Blue jeans

En osminkad trött Katarina idag. Trots att jag kom hem tidigt igår är jag jätte seg.. Tror det beror lite på vädret. Nu lyssnar jag på lana del rey och ikväll ska jag mysa framför en film och äta lite av Brownie-chokladmousse tårtan som agnes tog med från jobbet igår 8) MUMS! Igår snackade jag och jossi lite om en skidsemester i vinter och jag har kommit fram till att jag VERKLIGEN vill åka på en sån! Gud vad mysigt och kul! Kanske smart att vänta tills jag är 20 dock så att jag kan köpa alkohol hehe 8) åh herregud.. 20 år?! Jeez.

/Katarina


Friday night

Blev en tidig kväll igår. Efter mycket om och men hamnade vi på wooken men det var trevligt! Man blir ju sjukt taggad av deras musik! Sjukt bra måste jag säga!! Snodde en bild från Agnes ;)

/Katarina


turn around

 
 
/Katarina

Midnight city

tjohej allihopa! petra lyser fortfarande med sin frånvaro! så det är väl mitt ansvar att ni ska ha något att läsa höhö.. så ja vad har hänt i mitt liv? i torsdags var jag på bio med freja! förhandsvisningen av "2 dagar i new york" störd men rolig film haha! sen har jag jobbat lite. fick det sista av IBM lönen igår och lite av min första hollister lön. måste dock hålla tillbaka med shoppingen till New york! åh vad jag längtar!! men nu när lönen är på kontot är det väl dags att lyfta på röven och köpa ett gymkort. men min kropp orkar inte idag haha.. gör det imorron! sen har jag övningkört lite oxå! går faktiskt framåt och nu tycker jag att det är riktigt roligt att köra! sen har karma visat sig och "varit en bitch" mot en som verkligen förtjänar det. 1-0 till karma! tjiho haha 8)
 
nu kan jag stryka ett namn 8) "synd".
 
/Katarina

SOA

Jag älskar sons of anarchy! sjukt otippat att jag gillar en sån serie men den är så bra, den har fått underhålla mig större delen av den här dagen haha. nu ska jag försöka plugga lite i körkorts boken (kommer säkert hända..)
 
 
Älskar den här låten!
 
/Katarina

Lies

 
 
You've been cheatin' and tellin' me lies
You've been creepin' while I'm sleepin' at night
You've been chasin' every girl in sight
You've been messin' around, now I'm down, It's over now
 
Baby please forgive me For what I'm about to say
And what I'm about to do
I can't take no more
I know you ain't been true
That's why I'm telling you
 
All I see is faces I don't know
All I see is places we never go
All I see is laughter in their eyes
Cause you keep telling me, telling me lies
 
Bäst♥
/Katarina
 
 

SHM

om 64 dagar kommer jag få se detta live. blir lycklig varje gång jag tänkter på det! SÅ JÄVLA TAGGAD♥
 
/katarina
 

work

halv 4 till 9 passet idag! taaaaagggaaaaaaaaaa



haha åh jag har inget liv...




 
/Katarina
 
 

Måndag

Tjoho i stugan! Sitter och kollar på hem till midgård (så hysteriskt roligt!) fikade med emilia i stan tidigare, samt köpte lite nödvändigheter. Funnyyyy! Tänkte vara hurtig och springa ikväll men vi får väl se hur det blir med den saken hehe.. Imorron blir det jobb!

Ciao! / Katarina


Gets me everytime

 
 
 
dom här två filmerna från summerburst gör mig fortfarande tårögd haha! när alesso kör igång calling och sebastian ingrosso one! får rysningar. är fortfarande lite ledsen över att jag missade detta. men fick ju kolla på iphonen ute på landet ist nästan lika bra! ELLER?! haha aja.. var ju där förra året iaf 8)
 
/Katarina

Tomorrowland <3

 
nästa år ska jag dit! måste få uppleva detta! helt sjukt åh♥
 
/katarina

Silhouettes

den här dagen hade jag längtat till sen 5 år tillbaka. enda sen jag fick se mitt förra pass för första gången och såg hur muppig jag såg ut. den första tanken som slog mig var flodhäst och jag började nästan gråta (oh yes its true..) nu 5 år senare skulle jag ÄNTLIGEN ta en ny bild. tror ni inte att den blir minst lika hemsk?! seriöst vad gör jag för fel?! ser ut som en man på knark typ.. åh ångest. 5 år till nästa bild då, nedräkningen har börjat haha -.- så den här dagen har varit allmänt bajs dålig. och ikväll ska jag övningsköra så får väl se om dagen avslutas med ett mental breakdown på kopplingen eller inte? tjoho! har även fått en ny kärlek till silhouettes, den är så äckligt bra ♥
 
och såhär tycker jag om den här dagen!
 
/Katarina
 
 

Super bored

Japp idag är jag uttråkad... Har kollat på film och ätit äppelpaj hela dagen! Hehe. Känns som att jag borde döpa om bloggen till "barakatarina.blogg.se" eftersom min kompanjon har varit frånvarande de senaste månaderna haha! Skärpning Petra!
/Katarina


MORNING!

Godmorgon bloggen! Idag är en ny härlig dag weehooo! Och hade faktiskt tänk att försöka springa lite idag (är chockad själv) sen ha en sån där härlig "långfixning" inför ikväll, alla tjejer förstår vad jag menar! Och sen blir det fullt ös medvetslös ikväll. Kan nog bli riktigt lyckat ;) nä nu ska jag gå upp ur sängen!

Ciao/Katarina


Lite emo idag sådär..

 
tjena allihopa! idag är det fredag, pjuh har en jobbig vecka bakom mig har ju faktiskt jobbat hela 5 timmar!! haha.. idag har jag iallafall fikat med pontus som sedan blev en liten shopping tur på stan. Självklart ska min enda kompis ute på landet flytta till smögen. tjiho. aja vad har mer hänt idag? åt precis middag. det är typ det (haha glatt humör much..?) nä men imorron blir det förhoppningsvis ändring på det med en liten "inflyttningsfest/utgång" hos emilia! har btw fastnat för en sjukt otippad låt, nämligen en med petter och veronica maggio! baby rösten känns väldigt högstadiet haha.. men kanske är därför jag gillar den? liten nostalgitripp till the old fjortis days? ;) höhöh..
 
 
/Katarina

skräckfilm

japp igår blev det en mysig filmkväll med järngänget! har saknat att hänga allihopa så det var super att få träffa alla igen! vi hyrde en film som jag precis lämnat tillbaka. sjukt wierd och creepy. minns inte ens vad den hette. men den handlade typ nånting om att en tant ringde en stackars tjej från det "förflutna". sen blev tanten sjukt creepy och började döda en massa människor under tiden hon själv levde så att dom liksom aldrig hade existerat i den andra tjejens liv trots att hon själv mindes dom! om ni fattar? haha toppen rulle! snodde en bild från petra som hon tog på jossi och freja igår (supertaggade) och en från min och petras "house of wax kväll" i söndags haha!


 
/Katarina
 

The edge of reason

idag var jag ledig igen! har kollat på Bridget jones dagbok 2 vilket kan vara min favoritfilm! så underbart mysig och allmänt härlig. älskar soundtracket också. får mig typ att tänka på "det tidiga 2000 talet" och fredagsmys med familjen haha :P igår hade jag, babs och anti middag hemma hos mig vilket var super mys! alldeles för länge sen jag träffade dom. samma sak med jossi och freja som jag ska träffa ikväll! har inte hängt med dom sen maggan vilket bara är sjukt. inte okej. får bli ändring på det där. nä nu ska jag nog städa mitt rum och sminka mig lite! tjiho
 
 
älskar den här låten! är med i soundtracket till första filmen tror jag.
 
/Katarina

Eargasm

 
 
 
 
så äckligt bra.
/Katarina

Saturday

eftersom att jag fått lite klagomål att jag inte uppdaterat bloggen (haha) så tänkte jag att det var dags idag! har hänt en del sen sist. har jobbar klart på IBM och hade nu min första dag på Hollister idag! var sjukt nervös och kändes sådär toppen bra att ha sin första dag på en lördag när butiken var fullproppad och alla var jätte stressade.. gick dock helt okej! alla var jätte trevliga och hjälpsamma men mina fötter (och ena benet?) är helt förstörda efter 5 timmar i flipflops.. men nu ska vi inte vara såna! jo vad har med hänt? har hunnit med att se snabba cash med petra, en suschi middag med dag,nina och louise i kista centrum samt en kvällsfika med emilia! har varit en bra vecka helt enkelt! sen kör vi ett 5 timmars pass till imorron och sen får man vila ett par dagar! har ju faktiskt jobbat 7 dagar i sträck imorron.. cash flow hehe
 
och vad vore detta inlägg utan lite ego bilder? 8)
 
/Katarina

RSS 2.0