är kär i denna låt

 
 
I need your love
I need your time
When everything's wrong
You make it right
I feel so high
I come alive
I need to be free with you tonight
I need your love

lill lördag

sjukt taskig uppdatering på den här bloggen känner jag. och petra lyser med sin frånvaro som hon gjort de senasta halvåret typ? :'D mycket har hänt sen jag skrev sist! i fredags var jag och freja med och spelade in en musikvideo till låten "rest of me" 8) haha lovar att vi inte ens syns men var kul att vara med ändå! blev lite taggad på utgång av att lyssna på den låten i 3 timmar. efteråt drog jag emilia och petra på en fika sen blev det hem och käka sushi för jag höll på att avlida av hunger. då kom jag och emilia fram till att vi borde dra till amba och lisen var också på så vi 3 förade hos emilia (som vanligt haha!) sen drog vi till amba och hade sjukt kul!!
 
sen att jag hade 7 kr kvar på kortet och inte hade råd att köpa en cheeseburgare där på slutet var inte lika roligt men vad ska man göra? det var ju precis innan lön hehe.. var ledig mån-tis och ska jobba resten av veckan. imorgon blir det utgång igen! john de sohn på amba tjiho 8) var besatt av hans låt "long time"  slutet av 2011/början av 2012. åh ♥
 
hade egentligen planerat att träna ikväll men fick jobba över en timme sen blev det en sen middag så ooorkar verkligen inte.. ska nog dricka te och äta choklad ist (a)
 
nej nu ska jag hoppa in i duschen och smörja in mig med massa BUS för vill inte se ut som ett lik..
 
puuuss/Katarina
 
haha oklar bild från hells kitchen dagtid..
 
 

one day baby we'll be old..

i sommar ska jag och jossi resa igenom europa och nästa år vill jag ta mig över till andra sidan jordklotet och åka till cancun över spring break! vill verkligen. kan ni fatta vad underbart?? inte direkt den billigaste resan (ja jag sitter och söker haha..) men åh så värt! kolla bara
 
 
VILL VILL VILL!!!
 
/Katarina

torsdag

idag har varit en hyfsat produktiv dag! började med en frulle (snarare brunch haha) hemma hos elin samt plugg. eller vi försökte iaf 8) slutade med att vi fastnade framför youtube som vanligt.. alltså tomorrowland filmen! får fortfarande rysningar. nästa sommar måste jag fan komma iväg. sen bar det av till gymmet och sprang 5 kilometer! är väldigt stolt över mig själv eftersom det varit mitt mål sen jag började gymma i höstas (då klarade jag knappt 2 kilometer..) så idag är en stor dag haha! nästa mål får bli en mil 8) kommer klara det så småningom.
 
nu har jag precis "fettat in" (haha?) mina primeboots och sitter med en ansiktsmask i fejjan. och snart ska det på lite BUS så man inte ser ut som ett levande lik. imorron är det fredag tjiho! ska dock jobba hela helgen så inte mkt helgkänsla där inte. aaanyways, bjuder på tomorrowland videon igen för att den är så bäst. hejdå.
 
/Katarina
 
 
 
04.22, 06:25, 11:12, 12:03♥

orkar inte hitta på en bra rubrik

 
ag och elin hittade den här när vi hade en liten pluggpaus för ett tag sen. skrattar fortfarande haha.. torr humor är bäst :')
 
annars då? jaa inte mkt har hänt sen sist. har jobbat, jobbat, jobbat. har jobbat 4 helger i rad när den här månaden är slut. bra pengar dock tjiho! men lite ångest är det med tanke på hur körigt det är på helger. kan knappt andas när man är i butiken. förra lördagen var det en kund som svimmade så hon och hela hennes familj var inne i breakroom så att hon skulle kunna "återhämta" sig. haha varför känns det som att det är hyfsat standard att folk svimmar..? sen tar det ca 10 min att ta sig fram då det brukar vara kö igenom hela butiken! feeezt. föredrar nog vardagar ändå hehe 8) ska snart kila iväg till jobbet igen så borde fixa mig lite. imorron är det helg för mig!! ciaaaaaoo
 
/Katarina

take care

 
 
sitter och skriver ut gamla högskoleprov.. får ångest över hur lång mattedelen är och att jag inte fattar ett enda tal. tack och hej!
/K

tuesday woop

har inte skrivit på hela helgen vilket beror på att släkten från småland har varit och hälsat på för att fira lilla mig i efterskott 8) jobbade lördag men efter det drog jag och mikaela in till stan för att ta ett glas vin. Blev nekade på första stället eftersom vi var för unga...que?! trodde man hade kommit över det när man är 20. men icke. det var tydligen 23 där och han "kunde gjort ett undantag om vi varit 22"  eeh jaha det hjälper ju inte mig? suck. anyways så hade drog vi vidare och hade kul ändå haha var längesen jag garvade så mkt :')
 
sen det här att robin vann melodifestivalen!!! har älskat honom sen jag såg när han sjöng "who you are" på sin idol audition hehe.. men trodde verkligen inte att han skulle vinna! menar han kom ju från andra chansen. men han vann tjihooo! tvingade mikaela att kolla på inspelningen med mig (eftersom vi missade på lördagen) men kände att det var mest jag som var taggad haha. dog dock över hur chockad han blev! så söt 8)
 
anywayys idag ska jag jobba till nio (taggaaaa) och imorron ska jag träna, plugga med elin och sen fira dag lite sådär i efterskott. kanske blir en utgång på det oxå. we'll seee! pusspuss
 
/K
 
 
 
 

torsdag

jahapp här sitter jag nästan helt osminkad (vet inte varför jag ville ha med det..?) och chillar. försöker plugga lite till högskoleprovet och hittils har jag kommit fram till att jag inte är helt dum i huvudet! matten förstod jag dock inte ett skit av (ingen surprise där direkt) men ska låna brorsans mattebok och försöka förstå bättre, menar det borde ju komma tillbaka efter lite repetion? har ju trots allt lärt mig skiten tidigare.
 
vad mer kan jag berätta? hmm. jo dagens händelse var när jag tog en liten prommis tidigare idag genom älvsjö. helt plötsligt börjar kvinnan på andra sidan gatan skrika rakt ut. hon skrek inget speciellt utan tog bara i från tårna och verkligen skrek. herregud tänkte jag vad händer? så ser jag att det är en tonårskille hon skriker åt. jag ser att han filmar henne samtidigt som har backar därifrån och garvar åt henne. sen skriker hon "jävla tattare! ni är svartskallar allihopa dra härifrååån!" och sen fortsätter hon skrika rakt ut igen. killen springer bort till sin kompis och dom går därifrån. tror inte riktigt att den där kvinnan var helt klar i bollen men missade vad som utlöste hela grejen. men det var väl det mest händelserika som hänt mig idag..
 
nej nu ska jag försöka att fortsätta med pluggandet!
/Katarina

Stay

 
gillade den inte först men idag har den gått på repeat hela dagen! ♥
 
/katarina

avskedspartaj

juste för er som är dying to know var det avskedsfest för alicia och katie i söndags eftersom dom måste åka tillbaka till usa. god middag och en ordentlig efterfest blev det haha. lite för rolig kanske.. men man lever bara en gång 8) ush vad töntig jag lät nu.. äsh!
 
 
när ballongen är i håret är festen igång på riktigt!! haha woop
 
/Katarina

Home sweet home

alltså jag ger upp. blogg.se appen SUGER SÅ HÅRT! först skrev jag ett inlägg om åre som försvann spårlöst innan jag hann publicera det. sen skriver jag ett nytt och då säger den att bilderna inte går att ladda upp..? efter 10 försök till tog jag bort bilderna och då säger den att det inte går att publicera iallafall och att jag ska vara säker på att "inlägget har både text och rubrik". JA JAG ÄR SÄKER PÅ DET!! damp. haha ska lugna mig nu och försöka återberätta mina förlorade inlägg ist.
 
kom hem från åre i söndags. älskar åre och det var super mysigt! vi hade dock lite otur med vädret (haha stormarna förföljer min familj) sol första dagen och alla liftar var öppna. sen var ägget stängt resten av veckan pga "hårda vindar" haha kan man lugnt säga! skulle inte vilja vara där uppe när det var som värst. behövde knappt svänga i backarna för att motvinden tog emot en haha. sista dagen orkade vi inte ens ta oss ut i backen för att vädret spårade så mycket. vi spelade bowling och kollade i butiker ist! köpte en jacka hehe 8) sen på kvällen var det melodifestivalen och båda robin och anton gick vidare!!! så levde på den lyckan ett tag hehe.
 
tog tyvärr bara bilder från en av koasdagarna så bjuder på dom i brist på annat ;D pusspuss
/k
 

RSS 2.0