ge mig!


blev fullständigt kär i tröjan till vänster! såg den igår.. den är redan slut. score!

/Katarina

While im still strong



There's no trust. Not anymore
This time you've gone too far
So step aside. Out of my life
Take your troubles out the door

Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Don't deny. Don't even try
There's nothing more to say
I can't forgive the things you did
Pack your bag and go away

Please get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong



Såå jäkla fin låt!
/ Petra

Isbjörnsfadder!

Känner mig som saint a la Jesus, har just blivit Isbjörnsfadder! Känns som en bra sak att spendera på varje månad.. kanske kommer ångra mig när jag är helt pank någon månad men tror inte de eftersom de går ju vergkligen till en bra sak! Till skillnad mot alla mina colaflaskor..



/ Petra

jag har bestämt mig!


vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska spara till jätte långt hår och sluta platta håret så att det inte slits sönder efter en månad så jag ändå måste klippa av allt.. men nu menar jag det faktiskt på riktigt! tycker själv att jag varit jätte duktig på att chilla med min kärlek plattången! plattar aldrig på vardagar utan bara när man ska iväg på roligheter. synd bara att mitt hår blev helt sönderplattat i somras (i grekland var man ju fan tvungen att platta håret 7 gånger på en kväll för att det blev så frissigt!!) men nu är det dags att gå till frissan igen och jag ska göra det mörkare, typ som på bilden så att min utväxt inte blir så tydlig.. hatar det verkligen! ser så ovårdat ut så jag får ångest haha.. sen ska jag på allvar förtsätta chilla med plattisen så att jag har långt och fint hår till nästa sommar :P hehe. that's a promise!

/Katarina

nype

igår firades madde som fyllde 18 med middag och utgång! vi hamnade på nype och hade skit kul :) kvällen slutade som vanligt på donken <3 haha. och nu är det höstlov!! så härligt så jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt! men kan inte slappna av helt för att jag vet att historia arbetet ska påbörjas.. ångest. ikväll ska jag bara vara hemma och chilla sönder för en gångs skull! så skönt ;)

juste freja om du ser detta måste vi boka lmfao! :O

/katarina

Najs

Godmorgon!
Igår var jag och Jonna och såg Robert Pattinson på faneventet som vår supergulliga kompis Peter som uppträdde där så han fixade biljetter :D It was awesome, vi kom näst längst fram så såg Rob skitbra, plus så visste vi vart dem skulle komma ut sen så vi sprang iväg dit men de åkte ut med bilarna men han vinkade till oss typ 30 cm bort så jag är glad ändå haha ;D
Idag ska jag träffa Jossi så ska vi dra och shoppa, känns länge sen vi sågs så kommer bli najs! Sen ikväll kanske jag Jonna och Maria ska dra på kryssning om det fortfarande finns biljetter kvar till Galaxy, så hoppas på en bra helg helt enkelt!

Bilder på the hunk kommer upp someday, för det var J som hade kameran med sig men bra bilder blev de!

Nu ska jag duscha, ha en göbra dag!



/ Petra

i only miss you when im breathing



sitter och lyssnar lite på jason derulos nya album, fastnade verkligen för den här låten!


breathing


/Katarina

summertime


idag är det säsongsavslutning på detta underhållande program.. (lousie jag antar att det blir intressanta sms diskussioner med dig när vi är bänkade! haha)

idag har jag varit ledig, rättså najs. tänkte plugga jätte mycket men fastnade som vanligt vid att göra annat (kolla på 2012, måla naglarna m.m...) taggar för imorron då det blir utgång! behövs känner jag!

/Katarina

en vecka kvar

nu är det exakt en vecka kvar till rihanna!! taaaagggaaaaaaaaaaaa!!


är besatt av låten!


/Katarina

I'm alive!

Haha kände att det var dags att skriva lite i bloggen innan jag pluggar asset av mig för har argumenterande tal imorn :O:O:O:O
Juste fick lite av min lön från i sommras idag också :O trodde jag hade fått allt men inte tydligen semesterersättningen så jag är göörhappy :D Sen kanske min kompis kan fixa biljetter till när Robert Pattinson kommer till Hovet på fredag för han ska uppträda då :D That.would.be.awesome. 

Nej nu ska jag käka ananas som jag köpte för att fira jag fått pengar och plugga dårå på svenskan och sen på historian, skriver kanske mer sen!


bild från mitt fotoA projekt, alla bilderna där ifrån blev ganska kinky av någon anledning men iaf!

/ Petra

Petra lever du?

..för du har inte bloggat på evigheteeeer! not okay my friend! anyways kom precis hem från dansen och nu tillbaka till psykologipluggandet.

/Katarina

dansa är kul

igår firades babsans 18-års dag med party! himla roligt hade vi ;) just nu försöker jag plugga psykoligi.. ni förstår ju själva hur det går med tanke på att jag sitter och skriver det här. men är typ ledig imorron så får kötta då oxå! sen kan jag ju berätta att jag övningskörde igår oxå! startade i backe (stolt) inte illa pinkat! ;D

nej nu ska jag återgå till pluggandet...
tänkte att jag skulle slänga in en bild från igår men sen kom jag på att ingen tog bilder :O KATASTROF! så får slänga in en as snygg bild på mig och isa ist haha!



/Katarina

dagens "kan inte sluta lyssna"



/Katarina

A Thousand Years

Tjena!
Idag var det.. kommer fan inte ihåg vad som hände idag men skola var det och pluggat som fan på allt nu so im awesome! Så nu ska jag och Tove dra till Harry B James lite senare ikväll för att fira! Nej, mer för att jag kommer jobba i helgen och inte kunna dra ut då så passar på ikväll! :D
Lite jobbigt bara att jag har seminarium imorn men de fixar sig nog!

Dagens låt: Christina Perri - A Thousand Years (bara för att den är med i Breaking Dawn men skiitfin!)


/ Petra

Desperate

Tjoho! Tänkte att jag skulle testa att mobilblogga men de går sådär.. Fattar inte hur man lägger in bilder :S anyways.. Fyfan vilket väder det var idag!! Var i stan med tjejerna efter skolan och vi fick springa mellan butikerna pga regnet.. Men just nu sitter jag med en kopp te och toblerone och kollar DH varvat med värsta pojkväns akademin! // katarina

someday



idag har jag och jossi spelat in vår reklam film eftersom vi var lediga! sen drog vi till dansen och skakade loss som aldrig förut! (aningen överdrivet?) borde plugga religion men mitt huvud säger ifrån! blev sjukt hängig helt plötsligt och mår inte helt bra :/ men imorron är det skrivning så man måste gå till skolan..

har kommit fram till att jag verkligen älskar den här låten! tänker på när jag och elin var i italien förra hösten! SERIÖST det är fan ett år sen! HUR GALET?! tiden går fort när man har roligt som man brukar säga.. men jag saknar det :(


she can't wait - demarco

/Katarina

Straw Dogs


Såg filmer Straw Dogs på bio igår! Och enligt mig så var det grym! Suuure hur bra den var kunde ju bero på Alexander Skarsgård i den och James Mardsen som var med men ialllafall! Rekomenderas till er alla!

/ Petra

SHM



var inne på shm-appen och hittade en massa grymma låtar!! 4 grymma remixer just for u:


miami 2 ibiza - static revenger remix


save the world - third party remix (sämsta kvaliten.. sök på spotify!)


save the world in the end - ?


save the world - shm, tiesto & hardwell


enjoy!

/ Katarina

cinema


var på bio igår, såg the three musceteers och den var faktiskt bra! det bästa var dock logan lerman som spelar huvudrollen.. hehe (a) idag har jag jag försökt plugga religion, har gått sådär.. jag har sjukt dåligt tålamod! sitter och läser i typ en kvart sen bara "måste" jag kolla facebook eller läsa lite bloggar. aja känner iaf att jag vet mer nu är när jag började plugga! haha

/Katarina

njuter av livet.


<3

/Katarina

äre fest eller?



igår vare nype med petra,freja, jossi och emma som gällde! kvällen började på daam dock väldigt stressigt, hann typ vara där i en halvtimme innan vi var tvugna att dra, men väl inne på nype hade vi iaf skit kul trots att vi lyckades tappa bort varandra! idag åkte jag och freja in till stan och jag köpte ett nytt par uggs eftersom dom förra gick sönder.. så hoppas det går bättre den här gången! :P




rolling in the deep/ take over control remix - adele ft afrojack.
heeeelt sinnes vad bra den här remixen är! vet inte var jag ska ta vägen, är besatt.



/Katarina

friday im in loove

Nu sitter jag med ett glas rött och väntar på bussen som kommer ta mig till mina tjejer och sen vidare till förfest stället sen till Nype när vi känner oss drogade nog, men nu ska jag fixa lite innan jag ska ta bussen som går 34! Ha en göönatt!

/ Petra


lick you like a lollipop


Tjaaa!
En förjäfla lång dag idag i skolan! Men jag klarade mig iallafall, plus så hade jag mina 13,5 cm skor men de e fan näästan sköna att ha :D Anyway, ikväll blire utgång, är fortfarande sjuk (hostade blod igår! :S ) men jag klunka kan jang och alvedon och inte dricka så mkt så de blir säkert bra, kommer sprida glädje till alla som sen kommer va smittade men iallafall!

Nu ska jag kolla runt lite, lyssna på den här covern på Lollipop, så grymt bra!



/ Petra

Take over control



tjiho freja berätta precis en grej som gjorde mig glad! taggaaaaa!
btw funderar jag på att skaffa hårfärgen jag har på bilden igen.. vad tror ni? (ha överseende med att det är lite fjortis varning på bilden.. tyvärr)


/Katarina

Paradise


har blivit besatt av danska paradise hotel!! haha så gåre när man har för mkt fritid.. bjuder på en bild på nichlas för han är så söt<3

idag har det inte hänt mkt. fick tillbaka radio provet vi hade i media (tror jag? eller vare text? näe..) fick iaf MVG så är himla nöjd! har faktiskt skrivit lite på min engelska läxa idag oxå, första gången på typ två veckor som jag pluggar känns det som? helt sjukt. tänkte vara hurtig och springa idag, men det var så kallt och så regnade lite så jag hoppade över det, kör på fredag ist! innan vi drar till nype :P Taaagga! kanske borde lägga till att jag ska duscha emellan så det inte uppstår några missförstånd!

/Katarina

Crowd prank

HAHAH så jävla sköna japanerna är!



/ Petra

With or without you


Min Kurt är med i början, och jag vet, han är inte mkt att se på men jag älskar honom ändå!

Här är länken till när han sjunger Hallelujah, men de gick inte att fixa till en video!:
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related

/ Petra

Rise to the occation


Tjena!
Fortfarande sjuk, så kommer vara en rolig dag imorn när jag ska ha redovisning och jag kommer hosta efter varje ord.. men ska kolla om jag får göra på torsdag ist för detta kommer inte gå annars! Anyways, sitter och kåtar på Kurt Nilsen och pluggar Historia och Engelska, går ju sådär som vanligt med att plugga framför datorn, men har kommit ganska bra till I think.

Gud har verkligen ingenting att skriva om alls! Ehhh.. inget jobb denna vecka! Eller de kommer väl höra av sig när det behövs men än så länge nada, och såklart så överreagerar jag på det och tänker att de tyckte jag sög så otroligt hårt att de vill ha mig så lite som möjligt x) Man kan ju inte vara bra på allt! Tilltalar mig själv det ganska ofta känner jag men iallafall..

Nej nu ska jag bubbelbada och lyssna på ännu mer Kurt! Ha en skön måndag!

/ Petra

domino

helgen började med bio. abduction med jossi, petra och elin på park! helt okej film men lite oklar! igår drog jag och lovisa in till stan vilket var jätte kul eftersom jag nästan aldrig träffar henne känns det som! på kvällen drog jag, emma och jossi först till daam och sen till laroy! vi hade skitkul och jag mådde faktiskt BRA när jag vaknade i morse :D sen slipper jag ju söndagsångensten idag eftersom det är studiedag imorron ;D yeei! annars skypade jag med emilia idag, saknar henne så sjukt mkt!! älskar att vi redan börjat snacka om magaluf i sommar hehe (a)
domino -jessie j, sjukt svängig låt!

CYA/ Katarina


Hollister freak


eftersom jag inte köpte ngt ur Whitneys kollektion kilade jag och jossi in på hollister efter och jag köpte två linnen! LYCKA! :D men kändes som att det var dags att faktiskt köpa ngt eftersom jag varit där inne x antal gånger men aldrig köpt ngt.. hehe

/Katarina

Whitney Port

igår träffade jag och josefina (och 1000 andra..) Whitney Port!! HUR COOLT?! seriöst är fortfarande lite starstruck haha! jag och jossi lyckades komma bland dom 20 första tack vare att vi köade i mer än två timmar.. men efter ett tag blev kön sjuukt lång! den gick typ hela vägen till MQ! så när vi hunnit gå in, köat igen för att träffa whitney, provat kläder, betalat osv var kön utanför butiken fortfarande jätte lång eftersom dom inte släppte in alla samtidigt. vill inte äns tänka på hur länge dom fick stå där haha (suckers) ;D








sjukt hemsk bild! (svårt att se snygg ut bredvid whitney..) men vad gör man inte? :D


ska seriöst rama in och sätta upp på väggen! haha

PUSS /Katarina

kanelbullens dag<3


efter skolan drog jag och elin till ica och köpte lite kanelbullar dagen till ära! MUMS! nä nu ska jag hoppa in i duschen och tagga till top model och desperate houswifes som börjar idag (tv nörd och stolt!) åh såg precis att det är charlies änglar ikväll oxå! okej nu ska jag sluta..

/ katarina

home



Kom precis hem från jobbet! Gick åt helvete va dålig jag var på det haha! Men de säger att jag kommer in i det så får hoppas påre bästa. Men det extrema jobbiga är att allt är tio gånger jobbigare än att jobba i den lilla söta matbutiken jag jobbade i innan, här är alla siffror längre, kunderna jobbigare, varorna större och krångligare! Gagaga, men det positiva (förutom att tjäna cash mohah) så är det skitsnygga killar där! Okej, en var dryg som fan men de andra var skittrevliga så får hoppas att jag inte jobbar med wannabe PaulyD med bulletproof hair så mkt bara. Jag tror fan du Katti skulle gilla honom när jag tänker efter ;)

Juste, så fick jag gå hem från Årsta vilket var så sjukt äckligt läskigt! Det blir ju såklart kolmörkt vid typ sju så där gick jag (powerwalkade) med såklart nedsläckta gatulampor, och så tänkte jag först att det skulle vara bättre att hålla sig borta från Östberga men sen kom jag på att det är ju fan mkt bättre med det än att gå vägarna som alla sa Hej-kom-och-våldta-mig.. men jag överlevde med nöd och näppe iaf :D Annars skulle det här inlägget vara jävligt creepy. Nej nu ska jag titta på New Moon och sen slagga! Skola imorn och matteprov :S:S

/ Petra

Tomorrowland 2011




la märke till engelsmännen som sjunger sjuuukt falskt och förstör denna underbara film efter att jag la upp den.. men försök bara ignorera!!




det roliga med den här videon är att han sa åt oss att göra samma sak på summerburst!


seriöst jag måste dit!
/katarina

The boys of summer

Hejsan!
Idag har ju jag studiedag :D Men känns inte riktigt som det eftersom jag ska jobba för första gången på det nya jobbet idag så är så sjukt nervös :S GAAAH. Och så är det dåligt väder också och ska gå ända till Årsta till jobbet, så kommer inte komma skitsnygg dit säger jag bara.. dammit, jag som såg tre killar där som jobbade där som va skiitsnygga..

Anyways, var skitduktig och gjorde klart min engelskaläxa precis när jag vaknade! Im awesome. Har pluggat matte nu och kände jag behövde en paus you know. Gud känner verkligen att jag njuter av min lediga dag haha..

åHH nu måste jag sticka, ha en skitbra dag!


nanana



idag var en värd dag! åkte till skolan och det visade sig att vår lärare var sjuk så alla lektioner var inställda. kul då att vår lärare inte lärt sig använda fronter så att han kan skicka ut sms så man vet om detta innan man släpat sig hela vägen till skolan.. så jag och jossi tänkte att vi skulle kolla hollister lite snabbt (a) vilket vi gjorde! och väl inne i gallerian träffade vi på dag och cattis som oxå skulle dit! anyways så hittade jag som vanligt jätte mkt grejer jag vill ha.. måste sluta gå dit! blir bara deprimerad när jag inte kan köpa allt haha.

sen igår kollade jag och petra på shark night. förlåt men den sög faktiskt! hade jätte höga förväntningar för den verkade så bra :/ men det enda positiva med filmen var snyggingen blake (bilden) så filmen var inte bara waste of time haha ;) och snart är det dans, eller nja det är typ 2 och en halv timme kvar tills jag måste gå. what to do next..?

/Katarina

alex gaudino

ååååh vad glad jag blev när jag såg att du lagt upp den där låten petraaaaa! :D hörde den precis på radio och tänkte "shit svängig låt den måste jag lägga upp!" och så hade du redan gjort det ;D helt craaazey att vi faktiskt gillar samma låt! men you know me, hittar alltid nån skön remix som jag älskar så tänkte dela med mig av en sån ist! sen satt jag och funderade allmänt om nån äns lyssnar på alla awesome låtar jag lägger upp, eller om jag gör det förgäves? haha aja jag är glad ändå!


glad you came - alex gaudino remix

/ Katarina

Glad you came


myyyslåt!


/ Petra

One day


no judgement på minen på bilden haha..

åkte som sagt till landet igår men är nu hemma igen! sitter och lyssnar på skrillex och blev sjukt party sugen. typiskt haha. kul att jag sitter och tänker på vad jag ska önska mig i julklapp. tecken på att sommaren verkligen är över. uuuush! fast ändå helt okej på nått sätt. är lite taggad på vinter fast inte på vinter i ett halvår :( nä ska lyssna på lite mer skrillex så blir jag glad igen!





/katarina

Shoes


ge mig!!

/Katarina

The place to be

yes igår drog jag, petra och jossi till Nype! det var väldigt najs, har aldrig varit där förut. synd bara att vi inte förstod att det skulle var så sjuuukt mkt folk så kön var en mil lång. vi pallade inte stå i kön utan förade lite på sogni ist innan vi gick tillbaka så vi slapp stå i kön. älskar att tjejen bakom drog repliken "fan det är ju bara en massa 93:or här! är ju fan pinsamt!" *aoch*. men nype var iaf najs!

sen idag drog jag och freja till stan (läs: chillade utanför hollister i typ en timme.. hehe) och nu ska jag snart bege mig till landet!


Reminds me of you - LMFAO


CYA!/ Katarina

RSS 2.0