20:41

Tjabba!
Kom typ precis hem från en händelserik dag när jag och M skulle till Skanstull för att träffa vår langare. Och det var första gången med honom, så vi viste inte hur han såg ut eller någonting vilket var grymt jobbigt. Iallfall, så börjar en bil med två creapy grabbar åka fram och tillbaka vägen där vi står (Vid Frans Schartous skolan) och vi tror såklrat att det är dem och blir lite rädda eftersom de inte precis såg ut som DiCaprio eller såg särskilt ut som att de bara skulle ge oss dricka.
Anyway, så stannar bilen på andra sidan och dem gör inget, dem bara står och glor (I know! Plus såklart så var det helt dött på den vägen...) haha och kanske ska berätta att jag inte ens såg att dem hade ställt sig på andra sidan vägen, det sa Maria när vi gått därifrån hehe.
Men sen får vi sms att killen som hade köpt kommer om någon minut, så det var jävla tur så att vi inte hade gått till dem och dem bah ''ah kom in i bilen och hämta'' och vi bara ''Okej!:D''
Så ah killarna kom iallfall så allt gick skitbra, men sen när dem dragit iväg med bilen så kommer en av killarna från bilen ut och vi tror att han är en polis... men han bara stannade och glodde (happens all the tiiime!)

Så nu har vi allfall dricka, nästa.. hitta en fest haha.

/ Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0