bröllopet som säkert varje människa i Sverige vet om! Och jag och tjejgänget ska dra dit och kolla haha, funderar också på att ha sverige tröjor elller klänningar på oss.. men får se med den idén :P

Juste, måste bara berätta att Freja tycker att Rod Stewart är het!
What ya think? x)



/ Petra

20:23


Hello!

Ska snart iväg till Katti när jag fixat mig klart, kanske blir utgång kanske inte :)

Måste dra nu, bye!!

/ PETRA

GAAlet

hur många gånger kan jag skriva galet i ett och samma inlägg?


galna converse (eller inte?)


galet hett!



galen insomning på mej! (det är också galet att jag typ ser flintis ut på alla bilder.. men jag har hår! det där lät galet konstigt...hmm GALET!!)



galet hemsk bild på mig (hej flintis igen!) men jag bjuder på den för att jag är på ett sånt gaalet humör helt enkelt!


galen bild på josefina!



nä nu orkar jag inte mer! galet jag vet.. men freja kommer snart hit och då får jag inte vara föör gaalen! (if that's possible höhö)


hare gött! (galet att jag typ skriver på göteborska!)


/katarina




galet.....

min fredag

Godmorgon!

Dagen ska spenderas med Maria, och sen ska jag träffa tjejgänget på kvällen, ska troligen ut eller om vi inte hittar något hemmakväll :)
Eftersom det är bombhotat på tågen så ska M och jag hålla oss hos mig och baka och sånt. Jaaa, that's my day & night.. jag kan verkligen skriva ner allt jag ska göra på mindre än två meningar :O måste bättra mig lite på det..


Dagens låt: Beck and Bat for Lashes - Let's get lost

/ Petra Attling

let's get lost



Hittade några bilder som Katten glömde att slänga in i bloggen, so I will do the honor! :D Bilderna är tagna från förra torsdagen när vi hängde i Trekanten och grillade och hade det mysigt :)

Idag blir det Långsjön (kanske, M har inte svarat vad hon tkr om den kanonidén än!) med Freja och Maria. Kommer att bli fett cousy, med bad och sol all day long!


ändrade planer

Vi (nu också Jossi som hänger med :D ) drar till Trekanten i Liljeholmen istället och hare allmänt mysigt! See you!


en bild från förra sommaren.. man skulle kunna tro att det var längre bort in the way we act..

/ Petra

life on earth


Tjabba!

Idag åkte jag och Freja först till Thorildsplan för att äta lunch med IG-barnet Katti höhö. Sen så åkte vi vidare till .. kommer inte ihåg vart, men där träffade vi Jacob och Ivar, och drog till något bad där :)

Ikväll blir det Långsjön kanske med Katarina och Freja , eller nått annat skoj :)

Nej nu ska jag äta hamburgare och pommes med min kära daddy innan jag sticker, ha en bra dag !

/ Petra

klättring

Kom precis hem från klättringen, och det ska jag inte tillbaka till!
Det kanske inte var den bästa saken att göra när man är höjdrädd som fan, höll seriöst på att gråta när jag var längst upp en gång höhö. Men de första meterna var faktiskt roliga, tills man tittade ner eller tappade greppet... det var mindre roligt.
Ett stort plus var ändå killarna där. Tänk att typ varje kille är snygg och vältränad, och klättrar utan tröja! Det skulle nog vara anledningen till att jag kommer tillbaka dit i såna fall .. it was heaven haha.

Nej nu måste jag fixa mig till bio , ha en skön måndag!

/ PEtra


summertime

Godmorgon!

Idag ska jag klättra med Ida, och kvällen har jag inte bestämt än, maybe go to the cinema :) Fuck det dåliga vädret! Det är ju bara great att det inte varit en enda bra dag nu när sommaren har börjat.. awesome.

Nej nu måste jag äta lunch - skagenröra-macka, so fu**ing good!


Snart blir det att åka till Vätö, längtar..

/ Petra

söndag


från kvällen som slutade i  liite katastrof för min del...


Tjabba!

Har varit länge sen någon av oss skrev i bloggen! And I'm sorry for that!
Nu när det är sommarlov har K och jag fullspäckat schema all the time :O och snart kommer jag dra till landet (Vätö) och där har vi inget internet, så på hela sommaren kommer inte jag kunna skriva någonting! just so you're prepared...

Idag var jag och mina systar på Ikea, ska köpa en himmelsäng som jag velat ha sen jag var liten höh.

Nej nu ska jag äta pizza, ha en kanonbra dag!

/ Petra

smile in your sleep

Godmorgon!

Idag har jag inte så mycket planerat, ska försöka tvinga med någon till Farsta eftersom jag måste dit för att köpa nya linser till moi. Annars på kvällen blir det nog fest någonstans med tjejgänget :)

Igår blev en asmysig kväll vid Trekanten (inte säker på namnet) med Josefina och Katarina :) Nej nu måste jag gå och fixa mig och käka lunch, ByE!






min störande snygga lilsis

Lägger in mer kanske senare, later!

/ Petra

summer

Tjena!

Kom precis hem från skolavslutningen, och snart ska jag träffa Jossi, och senare på kvällen ska vi och Katti också grilla i antingen Långsjön eller Vinterviken.. or somewere else :) kommer bli awesome :D känns som om vi inte träffats på aslänge!



/ Petra

studenten idag!

Tove tar studenten idag!
Hinner inte skriva mer, förutom lägga in bilder på den fina klääningen jag ska ha ! Thanx to Freja :D love you nilsson! <3


/ Petra Attling

!

I tvåan ska jag fan bli ett MVG barn!!



/katarina

GRATTIS ELLA!

Sitter just nu och lyssnar på ''HSM''.. jag vet inte vad som händer med mig :O

Det är lite kaos här hemma, Tove tar ju studenten imorn så much to do! Inte för att jag gör så mycket, alla springer runt här hemma men ingen vill ha min hjälp av någon anledning :O Ad...

Och så måste jag ju säga grattis till min kära lilsis Ella, som blir byxmyndig idag! :D *snyft* de växer upp så fort...


/ Petra

Glamour Getto Run


något för mej kanske? :D (ursäkta mej för att jag inte har ngt liv haha)



/katarina


Kärlek till er<3




/katarina


Look How I'm Doin

hej jag hatar mina betyg och är så jävla besviken på mig själv och alla lärare som bedömer orättvist och konstigt. 
så jag försöker bli lite uppmuntrad av lite "californisk hollywood musik" som påminner mig om usa resan!


-look how i'm doin


-nothing in this world





/katarina

16:56



Hejsan!

Som sagt har jag haft ledigt idag! Och imorn är det sista skoldagen i skolan! :D Och på onsdag är det student så där är det ingen skola då, and on thursday slutar jag! :D livet kan va bra härligt...

Nu ska jag dra och titta på ''Just Married'' med Ashton Kutcher, bye!


/ P.A.

french manicure




a w e s o m e !

/ Petra A

dagens köp

Eftersom det är ledig dag för Kärrtorparnas del stack jag och Tove in till stan och shoppade! Hittade trosor och BH, och min efterlängtade genomskinliga skjorta! Måste bara komma ihåg om att inte äta så mycket dagen jag ska ha den, eftersom att hela magen syns rakt igenom den.. och jag vet inte hur ni tycker men en ölmage då skulle ju inte sitta fint då ;)


Visst är skjortan underbar?? :D

/ Petra

När man inte har något bättre för sig

Hur mår du idag?
telephone
2. Kommer du långt i livet?
Alejandro
3. Hur är skolan för dig?
Dance in the dark
4. Vilket är ditt livs themesong?
So happy I could die
5. Vilken är din livshistoria?
Fashion
6. Hur ser din framtid ut?
Baby
7. Hur blir din morgondag?
Eenie Meenie
8. Vad är det bästa med dina vänner?
Just dance
9. Vilken sång beskriver dig bäst?
Starry eyed
10. Hur ser ditt liv ut just nu?
Famous
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning?
Beat it
12. Hur var du som barn?
Americas suithearts
13. Vem kommer du gifta dig med?
Mamacita
14. Hur ser världen på dig?
So fine
15. Vad tycker dina vänner om dig?
Give it to  you
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Ki dit mié
17. Kommer du någonsin få barn?
Hot
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
If we ever meet again
19. Hur blir du igenkänd av folk?
Starstrukk
20. Vilken är din livsfilosofi?
Patron Tequila
21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Shut it down
22. Tycker andra att du är attraktiv?
Shake
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
OMG



/katarina


Årets sommarplåga



Asså refrengen var fan hyfsad :O

/ Petra

dagens låt



Dagens låt: Blink-182 - All the small things

/ P

bubbly

Tjabba!

Igår blev faktiskt för en gång skull en lyckad kväll, vi brukar  a l l t i d ha sjukt med otur när vi ska ut. Men som sagt så vare awesome att oturen inte följde oss igår, jag och Jossi drog till Älvsjö och hade kul där. Såklart så glömde jag min skinnjacka där .. var nu där är kommer jag inte ihåg men där ligger den iallafall :S Som tur va' så hade jag inte mitt busskort eller nycklar i den som förra gången, så man kan ju säga att det var tur i oturen helt enkelt! Plus så badade vi i underkläder också (och jaa, jag hade tyvärr valt att ha string påmig just den gången) så mina kläder blev vääldigt blöta, men vattnet var förjävla härligt så funderar starkt på att bada mer i helg!... med bikini dårå.

Ikväll tar jag det lugnt och tar hand om min sjuka lillasyster (yes im an angel), men det är inte så farligt, jag orkar nog ändå inte göra något fartigare än det tonight.

/ Petra Attling

Sex and the city 2



japp ikväll ska jag, anti och babsan se sex and the city 2!! :D wooho finally!


/katarina


Vilken klänning ska jag ha på mig imorgon?











bilderna blev inte så jätte bra men 1 eller 2? guud jag behöver värkligen hjälp med vilken klänning jag ska ha på pappas 50 års fest imorgon! BESLUTSÅNGEST!!




/katarina






curls

Hejsan!

Dagen kommer idag tillbringas med klassen på Flaten, så jag hoppar över skolan idag cool jag som e. PLUS jag har lovat mig själv att sluta platta håret!! Jag vet, det är chockerande, det känns fean overkligt!
Så idag kommer jag komma med världens jävla krullhår! I feel naked...

Nej nu måste jag gå och sminka mig och göra några 10 000 situps eftersom jag kommer visas i bikini haha.

Sånt här hår har jag just nu typ.. greeaaat.

/ Petra

Toyfriend



seriöst, GRYYM!



/katarina

20 timmars köande...

Är tillbaka efter 20 fucking långa timmars köande för VIP biljetter till när Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Sthlm! And I got 'em! :D

Det enda jag sov på var en filt och en kudde.. så jag frös faktiskt en del :S Yeah jag var inte så smart med att packa varma kläder, kom dit med shorts och tunn tröja.. men som tur var så har jag en smartare vän som Jonna som packade ner de mesta! :D Thanx Jumjum!
Berättar mer senare, ska fixa mig till skolan.. även om jag sov i 2 timmar (hej vill inte alls få medkänsla..)

Men totaly worth it!


/ Petra

Sun



kom precis hem från solariet, jag jobbar med brännan nu asså haha. solade ute tidigare oxå, och jag fick faktiskt lite linjer! :O *APPLÅDER!!* haha tyvärr blev jag inte så brun på solariet, typ mest lite röd på näsan... men man måste ju sola några gånger för att det ska få effekt (typ?) så om inte freja har glömt det så ska vi sola imorron :D



pusssar/ katarina

California Gurls







/katarina

DH

Desperate Housewives börjar om 10!!
And the big question is, does Lynette dies or not?!?!? the second big question: kommer snyggingen Danny någonsin bli tillsammans med Susans dotter??!?! Sure hon låg med hans pappa, men man ska inte sura över spilld mjölk! Move on man!


/ Petra


we weren't born to follow

Shabba tjena!

Imorn kommer jag och Jonna dra precis efter skolan till Söder, för att köa för att få VIP biljetter till när Taylor Lautner kommer till Sverige!
Maria och hennes kompis är redan där, så de kommer lilksom att köa i typ 24 fucking timmar! Jag menar OMG! :O

Nej nu ska jag göra mitt Powerpoint och sedan krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorn för att göra svenskauppgift!


En rikigt härlig sommarbild tagen för 2 år sedan, jag är hetingen som äter min glass i mitten...


/ Petra Attling

There's only two types of people in the world The ones that entertain and the ones that observe



LYSSNA för Guds skull!!




/katarina

RSS 2.0