Fredag

sitter just nu och lyssnar på mysmusik, ska snart käka en stabil frulle innan jobbet hehe. man måste ju stå sig hela dagen! direkt efter jobbet blir det troligtvis middag ute med jossi och emilia! helt okej fredag! :D igår kollade jag och petra som sagt på film, chained tror jag den hette. troligtvis sämsta filmen ever haha! den var så tråkig att vi satt och kollade på justin bieber parodier samtidigt, väntandes på att något skulle hända.. så den kan ni hoppa över så att säga!
 
och det är jätte mkt snö ute!! SÅ MYSIGT! älskar snö! när det är sådär riktigt kallt så att den inte smälter och det blir äckligt slask istället. sen är ju SL kaoset ett litet minus oxå hehe.. men den här snön lär ju smälta bort lagom till jul så jag har inte "my hopes up" direkt. anyways nu måste jag ringa en spa klinik.. ångest för mitt present kort har troligtvis gått ut men dom var ju så sjukt oklara och skrev två olika datum?! wtf hur ska jag veta vilket som är rätt?? kul att man kommer behöva ta samtalet på engelska oxå.. Jarrååå!!
 

2 månader senare.

haha alltså... vad har hänt med min uppdatering i denna kära blogg? när Petra bloggar mer än mig vet man att något har gått riktigt snett! (kärlek petra haha) har inte bloggat sen dagen innan jag åkte till NY. så kan ju dra igenom det en snabbis. vi lyckades som sagt att tajma in stormen sandy som tydligen var den värsta stormen som någonsin träffat NY. SCORE! men vi ska vara glada över att vi kom fram (dagen efter var alla plan inställda) och att vårat hotell hade el. två gator längre ner fick de gå runt med ficklampor på hotellet haha.. not a good time! allt var stängt de två första dagarna. jag var allmänt deprimerad över att jag inte kunde shoppa och trodde allt skulle vara stängt hela veckan. men när man kollat på nyheterna och sett hur folks hus sköljts bort av vattnet, och hur de enda de hade kvar var en sopsäck med kläder fick man lite perspektiv på det hela och då kändes det kanske inte lika hemskt att jag inte kunde shoppa längre.. men på onsdagen kom bussar igång och så småningom öppnades vissa delar av tunnelbanan så att staden började leva igen! var verkligen en spökstad de första dagarna.. nästan obehagligt. jag menar det är ju känt som "staden som aldrig sover" så sjukt att ha sett ett folktomt new york haha. sen trodde vi att det skulle vara runt 15 grader men det var nog mellan 5-10, så hade liiite för kalla kläder på mig. tur att man packade med sig vantar och halsduk!!
 
vi var uppe i Empire state building och kollade på musikalen Chicago på broadway. vi hann med en tripp till woodbury outleten också, som var GIGANTISKT! haha vi var där i flera timmar och hann kanske med en åttondel av alla butiker! men trots allt så var det en himla mysig resa. och hur många kan säga att dom varit med om en orkan, right? ;) always look on the brightside så att säga haha!

spökstad.. såhär såg det ut de första 2 dagarna. bara turisterna som envist gav sig ut på gatorna, alla new york bor stannade väl hemma haha..
vet inte om detta visades på tv i Sverige, men det var iaf en byggkran till en av skyskraporna som gick av så de fick spärra av en hel gata för att ingen skulle få den i huvudet! kommer dock inte ihåg hur dom löste det där sen. men hörde inget om att den ramlat ner så någon bra lösning måste dom ju kommit med!
central park
familjen ganning på en av skyltarna på times square 8) hehe..

hotellet var lite "halloween pimpat"
utsikt från empire state!
starbucks vanilj latte♥
ett museum som jag pinsamt nog glömt namnet på...
taggad familj på grand central station!
lite mer utsikt från empire state!
 
 
sådär nu känner jag att jag är tillbaka i bloggen! tjiho nu blir det filmmys och grönsaksdipp med petra 8)
/Katarina
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Free day!

Tjena!
Idag är det ledig dag! Har jobbat eller pluggat hela veckan nu så idag blir det att träffa Emma och kanske julshoppa, mys! Fyfan vad skönt väder ute! Snooow everywhere :O Enda negativa är att nu kommer de nog se skumt ut att gå med skinnjackan.. sad story.

Sen på kvällen skräckfilmskväll med Ganning, vi kommer väl ångra oss senare av att valt en skräck but anywaay!


/ Petra

Nov. 19, 2012






















Bad Luck Bryan







/ Petra

London calling!




tjäna!
Sitter på lunch på jobbet nu och tråkar ihjäl! wopwop, fyra timmar kvar nu bara! taggad till tusen :OO
Ikväll blir det nog myskväll för ska jobba imorn igen! (kill me) så det blir väl att kolla på nån awesome feel good film Mee cola och popcorn... a.w.e.s.o.m.e.

PÅ TISDAG DRAR JAG TILL LONDOOON! Kommer bli så jävla grymt med Jossi och Frejis: shopping, utgång och turistgrejer blir det! Så fem dagar kommer ja spendera i det regniga men skitbra London :D tanken på det får mig att leva vidare haha..

RSS 2.0