The point of no return


Kom precis hem från Restaurangen med mi familia. Så nu sitter jag och har skiitont i magen för jag åt så mkt.. Sen åkte vi till kyrkogården och besökte farfar, blev väldigt jobbigt eftersom han skulle fyllt år imorgon. Saknar han.

Imorgon blir det bio med Petronella, Maria, Anna och Ylva, ska kolla på Social Network :D Kommer bli awesome, sen ska jag och Ella kanske till stan också på dagen eller nått annat skoj, I donnu.

Nej nu ska jag kolla på Glee! Puck<3

/ Petra


himmelsäng


Min nya himmelsäng! Anar inte hur jävla skönt det är att ligga därunder :O Love it.. lite geeky men fuck it ;)

/ Petra

Live Fast. Die Young

Hej!
Var på pressvisning av den nya filmen Due Date med Maria idag! Den var faktiskt jävligt rolig film, trodde ja fan inte ;D Lite coolt eftersom den inte kommer på bio förrän 5:e november, mohahah såg den före alla andra.. om man räknar bort de 100 pers på bion höhö.

Moving on. Snart ska jag dra ner och bubbelbada och kolla på en av mina absoluta favoriter på filmer: Lords of dogtown, och har kommit på en grej.  

1:a på listan: Emile Hirsch

/ Petra

ROM BABY!



imorron (typ 4på morgonen) drar jag och Elajn till ROOOM! :D ser det inte sjukt härligt ut?  anyways så kommer jag tbx på onsdag ;) sakna mig inte för mkt nu bara pusssaaar<3


/katarina

New Converse

Jag är nog den sista i Sverige som fick converse, men när min daddy kom hem från New York så hade han köpt mig svarta snygga converse! Tack pappa!




/ Petra

Tik Tok



OMG kommer ni ihåg?! xD hahaha man ser typ inte ett skit men bara att få höra våra vackra stämmor/skratt/skrik är wunderbar!


/katarina

Asheron in my heart



Heaven's gates won't open up for me
With these broken wings I'm fallin'
And all I see is you
These city walls ain't got no love for me
I'm on the ledge of the eighteenth story
And all I scream for you
Come please I'm callin'
And all I need from you
Hurry I'm fallin', I'm fallin'

/ Petra

Jag har joggat!!!

Ja vet, jag trodde helt ärligt att jag inte heller skulle göra det! Så fucking jävla jobbigt! Och 5 minuter efter att jag kommit hem, så har jag fått träningsverk! :O Jag menar seriously, preeecis efteråt! Det är inte normalt.
Men jag gjorde det iallfall! Och imorn är jag tvungen att gå med hunden i en timme, så där har vi ett träningspass igen! OCH så ska jag följa med Ida på Bodycombat, IM GOOD!  



/ Petra

Stupid listens to the heart



/ Petra

TISDAG


Tja!
Efter skolan drog jag, Maria, Ylva och Anna till Blå Lutus caféet och fikade och snackade. Mysigt! Sen på kvällen SKA jag dra ut och jogga också! Till Sturebyskolan och tillbaka med Bullet for my valentine låtarna! :D Fan vad har hänt med mig? :O I dont recognize myself anymore..

/ Petra

Crashdiet

Den här låten kan man allvarligt inte göra annat än älska.
Sångaren är så jäävla snygg också! RIP

/ Petra

seventeen forever

Måndag. Var faktiskt inte så jobbig dag även om de var 8 till 5! Efter första lektionen drog jag till Jonna eftersom vi inte skulle gå på idrotten, och beroende som jag är hade jag med mig två enliters cola till oss :D Jonna drack inte så mycket.. Men iallfall, kollade på Glee och sen drog tillbaka till skolan till engelskan. Vi ska debattera där if you wanna know.. Sen vare rörlig bild, som gick skitsnabbt eftersom vår grupp ska börja filma nästa gång :D Sen stalkade Maria mig hem så kollade vi på Superhjältarna och åt glass.

Btw så ska jag börja träna igen! Eller igen.. jag ska börja träna för första gången :D! Vettefan hur det hände, ena sekunden sitter jag och säger att jag inte bryr mig längre, jag äter vad jag vill och tränar aldrig.. sen fick jag värsta kicken att dra ut och jogga med låten Eye of the tiger i öronen! Men det gick inte så bra.. ska börja imorn :D Men jag ska fucka onyttigheten, eller ALLA onyttigheter förutom cola :D haha äter typ inget onyttigt.. okej fan vad jag ljög där. Men iallafall, coke and nothing else!



/ Petra

Söndag

jaa och idag var sista dagen på den här helgen (depp? haha) men den spenderades först på ikea med mami, älskar att petra oxå var där idag vilket jag inte hade en aning om!, sen träffade jag freja :) annars har det inte hänt mkt.. så jag lägger in lite bilder på helgens inköp, ett par boots och frejas tröja hahah! nu har jag typ köpt upp alla mina rom pengar... damn!




 

/katarina


mitt nya rum!

tänkte att jag skulle göra antigon glad och äntligen lägga upp bilder på mitt nya rum ;) (tror dock att jag skippar att lägga ut före bilderna he..he) men som ni ser så är det långt ifrån klart! måste köpas ny tv, tv bänk, tavlor ska upp osv. men ni fattar ;D





/katarina

19:29



Dagen tillbringades med Ella på Ikea, awesome! Hittade en himmelsäng (hej 5 år) som ja köpte för vafan , det är grymt skönt att sova med! Sen lite annat skumt som man alltid kommer ut därifrån med höhö.

Btw så sov jag typ ingenting inatt, pga skräckfilmen Paranormal Activity! Fuck alltså, jag tänker hela tiden att jag inte är ensam och sånt skit, hände värsta läskiga grejen såklart också nu på dagen men lyckligtvis ingenting på kvällen, men iallfall, så grymt jobbigt jag har det just nu x) Fruktar the night, jag lovar att jag inte kommer att sova nått inatt heller :S Kommer komma till skolan helt jävla mörk under ögonen.. great.

/ Petra

I just can't believe that I fell, for such a blackended heart.


Tjo! Cool bild ellerhur? :O Lite halloween känsla här :D
Iallfall, ska snart käka middag, sen så kommer Jonna och Maria hit och vi ska ha skräckfilmskväll! Men bara äckliga filmer, jag tål inte med såna med spöken :S hellre bli dödad av motorsågsmasaken än ett spöke säger jag bara! Eller inte Saw.. Jigsaw är lite väl extrem med att det ska paina in the ass så jävla mycket och sen dö! Creeaapy.. men där kommer jag nog inte hamna, det är bara bad guys som gör det, jag är inte en sån så jag kommer klara mig moahahha :D suck it!
Alltså egentligen The groudge eller Scream-killen? Alla gånger Scream-killen! Vem vet, han kanske tom är snygg.. plus han dödar en snabbt också! värsta drömmen! :o haha okej skumt sagt men ändå. Eller t.ex. The Ring tjejen VS. han i Terror on Elmstreet? Terror on elmstreet! Inget spökekines med långt läskigt hår för min del! Ryser av bara tanken...


Ha en göbra kväll!
/ Petra

time to spåra!


tänkte att jag skulle vara duktig och blogga lite så då kan jag lika gärna lägga upp en bild på torsdagens shopping ;)

snart drar jag och mamsi till IKEA och ikväll ska det spåras hemma hos Babs! :D


Puss/katarina

The Show Must Go On

Dagens citat:
LOVE THE LIFE YOU LIVE & LIVE THE LIFE YOU LOVE.

Sitter och äter chips för stunden If you wanna know! Ingen cola här inte.. kan ju bero på att den är slut men iallafall. Imorn börjar jag tio och slutar.. I donno, vi måste kolla på en dokumentär i aulan så jag kommer inte kunna dra när jag egentligen slutar 12!
Sen på kvällen ska jag och tjejerna dra ut, först för fest hos Katti. Hahah och jag hoppas det inte blir lika pinsamt som i lördags.. det var lite väl galet den kvällen :O not x)


Love of my life, Ewan McGregor

/ Petra

Live on the Coke Side of Life

Jag har räknat ut att jag dricker runt 300 liter coca cola varje år !! :O Vanligtvis för andra är runt 90 liter per år.. A little too much I must say för min del.. Haha tänkte precis skriva att jag ska halvera allt till 150 liter per år.. men jag VET att jag omöjligt kommer att klara det. En annan negativ sak är att jag tror t.o.m att det är mycket mer, för räknade lite mindre än jag dricker ;D



What would I do without you?

/ Petra

Babs 17 år idag!


idag fyller världens bästa Babsan 17 år! SÄG GRATTIS! :)
är sjukt glad av att jag har dej som kompis, du är bäst! en av mina bästa vänner, för det är du faktiskt!
hoppas att du har haft en underbar dag, puss<3


/katarina

20 oktober


Haha älskar den här bilden.. jag är typ aspackad.. men ja verkade va ganska ensam på den fronten x)

Onsdag idag. Mitt snack på engelskan om TH gick käpprätt åt helvete. Asså verkligen, jag sög balle på rikigt hög nivå, fuck. Men bättre lycka nästa gång då :D

Nu ska jag locka mitt hår och sen kolla på Merlin, och imorn träffar jag Katti i stan efter skolan, awesome!

/ PEtra

lookilooki!



OMG kolla vad freja länkade i min logg!! vad glaad jag blir jag visste inte äns att videon hade kommit ut! btw så passar rihanna galet bra i rött hår.

GILLLAAA! :D


/katarina

There's nothing not to love about me..

deppmode...




/katarina

19 oktober


Tja!
Idag efter skolan drog jag och Maria på bio och såg ''Tusen gånger starkare''! Den var faktiskt ganska bra, förutom att det slutade som det började typ, att alla delade upp dig och sånt skit. Men annars var den fan rolig ;)

Can't wait...

/ Petra

Last night..



hahahah igår gick inte allt riktigt som planerat.. vi var sjuukt taggade på att gå ut och hade fixat dricka, plus att vi kunde vara ute hur länge vi ville för vi skulle sova hos petra och hennes föräldrar var inte hemma. men tydligen skulle i stort sett alla vi känner sitta hemma för dom var ute i fredags.. *awesome* så våran perfekta plan slutar med att vi får sitta hemma hos petra och tröst äta chocklad popcorn (sad?) hahaha men vi hade ruuligt ändå ;D

sen läckte ju såklart min och frejas luftmadrass så vi fick gå upp vid typ 5 och fylla på luft, *greeat* sen när vi vaknade så hade typ all luft åkt ut igen så vi låg typ på golvet.. hej nackspärr? ;)

Men nu är MITT RUM KLART!! heeeelt spårat nu ska jag bara börja lassa in en massa grejer :P

puuuuuuuss på rumpan! /katarina

min lunch


..och jag som hade tänkt börja bli nyttig..

/ Petra

Absolute Hunk



/ Petra

livin on a prayer


Kom precis hem från stan där jag och Jossi mötte upp en langare, o det var skitskumt för vi liksom gjorde bytet eller va man ska kalla det inne på Inferno i Hornstull :O fullt med människor och allt.. men det gick bra allsammans :D

Ska ha på mig min schnygga klänning från Zara också ikväll när vi drar ut if U wanna know, men inte säkert eftersom ja har käkat en massa chips nu o den klänningen är förjävla tajt :O hemska tanke..

Ska göra middag nu!
HA'RE!

/ Attling

Fan vad duktig jag är!

jag målade precis klart mitt rum, typ stolt! nu är det bara tapeten kvar och den fixas imorron ;) men nu måste jag börja fixa mig inför kvällen så jag inte blir sist igen, som vanligt..

/katarina

She wolf

omg! nu är det bestämt, i helgen SKA vi göra om mitt rum! (okej jag tror det när jag ser det) men vi har faktiskt börjat lite smått :P nästan alla möbler är borta och alla tavlor är nedplockade, jag har spacklat HELT SJÄLV! och jag har t.o.m. prov målat lite på väggen hehe. hoppas att det blir bra nu för det vore ju lite fail annars måste jag ju säga..*positivt tänkande!*



fick värsta rycket och började lyssna på den här gamla godingen, tänker så på förra hösten när jag hör den :P
remixen äger!<3

She wolf - Shakira ft. T-pain

/katarina

Cause your amazing..



Oh, her eyes, her eyes, make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair, falls perfectly without her trying
She's so beautiful, and I tell her every day
Yeah, I know, I know, when I compliment her she won't believe me
And it's so, it's so, sad to think that she don't see what I see

But every time she asks me do I look ok, I say
When I see your face, there's not a thing that I would change
Because you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are
Her lips, her lips, I could kiss them all day if she let me
Her laugh, her laugh, she hates but I think it's so sexy
She's so beautiful, and I tell her every day

Oh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change
If perfect's what you're searching for then just stay the same
So, don't even bother asking if you look ok
You know I'll say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Because you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are
The way you are, the way you are

Girl you're amazing, just the way you are
When I see your face, there's not a thing that I would change
Because you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are. Yeah


lyssna på texten, så himla fint!

/katarina

Torsdag


Oseriös bild från förr förra sommaren med Magnusson

Tja!
Idag drog jag och Maria hem till moi och kollade på ''Toy Story 1 & 2'' med en massa naturgodis, så nu sitter jag typ och mår illa som fan.. Men det var gott så länge det varade iallfall ;)
Imorn ska jag, M och Jonna ha maraton på Rocky filmerna hemma hos mig, det var meningen att det skulle bli ''Mystreriet på Greveholms'' eftersom alla tyckte det var så skumt att Jonna och jag itne hade sett ett enda avsnitt från det, men Anna och Ylva hade tappat bort dem :S So sad..

Den här låten är till Maria Neuman, som stängde av precis i slutet av den första Rocky filmen innan han skulle kyssa sin brud.. die mother fucker die.

Dope - Die Mother Fucker Die

höj volymen, det är skitlågt

/ Petra

Plugga.. (eller?)


tänkte plugga NO. men istället fastnade jag på facebook.. ovanligt



/katarina

You Rock.


testade Laila Bagges parfym You Rock idag, luktar fan gott!! vill ha!

Peace
/katarina

True Blood


Nu blir det True Blood säsong 3 med den jävligt sexiga Alexander Skarsgård! Hur kan man inte falla för en 3000 år vikingvampyr kan man ju undra..  

/ Petra


you can die and rot alone

Som man kanske förstod på rubriken så är jag emo för stunden, skit pissed off på allt. Vill inte berätta anledningarna till varför jag är förbannad men jag tycker att texten här nere talar för sig själv hur jag mår för stunden. Fuck alltså, är så jävla trött med att hålla på att vara i bråk med 500.000.000 olika personer som berättar hur besviken de är på en, hur de inte orkar med allt skit med en, hur man är helt dum i huvet, hur aldrig man bryr sig om någon annan än sig själv och bla bla fucking bla. Jag vill för stunden bara ta på mig mina kängor och bara dra ut i mörkret och stanna där tills allt skit är borta. Kommer nog behöva stanna där ett tag då..
Nej men seriöst, nu drar jag ut, så tror inte jag kommer skriva nått mer denna kväll iallfall så HEJDÅ!

''You fake god damnation
You pray for salvation
'cause your heart is made of stone
You can die and rot alone
I hope you're unhappy
and hurting inside
I want you to choke
when you swallow your pride
Lay in your coffin
and sleep with your sins
Give me the nails
and I'll hammer them in''
OBS, katti eller freja, texten är inte till er! Hela min agression är inte på er så dont worry.


/ Petra

simply a look could break my heart

"I say never be complete,
I say stop being perfect,
I say let... lets evolve,
let the ships fall where they may."


Tjena!
Dagen var väl hur jävla o-jobbig som det kan bli, skippade Text och kommunikation för att jag försov mig, sen också idrotten för.. ah det var idrott. Sen så vare englska på ingång, och på den kollade vi på film, sen så var det rörlig bild och den var sjukt tråkig när man fick lyssna på en massa grejer som jag redan glömt.. men dagen var helt okej ändå :)



/ Attling

there's no easy way out


There's no easy way out,
There's no shortcut home.
There's no easy way out,
Giving in can't be wrong.

/ Petra


Famous last words

Godmorgon!
Idag ska jag inte göra ett skit! Kaanske plugga lite, men jag brukar alltid göra det i sista sekunden så kommer nog bli det nu också ;)
Gårkvällen blev faktiskt ganska lyckad, bortsett från att alla tjejerna inte kunde hängda med, så är det lite dålig stämning här i ledet som måste redas ut! Or else..
Älskar att vi satte på Roger Pontare på festen igår, blev ju asbra stämmning efter den så tkr fan vi ska fortsätta med den :O

Nu ska jag dra och kolla på ''Phantom of the opera'', love of my life.


Bild på sötis Jonna från igår, och om någon undrar så var pizzan bland de godaste jag ätit :D !

/ Petra


gårdagens köp


Klänning från Zara

Väska från Accent

Och nu är jag fattig igen ;D kommer vara tvungen att bara leva på studiebidraget nu :S Fuckie fuck.

/ Petra

FUCK YOU!



älskar låten plus att den passar mitt humör just nu..*oh snap*

/katarina

I just can't believe that I fell, for such a blackended heart.


Tja!
Idag ska jag dra till stan med Jonna och shoppa en massa! Sen ska jag dra ut på kvällen med tjej gänget :D En awesome lördag alltså!

Dagens låt: 30 Seconds to Mars - The Kill

/ Petra


Mysigaste sommarlåten ever?



haha det är babs som fått mig att börja lyssna på den här :P har aldrig hört den på radio eller ngt men den är sjukt mysig på ngt sätt :D (gud jag är verkligen on fire på bloggfronten idaag!)


/katarina

Chilli'n with petraah

som jag skrev tidigare var jag och petra in town togetha idag ;) när vi hade shoppat klart gick vi till café bellman och fikade (och ingen grät tjejer! WOHO :D okej det där var internt så blir inte för upprörda om ni inte fattade). jag fick typ konstiga humörsvängningar :S ena sekunden var jag glad, sen ledsen, sen arg och sen hyper.. aa ni fattar haha! strange anyways.. men å andra sidan så brukar jag och mina kompisar inte vara så normala :D


sööt tjej!





 
PUUUUUSSS! /katarajna

New Bag



idag träffade jag petra i stan och jag köpte en ny väska! :D (pinsamt nog var jag tvungen att låna hennes kort för mitt funkade inte, WTF?? jag kan ju inte gjort av med studiebidraget redan? eller...?)

/katarina


GG

Tjobba!
Var med Katti i stan idag och shoppade och kollade i affärer. Katti var hur jävla skum i bollen hela dagen måste jag bara säga, hennes humör svängde helt jävla tiden och ibland var det lite småskumt ;D men det var såklart askul ändå med den skitungen!

Nu ska jag titta på Gossip Girl säsong 4, ha en göbra kväll!



/ Petra

Babilotti

Från hennes blogg merfestispucko.blogg.se

"Kvällsaktiviteten ikväll kan sammanfattas såhär:

♥Katarina i luren
♥Sätter på samma låtar
♥sjunger allsång för fulla muggar

Det är vad vi gjort nu ett tag, Ibland är det bra att vara lättroad (;"


hahah kunde inte sagt det bättre själv :P puss på dej Babs!<3


/katarina

Na Na Na Na Na

Godmorgon sockerpullor!

Sitter just nu och lyssnar på Bandit medan jag fixar mig till plugget! Börjar om en timme så såå bråttom är det inte ;) Imorn ska jag träffa Katti som jag saknar skitmycket för vi har inte träffats på skitlänge pga att jag vart sjuk. Sen på fredag ska jag först träffa släkten så ska vi fira farmor som fyller 83 I think, och sen hänga med Katti och Mikaela för sen utgång :)
Idag ska jag plugga!
Fan vad rörigt jag skrev allt! Men yeah yeah, är lite stressad.

Dagens låt: My Chemical Romance - Na Na Na Na


Det här har jag på mig idag! och ja vet, jag fastnar inte på bild idag, men jaja, here it is anyway!

Linne: BikBok
Kjol: MQ



/Petra

Love the way you lie..



guuuud jag måste verkligen lära mig att slappna av! haha allt ordnar sig förr eller senare ;)  

/katarina


DH!


OMGOMGOMG nu bööörjar det! :D tänk att jag var på wisteria lane i somras ;) galet!


/katarina

dagens låt

      You were told to run away                                   I was told to stay away
      soak the place and light the flame                        Those two words I can’t obey
      Pay the price for your betrayal                             Pay the price for your betrayal
      Your betrayal, Your Betrayal!                               Your betrayal, Your Betrayal!



Spola fram till 01:19 om ni inte vill lyssna på en minuts långs grej med bara intro but thats your choice.

/ Petra

street walk


Det var blåsigt och kallt utan vantar/halsduk men jag klarade en timmes promenad med hjälp av låtarna 500 miles och Ridin Solo.. just in case ni funderade på hur jag underhöll mig själv under prommisen, förutom att ta bilder..

Ida - Om du hade en guldfisk hade den vart död för länge sen..
Petra - Jag har fan haft två fåglar Ida!
Ida - Och vart e dem nu?
Petra - ... döda..

Nej tillbaka till matteboken (truth: Gossip Girl)

/ Petra

love the way you lie parody



/ Petra

0utfit


Ganska tråkig I know, lovar det blir bättre imorn!

Tröja : HM
Lackleggings: New Jorker

/Petra

just nu..


Eftersom efter att jag varit sjuk har tappat bort smaken för coca cola, så var jag tvungen att köpa en burk cola på morgonen, och sen köpa 2 st till flaskcolor påväg hem från skolan.. jag menar jag måste ju få mitt colaberoende tillbaka känner jag! Inget liv utan det.

/ Petra

tuesday

Tjabba är jsut nu hemma hos Maria. Vi har precis kollat klart på Björnbröder och käkat upp Ben & Jerrys. Awesome. Dagen gick bra, gick ju bara 2 timmar typ i skolan så det va ju inte så himla lång tid där höhö, men ja var ändå bah att jag ville dra hem ändå x) hej slö.

Ha're gött!

/ Petra


TJA BLOGGEN!

jaa... iaf haha, måste bara få säga att horoskop är läskiga! :o DONT READ THEEEM!! okej nu var jag lite väl dramatiskt men jag är uttråkad och då blir det lätt så :) idag åt jag iaf på vapiano för första gången, skit mysigt! men min mat smakade ingenting :S lite besviken blev man ju.. anyways, sen var det dans och det var galet roligt faktiskt :D

lägger upp låten till våran nya dans:

var tvungen att ta den från videon så det är ett skumt intro ett tag, men håll ut låten kommer! ;)


/katarina


just nu..

Ska dra och bubbelbada efter att ha pluggat hårt med matten i .. en kvart.


changing colours höhö

/ Petra


HALLOWEEN

Är det någon som vet när Halloween är????
Höhö, gjorde ett liten inspererande foto till just halloween,lite creapy ellerhur?


/ Petra

glee


Sitter jsut nu och kollar på Glee - season 2! :D Så lycklig!
Hos doktorn gick det bra, jag var påväg till bättringsvägen och kommer kunna gå till skolan imorn! Konstigt att jag är glad över det också..


/ Petra

kanelbullens dag!


Ska fan baka bullar idag! Är inte alls sugen på mat i huvudtaget men jag kan vara Jesus och ge till la familia istället!

Nej nu måste jag röra mig till Vårdcentralen!
/ Petra

DOCTOR

Btw så ringde precis min läkare och sa att jag hade ÄNNU ett virus typ :S ! Jag vet inte vad det betydde men han ville att jag skulle komma dit direkt så vet inte om det var allvarligt :O !
Ännu mer orolig eftersom när han frågade om jag hade ont i halsen så sa jag att jag hade det, men det är egentligen bara vääldigt lite.. liksom det märks kanppt x) Jag är hemma idag pga att jag fortfarande känner mig fett hängig och typ småsjuk, men inte för halsen! Fuck, ska aldrig mer ljuga för läkaren..



Aja, så måste börja fixa mig en gnutta för att traska ner dit sen då, wish me luck! ♣

/ Petra

500 miles

Dagens låt: Proclaimers - 500 miles

Gammal låt men man blir så jekla glad av den! :D



/ Petra

när man har tråkigt..


Mitt hår ser skumt ut men annars tykte jag den blev awesome ;D almost real.. 

- Petra

in sickness and in health


Godmorgon!
Tänkte att jag skulle gå till skolan idag pga min frånvaro nu inte är den bästa, men jag kande att jag och min körtelfeber inte var redo för det stora steget än :S
Så idag ska dagen spenderas med alvedon, matteboken och filmer!

/ Petra

Duktigt petra!

jag blev riktigt nöjd med resultatet good work petris ;D
nu har jag käpat med svenskan i typ 20 minuter men jag orkar verkligen inte mer! gud vad slö jag har blivit.. men men jag gör klart resten imorron ;)



men nu ska ni få lyssna på en jekligt bra låt som jag hörde på radion idag hehe
bromance - Tim Berg vs. Amanda Wilson



/katarina

klart!

MENYN SITTER TYP LÄNGST NER OCH VETTE FAN VAD DEN GÖR DÄRNERE, MEN DEN KOMMER NOG HOPPA UPP SNART... när som helst nu...

och de är lite annat som också ska fixas, men nu ska jag ner och läsa Star Wars episode 3 så är lite upptagen..


/ Petra

exiting

petra håller på att göra om bloggen :P spännande...

/katarina

outfit


Jacka - Top Shop
Tröja - Zara
Väska - HM

/ Petra


bullet for my valentine biljetter!

Jag och Maria ska dra på Bullet for my Valentine som kommer hit i november :D ! Så otroligt lycklig! :D




/ Petra

dagens köp







/ Petra

SPÅÅÅÅÅRAT!

eller ne kanske inte haha... orkar verkligen inte med pluggsöndagar! jag har spanska redovisningen imorron! (döda mig) men nu ska vi vara positiva och tänka på att på tisdag drar jag till klara södra och hälsar på :) sen är det ju dans imorron oxå tjoho! tror inte att jag hinner börja med mitt rum idag heller *big surprise* för mina föräldrar dissar att hjälpa mig, snyft.. men ni får la hare bra sålänge ;)

/katarina

Gårdagens

igår var det som sagt middag med jossi och frejko på jensen ;D naaaajs! sen fick man ju studiebidraget i torsdags så jag passade på att shoppa lite oxå :P




tycker BH'n är sjuukt fin! (jag och 30000 andra som oxå har köpt den haha) men det skulle ju inte skada om den var liiite bekvämare, ett tips ha INTE på dig den om du ska gå ut och käka på kvällen...


/katarina

always love hate will get you everytime


love you ligan, och freja men hon är inte med på bilden höhö.

Vel! Jeg måste bare säga att innleggen från min side ikke kommer bli så skoj denne helgen, för jeg kommer vare hemma hela tiden. Bare så du er forberedda.
Jag vil ut med tjejer dag! Men no no, nån var tvungen att ge mig the kissing desise..

Nu ska jag dra, ha en roligare kväll än mig! (vilket inte blir så svårt.. hej emo)

// Petra

RSS 2.0