I'LL ALWAYS LOVE YOU


Omg jag är för rolig...

/ Petra Attling

EVERYONE CAN FAKE A SMILE


Köpte en cola i stan, och otroligt nog tog den inte slut så har mer tid att njuta av den! Jag måste minska på det, har fan druckit en eller två cola varje dag den här veckan :O



Efter skolan drog jag och träffade Casslind, jävligt länge sen sist så det var göroligt! Så vi spenderade dagen på Muffin Bakery och pratade om en massa gossip vilket man aldrig kan få nog av ;)

Sen när jag kom hem så var det ju såklart samma gamla jobbiga päron som skäller ut en för grejer man hört miljontals gånger, men dem tror man är så trög så dem behöver upprepa det i samma veva 10 gånger innan dem moving on till nästa felsteg om en. Score. Så nu är resten av dagen förstört, men enligt päronen så är det jag som förstör för dem. Dubblescore.
Inte nog att jag blir på dåligt humör när jag kommer hem, mina päron blir det när dem ser mig, och då gör då de resten av familjen på dåligt humör. Som sagt, dagen började asbra men slutar nog med hängning.

Så nu får jag hoppas att colan kan muntra upp mig så att jag slipper hängning, annars får Timo Räisänen göra jobbet..

/ Petra Attling

G00DMORNING

Godmorgon allesammans!
Sitter just nu och skriver ut en läxa till svenskan, man ska välja en betydelsefull låt som betyder mycket för en! vilket är ett jäkla helvete eftersom jag har så väldigt många som betyder mycket för mig!
Som Timo Räisänen - Fear no darkness eller låten Hallelujah - Jeff Buckely, eller låten Eva Cassady - Fields of gold! Eller låten Time after time - Matchbox 20..
Det är må-ånga fler på listan men det är illfall någon av dem jag ska ta, hmmmmmm.....



/ petra attling

BROLLE JR IN MY HEART

Okej, tro inte att jag bytt ut min stil på killar (rastaflätor, hiphopkläder eller emosminkad) men ingen (inte ens du Neuman) kan förneka att Brolle är ful! Men jag överdrev med rubriken, im not thaat inlove..

I detta inlägg ska jag bevis aför Maria varför jag valde ''Brolle Jr'' som en på vår ''snygglista''! Och till mitt försvar så hamnade han näst sist också!





och såklart det bästa, han otroligt sexy voice!


/ Petra

BROLLE JR HAR SEXIG RÖST!

Sitter just nu och packar för fullt till Åre-resan med Magnusson, kommer bli grymt roligt!
Speciellt när jag är så fetpurjo bra på skidor.. okej kanske inte såå bra men jag är troligen bättre än J (no offense!) men jag funderar fortfarande vad jag ska åka skidor i!
Speciellt mössa, mössa är ett stort problem eftersom jag inte har några svarta (tappade bort min lover-mössor i vintras!) kvar så får jag nöja mig med dessa, vilka är snyggast?

Och måste bara varna, jag ser ut som en fjortis, eller rättare sagt gör fjortisminer och sånt skit, men till mitt försvar så gjorde jag nonstop såna bilder i 7:an och 8:an, så det är svårt att komma på andra miner!


what ya think, vilken passar bäst till en vit/beige eller mörkbrun jacka????

1.


2.


3.

(Im sorry, jag såg föör fjortis ut... och att täcka en del på bilden gör ju iofs inte saken bättre...)

- Petra Attling

då gick det lovet åt helvete..

hej
den fucking jävla piss infektionen är tillbaka i mina ögon.
då var de påsklovet förstört.
helvete
hejdå.



/katarina


SISTA MINUTEN REPORTAGE

Reportaget ska vara inlämnad imorgon (!) så jag tog faktiskt inte ett så vältänkt ämne; Hundpromenad. Boring, men bilderna är väl iallfall högst VG??!








Okej, kanske G nivå när jag tänker efter, ser typ ut som vanliga bilder :S

/ Petra

YOU BETTER DIE YOUNG

t j a b b a !
Dagen flöt faktiskt riktigt snabbt på, visst, missade TVÅ bussar till skolan så jag kom försent till skolan, och blev ''avstängd'' från svenskan 2 ggr, men annars väldigt skön dag haha.
Maria och jag har sysslat med praktiskt taget hela dagen med att göra en lista vilka är snyggast i världen, och dem mest.. annorlunda vi tog var bl.a:

Gilette-mannen (Gilette reklam)
Anakin Skywalker (Star Wars)
Aragorn (Sagan om ringen)
Pippin (Sagan om ringen)
Frodo (S.O.M, yes we like Sagan om ringen..)
Arn Magnusson (Arn Tempelriddaren)
Slumdog millionere-killen
Brolle JR (han är snygg!)
Damon Salvatore (det är som konstigt med han är att Maria tog honom före hans brorsa, som är så jeakla mycket snyggare.. wierd..)
Danny (I Desperate Housewives)
Murtagh (Eragon)

Inte så skumma ändå! :O

Nej nu ska jag gå och lyssna på emo-musik och börja packa lite inför Åre resan (som jag är 94% säker på att jag faktiskt nu får åka på :D )


Starry Eyed




seriöst lyssna på låten! underbaar..


/katarina

STARTING TO GET WORRIED

Hittade det här från Vårguiden:

Den som har bulimia nervosa:

  • Svälter ofta en stor del av dagen för att sedan inleda en hetsätningsattack som inte hävs förrän man är helt proppfull med mat. Det stora matintaget kompenseras med exempelvis framkallande av kräkningar
  • Blir ofta nedstämd och deprimerad efter perioder med hetsätning
  • Är hela tiden rädd för att gå upp i vikt
  • Känner sig överviktig och alltid mer överviktig än andra även om den egna vikten är långt under andras med samma längd och samma ålder
  • Uppfattar ingen annan som överviktig
  • Kan få hormonella störningar
  • Får ont i magen och blir förstoppad
  • Går inte nödvändigtvis ner i vikt

    Imorn blir det att prata med skolsystern, som i sin tur typ ska ringa till någon på Ungdomsmottagningen som jag tydligen kan snacka med. Now you know what i'm gonna to tomorrow,
    kan dagen bli bättre, förutom att jag har utegångsförbud i en månad och kanske inte får åka till Åre med Josefina?
    Don't think so man ..
/ Petra

DAGENS: TAYLOR KITSCH


Jag erkänner att om han var Jacob Black i Twilight, så skulle jag ha svimmat varje gång har var i bilden! I mean, bilden längst upp, han har långt hår, men ser gryyyyyyyyyyymt snygg ut ändå!
Did Taylor Lautner looked good in long hair?
Jag tror vi alla vet svaret på den frågan haha.

/ Petra

If you're lost you can look and you will find me



- petra

Fredag hos babsan! :D

lite bilder från i fredags ;D















sen några snygga bilder på mej, emilia och babsan innan alla andra kom ;) haha enjoy!








hahah HA DET BRA! ;D

/katarina

intressant kväll på östermalm

det är galet hur mycket som kan gå fel på en kväll..



/katarina

A C A B

Nu passar faktiskt ''ACAB'', för om inte polisen hade kommit igår till Östermalm hade jag fortfarande haft kvar min skinnjacka, mitt terminskort och mina nycklar kvar..
Så nu blir det till på dad att byta lås...och köpa mig ett nytt busskort. Greeeeaaaatt.

In seventh grade.


- Petra

20:58

Maria har berättat att hon lagt till våra namn på en klubb inne i stan, och hon tror att man då inte behöver visa leg.. haha väldigt mycket ombytta roller just nu ;)

WHO'S THE DUMBIE NOW?!



- petra

20:41

Tjabba!
Kom typ precis hem från en händelserik dag när jag och M skulle till Skanstull för att träffa vår langare. Och det var första gången med honom, så vi viste inte hur han såg ut eller någonting vilket var grymt jobbigt. Iallfall, så börjar en bil med två creapy grabbar åka fram och tillbaka vägen där vi står (Vid Frans Schartous skolan) och vi tror såklrat att det är dem och blir lite rädda eftersom de inte precis såg ut som DiCaprio eller såg särskilt ut som att de bara skulle ge oss dricka.
Anyway, så stannar bilen på andra sidan och dem gör inget, dem bara står och glor (I know! Plus såklart så var det helt dött på den vägen...) haha och kanske ska berätta att jag inte ens såg att dem hade ställt sig på andra sidan vägen, det sa Maria när vi gått därifrån hehe.
Men sen får vi sms att killen som hade köpt kommer om någon minut, så det var jävla tur så att vi inte hade gått till dem och dem bah ''ah kom in i bilen och hämta'' och vi bara ''Okej!:D''
Så ah killarna kom iallfall så allt gick skitbra, men sen när dem dragit iväg med bilen så kommer en av killarna från bilen ut och vi tror att han är en polis... men han bara stannade och glodde (happens all the tiiime!)

Så nu har vi allfall dricka, nästa.. hitta en fest haha.

/ Petra

SOMEBODY TOLD ME


Tjabba!
Sitter just nu och väntar på att Maria och Jonna ska dra sina rövar hit, vilket tar jävla tid måste jag då säga ;) Sen när dem kommer så drar vi och köper Ben&Jerrys och sedan titta på skräckfilmen. Så en skön kväll kommer de bli... om dem kommer någon gång!

NEj nu måste jag fixa mig, bjuder på videon 'Somebody told me' av The Killers, favorit i repris!



/ Petra Attling

DRAG ME TO HELL

Ikväll blir det en lugn kväll före stormen imorn. Haha men ah, kvällen kommer spenderas med Maria, har laddat ner filmen ''Drag me to Hell'' och såklart så kommer vi köpa en massa onyttigheter ;)

/ Petra

HALLIHALLO

Sitter just nu och har SO, om human trafficking, i mean vad kan vara bättre?! Inte mycket...

/ Petra

Brills



jag känner verkligen för att skaffa ett par nördbrillor! mycket eftersom att jag HATAR mina nuvarande glasögon som jag köpte bara för att ha några, jag använder ju i stort sett bara linser men nu när mina ögon inte mår så bra så måste jag ibland gå runt i glasögon iaf.. och då vill man ju gärna ha ett par fina :)

jag funderar lite över dom här paren, 1:an är ju typiska nördbrillor medans 2:an är lite mer pilot som jag oxå tycker är lite tufft ;)

men vilka tycker ni är finast? :)

/katarina


Famous

damn I'm on fire idag när det gäller blogg inlägg! :D men tänkte bara slänga in en grym låt när jag ändå är i farten! ;)




/katarina

FIKA

Slänger in lite bilder från när M och J och jag satt på Santa Fé innan mentorstiden började, so here it goes!



Ofcourse så köpte jag en cola! wth did ya think? ;)



/ Petra

Shopping

tänkte lägga in lite bilder på det jag köpte i helgen :) har som sagt inte hunnit innan så here we go;

en ny jeansjacka



hårspray



nytt schampoo/balsam som tydligen ska vara bra ;D



och nya nagellack <3


/katarina


Love

helluee blöggen :D har inte uppdaterat på 7 år bara för att jag inte har haft tid :o helt galet asså, men nu är jag iaf här igen wooho! :D idag har jag iaf var i skolan för dom som vill veta ;D men vi slutade halv 11 och drog jag till farsta och kollade ögonen hos optikern, sen gick jag och *trumvirvel* köpte ett par vita CONVERSE!! :D ÄNTLIGEN ÄR DOM MINA! hahah kul bara att alla har sånna men wtf? ;)

kärlek till skorna! <3 

 

/katarina


MEDIAPRODUKTION










/ Petra

Hälsningar från Maria

Petra var dum och lämnade över datan t mig när hon var inloggad på sin blogg. Höhöhöhö.


MUSE BILJETTER BESTÄLLDA!

Ah vad mer kan man säga än ''A W E S O M E'' ?





/ PETRA ATtLING

GHOST WHISPER

Juste, är nästan 100 på att jag har ett spöke.. or something, i mitt rum! Eller så är jag galen...
För det första, jag såg en flicka som jag aldrig sett förut sitta på mitt golv och leka!
För det andra, jag kände en typ kall hand på min arm igår!
För det tredje, jag har sett skuggor, hört skumma ljud och .. ah det var det.

Och dem här skumma grejerna hände efter min 17 års dag.. om det har något med saken att göra..
Så då är då frågan, am I crazy eller har jag som han i sjätte sinnet.. I see dead people ?!?!?
/ petra

FUCK!

MIN KAMERA SOM JAG LÅNADE FRÅN SKOLAN ÄR MYSTISKT FÖRSVUNNEN. ELLER INTE FÖRSVUNNEN, VÄSKAN SOM DEN LIGGER I ÄR FÖRSVUNNEN..
F****!!!

Jag vet inte vad jag ska göra motha' fucka', den ska vara tillbaka idag och jag fruktar fan att jag tappade den på någon fest FÖRRA veckan!

Gå till den lektionen, säga som det är och få betala fett med cash, eller vara ''sjuk'' på den lektionen och hoppas att den hittas efter skolan eller dagen innan ?!?!?!?

F  U  C  K  !

/ petrA

FUCK YOU MARIA!

Jag uppdaterar grymt bra! You know, jag uppdaterar bra för att OCKSÅ ha ett liv, så jag är gaanska upptagen kvinna you know ;)

Anyway, efter skolan drog jag och fuckfacet till Waynes Coffee för att plugga.. satt där i 3 timmar och pluggade i kanske... 10 minuter?

Här är lite bilder, och min enda förklaring var att båda blev liite övertrötta...








/ Petra

SÖNDAGEN


Lite supersnygga bilder från idag när jag var i Globen med Jonnishen, blev roligt ofcourse, tog det lugnt i princip samma plats hela dagen, on a café!

Tell you more later, ha en gööbra söndag!

/ Petra

GÅRDAGENS KÖP


From Åhlens :)

/ Petra

GÄSTINLÄGG,FREJA


(tagen från facebook)
tja alla läsare till Petra och Katarina! Jag heter Freja Nilsson om ni inte redan vet det. Jag gör ett litet kort gäst inlägg i deras blogg här och nu.
Jag och petra är liiite upptagna just nu så det blir inte så långt. Det tog ett tag innan vi hittade en dator här höhöhh, men vi hittade en random laptop på golvet. Oj shit, nu kommer Petra med nån snubbe (Jonte) oopss hahaha! Nej jag tror jag måste gå och bryta upp nu innan det händer för mycket och jag får se saker jag inte vill se. Men ha deet så bra peoople see ya. Chilla gaalet i sthlm

puss från Freja a.k.a Frenergy


Beat it




hittade en video på när min dasgrupp kör Beat it, härlig dans faktiskt :D


Puss/ katarina

MAYDAY PARADE

Tjäänare!
Idag blev en rolig dag med tävling på vem som kunde ha 2 brustabletter i munnen längst, jag vann inte :( Men Felix och Mary gjorde det tyvärr, men anyway, jag kan fan fortfarande känna mig skum i magen eftersom det kändes som man skulle spy upp allting man ätit pågrund av att man råkade svälja en massa när det bubblade i munnen. Men det var mycket underhållande iallfall ;)
Video comes soon...

Annars så innehöll dagen mycket skratt som vanligt, och Maria och jag kom fram till att det finns många snygga disney djur i disneyfilmerna!

Ta till exempel Robin Hood..

Grrrrrrrr...

eller Micke i ''Micke & Molle''


We have a thing for foxes haha..

eller...

Den snygga lejonkungen Simba i ''The Lion King''

och som grädden på moset...

Kovu i ''The Lion King 2'' Come to mama...

/ Petra

TISDAG

Tjabba!

Ett kort inlägg innan jag ska plugga matte dårå.

Dagens komentar:


Felix:
Jag hatar när man får värsta skäggstubben, titta!
Petronella: Felix du har inte skäggstubb, du har fjun!

HAHAHAHAHA


Imorn blir det att dra till stan med Jonna och fota en massa för repotaget, sedan ska vi nog dra till ett fik och plugga matte! Så det blir en rolig kväll (förhoppningsvis haha) blandat med en massa skolarbete..

Hittade en ''How Twilight should have ended''! Grymt rolig!! bÄSTA när Jacob kommer ;D  / petra


Rude boy




älskar låten!


idag var det dans och det var så jävla härligt! :D vi började på en ny rolig dans och det var riktigt skönt att få dansa loss helt enkelt haha x) så skönt att slippa tänka på allt annat för en gångs skull..


/katarina

DOGWALK


''hej inte alls falskt leende här inte'' haha





Ehm.. jag tror jag ville leka Jesus här.. men man vet aldrig..

/ Petra

ENGLISH MANIKURE





COOLT va???
Engelska flaggan för er som inte vet det, dont ask me why..

/ Petra C A

I WILL ALLWAYS LOVE YOU


Tjenare!

Själv är jag ledig idag *score!* så idag drog Tove och jag till Pizza Hut och satt och käka upp oss med en massa pizza och coca cola ;)
Nu ska jag plugga matte och göra chkkladbollar till oss,

sorry för ett kort inlägg, men min hund ligger på mina armar så har en aannig svårt att skriva, lookielookie:


/ Petra Attling

NEW JACKET



FROM WEEKDAY 500:-

inte superbra bilder, men den är faktiskt jävligt het så säg inget annat x) / Petra

Fanfanfan det skulle varit du

Måste bara nämna för att göra er måndag alittle more painful (och för jag har tråkigt för stunden) att jag är ledig imorn! Suck on that bitches!
Så morgondagen kommer att tillbringas med Tove och Pizza Hut, det är traditionen för oss, varje gång vi har studiedag (vilket inte händer så ofta.. var bara tvungen att nämna det för att inte låta föör fetto ut..)

Så kommer nog inte skriva tidigt imorgonbitti, just so you know!

/ Petra


Ett halvår sen när jag bara var en liten 16-åring, soo quite! Looks like 7..


NINJA ASSASSIN


Nu har jag laddat ner filmen ''Ninja Assassin'', någon som har sett den?
Ah trailern är bland dem bästa jag sett så jag hoppas att filmen är lika bra, även om den här filmen inte har fått så superbra .. poäng? Men om det är många sånahär scener (där han slåss utan tröja) så kan jag nog överleva även om många säger att den är ganska seg ibland ;) -petra

THE CATNAPPING


Hittade precis ett foto på FB från igår innan vi drog, då vi kidnappade en söt katt in till mitt hus (men dont worry, vi släppte den sen, även om den gjorde mycket motstånd till att vara kvar hos mig.. som har hund..)
Och försök ignore mitt hår, det ser ut som om jag har en skum uppsättning men det var faktiskt att håret är på andra sidan.. just so you guys know!

/ Petra

TO BUY

OM jag hittar någon att dra med idag, everyone have homework vafan!

Jacka från Weekday


Genomskinlig tröja från Zara

/ Petra

MAYDAY

Tjenare bloggen!

Igår blev en rolig kväll i Medis med Ganning, Magnusson och Nilsson. Sen träffade man ju en massa härliga personer på festen också ;) Skulle egentligen ha åkt till stan med en tjej som hette Carro som jag träffade igår, men hon var bakis så det blir någon annan gång haha.
Så ska checka med de tre vännerna om någon av dem kan, annars får jag skita i det *noo!*

Åt Ben & Jerrys när jag kom hem igår vid halv 2 med the bigsis


..och sen vidare på den på morgonen..


/ Petra

SATURDAY IM IN LOVE

Tja!

Igår hade jag släkten som firade mig och bigsis eftersom vi fyller år så nära varann. Så imorn blir det verkligen shopping eftersom jag fick en hel del presentkort sörru! Idag chillade jag med Freak och Magnusson, och det blir dem och Ganning som jag kommer tillbringa kvällen med.. lät inte alls som någonting helt annat. Haha im funny.

Nej skämt åsidan, händer någonting roligt ikväll då ?



Skriver mer senare, ska locka mitt hår bara för skojs skull ;) / petra

Beuatiful Day

hellue trots att jag kom hem från österrike för exakt en vecka sen så har jag inte bloggat ngt, har inte haft tid/orkat, men vem vet ni kanske bara tyckte att det var skönt med en liten katarina paus?;D hahah
men just nu är mina dator dum mot mej eftersom att det är nått jävla virus eller nån skit som iförsej är borta nu men då är det nått anti virus program som hela tiden dyker upp medans man är inne på internet och säger att "den här sidan är inte säker" så ingenting funkar, facebook, spotify och knappt blogg.se heller *snyft*

jag tänkte iaf passa på att slänga in lite bilder från den underbara resan till österrike innan min dator fuckar upp ingen ;)













ha en underbar lördag!


/katarina




FUCK YOU YOU FUCKIN' FUCK

Hejsan!
Känner att jag inte alls skiver oofta men iallfall, im better than Ganning iallafall ;) Nej båda vi suger I know..

Iallfall, dagen flöt på som vanligt idag, med matte, engelska och medialektion, så ingen jobbig dag där haha.

Men sen så kom jag tyvärr hem till huset och möttes av min kära dad som skällde ut mig pga att jag hade 14 % frånvaro i skolan den här terminen. Vilket var sjukt störande att han störde sig på det när min äldre syrra som också går på Kärrtorp, hade ännu mer frånvaro, men det var tydligen inte alls något farligt..
I mean what the hell?! Talk about favorising daughters..
Ah ja, varje gång mina päron skäller ut mig (vilket händer varannan timme haha) så fattar dem fean inte att man blir mer och mer sugen på att göra det ännu värre bara för att jävlas med dem haha.
Så lack på dem när de gör nått som veeerkligen inte jag ska få skuld för, eller om en annan gjort värre, så ska dem ändå läxa upp mig som gjort mindre, hur jävla oansvarlig jag varit. Fuck them just nu säger jag bara. Fuck them big time.

Haha sry för mitt jätteglada inlägg, kommer senare när jag lyssnat klart på hårdrocken som gör mig lugnare. Ja jag har ett jävligt temperament haha.

/ Petra


SOMEONE NEW

DAGENS LÅT: ESKOBAR - SOMEONE NEW

TJabba!

IDag skulle egentligen jag och Mary dra och gymma bland dem snygga killarna på gymmet i Högdalen, men jag fick henne att ändra dagen till imorn. Orsaken är helt enkelt att jag måste läsa mig jävligt sjukt bra bok (blood promise, vampyr bok ofcourse) och var tvungen att veta vad som skulle hända mer min loverboy Dimitri. Dem här böckerna är också anledningen tills jag inte orkade gå till skolan igår; först och främst så sov jag bara 3 timmar innan jag skulle upp, och sen så försov jag mig första lektionen, och för det tredje så var jag i behov till att läsa okej? Inget kan fan stoppa mig, skolan och läxor,  f u c k  i t! ;)

Nej back till att läsa, har egentligen läxor att göra, men som sagt så fuckar jag dem denna vecka för att läsa, jag vet jag är en boknörd!

Slänger några bilder från förra sommaren, longning back!




/ Petra

IF IM NOT THE ONE

''I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?''


- Daniel Bedingfield

18:12

Tjenare!

Sitter just nu och verkligen försöker att göra mina engelskaläxa, man ska skriva en insändare till en tidning. Och det var då det slog mig, jag har ingen åsikt! Kan inte komma på någonting alls jag har en åsikt om, skallen är helt tom vafan.

Plus efter skumma händelser som hänt i mitt rum på sistonde (tror jag är som hon i ''Ghost Whisper'' eller han i ''Sjätte sinnet'':S ) som verkligen inte kan förklaras bortsett ifall jag är galen i huvet.. Så känner mig som en detektiv för stunden och försöker komma på förklaringar till dem orealistiska händelserna, så kan verkligen inte komma på en åsikt om engelskainsänaden som ska vara inlämnad imorn. Fucky!

Och en annan anledning till varför jag har huvet i det blå, min bok ''Shadow Kiss'', som handlar om vampyrer (läser inget annat haha) och såklart kärlek, och det jag skulle säga med det är att jag inte kan slita mig från den! Den är grym och jag älskar bara den snygga (eller jag tar det som en självklarhet att han är snygg?) beskyddaren Dimitri; och ja, jag vet att jag låter som en geek, vilket jag fan har blivit pga dem här jävla böckerna :@

NEj nu måste jag plugga, bye!

MANBOY

Den här låten är grym! Hörde den igår (lite efter) på MF, och den måste verkligen vinna!
Plus låten försämras ju inte precis av hans utseende.. raaawwwrrr



/ Petra

VARFÖR SITTER JAG OCH LYSSNAR PÅ ULF LUNDELL??

Hejsan!

Dagen har spenderats med boken Thirst, Frost bite och coca cola, kan dagen blivit mer skönare? Dont think so..
Imorn är det skola, och känner faktiskt inte värsta negativteten då, det är mer ogjorda läxor jag oroar mig för som man skulle vara klar med tills skolan drog igång igen. Och jag inte inte ens börjat :Z (my own smiley höhö.. är inte alls en dork men anyways)

Tänkte att jag skulle visa upp min nya B-friend och mig, Jeremy Sumpter


/ pETRA

ME AND THE GANG

Det blev av någon förvirrande anledning ingenting av med puben, men faktiskt så är jag fortfarande bakis efter igår så det var ganska skönt att va hemma och göra choklad popcorn och dricka coke ya know.

Hittade denna bild som Freak har gjort! Sure, jag blev liite tunnhårig vid pannan men bra gjort Freja! :D


/ Petra

20:41

Tjabba tjena!

Igår blev en rolig kväll lite överallt i Sthlm.. and I will say no more.
Nej men det hände ganska mycket saker här och där vi färdades, till exempel träffade jag några militärkillar som det gick bra med, och sen gav en av dem mig en del av en handgranat (blandade känslor om mig måste jag ju säga haha) och lite mer saker hände också that night, men orkar inte skriva ner allt, its just too much! Nej men jag kom iallfall hem typ halv 4, och mina päron tyckte inte om det supermycket eftersom jag sagt att jag skulle va hemma halv 1..

Anyway, ikväll ska jag och Elin (och förhoppningsvis Jossi om vi lyckas övertala henne) dra till någon pub i Medis och försöka komma in där, så det återstår att se helt enkelt ;) Annars får vi ha roligt ändå höhö.

NEj nu ska jag fixa mig lite och se vart kvällen leder till, bye bye och hare gött! :)

Slänger in en skitrolig video som jag verkar vara den enda som skrattar åt.. or am I? / PETRA



SITTER OCH GRÅTER


Asså OMG vad den där bruden är bra sångare alltså! :O hon kan verkligen sätta varje liten tonart! Awesoooome.

/ Petra

BESTER TAG EHEMALS

Igår var en oförglömlig kväll på konserten!

Först och främst:
Vi har fuking lääängst fram!
Och för det andra: ICH LIEBE TOM! In der tat...

Så.jävla.sexig. Sexigare i verkligheten vafan! :O

Moving on.
Vi kom till Globen vid halv 8 på morgonen, och i jävla snöstormen satt vi och frös i 5 timmar typ, innan kön blev helt sajka och alla trängde sig så vi av någon anledning hamnade sist! Those mf säger jag bara.. jag letar efter dem..
Nej men sen var det liksom som ''screw this'' så vi drog till Globen och drack hot choklate, och den förtjänade vi verkligen! Anyways, vid 5 kom vi tillbaka och egentligen skulle vi då springa och ställa oss längst bak, men istället så gick vi typ läängst fram och kröp under staketet lite smidigt sådär; och så kom det fram flera som bah ''har ni stått här?'' och blablabla, och Jonna (bra skådis som hon är) säger att vi stått just  h ä r  från 7 (vilket var tyyp sant..) och tillslut så sket dem i oss, så vi gick alltså förbi typ 10.000 människor och lyckades! We're awesome!

Iallfall, så började dem släppa in och så började en massa snacka om några jäva ''band'' som man skulle få tag i,och Jonna och jag var som ''WTH?'' men vi fick tag i dem tillslut iallfall! Och dem var tydligen till så att vi fick VIP läängst fram! :D
Och japp då stod vi alltså allra fiucking längst fram under hela konserten! :D Och jag har en massa bilder som jag tog med mobilen som jag slänger in, men kommer bättre sen med videos och sånt shit från Jonna som fotade hela tiden ;) men tills dess får ni nöja er med dem här skiiitgrymt bra kvalietet och tydliga bilder! :D *not*


Här är vi i kön, som vi stod i 5 timmar typ!



Jag åt inte mackorna (det var inte det man sucktade efter i 6 minusgrader..) , men annars åt vi denna chipspåse och INGENTING mer på hela jävla dagen. Why? I donnu.
Så jaa jag kände att jag höll på att svimma inne i konserten flera gånger, kanske pågrund av att jag blev helt mosad av alla som pushade på, kanske pågrund av att jag inte ätit, eller kanske pågrund av att jag såg dem live baby; men något av dem gjorde att jag kände mig hela jävla skum hela konserten och efteråt ;O

och här är vi i Globen och har börjat få långtråkigt efter 4 timmar inne i köpcentret




och här är vi inne i Globen, 1 hour kvar innan det börjar, vi är bland dem första som kommer :D

och här är vi lääängst fram! :D


OCh här är some picts på mina gamla, och nu nya, favorites!



''Im too sexy for my self, too sexy for my self, too sexy it hurts''





Kommer upp mer bilder later, och med better kvalite..

/ PEtra

BLOND SPRAY FUNKAR VERKLIGEN!

OMG jag älskar den! 5/5 ! :D

Lite dålig belysning, men min tydliga utväxt syns inte lika tydligt, och dessutom stod det att första gången man använder den kommer det inte bli skiittydligt besultat! I mean nästa gång jag använder den kommer utväxten inte synas! OCH mitt hår har inte trillat av.. yet.


Jag vet, oredigerad bilder och jag blev inte supersnygg på någon av dem, men här är resultatet iallfall! :D

/ Petra

NOISE

Sitter just nu och köttar en massa TH-låtar från det nya albumet, och det går ju sådär :O men jag har ju typ 12 timmar i kön innan vi blir insläppta så då kan ju J och jag träna som fean ;D och då menar jag SOM FAN!

Lite komiskt att jag kan alla deras hela låtar på tyska och kan verkligen inte få in dem nya på fucking english! I mean fuck!

Spring nicht - TH (kan hela låten på tyska.. och jag skrev inte alls det där bara för att skryta..) Men måste bara säga att den här låten veeerkligen är den bästa dem gjort, but I dont like when Bill kill himself in the end, förjävla sorgligt haha.


 

 

..och låten jag längtar till för den är grym(och den enda låten jag lärt mig från nya albumet) NOISE

/ Petra


WTF HAVE YOU DONE LATELY?

Tjenare!

Kom precis tillbaka från en dag med Freja och Josefina i Farsta, blev en very funny day som vanligt med dem där skumma ungarna ;)
På kvällen kommer Mosesson eftersom vi drar tidigt imorn till Globen to TH, och så kanske också J och F hänkar på med en skräckfilm höhö.

Dagens köp:

From Åhléns

/ Petra

TOKIO HOTEL NAILS

Yup, jag var ganska uttråkad vid TV:n haha. Men man måste ju se ut som ett fan right? Och det gör man bäst med svarta naglar och vita.. kanter. Super snyggt. Heh


- Petra

MADE BY ATTLING

Haha i förrgår var jag uttråkad, så jag sydde detta linne!
Sure, skulle vara snyggare om jag hade tuttar att fylla ut den mer men yeah yeah, man kan ju inte få allt haha. Nej jag tänkte jag kör en Kissie och opererar my boobs när jag blir kändis till D-kupa, så lets hope for the best!
Det är egentligen ett linne men kan ju ha den som klänning också.. en väldigt short dress..

What ya think? haha

/ Petra Attling

1 DAG KVAR TILL TH!

Godermorgon!

IMORN ÄR TH KONSERTEN!

Här är linnet jag gjorde igår, Jonna har TOKIO på sin ;)

Texten ''An deiner seite'' betyder ''By your side'', en av deras gamla låtar höhö, som faktiskt är grymt mycket bättre än deras nya haha ;)

NACKA FORUM NÄSTA

Nu är det bestämt, Jonna och jag drar till Forum Nacka istället, eftersom dem har öppet till 8 ;) scoore!

Nu ska jag duscha och sedan göra nyttiga scones.. eller jag tror fan scones är nyttiga iallafall :O

Me 1 år sen sörru

/ Petra

BLACK HAWK DOWN

Godmorgon allesammans som är lika morgonpigga som jag själv!

Dagen ska idag tillbringas med Mosesson i stan, där vi ska hitta kläder som vi ska ha på Tokio hotel konserten (2 dagar kvar!!!!). Fick precis reda på att kära M inte kan åka till stan föränn typ 4, haha och jag och mina andra Örbypolare som alltid åker runt 1 x) Så jag har låååååååång tid att fixa mig *weii*

Nej ska gå och krypa ner mig i sängen igen och titta på Black Hawk down, som jag såg igår, GRYYM film! Och yes det är grymt många snygga militär killar med , what more can you ask ? ;) Skådisar som Josh Hartnett, Orlando Bloom, Ewan McGregor och mynga mer är med höhö..



/ Petra

RSS 2.0